Hirdetés
- iPhone topik
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Android szakmai topik
Hirdetés
-
Konkrét terv van az Altera jövőjéről
ph Nincs szó egyelőre az Intelről leválasztott részleg teljes eladásáról, de a jelenlegi felállás sem marad.
-
Full-size AT formai tényezőjű gépház restaurálása.
lo Már volt egy sikeres gépház felújítás korábban [link] , most egy teljes méretű AT gépház került sorra.Egy IBM klón...
-
Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
ma A klinikailag hitelesített, 24 órás, folyamatos vérnyomásmérést kínáló okosóra is Barcelonában debütál.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na, lesz értelmes Mediatek SOC a piacon.
Ez így jónak tűnik tempóra is. Maga telefon tetszik.
Black Shark Watch GT okosóra eladó, vadiúj bontatlan.
-
Juhaszatti
addikt
Elég tág az a 6-8 órás kijelzőidő intervallum. Jó, tudom, mindenkinél máshogy alakul, a felhasználói szokásoktól függően.
De egy 4500mAh teleppel a 6 óra elég karcsú lenne, míg a 8 persze már teljesen korrekt. -
Noukoum
veterán
Egy újabb jó telefon, már picit unalmas.
Konkrétan ár/érték arány = Xiaomi„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
drinker
tag
Azért sajnálom, hogy nem valami Qualcomm felső közép került bele.
-
-
Alarikman
senior tag
-
-Faceless-
őstag
Na most már csak a Redmi 8a tesztet várom nagyon.
-
satz18
őstag
Lehet inkább a samsung a50-et választanám e helyett. Ott belefért ebbe az árba is az AMOLED.
Asus G513QY, Samsung A52s 5G
-
v-man
őstag
válasz Juhaszatti #2 üzenetére
Most nekem 7 óra 14 perc képernyő idővel 39%. Ez az első töltés.
XO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
-
törölt tag
Nekem volt A70-em:
- kamera gyenge
- OS lassabb es szemetesebb, mint a Xiaomi, okosabb akar lenni, de csak idegesitobb
- ujjlenyomat-olvaso egy rakas szar
- mobil jelerosseg egy rakas szarEhelyett visszatertem a Xiaomihoz (egy Redmi Note 4-et csereltem), es lett egy 9T-m. Eg es fold. Az uj munkahelyemen ajanlottak, Galaxy S10+ -t. Mondtam, hogy az arat adjatok ide, en meg megtartom a Xiaomit.
-
félisten
A quad bayer meg pixel összevonás huszárok ilyenkor hol vannak?
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
addikt
Lurdyban megnyomkodtam ezt is múltkor.
Hát nem is tudom. Ez nekem már a túl nagy kategória. 161*76. Én kb 157*74-nél húztam meg a határt. Vastag is, a széle sincs elkeskenyítve így baromi nagynak tűnik kézben.
Kamerasziget eléggé kilóg és sajnos ugye emiatt az ujjlenyomat olvasó is.
A főkamera egész jó, viszont a többi lencse gyakorlatilag totál felesleges.
[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
dave_gahan
aktív tag
Múlthéten én is elmentem a Lurdy-ba megnézni, szimpi volt. A Note 8 Pro-ra gyúrtam, erre a Mi Store-ban tegnap óta már nem lehet kapni (pedig csak 1 hete jelent meg), állítólag 2-3 hét múlva lesz csak...
Érthetetlen, hogy miért nem rendeltek belőle többet... Féltek, h rajtuk marad?
Így akkor marad vmi normálisabb GSM bolt...
Vagy a Mi 9 Lite.[ Szerkesztve ]
-
v-man
őstag
Játék nem volt közte 😄 2 SIM, wifi és 4g vegyesen.
Böngészés, Facebook, Instagram, Tidal, Viber és Messenger, Nokia Here -ezek futottak többnyire. Érdekes hogy a a miui aktiválás 4%-ot elvitt, mert feltöltő kártyás számommal nem tud nemzetközi smst küldeni, de ezek alapján bőszen próbáltaXO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
-
bollokcs80
Korrektor
Jól sikerült, bár az MTK chipset miatt én is húztam a számat.
Azt viszont nem értem, Bone miért utálja még mindig a Redmi Note-okat. A sorai közt kiérződik, hogy nem tudja elfogadni, hogy egy 100k alatti középkategóriás telefon is lehet jó és az általa kifogásolt dolgokat a többség észre se veszi....
B.Cs.
-
novinyul
veterán
válasz dave_gahan #15 üzenetére
Lett rendelve mennyiség, de a Xiaomi másképpen osztotta szét a beérkező telefonok mennyiségét(tipusokra bontva) Több 9lite érkezett mint Note 8pro, szóval most város a következő szállítás.
Xiaomi 13T - Retro telefonok
-
jUUh
addikt
Biztos, hogy jó telefon. Viszont szépen lassan megy felfelé a Redmi Note-ok ára is. Az MTK chipsettel meg, háááát, nem tudom. Én speciel mindig azért vettem Xiaomit, mert ár-érték arányban jók, gyorsan (30 napos bootloader nyitásra várakozás után, mostanság... ) kukáztam a MIUI-t, és örültem. Nem tudom, Note 8 Pro-ra lesz-e GCAM port, meg custom ROM-ok.
Samsung Galaxy S23+
-
miqlas
őstag
„... és működő Google Camera appot se találtam, összességében pedig, akinek mindenképp fontos a kamera, annak érdemes némi extrát mondjuk a Mi 9T-re rááldoznia.”
Én inkább a Note 8-ra lennék kíváncsi, hogy a Note 7-hez képest mit javítottak (UFS2.1) mit tosztak el (kamera) - mert, hogy a Note 7-re bizony van normálisan mûködõ Gcam!
A MTK proci miatt jó eséllyel nem lesz normálisan mûködõ GCAM rá!
[ Szerkesztve ]
42
-
szubrutin
aktív tag
Amig nincs ip vedelem, nekem kilove, pedig mar nagyon varnek ra :(
Nem mindegy, hogy egy hülye okoskodik, vagy egy okos hülyéskedik :)
-
Sys85
veterán
6-8 óra/48-72óra.
Sokan úgy értik a SoT-ot,hogy 1 nap alatt annyi.Ha hozzávesszük a készenléti fogyasztás és mondjuk a telefonálást,akkor teljesen ok a 6-8 óra 2-3 nap alatt.Ez egy napos folyamatos nyúzás (nem full fényerő és játékkal) alatt olyan 10-11óra körül lesz. -
enzahobi
aktív tag
9T Pro-val (4000mah) 8-11 óra kijelző időket csinálok, ebben van game, gps, torrent, olvasgatás. Ennek meg 4500-tel nem sikerül 8 fölé menni, csak fogyaszt az a mediatek proci... meg hát ips. Teszteken is érezhetően melegedős, persze kevésbé mint múltbéli társai.
[link] Összeségében ár/teljesítmény arányban sztem jó vétel, de aki moddolni akarja annak csak a szívás lesz mtk proci miatt![ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]^2 . . . . RN10Pro: Miui14.03 & Mi9TPro: 10.3.4
-
nyirog
tag
Kivancsi lennék egy Note 8 tesztre is, Snapdragon 665el
-
Krisztianson
tag
Kérdésem lenne, hogy a B20 hiánya milyen problémákat okozhat valakinek, aki 90%-ban csak wifiről használ netet?
Lehetőségem van nagyon jó áron megvenni, de nem tudom mennyire érdemes B20 nélküli telefont venni itthon. -
Jó lenne ugyanez android one-nal is.
-
Azie
őstag
válasz dave_gahan #25 üzenetére
igen. értem én, hogy a telefon a maga természetes alapverziójában van összehasonlítva a versenytársakkal, de gondolom az bone-nak sem és az ittenieknek sem újdonság, hogy a X telók fényévekkel jobb képeket lőnek gcammal. szerintem hasznos lenne betenni egy olyan képsort is, akár cikkbe, akár komment formájában.
"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
janeszgol
félisten
Tetszik ez a telefon. Az év egyik legjobb ajánlatának tűnik. Csak játékos tartalom is kellene hozzá.
-
twollah1976
őstag
Ezt a tesztet mar nagyon vartam, kb. ket hete vagyok boldog tulajdonosa a telefonnak es eddig nagyon meg vagyok vele elegedve.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
miqlas
őstag
válasz dave_gahan #25 üzenetére
... ezeket én is ismerem! Mint az elõzõ hsz-ban írtam, n.o.r.m.á.l.i.s.a.n. mûködõt nem kell nagyon várni/remlélni!
[ Szerkesztve ]
42
-
kelzsoca
félisten
válasz Krisztianson #28 üzenetére
A 800 MHz-es frekvencia (band 20) támogatás hiánya azokon a területeken okoz problémát, ahol a szolgáltatók a 2G után a 3G-t kihagyva azonnal 4G-re álltak át (Telekom/Telenor) ez főleg vidéken okozhat problémát (ahol csak 800 MHz-en szórnak) de ott sem mindenhol (van ahol két frekvencia van használatban)
Vodafone esetén van normálisan kiépített 3G hálózat is, a Telenor, Telekom kivártak az utolsó pillanatig, és 2G után 4G-re ugrottak vidéken.
Jelenleg ezek a frekvenciák vannak használatban:
Telekom/Telenor: B3 (1800 MHz) B20 (800 MHz)
Vodafone: B7 (2600 MHz) B20 (800 MHz)A kínai belpiacos készülékek támogatják a B3, B7-es frekvenciákat, de a B20 nem érhető el, ezért tudsz 4G-t használni B20 támogatás nélkül is, de ehhez az kell, hogy az adott területen két frekvencián történjen a rádiójel sugárzás, ez ha jól tudom az ország ~50-60%-án érhető el ebben a formában.
[ Szerkesztve ]
-
janeszgol
félisten
válasz Krisztianson #28 üzenetére
90% wifi? Akkor semmilyen probléma nincs. Max egy-egy szájhúzás, ha éppen lassú a net (3G vagy csak 2.5G), de úgy is kerülsz wifi közelébe fél órán belül.
Vedd meg! -
gabikiraly2
aktív tag
Remek készülék. Csak azt nem értem minek bele ennyi ram. A miui-hoz a 4Gb is sok, hiszen semmit nem tart hosszú távon a memóriában. Mindent bezár, vagy újratölt.
Csend a lelke mindennek!
-
válasz Krisztianson #37 üzenetére
Később eladásnál kellemetlen lehet, mert nem annyira kapós egy B20 nélküli modell már szerintem.
Black Shark Watch GT okosóra eladó, vadiúj bontatlan.
-
varmi2
nagyúr
Vagy ez lesz az új telóm, vagy a pro nélküli sima note 8
[ Szerkesztve ]
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
Plug Life
senior tag
válasz twollah1976 #33 üzenetére
Ha már megvan, minek vártad a tesztet? 😆
-
bollokcs80
Korrektor
Tech2-n kint van a videós teszt is: [link]
B.Cs.
-
WhiteWalker
nagyúr
MTK proci? Soha többet semmikor se vennék ez miatt ilyen telefont.
-
addikt
válasz WhiteWalker #46 üzenetére
Én az exynos-sal vagyok így
Magic 6 pro, Huawei watch Gt4, iPad Air5 M1,
-
twollah1976
őstag
A telefon alapbol tamogatja a camera 2 API-t.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
<Lacy85>
addikt
Őszintén: mobil szakértőnek kell lenni, hogy az ember jelentős különbséget vegyen észre a Note 8 Pro és egy négyszer drágább telefon sebessége között
Nincs itt semmi varázslat. Az antutut nézve ez a teljesítmény az S8 és az S9 között van félúton. Azok a telefonok pedig a mai napig hasítanak. Nyilván ez sem lesz lassú.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen