Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android szakmai topik
- Bemutatta a Pixel 9a-t a Google, ennyibe kerül itthon
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
szepi79
őstag
válasz
whitezo88 #46 üzenetére
maximum az ateish-ért kapott volna valamennyit, a T3 70en már nem akkora nagy szám. én igazából a guildjét sajnálom, mert rohadt sok munka van egy ilyen botban, a köcsögje meg csak kitörölte... inkább adta volna oda vkinek az accountját a guildből (nálunk volt ilyen, pedig közel ilyen jó felszerelése nem volt a srácnak)
anulu: thx. -
whitezo88
nagyúr
kicsit off
[link]
ha az istenbarma nem törli ki akkor mennyit kapott volna érte? -
anulu
félisten
válasz
Polacheck #41 üzenetére
a heroic előtti rész nem nehéz, 3-4 óra alatt lezán hozható, ha többen csinálják, akkor még kevesebb alatt. nekem holy palával volt kb 4 óra úgy, h közben még némi ganket is kaptam.
Heroic-okból Arcatraz és Shattered a nehéz igazán. nomeg SLab-ban Murmur. Steamvault 1,5 óra alatt behúzható, Arcatraz max 2. Shatteredben nem voltam, azt kiütötte egy olyan csapat amelyik ismerte, és jól tudott haladni, így a végén 5-en bementük az utolsó bosshoz mikor már halott volt, megöltük a 71-es elite-t (15k hp), majd kilootoltuk az axe-ot. Arcatrazt pedig ha egy csapat végigüti, akkor mindenki bemehet és beszélhet a gnome-mal.
[Szerkesztve] -
anulu
félisten
válasz
Polacheck #35 üzenetére
gz! Naaru heroic-okat csináljátok, hogy után Magtheridon kill kelljen csak. Void Reaver ugyanis piszok easy fight! úgy, hogy minimálisnál is kevesebb infonk volt róla 1. ''megnézős'' try-on 53%-ra ment le! oda viszont kell a Maght q.
ha a tankoknak nincs meg a frost és nature res-e, akkor ne Hydrosst erőltessétek, hanem Tidewalkert és utána Karathress-t. szerintem ilyen a boss nehézségi sorrend SSC-ben:
1) Vajsh
2) Leotheras
3) Hydross
4) Lurker
5) Karathress
6) Morogrim Tidewalker
kell sámán aki felrakja a weterwalking-ot, és úgy ki lehet hagyni Hydross-t. az 5 és 6. boss előtti trash nagyobb cumi mint maga a boss.
mégvmi: Void Reaver abszolút nem meele fight. 4 protos tank. ennyi. tegnap nem vittünk rogue-t, és 8 healer volt. így teljesen easy mód. 10 perc alatt kell levágni a 4,5m HP-ját, ami igazán nem megerőltetőha érdekel vmi tax féle, akkor írhatok. MC bármelyik bossa több koncentrációt igényel, mint a Void
-
szepi79
őstag
Általában a Dotok nem crittelhetnek (kivétel azok, amik azonnali sebzést is okoznak; lásd moonfire, immolate, holy fire, stb.), így a shadow papoknál és az afflockoknál érdemesebb a +dmg maximalizálására törekedni (és kitalentolni a +10% chance to hit-et, ha raidelni akarsz, bár fejlődésre is nagyon hasznos tud lenni)
Ha esetleg disc-el fejlődnél, akkor más lenne a helyzet, akkor én már inkább a +crit-re mennék rá.
mi tegnap meg ZGben voltunk, 14en, vegyesen 57-70 között, előnytelen elosztásbanwipe csak panternél volt, mert az a szemét behúzta azokat a mobokat, amiket ügyesen kihagytunk, meg a tigrisnél 1x ki kellett futni, mert a fél banda nem volt ventrin, és persze ált. azok, akik még sose voltak ott, és folyton agyondemidzselték az addokat
egyébként fun volt, hakkarnak már nem mentünk neki, addigra már nagyon késő lett, és csak 9en maradtunk, még rosszabb elosztásbanna sebaj, majd most a héten...
-
-conrad-
addikt
Tegnap lementünk befejezni Ony-questet UBRS-be, mert lemegyünk oda is párszor még, hogy összekovácsolódjon kicsit a társaság.
Volt egy 70es healer pala, meg egy 70es warri tank, a többi kari 60-70 között valahol.
Nem kellett healelnem, így végre kidps-elhettem magam.
A tankunknakazért kellett figyelnie, mert 63as szinten lehúztam róla a boss-t.
Második lettem dps-listán, a warri lett az első, mert két egykezessel osztott, utánam Puszedli, 63 fury warri.Amin meglepődtem, hogy moonkin 65ös druida 4-5. lett csak...
Egy kis dilemmában vagyok:
2 fegyóm van:
- 270spelldmg + 12,08% crit
- 297spelldmg + 10,88% crit
Szerintetek?
Most a nagyobb dmg-set használom, mert ha jól olvastam akkor a SW: P, VT, és Mind Flay az nem crittelhet, mind blast meg SW: D miatt pedig nem érné meg.. -
Polacheck
HÁZIGAZDA
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
Nem tudom, érdekel-e valakit, de még mindíg két allys lockot keresünk a Raqgnaroson. LVL70, kulcsok, skill és heti 3 napnyi raidelés az elvárt (hétfő, csütörtök, péntek). Ez az utolsó két kiadó hely a guildben jelenleg
Ha valakit érdekel, dobjon privit. -
anulu
félisten
Loot Reaver Down by Public Enemy
-
sasa311
veterán
Na megjártam a PTR-t...
[link] - A saját gearem rögtön költözés után
[link] - a Full T5ös szett és a hozzáadott összes imba cucc (200spelles staff, 2 x 40 spellupos trinket, öv, bracers, köpeny, 2 gyűrű)
Vagyis ha hozzáadjuk a +40 wep dmg enchantot és a +20at a kesztyűre akkor jelenleg 67el lesz több dmg-m, mint a mostani gearembe és kapok 1300hp-t 2 használhatatlan szar szetbónsszal. Csodás! (ja és külön imádom, hogy 1 kék és CSAK ISTENVERTE SÁRGA socket van T5be.. GZ)
Ha a T5öt úgy ahogy van kivágom a francba és a random epicecet ötvözöm a mostani frozen shadow settel és spellstrikeal akkor mégjobb vagyok.... T5öm se lesz egyhamar. Elbaszott egy itemtervezők vannak a blizzardnál annyi szent.
[Szerkesztve] -
Polacheck
HÁZIGAZDA
Kabbe
Btw jövő héten elkezdjük SSC-t. Sokat szívtunk már magtheridonnál a nem optimális raidsetup miatt, így úgy döntött a vezetőség, hogy a progressnapon mindíg oda megyünk, ahová optimálisabb a raidsetup (értsd, 4 lock alatt nem megyünk maggie felé).
Kíváncsi leszek, hogy fog menni, az első két boss álitólag ez mode. -
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
Darth_Revan #23 üzenetére
Skill kellett oda kizárólag. Addonok nélkül toltam, belépegetős módszerrel. Ott megtanította a blizzard, azóta pedig igen sokat használom. Az új healerek meg azt sem tudják mi az, és ezért jóval tovább húzom manával, mint azoka, akik a BCben kezdtek healert.
-
Darth_Revan
veterán
Hogyhogy BLizzard adott most 2 nap bónuszt ?
Nem is vettem észre,hogy lett volna jelentős leállás...
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
Amit ígértem:
Thunrog in T5 live at testszerver:
Nekem tetszik -
jossy
csendes tag
Na végre tudok írni....
Kb 1 hetet hanyagolni kellet raidek terén, hála istennek suli miatt szal PFF...
De mind1 mert tegnap lementünk karába kipucoltuk curatorig és végre romeo és julia volt az opera eventen és nem az ozos b@xás, hát mit ne mondjak sokkal egyszerübb kis fight mint oz. Ja és minden boss elsőre wipe nélkül ment le!
A droppok elég gyérek voltak, mármint nem nekem valók ;S
De ma megprobáljuk curatort és remélem lemegy végre
üdv
josy -
Kanczy
veterán
egyébként itt már mindenki 70-es?
-
-
anulu
félisten
ma óriási élménnyel lettem gazdagabb
szombat lévén kb az egész TN raid szempontjából halott. ellenben sokak vissza akarnak járni Naxxramasba. még Ragnán kiváltottam a kulcsot, így nem volt gon a lemenetellel. elég durva csapat jött össze. a lényeg az, hogy végre öltem Patchwerk-et!
2.0.1 akkor jött ki, mikor menni akartunk rá :S
remélem, h azért guilden belül mondjuk 30 emberrel meg tudjuk oldani legközelebb, mert ez most nagyon pug volt. Gluth nem is ment le (akkor lépnem kellett Spider wing kitakarítása után). Plague Winget még kipucolták. remélem legközelebb DK-val kezdünk, és megnézzük a 4 lovast -
Wolverine
félisten
whitezo, Atiesh darabka csak egy esik minden esetben... és nem esik mindig. Na ezért van az, hogy nem fogják már összeszedni szerintem...
Az első postban a Curse linkjénél a legfrissebb javítandó, illetve a link helyesen http://wow-en.curse-gaming.com/files/addons/new-files/ egy ideje -
2nd xD
-
Viktor77
titán
[ Módosította: radi8tor ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (080)
- I9 11900k RTX 3090 Gamer pc
- AMD RYZEN 5 3400G proci eladó vagy VGA beszámítók +ráfizetéssel ha kell !
- Több Darab! Corsair HS80 RGB Wireless
- Asus játékra is,core i7 ,Geforce GT920M 2/4GB videokártya,8-20GB RAM,SSD,Új akku,szép állapot,W11
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest