- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
válasz
kisfer #21528 üzenetére
Ha erről a hírdetésről van szó [link], akkor:
216 SP, tehát gyorsabb és kevesebbet fogyaszt, mint az első széria
AZ órajelei átlagosak, de csak néhány OC verzió gyorsabb.
Ezt a hűtést nem ismerem, de 2D-ben tuti halkabb mint a ref.Az ár nagyon baráti.... főleg 2 év garral.
-
ghostmat
tag
válasz
kisfer #21383 üzenetére
Én pont most teszteltem gtx260 vs 4870 et otthon.
Nálam a gtx nyert, az is marad.
Sok helyen egál volt a két kártya között, a benchmarkok attól függően adtak eredményt hogy mikor készültek és az alapján melyik kártya volt a topon.Játékélményben nekem a gtx260 jobb volt. /Crysis, GRID, Dirt, BFBC2, Assassins Creed, Mirror's Edge, NFS: Shift, World in Conflict, Far Cry 2.../
Amiben a 4870 jobb volt az unigine bench és a Blur, simábban futott a játék, sztem a dx 10.1 miatt.
A 4870 es is nagyon jó kari, sokáig nyomtam én is azzal, de sokszor idegesítően lenyomja az fps-t. /Pl gridben nagyon sokszor falnak mentem emiatt 300 km/hával mész aztán mintha belassulnál 10km/h-ra, majd hirtelen vissza, de akkor már ott a fal
/
De attól függ mivel játszol majd. Ha csak a legújabb dx 10.1eseket hajtod amiben nincs physx akkor a 4870 nagyon is jó. A physx-eseket is elviszi a 4870 majdnem ugyanúgy, de nincs effekt, nekem ez is számít.
Nehéz döntés, én a gtx-re adok egy voksot. És a Radeon topicban is azt mondanám
-
rup1u5
nagyúr
válasz
kisfer #21380 üzenetére
Ha Stalker akkor inkább a Radeont vedd.
(#21379) Abu85:
Radeon topikban meg biztos, hogy a 4870-et ajánlanák. Önző, rohadt módon én csak a saját tapasztalataim alapján ajánlok VGA-t, mivel pont a netes tesztekre hallgatva cseréltem le a GTX 260-at 4890-re és hát egy héten belűl sikítva adtam tovább a Radeont hogy visszaváltsak egy kiegyensúlyozott teljesítményű GTS 250-re. Remélem a következő ATi-s próbálkozásom pozitívabb végkimenetelű lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- Yettel topik
- World of Tanks - MMO
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- Bundle topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Villanyszerelés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest