- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
St3ven
addikt
válasz tomy86 #31813 üzenetére
20 napja vettem észre, hogy nem jönnek az értesítések, azóta egyet sem kaptam. Telefonban (android és hagyományos Nokia) beállítva a +36309876543-as szám, neten aktív a szolgáltatás.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
1430
senior tag
válasz tomy86 #31575 üzenetére
Mikor tavaly tavasszal megszaporodtak a "panaszok", hogy visszaküldenék az ügyfelek a csomagot, de nem volt mellékelve visszáru nyomtatvány, utánakérdeztem ennek. Ekkor mondta a WebShop "guru", hogy mivel nem vonatkozik már ránk ez a törvény (club1 >> a cégnél változott valami, de ezt nem fejtette ki), nem mellékelünk nyomtatványt, de a folyamatot meghagyjuk ezért a WS ÁSZF-hez nem nyúlnak. Mellesleg a nyomtatványhoz sem ragaszkodnak, de ha szeretne ilyet kitölteni az ügyfél, a netről letöltheti.
A szolgáltatás részénél sem változott az elvi szabály, miszerint előfizetést csak akkor vesznek vissza, ha még nem aktiválták, Domino-t pedig akkor, ha nem lett kitörve a SIM. Ehhez képest előfizetést aktiválás után is visszavesznek, de a Domino SIM-et valóban nem, azt visszaküldik és csökkentett összeget küldenek vissza.djculture
Nem csalódtam benned![ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
legenda
válasz tomy86 #29613 üzenetére
azért is írtam, hogy a szokásos, de semmit sem gondolok, én csak egy előfizető vagyok, aki elcsodálkozik néha a szélsőséges - nem logikus - árakon, persze mindig akkor van néhány számora esetlegesen kedvező módosítás/elírás, amikor épp nem akarok venni telefont, illetve többnyire azon típusok esetén, amik szóba sem jöhetnének, mint aktuális/leendő telefonom...
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
runner 125
nagyúr
-
1430
senior tag
válasz tomy86 #28697 üzenetére
Mikor kaptad az SMS-t? Este 20 óra után? Mert akkor már nem lesz automatikus a feloldás, telefonálj be és kérd a korlátozás levételét.
turbobusa
Nem tudok elképzelni olyan kombinációt, ahol a díjcsomag + Go!Net XL kombinációval jól járnál mint egy Mozaik + Net&Roll 1GB opcióval, még akkor sem, ha az első 2 hónapra promóciós áron kapod a Go!Net XL-t.
Vegyük az Eco XS (1950 Ft) + Go!Net XL (2490 Ft) + hívószámkijelzést (203 Ft) = 4643 Ft és kb. 50 perc jön ki.
Ezzel szemben Mozaix XS (3200 Ft) + Net&Roll 1GB opció (1000 Ft) = 4200 Ft és 94 perc is kijöhet, ha például aktiválod a percdíjcsökkentést (egyedüli extraként ez díjmentes). No és persze nem csak 1GB-ot, hanem 200 MB-tal több keretet használhatsz a díjcsomag miatt.
Na most ha ennél több perc kell (például 200), akkor meg már eleve csak a Mozaik díjcsomagok vannak (az S csomagból kijöhet több mint 160 perc), amihez miért aktiváltatna bárki is 1000 Ft helyett 2500-ért +1GB-ot?aicon & djculture
Bár a díjszabásból valóban kiolvasható az a verzió is, amit djculture írt, de a törvény azt írja elő, hogy magánszemélyeknek az elmúlt egy évről az adott ciklusról az első híváslista igény díjmentes, utána lehet díjköteles. Vagyis ha aicon először kéri ki egy adott időszak híváslistáját az elmúlt egy évből (pl. 3-4 hónappal ezelőttit), akkor az is díjmentes.St3ven
Havidíjas ügyfeleknél a számcsere megoldható, akár még hűségidő alatt is.peugeotmate
Amit most írok, az szigorúan elméleti, de ha működik is, elég macerás és költséges.
Nővéred áthozza a Telenor-os számot (Domino 4050 Ft - bár a megszüntetése lehet problémába ütközne majd, havidíjas 5000 Ft). Ha már itt van, megszünteti ezt a 20-as számot, és rögtön számcserét kér a Like számon (6500 Ft). Mivel a 20-as számot fogja kérni, a választott szám díját is fizetnie kell (6500 Ft). Ezt követően vesz egy új előfizetést hűség nélkül (5000 Ft). Azért kell új előfizetés, mert ott kérhet számcserét, míg Domino-nál nem. Az új előfizetéshez kapott számot lecseréli (számcsere 6500 Ft) az egykori 30-as Like hívószámra (választott szám 6500 Ft). Ezután átíratjátok a számot a nevedre (6500 Ft) vagy átváltja Domino-ra (2700 Ft) ahol díjmentesen rögzítenek Domino Felhasználóként. Miután a neveden van az egykori Like hívószám, intézheted a számhordozást a Vodafone-hoz (feltételezem ott is kell valami díjat fizetni az új előfizetésért vagy készülékért). Kérdés - ha működnek is az itt leírtak -, hogy megéri e kb. 40 ezer Ft-ért ez a sok cécó, spóroltok e ennyit egyáltalán az egészen.[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
St3ven
addikt
válasz tomy86 #28026 üzenetére
Köszi. Remélem, akkor tényleg teljesülni fog, volt már gondom csoportos beszedési megbízással. De az talán már jó jel, hogy a számlára rányomtatták, hogy majd megterhelik a bankszámlámat.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
Mr. Teddy
őstag
-
sssent
senior tag
válasz tomy86 #27702 üzenetére
Szerintem kérdezz rá, hogy nem kattant-e be valahogy az a marketinges hozzájárulás. Ugyan egész más, de nálam a legutóbbi tarifacsomagváltáskor valahogy teljesen deaktiválódott a mobilnet szolgáltatás, pedig az új csomagomban még adatforgalmi keret is van. Már ott tartottam, hogy bevittem a telefont a szervizbe. Ott is csak hosszú fejvakarás után esett le tantusz.
Fent csak arra próbáltam rávilágítani, hogy nem feltétlenül kell titkosítani is a számot ahhoz, hogy békén hagyjanak. Én pl. szoktam ismeretlen számokat visszahívogatni az alapján, hogy a tudakozóból ráismerek az illetőre, amúgy nem. Sokakról tudom, hogy hasonlóan járnak el, ezért nem szeretek én sem rejtőzködni. Ráadásul volt titkosított számom is, arra is beestek marketingesek, szóval szerintem nem ezen múlik.
-
legenda
válasz tomy86 #26971 üzenetére
részint rossz irányban vontál le következtetést abból, amit én írtam!
nézz bele a szervizes menübe, hogy milyen infókat ír ki a aszolgáltatós firmware verzióval, illetve az utólag felhúzott eltérővel, és tudni - de lagalábbis sejteni - fogod, hogy miért írtam, amit!pepe091; ezt így nem lehet kijelenteni, mert az egy dolog, hogy nem foglalkoznak vele, de papíron nem okés a dolog, és csak egyszer fogjon ki valaki olyan szervizest, aki ellenőrzi a dolgot, és foglalkozik is vele!
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
.bruszli.
senior tag
válasz tomy86 #25614 üzenetére
Úgy értem ez a 2 dolog együtt; hogy valaki egyszerre vesz 2 év hűségre új előfizetést,plusz a meglevő Domino szerződéséhez készülékcserével telefont.
(#25613) Zsolt_72 - Feltéve ha nem kompletten,papírostul-dobozostul ellopott pre-paid készüléket vesz az ember...mert az eredeti tulajdonos kérésére,rendőrségi feljelentés alapján az is tiltható.
Ha már kekeckedik itt mindenki....ja és szóljatok ha kell olcsón egy kanna besugárzott hangya !
-
Phreetsie
tag
válasz tomy86 #25610 üzenetére
amugy meg arra ne vegyen senkise merget, ha egy osszegbe fizeti ki a keszuleket, hogy az nem lesz tiltva. ha nem fizeti az elofizut meg ugyan ugy tiltjak/tilthatjak a telefont is, mert igy jutott kedvezmenyesebb vasarlashoz. /volt mar ra pelda/
Lumia 710 BLACK | vodafone HU
-
.bruszli.
senior tag
válasz tomy86 #25610 üzenetére
Ez mondjuk elég gyakori és életszerű...
Viszont szerintem ez esetben is fel lenne tüntetve,hogy milyen SIM-hez vették a készüléket...Szerk.
Direkt azért emeltem ki,hogy törlesztő miatt nem...ez nyilván nem zárja ki a számla nem fizetés miatti tiltást.
[ Szerkesztve ]
...ja és szóljatok ha kell olcsón egy kanna besugárzott hangya !
-
.bruszli.
senior tag
válasz tomy86 #25606 üzenetére
Szerepelne a Domino csomag is rajta,mint pl itt :
Arról a korábban berakott számláról nekem az jön le,hogy előfizus,de legalább a telefon egy összegben ki lett fizetve ( szóval részlet-elmaradás miatt nem lesz tiltva )
...ja és szóljatok ha kell olcsón egy kanna besugárzott hangya !
-
Möhe
addikt
válasz tomy86 #22667 üzenetére
Nem saját magam rendeltem,hanem egy T pontban az ott dolgozó akivel megbeszéltem a telefoncserét. Raktáron nem volt a választott készülék,ezért rendelt egyet ami szerinte csütörtökön vehető át ( a rendelés időpontjában megmondta a várható érkezést). Gondolom telefonszámom alapján vagyok azonosítva,de még nem csináltam ilyent. Fölöslegesen meg nincs kedvem mászkálni és kérdezősködni.Ahol meg át lehet venni az meg egy újságos (tuti hogy nem tőle fogok üzenetet kapni hogy gyere a cuccodért f@szikám) ,akkor a szállító emberke behúzza az átvett csomagjáról a vonalkódot és a rendszertől kapok egy sms-t hogy átvehető?
-
Soulfly842
addikt
válasz tomy86 #20935 üzenetére
A roaming díjcsomagra nem vállaltál hűséget a mozaik hűséggel. Ezen szabadon változtathatsz.. ha biztosra akarsz menni, hogy ott nem csinálsz semmi olyat, amit nem kellene, akkor irány egy T-Pont, vagy a 1430.
(#20940) rizso
Olyan nagy értékűt akarsz venni, hogy megéri hajcihőt? Nem egyszerűbb akkor már ott helyben?
Egyetlen dologgal kell csak számolnod.
A Dominóba váltással elveszíted a kiemeltségi szintet is és amikor visszaváltod ezt havidíjas szerződésre kisebb ártérés mutatkozhat egy normál, új előfizetéses árhoz képest. (kb 3E)
Egyébként a dominóba átváltás folyamatába fel lehet használni a felhalmozódott aranykártya pontokat is (az átváltás összege - a fentebb említett 2700 Ft - akár teljes egészében megoldható ebből is).
"És ha magát a mostani előfizetést írjuk át a nevemre? Úgy át tudnék váltani Like-ra készülékvásárlással együtt (természetesen továbbra is online rendelve)?"
Még ha át is írod a meglévő előfizetésedet saját nevedre - ami nem mellékesen 6500 HUF költséggel jár - akkor sem válthatsz Like-ra. A like csak új előfizetésként aktiválható, díjcsomag váltással nem.
[ Szerkesztve ]
-
kp78
addikt
válasz tomy86 #20293 üzenetére
Azonos betűjelűre, vagy nagyobbra lehet váltani hűség alatt
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
Nietzsche_
tag
válasz tomy86 #17434 üzenetére
Ezt neked kell eldönteni a szokások alapján. A számológép adja a legjobb összehasonlítási alapot.
Viszont, ha maradsz a Médiamánia S-nél, akkor arra is lehet aktiválni net & roll opciót. Ez plusz egy GB leforgalmazhatóságot ad, növeli a maximális mobilinternet sebességet (megfelelő készülék, illetve lefedettség esetén, ami támogatja akár ezt is kihasználhatod), s ennek az igénybevételével a neted sem válik túlforgalmazhatóvá. Viszont 1000 HUF költségtöbbletet jelent (szerintem ez is egy jó ár)
[ Szerkesztve ]
-
Something_
őstag
válasz tomy86 #14446 üzenetére
Hát igen, nálam is ez van. 10 ft-os különbség van a hálón kívüli és belülinél, de mindegy, ez legyen a legnagyobb gond.
Bejövő hívásidőt be lehet állítani CM3G-nél? Próbáltam, viszont akkor 0 ft-ot írt az egész progi, azaz a kimenőim is elszálltak. Kapcsolatpontok számításához jól jönne.Kis on:
kapcsolatpontoknál ugye 10 percenként 1 pont, de az csak hálózaton kívüli fogadott hívásnál adja ugye? (szóval 20-as, 70-es és vonalasnál?) -
Something_
őstag
válasz tomy86 #14442 üzenetére
Igen, én csak a bp-i számokat raktam be, de néha becsúszik 1-2 más körzetszám is.
Viszont ami még idegesítő az a számhordozásos számok. 20-as számot, beeraktam a hálón belüli csoportba, névjegyzékből betallóztam a számokat, a szabályoknál pedig előre raktam a hálón belülit. De nem akarja sehova se számolni. A naplóba ahol írja, hogy kit hívtam, milyen számcsoportba van, ott csak a számot írja... Nem tudok rájönni, hogy miért..
-
St3ven
addikt
válasz tomy86 #11905 üzenetére
Na mondjuk ez még logikusnak is tűnik - mármint hogy a régi ügyfél újrakötésnél megkapja ugyanazt a kedvezményt, mint egy új ügyfél. Persze azon lehetne vitatkozni, hogy korrekt-e ez a dolog a 15 éve késedelem nélkül fizető régi ügyféllel szemben, dehát tudjuk marketingből, hogy tízszer nehezebb egy új ügyfelet szerezni, mint egy régit megtartani, és ezt a T-nél is tudják...
-
addikt
-
blueye
veterán
válasz tomy86 #11545 üzenetére
Ez nem így van, mindig az elmúlt 7 hónapos időszak első 6 hónapja alatt szerzett pontok számítanak.
Innen idézek (6.old):
"a jogosultság elnyerését megelőző 7 hónapos időszak első 6 hónapja során az előfizetői szerződés havi pontértékeinek összege elérte a Programszabályzat 1. számú mellékletében meghatározott mennyiség"
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Milyen processzort vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Gran Turismo
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- PlayStation 4
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM