- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
dedike #23626 üzenetére
? Mondom, ha ajándékozási szerződést írnak akkor meg lehet csinálni, annyit írtam hogy hivatalos adatlap nincs erre, csak Te otthon készítesz egy ilyen papírt, amin szerepel az ajándékozó és az ajándékozott neve, személyi igazolvány száma, meg két tanú név + igazolvány szám, valamint a SIM kártya imei száma.
Ennyi.
Beviszi az ajándékozott, onnantól az ő nevén van.
Elnézést ha elsőre nem votlam érthető. -
ANDROID???
addikt
-
-
1430
senior tag
válasz
dedike #23326 üzenetére
Lehet inkább akkor jár jobban, ha felhívja az ügyfélszolgálatot, mert elképzelhető, hogy az üzletben is ezt fogják mondani (nemrég írta is valaki, hogy kapott egy névjegykártyát egy erre a célra fenntartott 80-as számmal).
Mondjuk akkora "balhét" talán nem kell csinálnia, mint ami nemrég volt a Homáron a Telenorral kapcsolatban, hogy mégis megszüntessék a számát üzletben, de azért praktikusabb, ha inkább betelefonál, és kapcsolják neki az illetékes csoportot. -
sea
tag
válasz
dedike #23289 üzenetére
"A Net&Roll díjcsomagokkal hang szolgáltatás nem vehető igénybe."
Lehet, hogy úgy kell értelmezni, hogy a Net&Roll díjcsomagokkal nem lehet telefonhívást kezdeményezni. Ami végül is érthető.
Viszont pár sorral korábban írja, hogy külön sim kártyával lehet ezeket igénybe venni.
A logikus az lenne, ha hangelőfizetés mellé is lehetne kérni a Net&Roll csomagokat, mert LTE elérhetőség csak azokon van, márpedig a T-mobile elkezdte árulni az LTE-s készülékeket.
-
Soulfly842
addikt
válasz
dedike #23229 üzenetére
Kiemeltségi szint nélkül is lehet egy Fun aranytárskártya, mind T-home, mind T-mobile oldalon. A feltétel csak annyi, hogy aktív élő előfizetői szerződése legyen.
Előbbinél Magyar Telekom szintű regisztráció is megtörténik, ami annyit jelent, hogy onnan lesz egy integrált kapcsolat kártya, ami egyben gyűjti a kiemeltséget, illetve - a megfelelő kiemeltségi szint elérését követően - az aranykártya pontokat.
-
gekkoman
tag
válasz
dedike #23193 üzenetére
Sajnos az ügyintéző nem ezt kommunikálta, ragaszkodott átváltási díjhoz. Ha nem így lett volna, bizonyára lereagálja azt a kommunikációm, hogy a neten jelenleg is lehet 2790Ft-ért 2700Ft lebeszélhetőségű domino SIM-et venni, ezért sem értem, hogy csak a szám megtartásának apropójaként kért váltásért miért kellene extra pénzeket fizetnünk...
Mindegy, ez a hajó elúszott és mivel a beszélgetést követően a párom nem kíván a továbbiakban T-s lenni, így a hűségidő lejárta után és sem hosszabbítom meg 8 éve tartó klubtagságom.
A domino net SIM sem lesz többet feltöltve, így "3 ügyfél" ugrik máshova - ha egy ügyintéző miatt, akkor egy ügyintéző miatt -
djculture
félisten
válasz
dedike #23041 üzenetére
Akkor elég sokan nem tudják használni, vagy nem figyelnek oda.
Írta az illető napi szinten van olyan hogy bejön egy ügyfél hogy véletlenül a hitelkártyát tette be az atm-be amiről leszedett x tízezeret és ez neki mennyibe kerül?
Ilyenkor megnézik és ha hitelkeret túllépése lett akkor a pénzlevétel került neki cirka 25 ezerbe ha gyémánt platina vagy nagyobb hitelkártyája még többe.
Lehet hogy annak jó aki milliókkal dobálózik de másnak ha egyszer nem figyel oda egy havi bére is elúszhat. -
Dicker
őstag
válasz
dedike #23021 üzenetére
Most, hogy ilyen esti időpontban is felhívtak letiltottam. De szerinted hány mellékük lehet egy ilyen központban még? :/
Nem kerülhette el valami reklám értesítő a figyelmemet a my t-mobile-ban? Vagy nincs ilyen? Random nyomják a reklámdumát?
Esetleg benne van az ászf-ben? -
zaskar
senior tag
válasz
dedike #22852 üzenetére
Jó lenne ha így lenne, mert legalább Debrecenben ki tudnám használni. Sajnos mióta T-s vagyok, nem vagyok elégedett a 3G sebességével ezen a környéken. Azelőtt vodás voltam, gyengébb készülékkel, de sokszor gyorsabban töltődtek be az oldalak, mint most...
Lehet, hogy hülye kérdés, de az új Ikon LTE díjcsomag ugyanúgy alkalmas lesz 3G használatra is? -
válasz
dedike #22795 üzenetére
Igen, ez nyilvánvaló, hogy ha ketten bemennek átíratják és kész, csak nehéz hangolni, hogy együtt menjenek.. Így marad, hogy valaki kér a T-nél egy ajándékozási szerződést, azt itthon kitöltik, 2 tanú stb, és visszaviszi az akire át akarják íratni. Ezt akartuk megrövidíteni, azzal, hogy a honlapjukról töltünk le, de így mindegy.
Köszönöm a segítséget. -
1430
senior tag
válasz
dedike #22512 üzenetére
De igen...
Direkt nem linkeltem egy pár hónappal ezelőtti HSZ-t, mert abban még 18-23 volt, de csak elb...
Kértem, hogy javítsák.Beca1990
Ha nincs még arany szint az előfizetésen, akkor számít, hogy 7 hónapnál idősebb legyen az előfizetés, viszont a Domino-s idő nem számít bele. -
warning93
csendes tag
válasz
dedike #22341 üzenetére
Ismét köszönöm a válaszod, igen láttam azt is, elolvastam.
Véleményed szerint ilyen "apróság" miatt foglalkoznak majd vele, ha kihívom őket?
A készülék bal oldalán az illesztés kijjebb van, mint a jobb oldalán (ott tökéletes), valamint a gomb alatt lévő illesztésen látszik, hogy 1-1,2cm hosszúságban egy rés tátong (1-1,5mm lehet kb)Nem fognak hülyének nézni, hogy egy ilyen dolog miatt kiráncigálóm őket? Nekem is kellet 2 nap, hogy észrevegyem, hogy nem stimmel az illesztés. Igazából nem is zavaró, de a szennyeződés simán bejut rajta, és ez az ami már nem tetszik :/
-
-
Varszegig
veterán
válasz
dedike #22327 üzenetére
Van a szervizfutár, ami egy bővebb körre elérhető, és van a házhozjövő, ami jellemzően a zászlóshajókra (S2, S3, Note). Az előbbi elviszi, és egy nap múlva javítva visszahozza (nagyon komoly, plombált bélelt dobozban viszik el-feleségem galaxy W-jén tesztelve akksihalál miatt), a házhozjövő meg kijön, kér egy asztalt, kipakol, és megoldja
-
-
cocka
veterán
válasz
dedike #22229 üzenetére
Akkor, ha használod, azaz adatforgalmat bonyolítasz róla.
De az csak a 30 nap végén derülhet ki, hogy mondjuk nem használtam.
Ezért nem értem, hogy mire utal az, hogy automatikusan újraaktiválódik az első hónap után. A "ha használod" meg azért nem teljesen állja meg a helyét, mert ha a 2. hónapban mondjuk nem használtam, az csak a 2. hónap végén derülhet ki. Viszont az újraaktiválás meg a 2. hónap elején történik.
Vagy akkor az újraaktiválás nem más mint egy while ciklus, aminek az a feltétele, hogy ha igaz, hogy nem aktiválta az előfizető a szolgáltatást, akkor fusson tovább egész addig, míg az előfizető nem aktiválja, majd amikor aktiválta, akkor vonjon le az újabb 500 Ft-ot?
Majd a 30 nap végén break; és előlről kezdi ugyanazt a ciklust a következő hónapban?
-
djculture
félisten
válasz
dedike #22222 üzenetére
Ja 99900 forint helyett csak és most 99800ft miközben 100k a független bárhol. Kb ez a nagy akciók összefoglalása. Múltkor a Samsung mininél már a facebookosoknak se nagyon tetszett ez a tendencia.
1,5 éve ilyen a telefon ár helyzet, előtte érdekes értelmes és jó akciók voltak. -
Coolmat
őstag
válasz
dedike #22015 üzenetére
Üdv!
Ez a novemberi hálózatfejlesztés kihathat a telefonálás minőségére is? A Grand X In topikban páran tapasztaltuk, hogy néha nehezen érti a másik fél amit mondunk, és nem tudjuk eldönteni, hogy hálózati probléma, vagy a készülék hibája okozza-e a bajt. Voltam ma az Alleeban is ezzel a problémával, ott is tökéletesen működött (nem tudom mennyire nézett hülyének az ügyintéző mikor előadtam neki a bajom, majd nem produkálta a hibát a telefon), ma délután felhívtam jópár embert, és most ők is tökéletesen értettek.
-
válasz
dedike #22075 üzenetére
Tudom, ezzel tisztában vagyok, de nem értem miért van ekkora különbség a két opció között árban, ha a feltételek ugyanazok? Még nem rendeltem, de kipróbáltam mi van, ha berakom a kosárba, a végén is csak annyit láttam az összesítőnél, hogy megmarad a szám, meghosszabbodik az előfizetés, és két év a hűség. Ha leadtam a rendelést, van lehetőségem bankkártyával fizetni, amit kell, vagy csak és kizárólag a futárnak lehet fizetni?
-
QUEST-ION
csendes tag
válasz
dedike #22005 üzenetére
Zsolt_72
Fr3eWarÉn nem kértem a segítségét, annyi kérdeztem hogy letilthatják e. Azután más kérdésére válaszoltam, majd ti kezdtetek el okoskodni meg azonnal a T-Mobile pártját fogni.
Ha egy "nem T-Mobilos" de mégis "bennfentes", magyarul mégis T-Mobilos próbálja nekem megmagyarázni azt ami nem igaz, akkor mit mondjak? Akkor azt mondom hogy nem igaz amit mond. Szörnyű hogy egyből valakinek a pártját kezditek el fogni miközben nem vagytok képben. -
313313
addikt
válasz
dedike #22015 üzenetére
Ebben az a szép októbetba is kotszerűsítés volt, novemberba is, meddig tart?
Másrészről nekem a munkámba kerűlhet egy ilyen hálózati kimaradád, ha a főnököm nem tud utolérni. Olyankor mi van szíves elnézésem kérik?
Másrészről notoriusan minden du 3g/hiper net helyett csak edge van, vagy még az se. Minek fizetem akkor az előfizetési díjat? -
QUEST-ION
csendes tag
válasz
dedike #21975 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Igen egy flottás csomag, ami lejárt október közepén. Nyáron amikor vettem az új készüléket akkor még senki nem szólt h ez meg fog szűnni. A szerződésben amit aláírtam abban sincs erről egy szó se, se arról hogy a T-Mobile kénye kedvére rakhat olyan csomagba amilyenbe akar.
-
1430
senior tag
válasz
dedike #21798 üzenetére
Igen, a pontgyűjtés szabályai ugyanazok mindenkinek, tehát a betöltött évek utánjáró 5 pontokkal 12 év után mindenkinek megvan a havi 60 pont, de persze a többi kényszerítő szabály ezekre a számokra is érvényesek (pl. számlaelmaradás miatti szintmegvonás). Továbbá ha valaki Domino-ról vált előfizetésre, a Domino évek beszámítanak, míg ha valaki előfizetésről vált Domino-ra, az összes addigi év elvész.
De értem a kérdésed
, így annyiban helyesbítenék, hogy senkinél, még a honvédségi vagy más flottás díjcsomagoknál sincs olyan, hogy alapból aranykártyás, csak azért, mert olyan díjcsomagban van.
madmike
Az 1-es képről csinálnál inkább olyat, amin a teljes hűségprogramos rész látszik? Pont ott ér véget a kép...
(Ja és legközelebb satírozd ki a személyes adatokat, pl. telefonszám)
-
Fr3eWar
őstag
válasz
dedike #21774 üzenetére
Akkor remelem hogy jövő heten tudnak adni telefont részletre ha személyesen megyek a t-pontba Kecskeméten. Mert Lejár 4.én a hűség a médiamánia m csomagomról, es váltok mozaik s-re (felfelé mindig lehet váltani ha nem elég) es kihozok páromnak karácsonyra egy i4-et mielőtt befejezik forgalmazni.
-
tomy86
addikt
válasz
dedike #21670 üzenetére
Sajnos nem tudnak többet
Elég vegyes a tudásuk/hozzáállásuk és ez nem függ attól, hogy partnerüzlet vagy sem. Igaz T-homeos ügy kapcsán, de nemrég 4 jelentősen eltérő választ sikerült kapnom szolgáltatás (hűségidőn belüli) lemondásának a díjáról. Egyet a 1412-n, egyet T-pontban és kettőt két egymástól 3 méterre ülő ügyintézőtől másfél óra eltéréssel a Budafoki úti központban. Az elmúlt 15 év alatt (ill. nem emlékszem mikor lettek Westelből T) nem sikerült annyi negatív tapasztalatot szereznem a T kapcsán, mint az elmúlt hónapban.
-
-
[CS]Blade2
addikt
-
válasz
dedike #21170 üzenetére
Már ezek is? Hogyaza....
Kali: lehet benne valami. Ez lehet az oka annak, hogy nem írják sehol, hogy minden HSPA+ által lefedett helyen 21 megabit a maximális érték. De ez akkor is nonszensz. Amit a magyar szolgáltatók művelnek, teljességgel felháborító, kezdve a pontatlan tájékoztatástól az árakon át a 0 Mbit/s célértékekig. Átfogó reformokra lenne szükség minél előbb, de álom, álom...
-
EkSYS
senior tag
válasz
dedike #21075 üzenetére
Szia!
Most már teszem off.-ba:
Ezt is kiemelhetted volna:
szerk: mondhatták volna hogy akkor nem 353 huf hanem 575, azt is befizettem volna, miért kell utólag sarcolni??)
ad.2 szolgáltatás vs. kereskedelem - szerintem elmosódott a határ.
ad.3 : Sajnos nem hívták fel a figyelmünket!Privát véleményem: Igaz, néha vannak olyan esetek amikor volt hogy egy cseverésző és a szolgáltatási listát részletesen felolvastatni kívánó hölgynek 1 órás kis magánszámát követően kerültem antidelérimos állapotba, mondván ha egyszer végre sorra kerülök stone cold-ot játszok, és amikor odakerültem, felszívva magam mint a legjobb somogyi iszap, kiderült hogy egy tök normális input tündért dobott elém a gép és minden frankó volt. Na..ez szerintem minden második szökőévben jó eséllyel elő is fordul.
Sajnos az van hogy m.o.-n a szolgáltatás még nem olyan mint mondjuk más országokban ahol mindened "megfényedzik" amíg vásárlási szándékot (és egy vastag bukszát) láthatnak rajtad. Amíg a gameboy a pult mögött ül napi 8 órában elbutulandó, ahvi 123.500 HUF-ért. (Én meg mellényzsebből kifizetek egy galasxy s3-at) addig miért ne utáljon, miért segítsen nekem?...
Na de ahogy ez a Conan végén is van: ez már egy másik történetu.i.: Értem én a te álláspontod csak jó volna ha nem az ő helyes eljárásukat igazolnánk hanem azt hogy miként tegyük felhasználó barátabbá ezt rendszert, miként segítsen egy ilyen multi a rohadt szerződések és függelékek útvesztőjében és mért is érezzem azt hogy nem le akarnak húzni hanem hogy ügyfél vagyok aki menjen csak vissza szívesen költeni a pénzét. Érted? Gondolkodjunk 2-vel előrébb is, ne csak ilyen belesz@rosan. De lehet hogy erre az áttitüdre még egy 60-80 évet várni kell. Aki ezt a gondolkodást naivnak látja az nem tud hosszútávon gondolkodni (bár egy multinak bőven elég 10-15 évet lehúznia egy régióban ahhoz hogy pár vezetőjének generációja megszedje magát).pont.
-
gergo0007
tag
válasz
dedike #21078 üzenetére
"Az MT teljesen jogosan szedi ezt a díjat... [link]"
"
2. A 2012. május 1-jétől bevezetésre kerülő változtatás jogszerűségét nem vizsgálva, a Média- és hírközlési biztos javaslatára, a Magyar Telekom arról tájékoztatja előfizetőit, ..."
Magyarán azt nem vizsgálták, hogy jogszerű-e, csak azt hogy a tájékoztatás megfelelő volt-e. Ami a lenti eset alapján megkérdőjelezhető, hiszen az ügyfélszolgálaton befizetéskor elkérnek 142 ft-tal többet, az fedezi a befizetési díjat is, és az ügyfél meg az ügyintéző sem basz el még fél órát a következő befizetéssel.
-
djculture
félisten
válasz
dedike #21078 üzenetére
Október közepén a Fővárosi Törvényszéken folytatódik a csekkdíj körüli kötélhúzás, miután a Fogyasztóvédelmi Egyesületek Országos Szövetsége (FEOSZ) pert indított a Magyar Telekom ellen - írja a Népszava szerdán.
Ennyit a jogosságról..
Magyarán ezt is lehet nyugodtan jelenteni hogy a x nek az x ért kérnek plusz pénzt, ezt nevezik kérlek szépen jogalap nélküli gazdagodásnak! Attól hogy valaki minden befizet más elvárja azt hogy minden cég legyen korrekt! -
EkSYS
senior tag
válasz
dedike #21068 üzenetére
köszi, most már tudom mi törpént ez oké, DE:
1: miért nem közölték velem a remek veszteles emberkék hogy ezt ne tegyem mert akkor 142,24 hufos életfogytos büntit kapok
2: azért nézzük magunkba és legyünk őszinték, az hogy én a biztosított szolgáltatást pénzben megfizettem, azért az még ki volt fizetve, és a befizetéséért pénzt kérni...szerintem g()ci dolog. (szerk: mondhatták volna hogy akkor nem 353 huf hanem 575, azt is befizettem volna, miért kell utólag sarcolni??)
Érted bemész a spárba telerakod a kis kosarad és a végén kp.-be fizetsz 5672 huf-ot és számla alján látod hogy készpénzfizetési felár +312 huf. Azért ez kicsit...nos...nem fair..szerintem. Nyilván értem én hogy a sok muftinak ki kell termelni a milliós 1/4 éves bónuszát, meg a sok ilyen hülye biodroid fizetését, csak ez olyan "bicskanyitogató" ilyen aljas módon lehúzni a népet.Hát máskor jobban meggondolom kipróbálok-e valamit remek vesztelünkél az biztos, meg mire regisztrálok, mert a sok buta inputtündér csak hátlapot tud értékesíteni, mert a technikához és a rendszerükhöz sem értenek!!
"TED" -nek van igaza
)
-
andrás47
senior tag
válasz
dedike #20982 üzenetére
Elvileg sem kell a számla a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság válasza egy ilyen kérdésre.
Jótállási igény érvényesítése kizárólag a számla/blokk ellenében lehetséges ?
"Lévén, nem csak és kizárólag a számla/blokk felmutatásával bizonyítható, hogy a terméket a fogyasztó az adott forgalmazótól vásárolta, úgy amennyiben a jótállási jegyen szereplő adatokból megállapítható az eladó fél személye, és a fogyasztó ennél jelenti be igényét, úgy jogellenes egy ilyen kikötés."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- One mobilszolgáltatások
- E-roller topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SSD kibeszélő
- Építő/felújító topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest