- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobooo
addikt
Jártam ma a Duna Plázában és gondoltam beugrok a T-Mobileba átváltani a díjcsomagot ikon 400 LTE-re. Minden simán ment egy 10 perc volt össz-vissz és rá egy percre jött is az SMS a T-Mobiletól a váltásról.
-
huntenseN
tag
Sziasztok,
Tervezek venni egy iPhone4S-t, (vagy 5-öt, még nem döntöttem el,) új előfizetéssel, mondjuk egy mozaik XL-lel. A kérdésem az lenne, hogy ez az előleg dolog hogy működik, mennyit kérnek el? Nincs semmilyen t-s előfizetés a nevemen. -
Soulfly842
addikt
válasz huntenseN #22906 üzenetére
Kiemeltségi szint és meglévő előfizetés nélkül 40000 Ft a kötelező előleg egy ilyen értékű tarifára vállalt két év hűség esetén (ezt a webshopos megrendelési folyamat során is kiírja a rendszer). Ezen felül a hitelképességi vizsgálat tükrében opcionális előleg is előtérbe kerülhet.
-
Beca1990
senior tag
Fun előfizetés igénylés esetén csak az a feltétel hogy legyen egy "fő kártya"?
-
-
1430
senior tag
válasz Beca1990 #22913 üzenetére
Fun díjcsomagos társkártyás előfizetést nem csak arany vagy platina szintű számokhoz lehet kapcsolni (viszont csak 1-et, míg aranyhoz már 5-öt).
Ugyanakkor akciós előfizetést csak 3 havonta vehetsz, tehát most a Fun-hoz vagy nem veszel telefont (csak a SIM-et 5000 Ft-os belépési díjért) vagy próbálkozz abban az üzletben, ahol most vetted a telefonodat MOP-al, hátha megint kifogsz egy „balfék” értékesítőt, aki nem vágja a szabályokat...''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
Bling95
őstag
ha alá van írva ikon 200-ra a 2 év hűség akkor is át tudom ingyen váltani LTE-s re?
telefonon milyen adatok kellenek hozzá?
-
erdoke
titán
"akciós előfizetést csak 3 havonta vehetsz"
Ezt nem teljesen értem. Van vagy 5 előfizetés (+ 2 Domino) a nevemen, mind egy számlán érkezik, kettő közülük társkártya, de szeptemberben és novemberben is hosszabbítottam egyet, illetve ha lesz valami jó akció az adventi sorozatban, akkor decemberben is tervezek egy harmadikra aláírni. Sajnos a Fekete péntekes 990-es Lumia 610-ről lemaradtam.
Esetleg csak új akciós előfizetésre vonatkozik a fenti megkötés, meglévő hosszabbítására nem?A legjobb aláírás a héten
-
Phreetsie
tag
no, nekem Kedden jon az uj telo, Xperia P, 2 eves huseggel, de nagyon jo, mert 0 forint az egesz amit fizetni kell erte a futarnak. igaz, kamatmentes reszlet, de nem is nagyon szoktam 2-3 evnel elobb cserelni a telefont. es igy csak 64ezer volt a telo. igy meg nem rossz szvsz. kivancsi leszek, nekem milyen csomagban jon a telo. anyamnak jo par honapja meg bontatlan dobozt hozott, ami zsugorfolias is volt.
Lumia 710 BLACK | vodafone HU
-
1430
senior tag
-
veterán
-
veterán
válasz Soulfly842 #22931 üzenetére
Nem hitelképességi vizsgálat, hanem szimplán közölte, hogy ingyen nem lehet kivinni telefont.. tehát valamennyit mindenképpen ott kell hagynom^^
[Természetesen új előfizetőként mondom ezt, semmilyen múltam nem volt magentáéknál ](#22932) Phreetsie:
Gondolom akkor minden további nélkül megkapod 0ft-ért.. új előfizetőben gondolkodtam[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
szuszikla
csendes tag
Sziasztok! Érdeklődnél találkozott-e már valaki hasonló esettel? Ma néztem a my t-mobile-on, hogy módositva lett az eddigi iwiw díjcsomagom, eco xs-re. Valószinűleg december 1.-én történt az eset, /amiről megjegyzem én nem is tudok semmit,/ mert erre a hónapra már nem enged dijcsomag modositást.. Arról halottam, hogy törölni szeretné az iwiw dijcsomagot a t-mobile, de én semmi értesitést nem kaptam rólla, hogy törlik és átraknak önkényesen másik dijcsomagba. Csinálhat ilyet a szolgáltató?
-
dashed
senior tag
válasz Pttypang #22933 üzenetére
En par napja vettem egy s advance-t es amikor hivott a holgy nem mondott semmit az elolegrol csak azt, hogy mikor jon a telefon. En viszont rakerdeztem mi a helyzet vele, es azt mondta ez olyan konstrukcio amiben nem kernek eloleget...
0ft-al hoztam el hitelre a telefont uj elofizuval.
T-home elofizetesem van 1 eve (tv/net) ez is szamitana? Bar a holgy nem emlitette ezt.
-
legenda
válasz szuszikla #22934 üzenetére
sms értesítést sem kaptál?
amúgy igen, akár már amiatt is megteheti a szolgáltató, ha például töröl téged az iwiw - különböző szabályszegések miatt -, vagy te törlöd magad, és erről értesítést küld a közösségi portál a szolgáltatónak; linkRéges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
djculture
félisten
Az Előfizető elfogadja, hogy az iWiW portál üzemeltetője ([origo] Média és Kommunikációs
Zrt.) az iWiW/Domino iWiW díjcsomaggal rendelkező Előfizető iWiW/Domino iWiW díjcsomaghoz
kapcsolt iWiW portálon regisztrált felhasználóját törli vagy ezen Előfizető a törlést maga hajtja végre,
akkor nem jogosult az iWiW/Domino iWiW díjcsomag további használatára. A Szolgáltató, az iWiWtől kapott értesítő alapján, automatikusan átváltja az iWiW/Domino iWiW díjcsomagot előfizetői
kártya esetén „ECO”, Domino kártya esetén „Domino” díjcsomagra.Ez a díjcsomagot november 1 -én lezárták, így visszamenni már azért nem fogsz tudni.
-
dashed
senior tag
válasz Pttypang #22938 üzenetére
Arrol mar nem is beszelek, hogy a futar a szemelyit se kerte.. Mutatott egy papirt amin ott viritott a szemelyi szamom es mutatta, hogy azt hova masoljam at es irjam ala
Bar ez mar a futaron mulik.
Apropo, csak en olvastam felre vagy az mar reg volt, hogy be kell scan-elni es elkuldeni t-eknek?
-
szuszikla
csendes tag
Nincs semmi sms értesités, sem arról hogy én beléptem volna korábban és modositottam volna a dijcsomagomat, sem arról hogy ők modositották. Az iwiw-en meg még mindig fent vagyok, nincs semmi letiltás, szabályszegés. Elégé szerencsém hogy ma észrevettem mert az eddigi 12ft/perc helyett már 36-ért hivhatom a család többi tagját mert mind iwiw-ben voltunk. Majd megnézzük meg lehethogy nekik is modositották.
-
atillaahun
veterán
Ha külföldre mennék pár napra, akkor elég az adatbarangolást kikapcsolni (kikapcsolva hagyni) a telefonon, vagy érdemes még valami óvintézkedést tenni, nehogy leforgalmazzon nekem pár MB-ot az Android a háttérben drága pénzért - ?
Üfsz-el beszéltem, azt mondták elég, csak gondoltam azért itt is megkérdezem, hogy mi a tapasztalat. -
1430
senior tag
"Csinálhat ilyet a szolgáltató?" - Igen, csinálhat.
Levelet küldtek minden érintett előfizetőnek arról, hogy kivezetik az iwiw díjcsomagot, és hogy mire fogják átváltani 1-én a díjcsomagot, ha addig nem vált ki valaki a díjcsomagból. Hétfőn fogják kiküldeni az SMS értesítéseket is a díjcsomagváltásról az érintett hívószámokra.
Ha szeretnél mielőbb másik díjcsomagba váltani, hívd fel az ügyfélszolgálatot, és kérd ügyintéző segítségét. Méltányosságból minden bizonnyal át fogja váltani a díjcsomagodat egy általad kért (és szabály szerint kérhető) díjcsomagba.atillaahun
Ügyintéző akár külön Roaming GPRS tiltást is tud aktiválni a hívószámodra. Ez a tiltás megakadályozza az adatroaming csomagok aktiválását is, tehát ha kéred a tiltást, de mégis aktiválni szeretnél egy adatroaming csomagot, előtte a tiltást le kell vetettned ügyintézővel (külföldről az ügyfélszolgálat hívása is díjköteles).
Egyébként általánosságban elmondható, hogy csak akkor tudsz külföldön GPRS forgalmat bonyolítani, ha van aktív adatroaming csomagod. Ha nincs, akkor nem is fog menni a forgalom (illetve az EU-ban elvileg feljön egy Landing Page, amin keresztül aktiválni is lehet valamelyik csomagot).''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
veterán
Sziasztok
micro sim-et bármelyik T-pontba cserélnek?
iPhone 13 Pro Max
-
szuszikla
csendes tag
Köszi! Igy már tiszta a dolog, biztos itthon elkallodott valahol a levél azért nem tudtam rólla. Az SMS-nél, meg gyorsabb voltam az észrevételemmel . De a lényeg, hogy akkor megoldható a dolog, mert egy kicsit idegesitett, hogy nem engedett dijcsomagot választani a my t-mobile. Hétfön úgyis be akartam nézni a helyi t-mobile-hoz. köszi még egyzser.
-
atillaahun
veterán
Kicsit jobban átgondolva teljesen tiltani inkább mégsem akarnám, már csak azért se amit mondasz, hogy akkor azt csak üfsz-en keresztül tudnám feloldani fizetősen. Meg azt se tartom kizártnak, hogy valamire gyorsan rá kellene éppen keresni, és akkor 1-2 MB-ba még nem rokkanok bele.
Like-om van egyébként, amihez jár ugye az alap 50 MB adatforgalom. Jól kotorásztam a honlapon, hogy akkor 1 KB / 0,25 Ft-ért tudnék külföldön netezni?
Végül akkor ha mindent hagyok alapon és mondjuk kint bekapcsolom az adatbarangolást, akkor elméletileg azonnal tudok böngészni, és ha leforgalmazok 2 MB-ot akkor fizetek érte 500 Ft-ot és kész?[ Szerkesztve ]
-
Varszegig
veterán
válasz atillaahun #22947 üzenetére
Csak ha bekapcsolod a netet kint, akkor android alatt gyorsan nekiáll minden frisstíeni, és mindjárt nem 1-2 hanem inkább 20-50 MB-ot fogsz forgalmazni. Ha már böngészni akarsz, vegyél kinn egy prepaid kártyát, oszd nem a netet egy lcsó droidos telefonnal, az alaptelefonodat meg használd wifin, és akkor elérnek, neted is van. Országtól függően 2-3000 Ft-ért 500 Mb körül netezhetsz így.
Illetve EU-ban még opció a különféle adatroaming csomagok, napi vagy heti jegye, ami sokkal olcsóbb, mint ha csak használod. De persze sokkal drágább a fentieknél.
[ Szerkesztve ]
-
rayoliviero
veterán
Láttam a T-Mobile honlapján, hogy az iPhone 5-öt meglehet venni Ikon 400 LTE díjcsomaggal. Én egy hete vettem, de akkor még Ikon 400 volt csak, amire már két év hűséget kötöttem. Így vajon kérhetek Ikon 400 LTE-t én is? Vagy nekem is az lesz automatikusan?
-
djculture
félisten
válasz atillaahun #22947 üzenetére
Ebből lesz a végén több tízezer forint fizetendő és csak lesel.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest