- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bulitt
addikt
érdekes fogalom, hogy elhalálozhat, mert lassan 2 éve az AC GTX280 hűtő van a 260-on és köszöni jól van. Azt aláírom, hogy nem egyszerű feladat leszerelni a gyári hűtőt, de teljesítményben és főleg zajszintben veri a gyári hűtőt. Amint látom, itt a többségnek nem ér meg annyi macerát, mint amennyi előnyel jár
-
Butcher-HUN
senior tag
A két kártya között mi a különbség? Sebesség? Néztem a GTX 295: Texture Fill Rate (billion/sec) 92.2
A GTX 580: Texture Fill Rate (billion/sec) 49.4
jó tudom GTX 580 több a Cuda mag és DX11 de akkor is gyorsabb a GTX 295 Textúra számításban nem kicsit!
Nem véletlen vettem GTX 280 meg volt az oka tudtommal majdnem a legerősebb egy gpu-s dx10 es kártya. Egy sebességen említik a GTX 460 hol az győz hogy a GTX 280 de azért azt nem szabad elfelejteni hogy a 460 egy középkategóriás kártya + dx11 ben kifogy a szufla belőle més mire tényleg használni is fogják a dx11 et a játékok a térképen sem lesz.
-
rup1u5
nagyúr
Dehogynem létezik!
Én ilyen 460-ason törtem a fejem. -
Qru
MODERÁTOR
Nekem marhára tetszik a teljesen burkolt GTX260/280-as. Olyan mint egy becsomagolt tégla.
460 nem éri meg a felárat, 1680x1050-ben játszom még itt sem. Talán HD-nél már érdemes 260-at 460 1GB-ra cserélni. Na majd ha olcsó lesz az 570...
MrCsiT: Hát őőő, csodát ne várj. SSD-nek nem az a fő előnye. Virtuális memót tiltsd le, már azzal ugynaott vagy ahol az SSD-vel, sőtt... SSD-től max a pálya betöltés gyorsul, min fps 1-2-3-al, ami még mérési hibahatáron belül van.
-
dzso22
senior tag
azért sikerült rendbe rakni -
bim
veterán
Szerintem mindenhol működik ahol lehet a feszt állítani. Gondolom be van lőve melyik gpu milyen feszt igényel amin tutira tudja az alapórajelét és nem válogatnak hogy esetleg kevesebbel is beérné.
Szerintem ha a 2D órajel/ fesz alacsony azt észre veszed mert egyik helyről át akarsz tenni másik helyre egy nyitott ablakot és nem azonnal teszi át. Vagy épp kifagy.
-
jenci1984
tag
A 280 megálja a helyét bármilyen játéknál! Persze ne akarj mindennel 1920*1200 felbontással ultra high beállítással játszani
Bőven elég még a kari, és ahogy írva vagyon dx11 miatt nem érdemes váltani(se többlet teljesítmény max nagyobb ár :S ).
Nomeg akkor itt vannak a tunning betyárok... láttam már olyan 280 nagyon komoly hűtővel, ami alázott rendesen -
XoZ
aktív tag
Ha jól tudom, akkor igazad van, és a boltnak cserélnie kell, de a bolt visszaviszi a nagykernek, ők viszont már nem tudják kicseréltetni a BFG-vel, ezért lehetnek gondok. Mintha már olvastam is volna ilyen problémás BFG garanciás ügyintézésről itt a PH-n. Emiatt a biztonság kedvéért inkább olyan kártyát választanék, aminél nem fordulhat elő ilyen probléma.
-
XoZ
aktív tag
A BFG sajnos csődbe ment: [link]. Maradnak tehát a 3 év bolti garanciás gyártók (pl. ASUS, Gigabyte, MSI), vagy a hosszabb, de a bolti garanciához képest keményebb feltételekkel rendelkező és bonyolultabb ügyintézést igénylő gyártói garanciát vállaló márkák (pl. EVGA, ZOTAC).
-
rup1u5
nagyúr
Amerikai Ebay, az eladó a Texas-i, Rowlett city-ben már postázta is.
Köszi Bulitt!
TTomax:
Azért izgulok ám rendesen mint a szűzlány akit dugni visznek.
És ez egészen addig fokozódni fog amíg be nem csúsztatom a GTX-et a lapom PCI-E foglalatába és rá nem nyomom az ON gombot. -
Abu85
HÁZIGAZDA
Nem feltétlen gyorsabb, mert ha csak az API extráit használjuk, akkor a DX11 gyorsít. Lásd BattleForge. Ott nem költik el az extra sebességet extra effektekre, és a DX11 a DX10-hez képes 45-50%-kal gyorsabb (a DX9-ben ugye nincs SSAO, így az eleve butított szint grafikailag). A Dirt 2-nél és az AVP-ben elköltik. Egyéni döntés, hogy ki mit tart elfogadhatónak.
A DX9-cel az a baj, hogy sok benne a caps bit, így a DX10 terjedése borítékolható. Ennek a Win XP részesedése vetett gátat, de idén már több játék lesz, amihez DX10 lesz a minimum követelmény. A DX11 kérdéses. Egyelőre a konzol még mindig problémát jelent, nyilván idén lesz még DX11-es játék, de kb. azt a különbséget fogják adni, amit a Dirt 2 és az AVP. -
fsb1000
nagyúr
Az 512bit mindent visz. (persze csak bizonyos szempontból - tekintsük szubjektív érzetnek)
GTX285 volt a legkiegyensúllyozottabb VGA-m... mint egy tank...
A HD5870 és GTX470 is sokkal gyorsabb volt nála, de mégis....Ha majd lesz 2x16-os PCIe lapom lesz ismét, akkor majd a GTX285 SLI-t is kipróbálom.
Az még nem volt meg...
Talán jövőre, mikor már csak 40K lesz a jhasználtpiaci ára. -
popey37
addikt
ezt még TE sem hiszed el, igaz?
fogyasztásmérővel kimért adatokat irok ide: a konfigom netezés vagy filmnézés közben max 156 wattot kajál. Teljes terhelésen 260watt volt a max.
ebből még vedd le amit a táp eldisszipál.
szép is lenne, ha a vga-m 130w-ot kajálna 1 óra alatt.
számoljunk csak: 130W/h x napi 10 óra = 1,3 KW, ez kb 60.-ft. és ez csak a vga.
szóval amiket irkálnak az nem szentírás, csak azért irják, hogy vegyél uj, nagyobb tápot.
ha tényleg ezek a táblázatok szerint lenne, akkor itt mindenki súlyos tízezreket fizetne villanyszámlát havi szinten. -
Qru
MODERÁTOR
Kb azt tudja mint a ref hűtés. Ugyan halkabb vmivel de mivel nem fújja ki a házból a meleget előbb-utóbb fel kell tekerni a ventit rajta (SB-t is jobban melegíti meg mindent a környezetében) akkor meg már nem halkabb mint a ref semmivel (sőtt a táp/proci hűtő is többet kell hogy pörögjön azonos hőfok tartásához), főleg hogy két venti kelt zajt nem csak egy... Szvsz felárat nem ér a ref darabokhoz képest. Érted a GPU-d hűvösebb pár fokkal de kb minden más a gépedben melegebb lesz.
mod:
old gray: Hallgass Lara-ára, itt tényleg ref vagy víz ami fet-et is hűt. A többi nem jobb viszont drágább általában.
Lásd fenti kollégának címzett kis szösszenetem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Apple MacBook
- Fűnyíró topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hálózati / IP kamera
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest