- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Yettel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DroneZ^
őstag
ki is mondta azt hogy ez a táp 2db gtx280-at elkellene hajtson?
csak nem Qru ?! (#19320)
Akkor mégis milyen a legolcsóbb táp ami garantáltan bír 2 VGA-t, és nem is túl hangos?!
Én Cooler Master Silent Pro 700W-ra tippelek de annál olcsóbb kéne ha létezikEgyenlőre elég lenne egy táp ami garantáltan elhajt egy hatalmas fogyasztású vga-t is...
-
DroneZ^
őstag
Amúgy hogy lehet megoldani SLI-ben a táp-ellátást? Mert a tápból összesen: egy 6 meg egy 6+2 pines táp jön ki mint 2 fő ág.
2. kártyába hogy fogom megoldani a 8 pines csatit? Ugye nem sufnituninggal kell áthidaljam a maradék 2pin-t ? -
DroneZ^
őstag
ez a fah multicore progi ölte meg a rendszert. valami játék követelte h rakjam fel. valami progi lehet ami a többmagos prociknál talán engedélyezi az összes mag használatát, nemtudom. de hogy nem az i7-hez való az szitne biztos. szöveges dokumentum görgetésekor 100%-on volt a proci és csak most vettem észre... Lehet hogy talán AMD-hez való?
-
DroneZ^
őstag
fah multicore
fah multicore
fah multicore
-
DroneZ^
őstag
Na le driver cleanereztem mindent, letöröltem a codec-eket. Halálos befagyás megszűnt, de a táp még énekel
-
DroneZ^
őstag
Nekem még 1 utsó tippem van: codec.
Régen egy kártyám csontrafagyasztotta a gépemet sok játéknál mert valami codec-volt fennt, és ahogy emléxem vannak mindenféle open** codec-ek a gépre rakva.Amint leszedtem kezesbárány lett. Úgyhogy holnap reinstall windows 7 és minden kiderül
-
DroneZ^
őstag
-
DroneZ^
őstag
Driverböl a legujabb ami most az NV honlapján van, fejből nemtudom melyik, mert nemvagyok otthon.
PCI-E freki fix 100-on van.
Szoftveres gondból nem ciceregne a táp, nemgondolod?
Serious Sam HD-ben nemcsinálta, de az nem annyira hardverigényes játék.. Majd holnap hazamegyek és megnézek pár dolgot még
Remélem nemlesz balhé az eladó és köztem ha visszafizetésre kerülne a sor
-
DroneZ^
őstag
hali mindenki. SOS help kellene.
1 órája raktam be a ma este vásárolt GTX280-amat, és Crysis fullgrafon azt produkálja a gép hogy, meg-meg áll percenként az egész gép egy pillanatra. Fps az rendben van. A baj az hogy a tápból cicergő hang jön folyamatosan, ami elég hangos, tehát zárt házból is lehet hallani rendesen. Csak terhelésnél van a hang. Táp elégtelenségre gondoltam, de szerintem egy FSP Epsilon 80+ 600W-os tápnak birnia kellene. Minden alapon van, semmi tuning.
Ezelött egy 4870 1GB volt benne. Gond nélkül ment, semmi megállás és cicergés. Tudom hogy jóval kevesebbet fogyaszt, de ez mégsem egy annyira gyenge táp szerintem. De lehet hogy tévedek.
Előző gépemben egy halálra tunningolt Q6600 + GTX280 egy CoolerMaster Silent Pro M600-al röhögve vitte a rendszert.
Szerintetek mi lehet a baj??? VGA vagy TÁP? Kb. reszketek az idegtől
-
DroneZ^
őstag
korábban ajánlottátok a Gigabyte P45-UD3-at... az X48-ról mit illik tudni?
-
DroneZ^
őstag
hmm, mien a legjobb lap amibe még DDR2 megy?
-
DroneZ^
őstag
Gyenge ez a GTX 280... 285-re meg nem éri váltani... 295 meg 2gpu és akad 1-2 játék... meg mindenféle hiba... fullHD-ra már télleg gyenge ez a 280as
-
DroneZ^
őstag
számos újítást felfedezhetünk az új nvidia driverben, mint pl már nemlehet oldalarányokat sem állítani (gpu scaling). szánalmas.
-
DroneZ^
őstag
crysis nem megy elég jól, bár elég hülye voltam mert 1920x1200 . maxgraf . maxlátótáv . 16XQ és hát nemnagyon láttam sok fpst
2x-es élsimitás maxgraf, fél látótáv (alap). Blur kikapcsolva. - így jobb, de 15fps-el még mindíg nem lehet játszani
-
DroneZ^
őstag
GTA 4 meg-megakad, ha most kikapcsolom a tripple buffert, folyamatosabban fog futni? Mert szerintem a memória kevés neki... Mivel fullhd-ban játszom, ezért célszerü lenne akkor kikapcsolni a triple-buffert, mert ehez a felbontáshoz inkább memória kell, nem?
Vagy nagyon nemértem
-
DroneZ^
őstag
Driverben alapbol kivan kapcsolva a Triple Buffering... Kapcsoljam be? Attól gyorsabb lesz, vagy szebb lesz a kép? Mert ez a magyarosítás elég 2 értelmű
ha a Physx-et kikapcsolom driverböl sebességben történni fog valami változás? ( Physx kivan kapcsolva alapból a játékban is ) -
DroneZ^
őstag
Szerintem itt ugyanaz a helyzet, HD felbontásokat tud csak kiadni HDMI-n....
Egyedi nem akar menni...
-
DroneZ^
őstag
Nemrég tettem szert egy GTX 280-ra és eddig 4870x2-m volt.. Nos nvidiánál nemtudom hogy kéne beállítani egy felnemismert szélesvásznű analóg kimenetre kötött LCD HD Ready ( 1360x768 ) monitort. Az a baj, hogy sima 4:3-as lista van összes játékban és mindenhol, mivel nem ismeri fel. Amúgy a játék tudná a monitor felbontását csak nemtudom hogy kéne nvidiavezérlőpultból beállítani vagy akármien drivert szerezni ami megeteti vele hogy Wide... Atinál volt olyan h max frekit és felbontást belehet állítani és akkor tudta egyböl az oldalarányokat és a kisebb felbontásokat. TIPP ?
Az LCD tv-t nemlehet HDMI-n hasznáni mert csak hd ready, RGB-n se ugyanezért, DVI-meg nincs rajta. Csak egy PC in, ami analóg ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest