- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
válasz
Gyula84 #21364 üzenetére
Az ATI driverekröl annyit,hogy pár napig volt egy X1050 a gépemben egy RV370, a mai napig itt van az ATI CCC elérése az asztali jobb klikkes menüben pedig mindent bedobtam... ez a 10.2-es catalyst volt,kell a francnak ez csak a gond van vele....
Amúgy meg játék közben 65 fokos a GTX260,nem üvölt nem süvít,és hát a 4890-en nem nagyon van mit húzni hiszen azt már gyárilag megtették,gyakorlatilag nem sokat gyorsul a tuningtól,ne úgy mint a gtx260 ami éppen hozza a GTX280-at,bár 1920-ban a "csak" 896Mb akár fájó is lehet...
Ami viszont nagyon fontos,az a GTX-ek kiegyensúlyozottsága. -
Cadal
őstag
válasz
Gyula84 #21342 üzenetére
Azért eddig sem kellet szégyenkezned, főleg ha ezt az eredményedet megnézzük. Nagyon jól megy az a kari.
-
Henk
veterán
válasz
Gyula84 #20955 üzenetére
Azt írta, hogy 700 felett nem nagyon megy a gpu de ez közel sem biztos, hogy a táp hibája. Lehet egyszerűen itt a vége, nem minden kari űbertuningos. Meg én is jártam már úgy, hogy xp-vel ment 760-at is aztán win7-el meg a legújabb driver-el meg 710-nél vége.
Egy Codegen-t meg ne vegyünk egy kategóriába egy Corsair-rel. -
7600 GS
addikt
-
Kleroo
veterán
válasz
Gyula84 #20913 üzenetére
Milyen órajelen megy a q9550-öd?
Mert nekem is szinte pont ugyanez jött ki, pedig csak e8200 ketyeg nálam(3,2ghz)
Ma megnéztem és ugyanez a beállítás fullHd-ben 49 Fps-t eredményezett(szóval CPU limitem van dögivel)Nagyobb előrelépésre számítottam a 8800gt után. de a fő hogy most tényleg minden perfektül megy fullhdben.
A "nagy" "Neves" külföldi tesztek eredményei viszont ...KUKA,tök hülyeség a legtöbbje. -
japy
őstag
válasz
Gyula84 #20241 üzenetére
Na itt egy másik figyelmeztetés is!
-
Tiesto22
csendes tag
válasz
Gyula84 #20215 üzenetére
Ez érdekes mert nálam komolyan mondom legalább 30% ha nem nagyonn gyorsulás történt. Pontos fps-eket nemtudok mondani de eddig átlagos beállitások mellet játszottam és ugy is szagatott most meg gyorsabban megy hogy szinte minden a csúcs-on van. +még le is töltöttem ezt 2 gigás texture pack-ot hozzá amitől még élesebbek lesznek a texturák
-
Laraxior
titán
válasz
Gyula84 #19279 üzenetére
1.12V-ot
egyébként nibitor meg fogja neked mondani,ha megnyitod a biost. de az evga voltage tuner is tuja elvileg, bár ennél a PCBnél inkább hagyjuk. BIOS szinten és kész. A régi és normális GTX260asok 1.18-1.19V-ot kaptak... jobb példányok is voltak,tele szenzorokkal..ebben meg semmi nincsenolcsó szar
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Apple MacBook
- Motoros topic
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest