Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
csernak75
senior tag
Nekem azt mondja meg valaki hogy a jelenleg használt AAU-k később képesek lesznek-e
a maradék 40MHz-et felhasználva 5G CA vagy 5,5G re?
Azért elég sok az a sáv hogy csak úgy álljon magában nem? -
tomp
félisten
válasz
4Grider
üzenetére
Pedig csinál a Yeti ilyen bővítést.
Nálam pesten van 1000-es koax és most húzta be a Telekom az optikát a környéken. Yeti most lépett.
Szerinted ezek mellett mennyi OtthonNet lesz?Vagy ott van Kazincbarcika:
One koax net, Telekom optika, Parisat optika. E mellé van teljes Yettel N78 lefedés. Nem tudom mennyi OtthonNet lehet a városban de szerintem nem sok. Igaz ha otthon élnék én fix, hogy a Yetit választanám. -
adika4444
addikt
válasz
Dave1984
üzenetére
Az OtthonNet jelentősen hátrébb van sorolva mint a bármilyen adatkorlátos előfizetés.
Fullos a jel (az egyéb paraméterek alapján is) és még is az van, hogy a mobilon 600-700 Mbps az OtthonNet routeren át inkább max. 200--400, Yettel szerverre sebességmérve kicsit több, a gyakorlatban töltögetve meg kevesebb, jellemzően 240--320 Mbps közt. Ez napszakfüggetlen, szerintem mesterségesen fogják vissza, hogy ne tudja felzabálni a teljes kapacitást egy user. Késő este / éjjel a Yettel Speedtest gyorsul, a gyakorlatban elérhető sebesség viszont nem igazán.Ettől független jó cucc. Az optikai netet nem cserélném le rá, de ha vezetéken koax a maximum, ott már elgondolkodnék, melyiket válasszam. Stabilnak tényleg stabil és SSH-zni is egész jól lehet rajta, főleg SA-n, elég ritkán kezd el pattogni a kurzor.
-
Dave1984
őstag
válasz
4Grider
üzenetére
Igen lakótelep,csak nem gondoltam hogy ennyien használják,Telekom és Tarr optikai net is elérhető

Úgy látszik egyre többen nem akarnak kábeleket pluszba a lakasukba.
És nagyon stabil a Yettel szolgáltatása, lassan két éve használom,egyszer nem fordult elő, hogy nem volt net, úgyhogy meghosszabbítottam még két évvel. -
-
csernak75
senior tag
-
SztiviVander
addikt
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
SztiviVander
üzenetére
Nekem nem engedte. Szerinte már használtam a 7 napos próbaidőszakot. Pedig nem.
-
tomp
félisten
válasz
donjohnson
üzenetére
Exynost az ellenségeimnek se...
-
donjohnson
addikt
-
tomp
félisten
válasz
donjohnson
üzenetére
-115dBm mellett még simán megy 80-100Mbittel az N78!
-
donjohnson
addikt
válasz
Dave1984
üzenetére
ott van, hogy NR RSRP -105 dBm.
az nagyon gyenge 5g. olyan mintha nem is lenne.
csoda hogy egyáltalán felcsatlakozik rá a telefonod.
de látszik is, hogy semmi értelme. -
Dave1984
őstag
válasz
donjohnson
üzenetére
újraindítottam
Újra mértem
nem sokkal jobb..
Katicza: Szekszárd belváros
-
Katicza
tag
válasz
Dave1984
üzenetére
Nem tudom, hol mérted, de szerintem nem. Mértem én is, nálam is jó a fele a szokásosnak. Én 590-et mértem, máskor 800 körül van az átlag. Wifin, az otthon netes routeren át pedig 300, ami máskor 400-600 között mozog.
Én panelben mérem a belvároshoz közel. Itt a sote, tele klinikákkal, egyetem, az IBM és a Nokia székházak. Sokan használják itt az otthonnetet, most nálam is megy a tv, laptop és így mértem menet közben telefonról. Remélem átmeneti a csökkenés. Lehet valami karbantartás.
-
Dave1984
őstag
Normális hogy ennyit mérek N78al? Lehet ennyire terhelt?
-
Fehercsoki
aktív tag
válasz
SztiviVander
üzenetére
Az előző telefonom, aminek júliusban járt le az előfizetése részletre volt, illetve pár hete még engedte volna előleg nélkül a telefon vásárlást, ma viszont azt vettem észre hogy sokat esett egy telefon ára így megrendeltem volna, erre előleget kér. Soha semmilyen feketelistán nem voltam (tudtommal), soha nem volt semmilyen tartozásom.
-
SztiviVander
addikt
válasz
Fehercsoki
üzenetére
Nem attol, vagy nem csak attol fugg miota vagy elofizeto. Ha egyszer is fent voltal valami feketelistan (mindegy hogy jogosan vagy az o balfszsagukbol) akkor kb mindig fognak kerni eloleget. Foleg ha eddig nem vettel telefont reszletre es igy amellett nincs erv hogy azt vajon fizetned e rendesen. Rem ostoba a yettel kockazatkalkulalo szoftvere.
-
Fehercsoki
aktív tag
Sziasztok, kb 2.5 éve vagyok előfizető, július elején lejárt a 2 éves hűségidőm, így Yettel Prime tarifára váltottam készülékvásárlás nélkül, most szeretnék telefont vásárolni, de előleget kér, ami az új ár 90%-a. Mi lehet ennek az oka? Mindig minden számla be volt fizetve, nincs tartozásom, tudtommal ennyi idő után már nem kellene előleget fizetnem.
-
Landsmann
addikt
Végre magához tért mindkét SIm kártya az RCS üzeneteket illetően. Egy még sántít, arra azt írja a telefon, hogy Nem támogatott. Pedig másik készülékben azon is megy, úgyhogy műszakilag nincs vele gond. Hátha az is magához tér 1-2 nap múlva, bűár a többire nem írta hogy Nem támogatott.
-
SztiviVander
addikt
válasz
Atmosz
üzenetére
Olyan biztos nincs hogy natolasnal ugyanaz legyen a kliens es a nat kulso cime. Most vagy nat mogott vagy de az eszkozod rosszul mutatja az ipt, vagy nem vagy nat mogott, jol mutatja az eszkoz a publikus ipt, de valami mas gond miatt nem ered el a belso szolgaltatasokat.
-
makoss
veterán
válasz
SztiviVander
üzenetére
Rendben, köszönöm!
-
SztiviVander
addikt
válasz
makoss
üzenetére
Annak aki hasznalja netes vasarlasra a karytajat annak pofonegyszeru barmit vasarolni, akar egy yepp elofizetest akar barmi mast. Neked nem a yeppel van a bajod hanem a netes fizetessel, de barmit vennel ilyen modon, ugyanebbe futnal bele. Ertem h mast megoldasz terminalos fizetessel (akar szemelyesen akar futarnal), de az online szolgaltatasokat nem tudod igy megoldani. Bankoddal konzultalj, mi nem fogunk tudni ebben segiteni.
-
makoss
veterán
válasz
bopeti98
üzenetére
Nekem csak annyi kell, hogy mi ennek a neve, de a bankom sem adhat felvilágosítást telefonon csak személyesen miután megmutattam a személyim, lakcímkártyám. Hiába ismer, ismeri a telószámom, ez az eljárás.
Bocs, csak azt hittem a Yetteles regisztráció egyszerűbb lesz, főleg, hogy személyes ügyintézés volt, Yetteles kérte, azért is ide írtam...
-
makoss
veterán
válasz
4Grider
üzenetére
Azért furcsa, mert korábban sehol nem kértek semmi ilyet, - max vásárláskor a kártya kódját de a egy valós terminál - most először, és azért itt kérdeztem mert pont a Yettel ügyfélszolgálatosa kért, de ilyenről én nem tudok, ezzel meg azért kérdeztelek ha rendelted ezt a szolgáltatást, gondolom nálad is kérte...
#116165 SztiviVander Akkor ezt így kell kérni a banktól? banki masodik faktoros kod? Sosem hallottam róla
Rendeltem már neten, de fizetni sosem, de furcsa, hogy ezt pont egy ügyfélszolgálatos tette, de ha tudol ilyen topikot linkeld légyszi
-
SztiviVander
addikt
válasz
makoss
üzenetére
Nfc-s bankkartyas fizetesnel a kartya 4 jegyu pin kodja kell. Online fizetesnel meg a banki masodik faktoros kod kell ami bankonkent valtozo karakterhossz es amit a bank akkor kuld (sms-ben, levelben, banki appban, melyik hogy) mikor fizetni akarsz. De ez nem yepp meg nem mobil tema, ez netes fizetes, ezzel a gondoddal keress lecci egy ehhez tartozo topikot.
-
4Grider
félisten
-
makoss
veterán
válasz
4Grider
üzenetére
Jó, csak nem szeretnék órákig tartó vitába bonyolódni arról, miért nem használok neten bankkártyát...
Szóval a kérdés:
Azt nem tudod, Yepp regisztrálásnál milyen 6 számjegyű kódot kér amit csak a bank tud adni?
És ez nem az a kód amit a pénztárnál, vagy az ATM autómata kér.
Ilyenről én nem tudok
-
Atmosz
csendes tag
Sziasztok!
Olvastam, hogy terelik NAT irányába az OtthonNet publikus IP címeit. Én eddig megúsztam, viszont pár napja nem érem el kívülről a belső háló eszközeit, illetve a Mikrotik BTH VPN is már a direct kapcsolat helyett relay-en keresztül csatlakozik.
Ez nem is lenne gond, ha NAT mögött lennék, viszont a szolgáltatói router látszólag még mindig publikus IP címet kap (ugyanazt kapja a router, mint ami látok pl. az ipcim.hu-n), viszont kívülről minden port zárva és a cím sem pingethető. Hallottatok már ilyenről?
Köszi!
-
donjohnson
addikt
válasz
yodee_
üzenetére
akkor látod, hogy sajnos nem ad hozzá semmit a harmadik sáv ezzel az antennával, routerrel jelenleg, ilyen távolságról.
ülj be a kocsiba, vidd közelebb a routert egy próba erejéig, biztos van 230-as invertered, és nézd meg közelebbről a toronynál.
vagy ha van egy jó 5g-s telefonod, akkor elég azzal is megnézni közelebbről, ha kíváncsi vagy. -
kammler
senior tag
Hello!
Nézegettem a Yettel oldalán az infókat adat megosztó kártyával (második SIM). Akkor azt jól látom, hogy prime + hoz felejtős?
-
yodee_
őstag
válasz
donjohnson
üzenetére
A B1 nagyon rossz -100 alatti érték. B3+B8-on nagyjából ugyanezt hozza.
-
Landsmann
addikt
válasz
donjohnson
üzenetére
Ezt nem próbáltam még, de amit a következő üzenetben írtál, azt igen. Az a baj, hogy a fenti módszernél a telefonszámok alatti készülék listánál az adott készüléknél semmilyen telefonszám nem szerepel. Így nincs is mit ellenőriznie a telefonnak, mert nem tudja összevetni a két helyen a telefonszámot. A másik készüléknél meg az a szám hiányzik, amin sosem ment az RCS. Valószínűleg éppen ezért.
-
donjohnson
addikt
válasz
Landsmann
üzenetére
ezt is nézd meg RCS ügyben, hátha:
próbáld meg ezt:
"Try going here:
https://myaccount.google.com/phone
Disable/Reenable the auto-verification, wait a few minutes. Check back on your Chat Features. You might have to clear cache after you've done this.
I wrote a little piece on Medium about my experience on this 🤓
https://medium.com/@jeremyc.na/google-messages-trying-to-verify-issue-fixed-29b03857627f
"
forrás, reddit: [link] -
donjohnson
addikt
válasz
Landsmann
üzenetére
ezt a 6 számjegyes sms kódos ki-be kapcsolást próbáltad a google oldalán (lap alján) a telefonszámodat megadva? https://messages.google.com/disable-chat
-
Landsmann
addikt
válasz
kovacsmi_74
üzenetére
Azt hiszem rájöttem mi a hiba. De a megoldást nem tudom. A Google fiókban ott vannak a társított telefonszámok. Mind ott van, ez oké. Ami telefonon jól működik az RCS, a listában arra az eszközre kattintva megmutatja a telefonszámokat amik abban az adott eszközben voltak. Időnként ezzel szinkronizálja a telefon magát. Namost, amelyik telefonon már egyik számmal sem megy az RCS, ahhoz az eszközhöz egy telefonszám sincs társítva! Így persze hogy nem tud bejelentkezni. Ugyanez van a másiknál, amin csak az egyik szám működik. Amelyik nem működik, az szintén nincs ott az adott eszköznél. A bökkenő az, nem tudom hogy adjak hozzá az eszközhöz telefonszámot, mert nem találok rá módot.
-
makoss
veterán
Üdv!
Gondolkodom továbbra is ezen a Yettel yeppen HUAWEI E6888-982 5G hordozható routerral, telóm sajnos nem tudja az 5G-t van ennek valami hátulütője, negatívuma amire számítani kell?
Településünket tekintve yepp lefedettség az így néz ki, ennek a közepén, közepe felé lakom: [kép] De sűrűn lenne hordozva a kütyü... -
donjohnson
addikt
válasz
yodee_
üzenetére
szerintem a -98 dBm a gyenge, ha ez a B3-asé, akkor B1-é még rosszabb lehet.
hiába 3CA, de lerontják egymást és nincs meg a sebesség, amit a 3CA adhatna maximálisan.
próbáld meg lockolni B3+B8-ra vagy B1+B8-ra, B1+B3 stb., hogy 2CA-val javul-e. -
yodee_
őstag
válasz
donjohnson
üzenetére
Az 5G még antennára vár, jelenleg LTE12 van. A sávok B3, B1, B8 perpill 100mbps.
-
yodee_
őstag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy van e bármi korlát LTE kapcsolaton? A csomagom Yettel OtthonNet tarifa, 5G kapcsolaton csak a térerő ad korlátot. LTE-n viszont úgy tűnik hogy 150mbps a plafon.
Köszönöm
-
Landsmann
addikt
válasz
kovacsmi_74
üzenetére
Még vajúdok vele. A szolgáltatói szolgáltatások szerintem nem feltétlenül kell, mert az egysik telefonon nincs is fent és mégis működik. De azt is frissítettem már, meg töröltem az adatait. Sőt, masgában a Google fiók be4állításaiban a korábbi, már nem használt telefonokat kivettem a rendszerből, hogy ne ellenőrizze bennük a kártyát. Az viszont érdekes, hogy a Redmi Note 13 Pro 5G készüllékhez a Google fiókban nincs társítva az a kártya, amiről sosem ment az RCS. Nem is találtam rá lehetőséget, hogy lehetne hozzáadni. Szerintem azon azért nem megy az a kártya. A másik készüléken lekapcsoltam az RCS-t, mert valami külföldi youtube videóban azt mondták, hogy 7 nap után (7 munkanap, mondjuk ezt sem értem miért) kell visszakapcsolni és akkor élesedik. A másik módszer amit javasolt, az szintén nem működött.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
Landsmann
üzenetére
Még küzdesz vele (RCS)?
Adathasználat engedélyezve van wifi-re és mobiladatra is a Messages és a Szolgáltatói szolgáltatások / Carrier Services (más néven) esetében is?
Nekem sokáig az utóbbinál csak a wifi volt engedélyezve, emiatt mobilneten nem is működött az RCS, csak wifi-n tudtam használni. Amint engedélyeztem a mobiladat használatot is, meg is történt a csatlakozás. Nem tudtam, hogy ez az alkalmazás is kell a Messages RCS használathoz.
(Mondjuk én Dominoval használom.) -
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
garga pista
üzenetére
Nekem Bluetooth-os van, de átjönnek az sms-ek. Lehet alkalmazásonként állítani, hogy mi menjen át, mi nem.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
garga pista
üzenetére
Arra figyelj, hogy itt az órának saját száma lesz. Nincs multisim, mint a T-nél.
-
garga pista
őstag
Sziasztok!
Gondolkodok okosóra (Samsung) vásárlásan és ugye van olyan közöttük, amiben van LTE kapcsolat is. Sokszor jó lenne, ha el tudnám hagyni a telefont de mégis megjönne 1-1 üzenet, viszont nem igazán világos nekem a tarifa a Yettelnél (Yettel Okosóra tarifa). Jól olvastam, hogy ezt a tarifát csak a náluk vásárolt órákra lehet kérni?
Ugyanis ezt írja alul:
"Csak tedd a megfelelő eSIM-képes okosórát a tarifával kosárba, majd rendeld meg"
Amivel nem is lenne bajom, csak Samsungból kemény 2 közül lehet választani, az Ultrára meg nincs szükségem
. A fő célom az lenne, hogy tudjak vele fizetni (NFC), meg esetleg üzenetek fogadása. -
CellWalker
tag
Pontosan.
Spektrumanalizátorral figyelve feltöltés közben 20MHz volt a használt sávszélesség n78-on.
Ez összefogva egy szintén 20MHz-nyi 4G-vel 160Mbit/s környékén szokott lenni NSAban.
Egy Mikrotik Chateau 5G ax-et vizsgáltam, ez elvileg tud már 2x2MIMOt n78-on upload irányban, de úgy néz ki, csak SA módban, de az majd akkor derül ki, ha végre lehetővé teszik ennek használatát. -
giroud199
senior tag
Sziasztok, a yettel még mindig függő készülékeket árul, vagy már függetlent? Köszönöm
-
Landsmann
addikt
válasz
donjohnson
üzenetére
Így is ugyanaz. Állapot: Beállítás. Nem történik semmi.
-
Landsmann
addikt
válasz
donjohnson
üzenetére
Mindenhova +36-al mentem. Megpróbálom 1 SIM-el, de úgy is volt már.
-
donjohnson
addikt
válasz
Landsmann
üzenetére
az android / Beállítások / SIM-kártya és mobil adatkapcsolat résznél a SIM1 +3620-al van elmentve vagy 0620-al? nincs felcserélve a két telefonszámod?
egyszerre csak egy sim-mel próbálkozz egyelőre.
a wifi-t szerintem közben kapcsold ki.
mobilneten jobb lenne próbálkozni.
amikor sim-et veszel ki vagy be, akkor pedig kapcsold ki a telefont, ha eddig nem úgy tetted, mert menet közben nem tesz jót neki szerintem. -
Landsmann
addikt
válasz
donjohnson
üzenetére
Én ezt már vagy ötször végig csináltam. De semmi. Egyik SIM sem akar magához térni.

Napok óta ez van. Hiába nyomok az Igazolja a számát-ra, utána szürkévé válik a felirat, majd később ugyanilyen lesz.
A másik telefonon meg azt írja a nem működő száémhoz, hogy "Szolgáltatója nem támogatja". -
donjohnson
addikt
válasz
Landsmann
üzenetére
nálad ugyan nem volt számhordozás, de megpróbálhatod ezt: [link]
"Olvasva a hozzászólásodat, én is ránéztem a Messages app beállításaira (egy hete történt ráhordozás), és nálam is a régi szám szerepelt benne.
Annyit csináltam, hogy kikapcsoltam az RCS funkciót, töröltem a gyorsítótárat, majd töröltem az app frissítéseit. Ezután elindítottam az app-ot, visszakapcsoltam az RCS funkciót, és már az új számom volt benne.
Hátha nálad is működik ez a megoldás!
" -
Landsmann
addikt
válasz
4Grider
üzenetére
Én is csak azért cserélgettem, mert egy másik telefonban az egyik SIM-en sosemn ment az RCS. Na, azóta már a másik telefonon sem és egyik SIM-en sem. DE már azt sem tudom, hol keressem a hibát, mert a telefon ugyanúgy van beállítva. Valahol szerintem a GFoogle lesz a hunyó, csak fogalmam sincs hogy vegyem rá, hogy tényleg beregisztrálja a számokat, mert az nem történik meg, akárhányszor nyomok rá.
-
Landsmann
addikt
Amúgy meg már ott tartok a SIm cserélésekkel két telefon között, hogy a Redmi Note 10 5G-n már egyáltalán nem megy az RCS egyik kártyáról sem. (előtte mindkettőn ment) Már volt adattörlés, a Messages újratelepítése, újraindítás, minden. A telefonszám ellenőrzésénél nem jut tovább. Már mindent kipróbáltam amit a neten írnak. Azok a legtöbb esetben segítettek a felhasználóknak, megoldódott, de van egy kisebb rész, akiknek semmi nem segít. Nem úgy tűnik, hogy ez az egész RCS egy kiforrott stabil működésű dolog lenne.
-
Landsmann
addikt
A Google Message programban a beállításoknál az SMS központ telefonszáma után az a 145-ös szám az mit takar? Másik telefonon nincs utána szám.
-
törölt tag
válasz
SztiviVander
üzenetére
Xiaomi egy hulladék fostalicska! Volt 1 évig nekem és csak szenvedtem vele!
Lett helyette egy Tp link NX200 és azóta nyugodtan és hibamentesen alszok!
Volt már vagy fél tucat Tp link routerem és soha egyikkel sem volt semmi gond!!! -
tomp
félisten
válasz
CellWalker
üzenetére
Mondjuk nagyon függ attól is miként lett konfigurálva az AAU mivel ugye TDD. DL-UL arány beállításnál nyilván a letöltésnek adnak többet.
Teljesen kihajtott SA ma: kép -
makoss
veterán
válasz
SztiviVander
üzenetére
Érdekes, hogy a Yettelnél az Otthonnettel nincs lefedettsége a Yettelnek, a Yeppnél meg van a címemen
Mondta a héten az ügyfélszolgálatos, de rá is kerestem. -
-
makoss
veterán
válasz
SztiviVander
üzenetére
Köszi de csak új kell
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövedelem
- OLED monitor topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Xbox tulajok OFF topicja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gigabyte alaplap topik
- ASUS routerek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- AMD Gamer PC Ryzen 7 5800x RX 6600XT
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- 512GB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3716
- Macbook Pro 2019 // i9 // 32GB / 2TB // Számla+Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Felső a 4g B3
4Gn

. A fő célom az lenne, hogy tudjak vele fizetni (NFC), meg esetleg üzenetek fogadása.