- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- MIUI / HyperOS topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyufaaa
veterán
válasz
gainwardgs #18388 üzenetére
Nekem detto ilyen hűtésű 275-öm van csak GAINWARD gyártmány. Jó kis hűtés az biztos, bár a 260-at nem ismerem. (ezt ius csak tesztelgetem. Még nem volt ilyen kaliberű nvidiám. Eddig ATikat nyúztam.)
-
Gyufaaa
veterán
Egy pár kérdés tuningal kapcsolatban. Gyári hűtővel GTX275-nél.
Core Clock Setting: 648Mhz
Memory Clock setting:1185Mhz
Shader Clock setting:1420MhzEzek az értékek gyáriak.
Core Clock Setting: 660Mhz
Memory Clock setting: 1205
Shader Clock setting: 1446MhzAz utolsó az magától emelkedett, ahogy a többit emeltem.
A kérdésem az lenne, a shader clockal mit is emelek, illetve azt ha kiveszem a pipát a Link clock-tól azt tudom külön állítani. Meddig érdemes és mit is állítok azzal? Illetve milyen progit használjak stabilitás tesztre?
Játéknál ezeken a beállításoknál stabil és hibamentes, de megpróbálnék még kicsikarni belőle valamit, ha lehet vagy érdemes. Max 80 fokos volt terhelve.
-
Gyufaaa
veterán
válasz
Ediva8 #18357 üzenetére
Az zsiiir. Nekem is OC verziós. Nem alapórajeleken ketyeg gyárilag, de kíváncsi lennék rá mit dob ki magából maxra ezzel a hűtéssel. Kinézetre pofás kis darab csak nemtom mennyire teljesít. A ventik 40%-on pörögnek valóban és nem hangos egyáltalán. Eddig kellemes kis kártyának tűnik.
-
Gyufaaa
veterán
Csáó! Kis eligazítást kérnék. ATi-ról váltottam NVidia-ra. Konkrétan erre a típusra (nem dettó ez, mert a csatolók nekem két dvi és egy hdmi, de a lényege a hűtés lenne.) Szerintetek mennyire megbízható és tuningbarát ez a hűtő? Hány % pluszt merjek belőle kicsikarni? Nem ismerem igazán még sem a kari teljesítményét sem a hűtését.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- DUNE médialejátszók topicja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen TV-t vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest