- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A15 5G - válts belépőt!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Google Pixel 6 - új rendszer új köntösben
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Bulitt
addikt
válasz
alibaba78 #21889 üzenetére
Érdekes egy reakció, főleg azért mert ATI-ról váltottál. A gond szerintem jelen esetben nem driver, hanem kártya azon belül is szerintem bios-ban keresendő.
De lehet én mondok hülyeséget
popey: nekem alapból volt meleg. Jó lehet játékok alatt nem volt ilyen meleg, de furmark alatt biztosan
-
alibaba78
őstag
válasz
alibaba78 #21882 üzenetére
Tobb, mint 6 oraja probalok eletet lehellni a gtx275-be. Mar orultem, ha csak az asztalig eljutottam, mert legtobbszor mar ott is fagyott. Mindig ezt a f@szom driver problemat emlegette, persze mindegyik drivert kiprobaltam mar visszamenoleg a 190-es szeriaig. Uj win7, mindegyik driver, meg omega is, es a vegen ahelyett, hogy mukodne, meg kepet sem ad.
Szivem szerint az nvidia mernokeinek a fejen vernem szet ezt a sz@rt. Persze mindezt kib@szott £175-os aron. Nem ma adtak ki ezt a kartyat, hogy ilyen kenyes legyen. Persze minden bizonnyal ez egyedi problema, es csak nalam fordul elo. Rakerestem a neten a problemara, es azt a valaszt kaptam, hogy 10-bol 4 nvidia user sziv ezzel. Jah, megoldast mki tud, vhogy megdsem mukodik.
Hat kerdem en, miert sz@rik erre a 40%-ra magas ivben a dragalatos nvidia??? Miert nem probalnak meg osszerakni egy ertelmes vga-t, ami nem fossa ossze magat egy kis 3d-s terhelestol? NVIDIA! GRRRR!!!
-
TTomax
félisten
válasz
alibaba78 #21882 üzenetére
A Gainward GS hangos,de 74 fok fölé nem megy nekem is ilyen van itthon!Nagyon jól húzható,de picit tényleg hangos.Amúgy emelt órajelei vannak... 626/1350 azt hiszem,,,ja és a memória is jól megy rajta...ha nem akarsz sli-t akkor azt vedd meg...de amúgy melyik store?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- Acer Predator Helios Neo 16 - 16"WQXGA IPS 165Hz - i9-14900HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3 év gari
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest