- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- iOS alkalmazások
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
sestertius
őstag
válasz
TTomax #21713 üzenetére
Ami jó, hogy a lapom nekem is úgy van kialakítva, hogy nem közvetlen egymás alatt lenne a két vga, mert befér közé egy harmadik...
Tehát hűteni éppen lehetne... És az is igaz, hogy a kisebb kártyák könnyebben eladhatóak később, ha az ember úgy dönt.
Egyelőre az SLI felé hajlok.... -
sestertius
őstag
válasz
ADAM1337 #21708 üzenetére
Igen, itt lehet döntő az is, hogy hőmérséklet, fogyasztás, és egyébként olyan dolgokkal is számolni lehetne, amivel nekem jelenleg nem kell: pl.: hogy megvan hozzá a kellően szellős ház, megvan hozzá a táp és megvan a lap, ami tudja kezelni...
A fogyasztástól tartok kicsit - na azért nem ez a legfontosabb, valamit valamiért ugye... -, de a hőfokokon valóban jár az agyam...295-re nincs AC hűtő, tudtommal... 280-ra van, viszont akkor kettő kellene...
Ellenben nincs gond a hőmérsékletekkel... a 295 pedig szintén forrna gyári hűtéssel... vagy nézni kell olyan hűtő után, ami jó rá...Ja, és összességében tehát az SLI drágább mulatság...
Csak igazából ebbe vagyok belehülyülve, nem tudom, miért....rup1u5: a nővérem BV-s főtiszt... tényleg meg akarnád ismerni...?
-
-
sestertius
őstag
válasz
zolisx4 #21611 üzenetére
Alapvetően terhelés alatt... 15-20 perc sem kell, és megdermed a kép, majd továbbmegy, de már nem "úgy", ahogy eddig.. nehéz leírni, mit is csinál, tulajdonképpen ezt látni kellene..
A lényeg, hogy a kártyának gondja nincs, ezt tudom, hőproblémák sincsenek.
Most próbálok változtatni különböző fesz. értékeken, aztán meglátom, mit reagál... Ha nem lesz jó, vissza egy régi drivert, és megnézem, azzal hogy megy...Sajnos nem két pillanat kijátszogatni, hogy egészen egyszerűen valami beállítási hibám van, vagy valami más...
De mivel nem tudom mihez kötni a dolgot, csak a driver cseréhez, így.... gondolhat az ember erre. -
sestertius
őstag
válasz
balcsy #21606 üzenetére
Valóban az AC-ról jót hallani... csak kicsit húzós, használtam meg nem tudom, lehet-e kapni... Ha igen, nem kizárt, hogy még én is teszek egyet az enyémre...
Az új driver: nekem vannak vele gondok, amit igazából nem tudok, hogy ennek az oka-e...
A lényeg, hogy rendetlenkedik a kártya bizonyos helyzetekben, és még nem jöttem rá, miért... de azóta van, mióta ezt feltettem. Majd kiderül... -
sestertius
őstag
válasz
rup1u5 #21537 üzenetére
Üdv!
Hm.. a gond, hogy úgy láttam, nem akar megállni 85-nél, 100%-os venti mellett...
Totál lehúzom alapra, és megnézem úgy mit produkál.. csak még nem jutottam el oda. Remélem ma sikerül.Laraxior: gondoltam, hogy nálad is hasonló hőfokok vannak, ha már vizes blokkot keresel...
Van erre valami "tapasztalat", milyen arányban érdemes beállítani - alapvetően egymáshoz viszonyítva - az egyes óra jeleket? Érdekelne...
-
sestertius
őstag
Gainward GTX280 tulajok!
Nem tudok megcsinálni egy furmark tesztet, mert a kártyám kiég a helyéről...
Mi a túró lehet az oka?
85 foknál megállítom - kb. az indítástól számítva egy perc után -, mert nem akarom, hogy elszenesedjen...A felbontás a normál monitoré, és a beállításokat is vissza vettem... akkor sem nyerő. De játék alatt nincs vele gondom, 70 körül szokott járni, vagy 75, ha húzva nyomom sokáig a game-t. Szétszedve, piszkálva nem volt, gyári hűtés.
Vagy ez a normális hőfok?
-
sestertius
őstag
Üdv!
Egy kis segítséget kérnék, mint full amatőr...
Egy kis húzás után kell állítanom a fesz. értékeket a lapon, hogy jól menjen a játék, meg az egész rendszer. Mondták, hogy milyen tesztekkel nézzem, aztán ezzel kapcsolatban a vga-ra ajánlották ezt a Vantage teszt programot is, de én ezt nem ismerem. Mi mit jelent?
Kezdéskor valamit kiírt a windows, hogy valami nem kompatibilis ezzel a progival, ezért átvált a Win 7 egyszerű színösszeállítására.
Ezután végig csináltam a graphics test 1-et, ez lett a vége.Úgy összességében mit kell nézni? Ha szar még a játék, majd emelek egyes feszültségeken, de magán a kártyán kell állítani valamit? Kicsit meg van húzva az óra jele, de tényleg kicsit, csak nem tudom, ennek valahol kell-e plusz áram, vagy a bios-ban a PCIe sín frekvenciáján kell-e variálni /alap 100-on van/, stb...
Elnézést balgaságomért, nem tudtam, hová forduljak...
Előre is köszönöm az építő jellegű hozzászólásokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Chrome
- Autós topik
- EA Sports WRC '23
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest