- Honor 200 Pro - mobilportré
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
Az automata venti vezérlés a GTX-en is gatya. 40%-on járatja és 80-85foknál kapcsol fel 60%-ra, akkor meg már a VRM 110 fok körül mozgolódik ami már necces, közel a 120 fok-os határ ahol elbukik a vas.
Nekem úgy van, hogy 2d-ben megy 40%-on, 3D-ben meg 65%-on. Ha nagy meleg van (nyár) akkor felkapcsolom a házhűtést és feltekerem 70%-ra.
mod:
Eddig egyszer kellet 100%-ra tekernem, LAN party-n ahol 15 gép volt 1 termeben és mindneki húzott Quadokkal meg Phenom X4-ekkel nyomult meg véresre tépet szájú HD4000-esekkel meg GTX-ekkel. Kint volt -2-3 fok és nyitott ablaknál így is 1 pólóban toltuk a frag-eket.
-
Qru
MODERÁTOR
Hehe, pont a driver szívások miatt váltottam anno 4850-ről GTX260-ra. NV 60-65%-ig hangtalan de én 685/1050-en küldöm játékok alatt 70%-os ventivel. Nem hangos és nem olvad le a VRM-se. Az a sarkalatos pont, mivel a gpu-ról a meleg levegő a vrm felé távozik. Azért is van, hogy 100+ fokos a vrm alapból, mert kapásból 80-85 fokos levegőt küldd rá a venti. Vagyis a vrm hőtermelése nélkül is kapásból kb 80-85 fokos lenne.
mod:
Benyaking: A helyedben használt garis GTX280-at vennék. Ha új akkor olcsóbban GTX280, GTX285-nél már spóroltak az alkatrészek minőségén és azt a minimális órajelkülönbséget kézzel átállítod és kész. 285 hőtermelése meg nem sokkal alacsonyabb mint a 280-é. Én tuti nem vennék 285-öt csakis 280-at.
-
Gaben01
őstag
A win7 topikjában is írták páran,szóval lehet,hogy nem driver függő a dolog.
Henk:ha szerencséd van,akkor megúszod.Nálam gyakran van olyan,hogy éjszakára bekapcsolva marad a gép és csak a monitort lövöm ki,reggel meg bekapcsolom.Ilyenkor szembesülök a néhány másodperces vibrálással.Eddig semmilyen más esetben nem tapasztaltam,játékok közben sem.
-
TTomax
félisten
182.50 menni fog...
(#19416) fsb1000
Véleményem szerint meg a táp márkája is elég nagyon gond mert a közelében sincs annak a teljesitménynek mint ami rá van irva.Arról nem beszélve hogynagy valüszinüséggel visz magával mindent ha gondol egyet,egy elég veszélyes tápról beszélünk ami az adott szakami toipicban a nem ajánlott kategoriát képviseli.... -
TTomax
félisten
A frankó adobe flash player-es gyorsitás miatt van,egy pillanatra kifagy aztán megint szuper minden,nekem a GTS250-em dobál ilyesmit néha.Persze ilyenkor a folding csomagot is eldobja rögtön.A frász üt meg miatta...akármelyik 180-as whql drivert felrakhatod,azokba még nincs beleépitve ez a szuper funkció,ami amugy ugy hiányzott mint hóembernek a kánikula...
-
fsb1000
nagyúr
Grat a kártyához!
Nem hiszem, hogy a VGA teljesítmény lenne a hiba oka. Nálam 3D frekin megy MKV lejátszáskor is (ha jól emlékszem).Rivatunerrel vagy everesttel nézd meg nálad mi a helyzet.
Win7 alatt van egy opció a driver kezelőfelületen, amivel max-re lehet állítani az energia ellátást. (korábban linkelték, meg GTA4 topicban is) - hátha az is segít a problémádon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest