- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolisx4
őstag
Ezt mindenki nézte gondolom .
Itt azért elég szépen teljesít a 460 -768 MB ezért is vettem meg ,igaz elég olcsón vettem
Azért ide írok mert a többi topik mindenről szól csak nem az adott kártyáról ,. -
zolisx4
őstag
válasz
TTomax #22299 üzenetére
Nem tudom mi nem jó már elég sok mindent kipróbáltam .
De ezt nem vitaképpen távol álljon tőlem
Na szóval Kb egy GTX280-at kellene hoznia annak a GF104-nek,akadozások nélkül. ugye ezt mondod nekem .
Qru-nak meg ezt .GTX 260-ról viszont nem érdemes 768-as 460-ra váltani,mert alig erősebb .
Ezzel csak az a gond hogy a 260 és a 280 között egy szakadék van ,azért a 280 as sokkal erősebb ,,.
Ezzel azt akarom mondani hogy megjelennek különböző tesztek ,és bizony a tesztek szerint tényleg kéne hozni legalább a 260 as szintet sőtt az 5830 as szintjét ,
Na mindegy elég érdekesen sikerült ez a kártya ,
Még egyszer nem vita képen írtam csak már nem tudok eligazodni ,
ADAM1337
Elrontottam mert azt kellett volna vennemDe ebben a felbontásban menni kéne neki ,azért nem értem hogy mi a gond ,
Mármost összeraktam az AMD gépemet is hátha a géppel van a gond másik alaplap meg minden ,de ugyan az . -
zolisx4
őstag
válasz
rumkola #22296 üzenetére
Szerintem sem a kártya rossz, hanem az egész egyben ,.Driver meg a memória kevés meg a 192 bit vagy mennyi,amúgy én 1600x900 as felbontásban használom . ez pontosan ugyan az mint az 5770 es mivel már az is volt ,van összehasonlítási alapom .
Azért adtam el az ati kártyámat mert a driver állandóan rossz volt hát az nv is jól halad hogy utól érje az atitrumkola
Mond meg hogy mi a baj ,mert én nem tudom -
zolisx4
őstag
Ne vegyél semmi képen 768 as vga-t egyszerűen kevés, hasonló felbontást használok mint te .A Dirt 2 ben egyszerűen nem képes akadások nélkül menni csal teljesen levett garafikával még néha úgy is beszaggat , a Grid sem kivétel alóla igaz ez megy max garfikán ,de több autónál egy kis füst és már receg is a kép H-A-W-X dettó ugyan az ,a cod 4 az teljesen olyan minha apró film kockákból állna az egész ,.
Minden teszt ami VGA-t teszteli lefut normálisan hozza a mások által belinkelt pontszámokat ,nem a vga rossz .
A 260 tól bőven gyengébb ,.. -
-
zolisx4
őstag
-
zolisx4
őstag
válasz
rup1u5 #22235 üzenetére
Ennyi az órajel alapból azt nem tudom mennyit bírhat ,?
De a 280 as alapból tudja azt amit a 260 nem még húzva .
Igen neked egy fasza hűtés kéne a kártyára -
zolisx4
őstag
válasz
rup1u5 #22233 üzenetére
Igen valószínű hogy elindul lassan, egy bizonyos idő után felfelé a fordulat, csak nem pár perc hanem lehet, több mikor már teljesen átmelegszik az egész ,az tuiti hogy a 280 as az nagyon jó kártya ,nekem a 260 as is nagyon szépen megy ,
.
Ezt találtam a neten itt meg lehet nézni mekkora eltérés van a 2 VGA közt ez valós lehet???
Érdekes eredmények jönnek ki a 280 nagyon jól szerepel -
-
zolisx4
őstag
válasz
rup1u5 #22223 üzenetére
Na szóval én csináltam egy tesztet:: Palit GTX 260 Sonic.
Nekem ezt a hőmérsékletet tudja
Ugye ez 55nm es ,nekem 2 db 12 cm venti van a házban és egy 9,2 es .
Játék alatt nekem a ventit nem is hallani a 60 fokot ép hogy eléri a kártya -
zolisx4
őstag
Nem jött ki új driver nem tudjátok ?nem nagyon találtam
-
zolisx4
őstag
Mennek az FPS ek a kártyában
-
-
zolisx4
őstag
válasz
jenő45 #21877 üzenetére
Ez elég érdekes kérdés ,elméletileg a sérülés az egész kártyára vonatkozik gondolom a matricára is ,de szerintem ezt bolt válogatja ,de udi kolléga megmondja kérdezd meg tőle itt
Nekem volt sok kártyám már ,de azt áruljátok már el hogy a fenébe sérül meg a matricás oldala ,vagy a dekorációs oldala ahogy írtad ,
Az a matrica oda van ám ragasztva rendesen . -
zolisx4
őstag
válasz
Bulitt #21871 üzenetére
Azt tudom hogy az a lényege ,de nekm is volt olyan kártyám ami a FurMark alatt kilőtte magát ,igaz az ellen táborból de a játék alatt semmi baja nem volt soha .
De valami gond volt a FurMark alatt mert ABU is írta másik fórumon ,azért mondtam az MSI Kombustor ,erről nem olvastam hogy gondot okozna ,ha viszont nem jó a vga akkor ez alatt is előjön .Én is kerestem hasonlót mint 260 Sonic de nem találok sehol
Már ADAM1337 fórum társunk sem talált mellé párt és én sem ,pedig ígértek de nem jött össze ,pedig kipróbálnám én is -
zolisx4
őstag
Itt látni [link]
Az én 260 as kártyámon csak az egyik oldalon van memória .
Laraxior tól meg is jött a válasz hogy akkor nekem miért csak 1 oldalon van memória -
zolisx4
őstag
-
zolisx4
őstag
És ugye normális esetben így néz ki amikor teljesen alapon van a vga de ha kicsit feljebb megy az órajel akkor az előbbi kép jön ki és a recegés ami a böngésző alatt is előjön ha nem az alap órajelen van a kártya .
AZ összes teszt minden hibátlan a kártya nem meleg nincs húzva semmi és tökéletesen mennek a játékok is
Valamit rosszul csinálok csak nem tudom hogy mit -
zolisx4
őstag
[link]
Ez a gond nálam is előjött amit ADAM1337 írt csak ő talált megoldást rá ugyanis a monitoron lehetett neki állitani ,nekem meg nem méghozzá phase nevezetű beállitás de ez az én monitoromon hiányzik.
Az a lényeg hogy ha nyomok a monitoron egy autó beállitást akkor eltűnik ez a remegés ,
Van ez a monitor teszt EIZO és nekem a 7 oldalán ez látszik a kép pontok helyett
és ettől van hogy a betűk nem élesek vagy amit a ADAM1337 kolléga irt régebben .
Megfigyeltem hogy ez akkor jön elő mikor nincs alap órajelen a vga ha vissza megy alap órajelre a kárty akkor ez megszünik ,,
Van valakinek ötlete mitől lehet ez ??????
Kipróbáltam már több monitorral is egyedül CRT monitorral nem csinálja -
zolisx4
őstag
válasz
sestertius #21632 üzenetére
Korrekt ár :20 alatt nem is láttam még vízhűtéshez blokkot
-
zolisx4
őstag
válasz
TTomax #21619 üzenetére
Ezek a kiegészítők fenn vannak ,ahogy megfigyeltem amikor megakad ahogy görgetem az oldalt akkor alap ról hirtelen megugrik a vga magasabb órajelre akkor megy mikor visszaveszi megint akkor megint akad egy pillanatra .hasonlót az ati is csinált mikor elkezted mozgatni az ablakot hogy felvette az órajelet ,nem baj jó az a játék legyen jó
Az meg jól megy a Dirt2 atin nem ment ilyen szépen mint ahogy ezen megyKözben rá is jöttem mi okozza a gondot
Kikapcsoltam a Win be az előtöltést hogy ne tekerje a vinyót állandóan ahogy bekapcsolom jó ,ha kikapcsolom akkor megáll mint ahogy írtam akkor ez nem driver -
zolisx4
őstag
válasz
sestertius #21617 üzenetére
Azért kérdeztem rá énis mert nem tudtam leirni nekem igazából játék alatt nem vettem észre semmit de mondjuk mikor a mozzila megy mondjuk a PH görgetni akarom és nem megy hanem megáll egy pillanatra és úgy indul el minha megállna egy pillanatra valami hasonló ,eddig nem csinálta az ati kártyával
-
zolisx4
őstag
válasz
sestertius #21610 üzenetére
Az mit jelent hogy rendetlenkedik??
-
zolisx4
őstag
válasz
fsb1000 #21598 üzenetére
Igazából nincs eltérés a kát kártya között a venti vezérlés variálása hasonló ,Annyira más az NV hogy azt hittem az is más de nem .
Ugye én a FurMark alatti 80 fokos gpu sokallottam de TTomaxmondta hogy jó az .
Attól ijedtem meg hogy a memória is jó meleg rajta de a 4890 -es még melegebb volt ,
Nekem mondjuk 3 venti van csak a házban elől és hátul egy 12cm ,oldalt meg egy 22 cm -
zolisx4
őstag
válasz
Bulitt #21565 üzenetére
A dx11 az egyenlőre nem hoz akkora változást és ezt Abu85 egy másik topikba le is írta miért is vannak korlátai egyenlőre a játékokban persze van változás a 9és 10-11 között de nem akkora hogy pénzt fektessen az ember bele .
Most igy gondolom de lehet 1 év múlva más lesz,
Ma kipróbálom este hogy is megy -
-
zolisx4
őstag
Mindenképpen hosszabb távra tervezem ilyen kártyám nem volt még amin a Shift megy akadás nélül ,szeretnék mellé venni egy másikat ,260 at ha minden igaz akkor sikerül is beszerezni egy ugyan ilyet
A monitort már reggel elmentem venni mert a 17"monitorom meghalt és egy fekete fehér crt volt az este a monitorom hát nem nagy élmény
Ezt hoztam [link]
Szerintem ez jó lesz eddig 17"monitort használtam -
zolisx4
őstag
Abu85
tényleg van magyar benne.
fsb1000
gyakorlatilag vehetek nagyobbat is mondjuk 22" os at ami nem HD felbontású hanem kisseb vagy olyan nincs ? -
zolisx4
őstag
Mekkora monitort bír el a 260 as kártya??mekkorát érdemes venni 19"
Jó öreg 17" monitorom most halt meg , -
zolisx4
őstag
válasz
fsb1000 #21546 üzenetére
Igazából nem tudom ,mert ez nem melegszik meg szépen vissza is veszi az órajeleket nem kell nézegetni hogy mi a kártya hőmérséklete jó választás volt ez a kártya
Igen a 4870x2 az egy brutálisan erős kártya igaz hogy nekem nincs összehasonlítási alapom az nv 2 magosával hogy mit tudott csak tesztet néztem de én abban hiszek ami a gépembe volt és láttam hogy mit tud
-
zolisx4
őstag
válasz
TTomax #21543 üzenetére
Gondolom jól megy, nem tudom emlékszel e rá beszéltümk mikor 4850x2 em volt utána vettem a 4890es vagyis volt belőle 4 is egyszerre de a CF nekem nem volt jó lehet hogy az akkori alaplapom miatt ezt nem tudom.
Idevágó kérdés az NV nek nincs olyan monitorozó a driverben mint az atink van??
Meg sikerült letöltenem valami nem is angol nyelvű drivert az NV hezUgy látom hogy itt mindenki volt már a másik vonalon
Láma kérdés honnan a fenéből lehet leszedni magyar nyelvű drivert ?????
-
zolisx4
őstag
válasz
TTomax #21541 üzenetére
Köszi.
Mivel innen származik a kártya ismeritek ,nem valóban nem gyorsabb a 4890 es és sok játék amit nagyon szeretek teljesen jól megy ,még az ati valamiért nem volt sima amit nem értek mert az erő abban is megvan és mégsem .
Azt mondják sokan hogy az 5770es szintjén van a 260 as ez sem igaz mert azt vettem ki a gépemből a 260 előtt szemmel látni a gyorsulást még teszt sem kellCsak ezzel a driverrel nem tudok zöldágra vergődni
hiányzik a CCC nem tudom miért de hiányzik
-
zolisx4
őstag
ADAM1337 Fórumtárs jóvoltából átáltam az NV oldalra megvettem a kártyáját
-
zolisx4
őstag
sziasztok
meg tudjátok mondani hogy lehet az nv vga nak atállitani a ventilátor vezérlését hogy kisseb hőfokon már emelje a venti sebességét??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest