- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli1222
addikt
válasz
Scholes9 #20482 üzenetére
Azt mondták, h hangos, de ennyire? Az enyémen egy s-flex 800-as venti van...
A vinyóknak van a gépemben a legnagyobb zaja.. Ájjáj így! Akkor inkább egy 5850?
Áááá... Vagy hagyjam az egészet a túróba? Most még elfut minden.ű
Igaza lesz az egyik srácnak, h csak azért bővítem állandóan a gépet, h eltereljem a bajaimról a gondolataimat, h újabb bajokat generálok ezáltal.... -
Tiesto22
csendes tag
válasz
Scholes9 #20136 üzenetére
"de, ha gondolsz a jövőre is akkor VX 550-et vagy TX 650-et vegyél és a következő kártyacserénél sem kell tápot cserélned"
Azér remélem hogy ez nem lessz igy mert én nem tervezek 600 - 700 Wattos tápokat venni. Szóval remélem nem fognak az egekbe szökni a jövőben se a videokártyák energiaigénye. Ez szép meg jó hogy 2D alatt visszatudják venni az órajeleket de szerintem már ez is túlzás hogy egy videókártya 200-300 Wattot eszik 3D alatt.
-
Alister71
nagyúr
válasz
Scholes9 #20100 üzenetére
Ha kompatibilitási gondja van, felrakhatsz 300 fajta drivert is, egyikkel se lesz jó. Phenom II alá azért gyártanak Geforce chippel is lapot, hogyha nV kártyával akarod használni ne legyen probléma.
A te gondjaid csak akkor fognak megoldódni ha lecseréled a lapodat, vagy elcseréled a GTX-et egy 4870-esre.
Ha mostanában vetted a lapot vidd vissza a boltba és cseréltesd ki GeForce chipsetesre.
Pl. egy ilyenre. -
Alister71
nagyúr
válasz
Scholes9 #20098 üzenetére
Értem én, hogy nincs húzva, mert gyári OC-s. Én is olyan biost írok bármelyik kártyára amilyet akarok, amennyit bír stabilan, és soha többet nem kell semmilyen progival buzerálni.
Egyébként meg most nézem, hogy AMD-ATI chipes lapod van, abba lehetnek kompatibilitási problémák, egy ismerősömnek egy Asus 780-as lapba el se indult a GTX260, P45-be meg hasít mint a szél.
Nálad is lehet ilyen gond is. -
Alister71
nagyúr
válasz
Scholes9 #20096 üzenetére
Próbáld meg downclock-olni a kártyát, állítsd be rajta az eredeti órajeleket.
Nekem egy 3870 TOP csinált pár hülyeséget, az is kicsit sokat kapott gyárilag a tuningból, rátoltam egy sima biost, azzal tökéletesen működött. A 850-es órajelet így visszavettem 777-re. Próbálgattam, kb 810-ig volt stabil, felette kifagyott, vagy hasonló üzenet jött a drivertől. -
TTomax
félisten
válasz
Scholes9 #20092 üzenetére
Nekem pontosan ugyanilyeneket csinál a GTX280-am a 196.34-el... akkor fordul elö ilyesmi ha 3D-s terhelés alatt a böngészöben matatok,nagyon tele van a hócipöm vele mert mindig ugy érzem megoldottam egy ujabb bétával de mégsem... amióta beépitették a flash gyorsitást azota vacakolnak a driverek... még mindig a legstabilabb driver a 182.50,próbáld ki te is hátha rendbe jön... amugy nem garis probléma.Amikor megáll a kép akkor szépen levált a kártya low3D-be és addig ott is marad amig amig ujra nem inditod...az orajel és a hömérséklet az mindegy,nekem csinálja 58 fokon alapon is ... a 190-es driverekkel sajnos elég sok gondom volt eddig...
Szerk,most jut eszembe valaki irta hogy letöltött valami béta flash lejátszót az Nv oldalárol és megoldodott a probléma... utánnanézek...
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Scholes9 #20081 üzenetére
No, szerencsére semmi baja a karinak, egyből feltoltam 100%-ra a ventit és hült 25 fokot a kártya...Furmark 65 fok alatt tartotta így egyből nem volt textúrahiba meg fagyás, mivel szénné van húzva gyárilag gondolom alapból is jobban melegszik, legalábbis ez derül ki, igaz így a hangja elég brutál, de majd kikisérletezem, hogy hol az a határ ahol nincs textúrahiba/fagyás és nem is 100%-on megy a venti, köszi a segítséget mindenkinek
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Scholes9 #20079 üzenetére
Pl: EVGA Precision
85-90 fok Furmark alatt teljesen normális. Vonjál le belőle 10-15 fokot és megkapod, hogy játékok alatt meddig mehet fel kb. Precision-el lődd be a ventit 70%-ra és nézd meg úgy is a játékot amiben fagy. Sanszos hogy inkább memóriahiba.
-
tome.jr
addikt
válasz
Scholes9 #19886 üzenetére
Először kártyát cserélj ne pedig fölöslegesen tápot. Azt ráér akkor megvenni ha elfogy a nafta az új VGA alatt.
Laraxior 19850#: Nálam dettó ugyanez volt egy P55-ös konfigon. 5870 mellett a procit 4100 Mhz-ig sikerült húzni, de az is beletelt vagy 3-4 órába hogy lemenjen vele a Vantage. A GTX 280-nal meg 4400 Mhz mellett is vígan futott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Ismét minimalista miditorony érkezett a Fractal Design műhelyéből
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest