Hirdetés
- Helio Core néven újabb kijelző nélküli Amazfit kiegészítő jött
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
thomas77
senior tag
válasz
Caldera
üzenetére
4Grider szavaival élve "mindenhol másgogy teljesít".
Nálunk a conservatory-ban 4-5-6 megabit is megvan. A nappaliban 1 megabit alatt, a hálóban egy bit se jön. A ház összes szobája ugyanabba a faluban van. Akkor mit mondhatunk, mennyi az annyi?Ha kimegyek a falu végén (kb. 3 perc séta), a szántó szélén már van 5G 700 mbit körüli sebességgel.
-
Caldera
senior tag
Egerben milyen a mobilnet lefedettség és az elérhető stabil sebesség? (tervezett Yepp csomag)
-
Landsmann
addikt
A minap kipróbáltam, hogy kézi hálózat választásra állítottam a telefont és úgy az NR only-ra. Valóban átmászik a Telekomról a Yettelre, de szerintem jobban ragaszkodik a 30-ashoz mint kellene. Gondolom akkor vált át, ha a Yettel térereje nagyobb. Keresztülutazva Debrecenen csupán 3 N78-as cellát látott, pedig legalább 10-15 mellett elmentem. Talált egy újat is, ami eddig nem volt, de a Cellmapperre nem került fel és nincs is ott most sem. Püspökladányban sem váltott át, noha a vasútállomással szemben van a gabonatároló, azon van az 5G-s bázis. Szombaton viszont látott jópár Yettel 5G-s cellát, de vasárnap valahogy lustább volt a telefon.
-
tomp
félisten
Na akkor csak dísznek van hiába az üzletben küldtek be egy megkeresési igényt szolgáltatás előfizetésre...
-
tomp
félisten
Szombatra ígért visszahívás nem nagyon jön össze nekik...
Kinek mennyit szokott késni az írásba adott visszahívás?
-
rin33
senior tag
Egy lezárt Yetteles KÜF csomagban vagyok.
Nem kértem, így nem is kaptam ajánlatokat.
Egy másik feltöltős Yetteles számomhoz viszont rendszeresen kapok ajánlatokat (egy publikus számlás csomag 30% kedvezménnyel).
Van rá esély hogy egy publikus csomagra 30% kedvezménnyel átváltsak a KÜF-os előfizetéssemmel? -
4Grider
félisten
válasz
Rage47
üzenetére
Minden szolgáltatónál csak egy feltöltőkártyás csomag van (már amire éppen lehet aktiválni/váltani).
https://www.yettel.hu/kartyas-kiegeszitok
https://www.yettel.hu/kartyas-mobilnet
Az egyedi ajánlatokat csak aktivált kártyás előfizetéssel éred el. -
4Grider
félisten
Részlet az akciós ÁSZF-ből:
"Amennyiben az Előfizető bármely értékesítés alatt álló vagy már lezárt értékesítésű
kártyás tarifacsomaggal rendelkezik és Yettel Applikáción keresztül végez minimum
1500 Ft összegű feltöltést az egyenlegén
úgy az érintett hívószámon automatikusan aktiválásra kerül a díjmentes korlátlan
adathasználatot lehetővé tevő szolgáltatás, amely az aktiválást követő naptári nap éjfélig
vehető igénybe belföldön. A szolgáltatás aktiválásáról és megszűnéséről a Szolgáltató
SMS-értesítést küld." -
Visszaolvasgattam, de nem látok ilyen kérdést.
Regisztráció nélkül nem lehet megnézni, hogy milyen feltöltőkártyás csomagok vannak Yettelnél? Mint pl. a Telekonál a Domino extra cuccok, net bővítők stb.
-
lm83
őstag
Látom, hogy alkalmazásban egyenlegfeltöltéskor ad egy nap korlátlan netet.
Ezt hogy számolja?
Ma feltöltöm és onnantól hogy sikeres jön üzenet, hogy innentől 24 órára?
Vagy csak ilyen mai napra már akkor, vagy holnapira, egyéb opció?
Kösz. -
MadMancs
veterán
Így már én is jártam. Készült egy számla egy másik számlázási azonosítódon (ami lehet régi vagy ideiglenes a módosítás miatt). 1220 és megmondják mi az azonosító ami alapján tudsz utalni. Sehol nem fogod tudni máshol se befizetni se megtekinteni a számlát. Nem épp szabályos. De nem tudsz mit tenni.
-
tomp
félisten
Kicsit nagy a káosz a számlázásban...
Megcsináltuk a Fullt még augusztusban.
Az egyik számot átírtuk a nevemre és a tavalyi Prime Plust-t átváltottuk Prime Plus 2025-re hűséggel.
28-án volt számlazárás.
Az érintett számon továbbra is a tavalyi tarifa megy. Számlán pedig ezen a számon szerepel a 2x15% + az én egyedi 15%-om is.
Ezek után ma jön erre a számra üzenet, hogy van új számla de befizetni na azt sehol sem lehet mert sehol sem szerepel. ATM se tud róla. -
dokee78
félisten
Pár hete kaptam a Yetteltől egy új,elvileg erősebb ZTE 5G routert.
Korábban Huawei volt azzal nem voolt gondom. 12Mbittel simán töltött le.Ezzel a routerrel 1Mbit a max.
Van valami beállítás,amit módosítanom kellene a megfelelő működéshez?Ez egyébként normális?
-
SztiviVander
addikt
válasz
Dr Bubo
üzenetére
Nekem látszik weben is
[kép]
Csak ott pláne semmit se lehet csinálni vele, csak megnézni hogy van. Ja meg át lehet nevezni. Ha bekapcsolom a megszűnt rejtését akkor annyi hogy nem mutatja. De csak itt.
Erre 1 éve azt mondták hogy azért nem lehet törölni még fejlesztés alatt van a rendszer. Azóta is fejlesztik Ahogy meglévő yetteles számot se lehet továbbra se átvinni yeppbe., annál is ugyanaz van kiirva 1,5 éve hogy "dolgoznak" rajta. Szerintem annyira nem volt rá igény hogy nem is foglalkoztak vele. -
SztiviVander
addikt
válasz
gabor9991
üzenetére
Akkor probald ezt ki yeppel is... Azt ugye nem hordozod sehova, tehat te sima elofizetesrol beszelsz. Amugy weben lehet hide-olni, de appban nem es az appra nem is hat a webes hide. Bubo kerdese pedig ugy szolt hogy "az appbol". En is probaltam megszabadulni tole hidd el, aztan feladtam. Atneveztem "megszunt"-re, enni vegulis nem ker

-
gabor9991
addikt
válasz
SztiviVander
üzenetére
Webes felületen kell kijelölni hogy csak az aktív számokat láthasd, azt követően pedig app frissítése nélkül is eltűnik az appból is
Múlt héten nekem így sikerült egy elhordozott számot eltüntetni. -
4Grider
félisten
válasz
SztiviVander
üzenetére
Ebben nem lennék annyira biztos. Az inaktív számokat a díjcsomagtól függetlenül újrahasznosítják, mert a szolgáltató a számokért éves díjat fizet az NMHH-nak.
-
SztiviVander
addikt
válasz
thomas77
üzenetére
Yeppkent biztos nem adjak ki masnak, mar csak azert se mert ott van a fiokodban
Ha meg sima yettel elofizeteskent kiadjak (ketlem) azt te a yepp feluleten nem fogod kezelni. Nem tudsz vele ott semmit kezdeni csak meg tudod nezni hogy volt egy ilyen szamod es slussz. Es ennel telefonszam + sms kodos belepes sincs, yepp fiokba tudsz csak belepni azt meg eleve azelott kell email-el regelni hogy lenne barmilyen elofizetes meg szam. -
thomas77
senior tag
válasz
SztiviVander
üzenetére
Mi van, ha később kiadják a régi számomat másnak? Újra fogom tudni kezelni az én accountomban? Egy vadidegennek tudok megrendelni vagy lemondani szolgáltatásokat?
-
A megszüntetett Yepp előfizetéseket hogyan lehet eltávolítani az alkalmazásból?
-
snooze
veterán
sziasztok!
törökországba hivásfogadásért mindenképpen fizetni kell? akkor is,ha a yetteles elöfizetéssel hivok yettelest,és egymás közt amugy ingyenes? -
bociusz
aktív tag
válasz
Landsmann
üzenetére
Mivel egyik SA hálózatra sem enged regisztrálni, ezért Yetteles kártyával ugyanúgy a Telekomra tud "ragadni". Mivel a Telekomnál országszerte elindult az N1+N28 SA zárt béta (amire még nem engedik fel a publikus csomagokat), ezért gyakraban találja meg azt a hálózatot a telefont, mint a csak foltokban elérhető Yettel SA hálózatot.
-
Landsmann
addikt
Nem tudom, hogy valamit variáltak-e, de a hétvégén voltunk Szabolcsban. Odafelé a telefon NR Only üzemmódban. Egyetlen egy Yettel 5G cellát sem logolt. (korábban igen) De Telekomost igen, noha Yettel SIm van a készülékben.
-
zzola
titán
válasz
4Grider
üzenetére
Kozármisleny északi részén hónapok óta van 5G, bár nem túl acélos, de van. Térképen semmi. Villányban nincsen Yettel 5G, nemrég jártam ott. T-t nem tudom megnézni, gyereknek Domino kártyája van. (El is felejtettem, hogy T-nél nyári akcióban volt 5G elérhetőség, de én 4G-re kapcsoltam az iPhone-ját.)
-
Ret2
kezdő
Sziasztok, mi lehet az oka annak, hogy a balaton északi részén megjelent sok n28 as 5G cella a cellmapper en, de a yettel lefedettségi térképén nincs ez rajta? Nem valós cellák ezek vagy miért lehet ez? (Már egy pár hete ott vannak)
-
DS39
nagyúr
válasz
donjohnson
üzenetére
Köszi, ez jó ötlet, valóban szoktam kapni ilyenkor is üzenetet, ha nagy ritkán hívom az ügyfélszolgálatot.
-
DS39
nagyúr
Múlt héten kaptam üzenetet, hogy kivezetik a MyMenu-t (*111#) szeptember 3-tól.
Kár érte, jó volt offline megnézni az egyenleget, most lehet applikációt használni erre is.Egyébként valószínűleg kevesen használták, mert a honlapon nem találtam hírt erről.
-
dr9
tag
Lehet lesz nemsokára román digin roaming VoLTE-vel, fordítva már működik, a Telekomnál is ez volt annó. Meglátjuk mikor frissítik a listát, egyenlőre a Yettel kártya nem megy fel román digire, de szerintem ha van VoLTE roaming egy irányba, akkor lehet van valami új egyezés a két szolgáltató között. Ha valakinek még hasznos ez az info.
-
rin33
senior tag
válasz
rin33
üzenetére
Napról napra egyre jobb, másik bázis 4G kapcsolatára is felépül az N78. Egyre stabilabb és erősebb beltéren a jel.
A régebbi N78-as bázison most is általában gigabites a sebesség, de ritkán, csúcsidőben előfordul hogy lesik 200 mbit-re, tehát használják… nem véletlenül bővítettek a városban.. -
Zsombe
senior tag
Sziasztok!
OnePlus 13 esetében támogatja a VoWiFi-t a Yettel? Az oldalukon sajnos nem találom a támogatott készülékek listájában.
-
trec12
addikt
Tegnap jártam egy megyeszékhely melletti településen. Nincsen 5G - lefedettségi térkép szerint sincsen - de a honlap szerint egész településre rendelhető az otthonnet 5G. A 4G 2-300 Mbitet tud megnéztem. Ránéztem másik településekre is a környéken mindenhol csak a Basic rendelhető ahol a térkép sem mutatja az 5G-t. Akkor az említett esetben miért rendelhető az 5G otthonnet? Sajnos a tornyot nem tudtam megnézni, hogy esetleg nincsenek-e már fenn az 5G-s aktív antennák. Cellmapper sem mutat oda N78-at. Lehet itt hamarosan elindul az 5G vagy csak egy hiba?
-
Sziasztok!
Meglehet olddani valahogy, hogy más íránytószámon használjam az 5G szolgáltatást?
Köszi!
Kedves Ügyfelünk!
Tájékoztatunk, hogy ezen a helyszínen a Yettel OtthonNet csomagod nem elérhető. A szolgáltatás kizárólag az irányítószámod területén használható, melyet az előfizetői szerződésben megjelöltél szolgáltatási helyként.
Kérjük, hogy a szolgáltatási címedhez tartozó irányítószám területén próbálkozz a hálózatra való feljelentkezéssel.
További információért kattints erre a linkre, vagy hívd a 1220-as számot.
Üdvözlettel:
Yettel -
tomp
félisten
válasz
donjohnson
üzenetére
Most nincs OtthonNetem. Visszaadtam mert 6960Ft-ért nekem drága.
-
válasz
Trailbreaker
üzenetére
És ezt lehet kérni?
-
Trailbreaker
tag
Új OtthonNet eszköz a kínálatban.
-
tomp
félisten
Szeptember 30-tól az OtthonNet Basicnél is elérhetővé válik az 5G.
-
4Grider
félisten
válasz
remetelvtars
üzenetére
Akármiben is használod, alapból csak néhány kilométeren belül fog működni a sim és mobilban az akkumulátort erősen meríteni fogja a megosztás, azaz szinte folyamatosan töltőn kell tartani a telefont. Ráadásul a mobilok megosztás funkciója messze nem biztosít olyan lefedettségű wlan-t mint egy router antennázottsága. Meg persze mobil és mobil között is óriási különbség lehet a rádiózás tekintetében. Nagyon nem mindegy, hogy egy két sávos mobilt használsz, vagy egy 4-5 sávos 5G routert.
-
rin33
senior tag
válasz
donjohnson
üzenetére
Frissült a lefedettségi térkép de ez az új állomás nincs rajta még. Viszont ma egyértelműen erősebb lett a jel beltéren. Tehát még állítgatnak rajta…
-
bopeti98
őstag
válasz
remetelvtars
üzenetére
Személyesen is meg tudod rendelni üzletben, ebben az esetben ott a helyszínen megkapsz mindent, és hazaérve már működni is fog. Magát az OtthonNet csomagot csak hűség nélkül lehet kérni. A router bérlésre van hűség, de elvileg lehet router nélkül is kérni csak SIM kártyát, illetve bérelni is lehet routert hűség nélkül, de így nyilván drágább lesz.
-
remetelvtars
junior tag
Otthonnetet csak kiszallitva lehet megrendelni, v be lehet erte menni?
Mennyi ido a rendeles utan, h elkezdjen mukodni?
Huseg nelkul meg lehet rendelni? -
rin33
senior tag
Azokat a pöttyöket én ,,rajzoltam oda” egy S21 FE-vel, 5G only-ba rakva. Sajnos nem rakta fel a tornyot a térképre a Cellmapper.
-
gabor9991
addikt
válasz
rin33
üzenetére
Cellmapperen nem látszik csak a buszpályaudvarnál lévő, akkor lehet először oda tesznek 5G-t ahol valószínűbb hogy nincs optika, így lesz gyors és stabil net a tv-hez ott is.
szerk:megnézve a cellmappert a gyopáros környéki világoszöld pöttyök akkor a még nem felfedezett torony jelét mutathatják.
-
rin33
senior tag
válasz
gabor9991
üzenetére
Ez a harmadik, Szentetornyán is van, onnan is elég nagy területet ellát…
@donjohnson: a korábban telepített állomás is (ami a Cellmapperen is látszik) ilyen volt induláskor hetekig, utána sokkal ,,erősebb” lett és stabilabb. Csak ez után lett sok helyen pl beltéren is állandó 5G a torony közelében.
Nem aggódok, sztem sokkal jobb lesz idővel, a 400mbit beltéren 1km-ről elég biztató
-
rin33
senior tag
válasz
donjohnson
üzenetére
Kipróbáltam, könnyebben felmegy ha a B20 ,,nem kavar be” de ugyanaz a jelenség: ha egy másik 4G tornyon van a telefon akkor a távolabbi gyenge N78-ra csatlakozik fel-le (150-250 mbit ahogy eddig is volt).
-
gabor9991
addikt
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Cellmappert megnézve nem hogy 1 hanem kb 5+ km-re kiszórja a jelet az említett régi n78 torony.

-
tomp
félisten
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Ha légvonalban rálát akkor 1,5km-ről is tökéletes lesz a vétel. Itt inkább a 4G alapsáv a gond. Ha nincs cross site akkor nem tud rámenni mert 4G részről másikon van. Ha viszont van akkor simán megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Villanyszerelés
- Háztartási gépek
- Robotporszívók
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- Thinkpad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- X1 Carbon Gen12 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 512GB magyar vilbill ujjlolv új akku gar
- Apple Macbook Pro 15.2- A1989 - 13" CORE I5 8259U
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB / Akku 90% / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- Új DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ha meg sima yettel elofizeteskent kiadjak (ketlem) azt te a yepp feluleten nem fogod kezelni. Nem tudsz vele ott semmit kezdeni csak meg tudod nezni hogy volt egy ilyen szamod es slussz. Es ennel telefonszam + sms kodos belepes sincs, yepp fiokba tudsz csak belepni azt meg eleve azelott kell email-el regelni hogy lenne barmilyen elofizetes meg szam.