- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beca1990
senior tag
28.-án irom alá az új havidíjas előfizetésem.
a kérdésem az lenne nekem melyik nap lesz a számlazárás? -
-
kutga
nagyúr
Sziasztok!
Van a T-nél egy Domino5 kártyám, jelenleg ezt használom, azt szeretném kérdezni hogy ezt át tudom-e váltani egy havidíjas díjcsomagra (Mozaik pl.)?
Let the Zone take me if I am.
-
Vangelis
félisten
Hívtak a MOP miatt.
Adának 3000ft kedvezményt még pluszba, ha másik tarifát választok.
Nem ér el messzire a kezük... 3000ft.-.... viccnek is rossz
Amikor Ők hibáztak és be is ismerték.
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
Möhe
addikt
Hali. A múlt héten megrendelt telefonomat pick pack pontba kérték a boltosok,mert a futárral macerás lett volna. Honnan tudom hogy azt a napot tartotta a T amit nekem az üzletben az ügyintéző mondott? Illetve hogyan értesülök ha megjött a csomag?
-
-B-
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
A jelenlegi vodás számomat (vitamax, tehát nem előfizetés) át szeretném vinni a T-hez, ahol már előfizetést kötnék.
Azt még nem döntöttem el, hogy csak előfizetést kötök, vagy veszek hozzá új készüléket is.
Ezzel kapcsolatban lenne 1-2 kérdésem.Ha készüléket is vennék az előfizetés mellé, akkor hogy zajlik ennek a menete a számhordozás miatt?
Bemegyek a T-hez, elindítom a számhordozást, aztán, ha a voda jóváhagyta, akkor értesítenek, hogy mehetek megvenni a telefont?A másik lehetőség: ha most csak előfizetést kötök, akkor erre az előfizetésre én mikor tudnék leghamarabb készüléket vásárolni?
Úgy tudom, hogy novembertől 2 munkanapon belül lezajlik a számhordozás. Ez tényleg igaz, vagy előfordulhatnak kisebb bakik? Mire érdemes figyelni egyébként a számhordozásnál?
Mint írtam most a vodánál feltöltőkártyás csomagom van, tehát nem köt hűség, nem lehet számlatartozásom, stb.
Ha jól gondolom, az én esetemben gond nélkül le kellene zajlania a számhordozásnak. Vagy rosszul gondolom?Előre is köszönöm a válaszokat!
-
limlom
csendes tag
Nincs valami ötletetek, hogy tudnám megosszabbíttatni a Like díjcsomagom, úgy hogy nincs már érvényes diákom? szerintetek, hogy lehetne kiokoskodni, hogy a T-mobilnál benyeljék a dolgot?
-
limlom
csendes tag
Hát igen, ez a baj. És a legalacsonyabb díjcsomag árai több mint a kétszerese a like-nak....
A havidíjról nem beszélve....
Ezért kérdeztem, hogy volt -e valakinek már hosszabbításos tapasztalata, mennyire nézték az üzletben, vagy egyéb tipp van -e...még egy kis csúszót is megérne a dolog, hogy szemet hunyjanak a boltban a tüzetesebb ellenőrzés felett
-
Möhe
addikt
válasz tomy86 #22667 üzenetére
Nem saját magam rendeltem,hanem egy T pontban az ott dolgozó akivel megbeszéltem a telefoncserét. Raktáron nem volt a választott készülék,ezért rendelt egyet ami szerinte csütörtökön vehető át ( a rendelés időpontjában megmondta a várható érkezést). Gondolom telefonszámom alapján vagyok azonosítva,de még nem csináltam ilyent. Fölöslegesen meg nincs kedvem mászkálni és kérdezősködni.Ahol meg át lehet venni az meg egy újságos (tuti hogy nem tőle fogok üzenetet kapni hogy gyere a cuccodért f@szikám) ,akkor a szállító emberke behúzza az átvett csomagjáról a vonalkódot és a rendszertől kapok egy sms-t hogy átvehető?
-
1430
senior tag
Készülékváltásról van szó? Mert ha igen, akkor lépj be a meglévő telefonszámoddal (amihez a készülékvásárlás tartozik) a My T-Mobile-ba (bal oldalon Rendelések, készletértesítő menüpont >> Folyamatban lévő webes rendelések), és nézd meg a rendelés státuszát, illetve a rendelési azonosítót, amit a www.pickpackpont.hu oldalán is ellenőrizhetsz >> a csomagkód a pc0000001478xxxxxxx, ahol az xxxxxxx a 7 jegyű WebShop rendelési azonosítód (az a jó státusz, ha a csomag az átvevőhelyre érkezett, és akkor 5 napod van átvenni).
[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
limlom
csendes tag
Köszi a tippet. Sajnos még mindig nem találom az ideális csomagot. Lehet soha nem lesz. Igazából 90% mobil irányba és azon belül is 2/3 részben T-mobile hálózatba menne a hívás.
Ha van még valakinek jó tippe akkor ossza meg velem -
törölt tag
Sziasztok. Ha T-nél az aranykártyás kedvezményemnél "1" van írva, akkor az azt jelenti, hogy 1 db kedvezményt lehet aktiválni? Mert az arany-netet már igényletem, de szeretném az olcsóbb percdíjat 2 számra lehetőséget is. Ilyenkor a netes ugrik és kicserélni?
-
RaZroX
addikt
Üdv! Ma reggel rendeltem Domino csomagban online egy ZTE Kis Plus telefont, a 15. kerületbe. Körülbelül mikorra várható az érkezése ?
This is the way
-
Möhe
addikt
Önnek nincs folyamatban lévő rendelése. Tekintse meg kínálatunkat!
Most akkor ez hogy? A váltás céges flottán belűl történik,a meghatalmazás amit aláfirkáltattak a főnökkel azok készülékvásárlás szerepelt. A szám marad,csak új telefont szeretnék és plusz szolgáltatás is lett a számhoz kérve.
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
Komoly cég a tré. Vasárnap éjjel rendeltem készüléket, 2 nap alatt nem tudtak felhívni. Ha tudtam volna, hogy ez ekkora vicc, akkor inkább besétáltam volna a boltba...
-
zzola
titán
Rendelés dátuma: 2012.11.26. 00:42 óra
Az átvétel várható időpontja:
2012.12.04. délutántól
5 munkanapon keresztül
Amennyiben munkatársunk 2012.11.28. 12:00-ig fel tudja venni Önnel a kapcsolatot, és a szerződéskötéshez szükséges feltételek teljesülnek.9 nap, igen, trémobil...
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Asszociációs játék. :)
- Mini PC
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Társasjáték topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs