- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- CES 2025: Kezünkben a Mudita Kompakt, az E-ink kijelzős anti-telefon
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Írók: a Meta tudta, hogy jogvédett könyvekkel tréningezik az AI-t
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nietzsche_
tag
válasz dedike #19722 üzenetére
most mit izélsz... Tényadat, amit a vak is lát, ha kiteszem elé a díjszabást... Nem frekventált terület egy másik féllábú netes csomagra terelés, hanem akkor inkább már a Mozaik díjcsomagok szépségeinek az előtérbe helyezése a domináns feladat...
A hang alapú bevételek csökkennek a telekommunikációs szférában sajnos-nem sajnos így az adatforgalom-központúság és az okostelefon-éra, ami a felüdülést jelenti/jelentheti.
Bár ez szuverén vélemény és nem kategorikusan kijelenthető. A legtöbbeknek egy két perces beszélgetés telefonon még mindig többet jelent, mint egy fél órás face-csevej.
-
cseremanus
tag
válasz dedike #19635 üzenetére
Hihhi
Lehetséges,de nem tudom felhívni sem,mmert hívást sem enged kezdeményezni
Ellopták a kártyámat ez a tré
Szóval most miondenképp kapóra jönne!
Esetleg nincs valami online ügyfélszolgálat?
Vagy felesleges is vesződni?"Budapest a helyszín,errefele savat kapsz a kávédba nem pedig tejszínt"
-
-
Nietzsche_
tag
válasz dedike #19112 üzenetére
Teljesen mindegy akkor már az egy év hűségidő is. Ha kifizeti valaki a 762 Ft-os belépési díjat a kötbér a szerződésen (ha mégis előtérbe kerülne a szerződésbontás pl) 4238 Ft. Feltöltőkártyásról havidíjasra váltva, készülékváltás nélkül viszont tisztán rögzíthető hűségidő vállalása/belépési díj nélkül.
hűségidő lejártán túl természetesen egy díjcsomagváltás nem jár hűségidővel. Kivétel, ha pl. egy kisvállalkozói csomagba lépne be a szám, ahol a keretmegállapodás része a díjcsomagra vállalt hűségidő.
[ Szerkesztve ]
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz dedike #19107 üzenetére
Jah hogy limitbővítő opció is van, nem is láttam
Ez tök jó, néha az 1GB is szűkös volt ikon-nál, inkább az fogyott mint a percek. Tehát végülis bukok kb 50 lebeszélhető percet, de nyerek + 500MB mobilnetet és még a gyorsabb (21mbps) hálózatra is felengednek
Köszönöm urak a segítséget
-
Something_
őstag
válasz dedike #19066 üzenetére
Hali!
Ha jól értelmezem, akkor ez az emelés ugyan úgy 100%-ban lebeszélhető? Ööö, akkor ez mire jó?
Mármint ez nekünk tök jó, nem emelkedik a percdíj, csak a havidíj, de ez meg lebeszélhető.Like 300-ba vagyok, nagyon patent kis csomag, annyit beszélek, mint a picsa és 5-6k-nál megáll a számlám. Régen a telenornál alig beszéltem és 6-8k volt a számlám.
Már most rossz belegondolni, hogy 15 hónap múlva lejár, pedig ez még sok idő
Be kell iratkozni még egy fősulira, tudtommal egyszer lehet meghosszabbítani 2 évvel, érvényes diákkal, ugye? -
veterán
-
Nordik
őstag
válasz dedike #19056 üzenetére
Szoval akkor ezt csak forgalombovitesre lehet hasznalni? Onmagaba nem rendelheto?
Egyebkent a Mozaik S-re is gondoltam, de ott az 5ezer ft-ot nem tudnam lebeszelni. A net miatt lenne csak jobb. Az en esetemben van esetleg meg valamilyen ajanlat ami jo lehet? A Mozaik XS+Net&Roll komboval fizetnek 4ezret. Ez eleg jonak tunik.
-
csemberlen
őstag
-
veterán
válasz dedike #18747 üzenetére
Ez a kombó nekem is jó lenne, viszont én elég sokszor használom a MobilTV-t, az pedig önállóan +2k lenne.
Még a lefedettséghez: ez az LTE dolog nekem nagyon csípi a szemem. Az arra szánt pénzt simán áldozhatták volna a Vodához hasonló 3G lefedettség kiépítéséhez. Nagyon rossz a fejlesztési stratégiájuk. A T-nek az az egyetlen szerencséje, hogy még másfél évig hűség köt hozzájuk. Ha addig nem változik a helyzet, akkor egy 3 tel.számos előfizetést viszek át a Vodához. Addig is tesztelem a hálózatukat hamarosan egy önálló mobilnet előfizetéssel.[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
veterán
válasz dedike #18744 üzenetére
De nekem MédiaMániám van, az értesítő SMS-ek pedig általában 40-50 perc, de volt olyan, hogy 3 óra! eltolódással érkeztek meg. Ezt nem lehet korrekt, real-time tájékoztatásnak nevezni.
A lefedettséghez: nálam mindhárom szolgáltatónak van 3G lefedettsége, a T-é a leggyengébb, a másik kettő max térerővel jön a ház minden pontjában. Viszont utazásaim során nagyon rossz kép alakult ki a T 3G lefedettségéről. A telóm csak 3G üzemmódban rengetegszer vált a Voda hálózatára, bár tiltott. Nagyon feltűnő a különbség a Voda és a Telenor/T-Mobile lefedettsége között.iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
hermanyi
addikt
válasz dedike #18581 üzenetére
Jelenleg Echo csomagban vagyok . De sajna nem a legjobbak a percdíjak és abszolúte nem tudom kihasználni a BB tudását .
Amúgy mi lesz júli 31 után? Augusztust leszámítva
[ Szerkesztve ]
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
veterán
-
legenda
válasz dedike #18354 üzenetére
kellően régi sim kártya esetén, még külön győzködés sem szükséges!
staker; olyan régi kártya esetén az szokott előfordulni, hogy nem szereti néhány új telefon, fagyogat vele, de újabb sim kártyákkal nem!
a számod természetesen a régi marad![ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
St3ven
addikt
válasz dedike #18339 üzenetére
"Szállítás alatt."
És valóban, ehhez képest a GLS oldala még semmit nem frissült a fenti hsz-emhez képest. Ami csak érdekes, mert azt gondolná az ember, hogy real-time frissül a státusz, amint lecsippantják a raktárban, hogy rárakták a kocsira.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
lafaty80
addikt
válasz dedike #18269 üzenetére
1 mert t-s telefonom van. És drága volt és konkrétan t-s a topic
2 mert nem akarok behúzott farokkal vagy nagy semmit mondogatva távozni ha reklamálni szeretnék.
3 mert pont a hozzád hasonlók tudnak utólag nagyokat okoskodni.Ha nem tetszik olvass át rajtam. amúgy kösz a linket
Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
St3ven
addikt
válasz dedike #18232 üzenetére
&werszomjas:
Köszi, most hogy mondjátok, tényleg mintha előfizetéses SIM rendelése esetére mondták volna itt a számválasztás lehetőségét!
Ja, igyekszem megrendelni még ma, mert keddtől már nem leszek itthon, csak még vacillálok rajta...
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
St3ven
addikt
válasz dedike #18228 üzenetére
Akkor marad a hétfő, viszont akkor nem is kell a rendeléssel sietnem, még jobban utánaolvasok a telónak.
Viszont ha már itt tartunk, régebben olvastam itt, hogy ha neten rendelek dominóban, akkor egy rakás szám közül választhatok telszámot - ez még mindig így van? Fel fogja dobni rendelés közben a választható számokat, vagy hogyan?
-
DS39
nagyúr
-
zoomcns
csendes tag
válasz dedike #18147 üzenetére
Igen, azt el is felejtettem írni, hogy a kikapcs-bekapcs segít, de úgy tűnik csak átmenetileg, és a jelenség egy idő után visszatér. De mivel semmi jele nincs annak, hogy épp nem működik ezért nem is tudom mikor kellene ki-be kapcsolni, ez az igazán bosszantó része
Ha így folytatja akkor 1430 lesz, köszi!
-
Nietzsche_
tag
válasz dedike #18053 üzenetére
Szerintem nem jelenthet alternatívát egy SIII-mal vagy egy One X-xel szemben. Utóbbi kettő még ó-csó-bbb is... No comment.
Soha nem fogom tudni megérteni az iPhone hatást.... de ha valakinek ez kell... akkor az ő királysága, vigye
(#18052) albiosz
A Facebook Zero oldalt belföldön a T-Mobile hálózatán akciónk ideje alatt adatforgalmi díj felszámítása nélkül böngészheti. Az akció visszavonásig, de legfeljebb 2012. június 30-ig tart.
A kiírt akció szerint igen, de korábban is lezárás előtt már hosszabbították meg az akciót.
Ha a hosszabbítás megtörténik, akkor itt egészen biztosan ki lesz írva.
[ Szerkesztve ]
-
1430
senior tag
válasz dedike #18004 üzenetére
Valóban nincs jelentősége, illetve nem értelmezhető a kérdés, lévén ilyenkor nem egy +1GB-os keret aktiválódik, hanem a Mozaik XS 200 MB-os kerete helyett kapsz 1224 MB-ot.
cris78
Gondolom nem lep meg a válasz, miszerint alacsonyabb havidíjú adatcsomagra nem válthatod a Go!NetM-et, még ha 10 Ft is a különbség.''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
1430
senior tag
válasz dedike #17993 üzenetére
Igen, úgy működik, mint egy Go!Net vagy RelaxNet adatcsomag, de mivel ezek a Net&Roll opciók csak bennefoglalt adatot tartalmazó díjcsomagokhoz igényelhetők, kvázi opcióknak tekintik.
Vangelis
Díjszabás 4.1.2.
"Információs Szolgáltatások díjai (Ft/perc)
Pontos idő (180), Közvetlen üzenethagyás Hangpostára (+3630 9888 333, +3630 9888 888). A választható díjcsomagok esetében, Ft/perc:
Minden havidíjas díjcsomag esetén (kivéve a Partner3 és Partner4 díjcsomagok), minden időszakban: hálózaton belülre irányuló hívás díjával egyezik meg."''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
FragMaster
addikt
-
FragMaster
addikt
válasz dedike #17892 üzenetére
Korábban hasonló kérdésemre azt írták, hogy "lejjebb" ki kell választani a jelenlegi díjcsomagodat hűségidővel, ahol már mutatkozik a 10% kedvezmény. Tehát ha csak váltasz, akkor nincs kedvezmény, ha hűséget is vállalsz mellé akkor van.
"FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- League of Legends
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- További aktív témák...
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés
- Akció! Dell Latitude E6320 laptop (14/i5-G2/8GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Forgácsolás / 3D tervezés / Műszaki rajzolás / CNC program készítése, modernizálást
- 256GB 2400T (8x32GB) SAMSUNG DDR4 RDIMM ECC memória - 10e Ft / modul!
- 3D Nyomtatás, 3D tervezést - PETG, PLA, TPU, ABS, PC,