- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kommy
veterán
Sziasztok!
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy van e olyan közületek aki használja a tv-out-ot egy sima öreg crt tv-vel svideon keresztül, mert nekem egy olyan "gondom" lenne, hogyha rá van dugva a tv akkor vibrál a kép a monitoron (dsub csatlakozóval van rádugva), legfőképpen fekete részeken látszik. Ha nincs rajta a tv akkor tökéletes a kép. -
Kommy
veterán
válasz
WongFeiHong #20339 üzenetére
Lehet kényszeríteni, hogy ne működjön a powewrplay, vagyis nem veszi vissza az órajelet és a feszültséget, tehát többet fogyaszt. Ha adaptive-on van akkor működik a powerplay.
-
Kommy
veterán
Nem értem nektek miért nem veszi vissza a 2d-s órajelre az új driverek. Nekem tökéletesen működik az órajel visszavétel. Nekem egy Gigabyte gtx 260-am van még a 65nm-es. Szóval a hátoldalon is van hűtőborda. Windows 7 Home Premium x64 az általa felrakott driver 191.07-es driver.
Még valami a driverben semmit nem állítottam el eddig, 1 monitor van rákötve. -
Kommy
veterán
válasz
pisti88+ #16741 üzenetére
Ez a physix-es dolog szépen működik egyetlen kártyával is ha az a kártya 8600-as széria felett van igaz itt még eléggé kevés, de gond nélkül megy 1 kártyával is persze ha az a kártya nvidia. Ajánlom elolvasásra ezt a cikket látszik benne , hogy megy ez egy kártyával is szépen [link].
-
Kommy
veterán
válasz
Szuperboci #16411 üzenetére
Húzni például az evga precisionnal tudod
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Társasjáték topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Futás, futópályák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest