Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
bopeti98
őstag
válasz
Dave1984
üzenetére
Meg szerintem évek óta nem történt semmi érdemi fejlesztés ezen a TV szolgáltatáson. A HD csatornák száma is talán itt a legkevesebb, 56 db. Ezzel szemben a Telekomnál 79 a One-nál meg 65 HD csatorna van. Akkor a Netflix a mai napig nem működik a boxukon. Aztán lehetne még sorolni. Ha már emelik a havidíjat, valami pluszt is adhatnának.
-
bopeti98
őstag
válasz
Danecay
üzenetére
A 2 év hűség nem az előfizetésről jár le, hanem a routerre kötött bérleti szerződésről, bár ez részletkérdés. A lényeg a bérleti szerződésen van, amiben feketén fehéren le van írva, hogy vissza kell adnod a routert, ha lemondod a szolgáltatást. Azok akik Marketplacen meg Jófogáson eladják, ők majd kapnak a Yetteltől egy kártérítési számlát, amiért nem szolgáltatták vissza az eszközt.
-
bopeti98
őstag
válasz
remetelvtars
üzenetére
Személyesen is meg tudod rendelni üzletben, ebben az esetben ott a helyszínen megkapsz mindent, és hazaérve már működni is fog. Magát az OtthonNet csomagot csak hűség nélkül lehet kérni. A router bérlésre van hűség, de elvileg lehet router nélkül is kérni csak SIM kártyát, illetve bérelni is lehet routert hűség nélkül, de így nyilván drágább lesz.
-
bopeti98
őstag
válasz
donjohnson
üzenetére
Ha megszüntettem az összes előfizetésemet, akkor az utolsó elszámoló számlát hol kapom majd meg? Elektronikusan fizettem, de a Yettel fiókba belépve már eltűntették az összes számot, a korábbi számlákat sem látom. Postán küldik ki? Vagy ha bemegyek egy üzletbe ott ki tudják nekem nyomtatni? SMS-t kaptam hogy elkészült a számla, végösszeg meg a számlaszám is benne van, ahova utalni kell, de szeretném látni a számlarészletezőt is fizetés előtt.
Szerk: bocsi, nem válasznak szántam
-
bopeti98
őstag
válasz
SztiviVander
üzenetére
Akinek még van publikus IPv4, annak a Yettel fiókban a szolgáltatások között szerepelnie kell egy Publikus IP aktiváló szolgáltatásnak. Itt elvileg ír egy lejárati dátumot is, na akkor fog átállni CGNAT-ra az érintett előfizetés.
-
bopeti98
őstag
-
bopeti98
őstag
A Yettel ezt az inflációs áremeléssel megegyező kedvezményt pontosan mikortól érvényesíti az érintett előfizetőknek? Nekem most jött a számla, de semmilyen ezzel kapcsolatos jóváíró tételt nem látok rajta, az alapdíjon pedig rajta van ugyanúgy az idei 3,7 %-os IKÁ. Természetesen lakossági előfizetésről van szó (OtthonNet).
-
bopeti98
őstag
Ha a 2 év hűség alatt álló Yettel Prime Simple Net csomagot átváltom Yettel Prime Plusra, azt utána 1 hónap múlva vissza tudom váltani a Simple Net-re kötbér fizetése nélkül? Kéne korlátlan mobilnet pár hétre, és ez lenne a legolcsóbb, főleg hogy most 10% extra kedvezményt is felkínált a weboldal 6 hónapra. Így kb 1000 Ft plusz költségem lenne csak, de amúgy alapesetben a 60 GB is bőven elég. Itt azt írja, hogy ha "ugyanolyan vagy magasabb kategóriájú tarifacsomagra váltanál, ezt egyszerűen megteheted". A Simple Net az S kategória, a Plus pedig M kategória. A felfele váltással nyílván nem lesz gond, de kérdés, hogy utána vissza is tudom-e majd váltani a hűségidő alatt kötbér nélkül?
-
bopeti98
őstag
válasz
xenonboy13
üzenetére
Ha 2 év hűség, akkor nyílván vásároltál készüléket is. Ebben az esetben a készülékre kapott kedvezményt kell visszafizetni, függetlenül az eltelt, meg a hátralévő hónapok számától. A vásárolt készülék típusától függően ez pár 10 ezer forinttól 100-200 ezer forintig is terjedhet kb, de a szerződésben pontosan szerepel ez az összeg.
-
bopeti98
őstag
Közben sztornó, úgy néz ki a laptopommal van valami
Telefonon jó a sebesség. Köszi a válaszokat! -
-
bopeti98
őstag
válasz
MadMancs
üzenetére
Akkor ezek szerint ami nálam van hibás csak. Akár óránként többször is ledobja az összes wifin csatlakoztatott klienst. Utána újracsatlakoznak maguktól 1-2 perc múlva, de ez arra pont elég hogy egy streaming használhatatlan legyen wifin. És nem a kliensekkel van baj, mert az összesen ugyanakkor jelentkezik a probléma, akár a 2,4 akár az 5 ghz-es hálózatra vannak csatlakoztatva. De ez igazából azóta ilyen amióta nálam van a router. Lehet beviszem majd, hogy cseréljék ki, csak eddig ezt hittem ez valami típus betegség, tp-linket meg nem akarok.
-
bopeti98
őstag
-
bopeti98
őstag
válasz
SztiviVander
üzenetére
Ezt én sem értem egészen, hogy a CGNAT miatt miért kéne rögtön kukába dobni egy játékkonzolt. Talán a PlayStation Portal az egyetlen, aminél probléma a publikus IP hiánya, de szerintem ez is elég réteg cucc. Az IP kamerák nagy része szintén megy CGNAT mögött is a gyártó hivatalos appjával. Ha meg valakinek bármi miatt mégis kell a publikus IP, biztos megoldják majd OtthonNet esetén. Felesleges ezt ennyire túlreagálni.
-
bopeti98
őstag
válasz
Krystal_s
üzenetére
Pedig az előfizetők bő többségének fel sem fog tűnni, hogy átteszik NAT mögé. A Facebook meg a Tiktok ugyanúgy működni fog. Akik ide írnak, az az előfizetők nagyon kis százaléka, őket max visszateszik publikus IP-be ha nagyon problémáznak. A PS, meg az Xbox működését ebből szempontból nem tudom, lehet annak kell a publikus IP bár nem értem miért. De akkor ott az IPv6 is, azt a Yettel is biztosít most is az online APN mellé.
-
bopeti98
őstag
Akinek van Yettel TV Boxa, nektek letölthető rá a TV2 Play? Én nem találom a Play Áruházban, pedig van Android TV-s appjuk, Mi Boxra fel is tudtam telepíteni az áruházból. Fura mert ugye a Yettel is ad hozzáférést a TV2 Play Premiumhoz is, de az appot nem lehet hozzá feltenni boxukra?

-
bopeti98
őstag
válasz
Farkassacred
üzenetére
Az OtthonNet + TV előfizetést biztos nem számolja két külön tarifának. Itt a TV az csak egy kiegészítő szolgáltatás meglévő tarifához, és ha az adott tarifa Full tag, akkor a TV csomag árából is lejön 15%, de ha most neked csak az OtthonNet (+TV), meg 1 db Prime mobil előfizetésed van, akkor azokból is csak 15% kedvezményre vagy jogosult. Ez fog 20%-ra emelkedni, ha beviszel még egy Prime előfizetést. 30% akkor lesz, ha 2 db Prime előfizetést veszel még a nevedre.
-
bopeti98
őstag
válasz
zzola
üzenetére
Igen ezt elolvastam, ezért kérdeztem, úgy hogy "tényleg" hátha van valakinek infója ennek a folyamatáról, és ha lehet telefonon is esetleg videochaten, akkor nem megyek be feleslegesen, ha pedig nem lehet, akkor nem hívom potyára az ügyfélszolgálatot és hallgatom 30 percig a zenét. De nekem nem túl logikus, hogy mondjuk videochaten miért nem tudják azt az e-mail címet rögzíteni.
-
bopeti98
őstag
válasz
SztiviVander
üzenetére
Adnak OtthonNetet eszköz nélkül is, ha elérhető az adott címen. Nem kötelező a routert is bérelni mellé.
-
bopeti98
őstag
Egyik családtagom hozott ki magának Otthonet + TV-t, segítettem neki beüzemelni, és eléggé meglepett, de egy full használt TV boxot kapott. Mármint nem az lepett meg, hogy nem zsír új, evidens hogy a visszavitt jól működő boxokat újra csomagolják. Na de ezt konkrétan úgy adták ki neki, ahogy az előző ügyfél visszavitte. HDMI kábel, meg az elemek hiányoznak, és bekapcsolva rögtön be is lépett valaki más Yettel TV fiókjába, plusz egy Google fiókba is be volt jelentkezve, meg telepítve volt rá egy csomó játék. Természetesen azonnal gyári visszaállítást nyomtam, de erre nem értem hogy nem figyelnek. Azért mielőtt újra kiadnak az ügyfélnek egy boxot, nem kéne ellenőrizniük hogy egyáltalán milyen állapotban van, meg hogy megvan-e hozzá minden tartozék?

-
bopeti98
őstag
Próbaképp aktiváld a Yettel fiókban a Bárhol módot. Havonta egyszer 10 napra ingyenes. Ha így működik, akkor sikerült elrontaniuk a cella hozzárendelést. Ilyenkor érdemes inkább írásban panaszt tenni, hogy a modernizáció után a megadott címen is csak a Bárhol móddal megy a net. A személyes ügyfélszolgálaton a router meg SIM cserét fogják erőltetni feleslegesen (saját tapasztalat).
-
bopeti98
őstag
válasz
odium
üzenetére
A Yettel sose értékesített 5G-s routert az előfizetők részére, legalábbis lakossági előfizetők részére biztosan nem. Kizárólag bérelni lehet tőlük. Ha lejár a bérlésre vonatkozó hűségidő, akkor sem kerül az előfizető tulajdonába az eszköz. Ha a szolgáltatás megszüntetésre kerül, a routert is vissza kell adni. Ha ennek ellenére valahogy mégis az eladó tulajdonába került a router, akkor arról lennie kell valami hivatalos doksinak is.
-
bopeti98
őstag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Bár nem tudom, hogy QoS szempontjából mennyire esik más besorolás alá, de én OtthonNettel néha töltök le nagyobb játékot Epic Gamesről, vagy Steamről (évente pár alkalom maximum szóval tényleg néha) és simán lehúzza 5-600 Mbitel 5G-n (speedtest is ennyit mér kb). Nálad inkább az iPhone routing képessége adta a szűk keresztmetszetet.
-
bopeti98
őstag
válasz
yanna
üzenetére
De gondolom akkor ez még nem bérelt eszköz, hanem saját tulajdonú, amit a hűségért cserébe kedvezményes áron adott a Yettel? Csak mert ha bérelt eszköz, és meghibásodik akkor a Yettelnek kötelessége lenne cserélni bármiféle hűség meg csomag módosítás nélkül, hiszen az ő eszközük, az ügyfél csak bérli, és a bérleti díj működőképes eszközt tartalmaz.
-
bopeti98
őstag
Köszönöm, böngészőből belépve sikerült aktiválni.
-
bopeti98
őstag
Akiknek van OtthonNet, nektek a Yettel appba mutatja a Bárhol Módot? Én múlt hónapban még tudtam ott aktiválni, de most ha bemegyek a Szolgáltatásokon belül a Hordozhatóságba, azt írja hogy nincs aktiválható szolgáltatás ebben a kategóriában.
-
bopeti98
őstag
válasz
azbest
üzenetére
Szerintem a gyakorlatban minden bankkártya terhelés egy 30 napra szóló szerződés lesz ami lemondás hiányában 30 naponta automatikusan megújul, ahogyan az általában a többi bankkártyával előre fizetős szolgáltatásnál is működik. De gondolom az ÁSZF-be majd tisztázva lesz.
-
bopeti98
őstag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Igen, ez nem számlás tarifa amire váltani lehetne. Bankkártyával kell rá előfizetni, eSIM-et kapsz, vagy futár kihozza a fizikai kártyát és aztán 30 naponta megterheli a bankkártyát amig le nem mondod (mint egy Netflix előfizetés).
-
bopeti98
őstag
Ha jól látom, ez a Yepp gyakorlatilag egy feltöltőkártyás díjcsomag, vagy legalábbis technikailag arra hasonlít inkább. Előre bankkártyával kell kifizetni, és eSIM-et kapsz, vagy a Wolt futár hozza ki a fizikai SIM kártyát 1 órán belül (vagy ha nincs Wolt a városban, akkor az MPL futár pár napon belül). Érdekes konstrukció. Amúgy árban annyira nem vészes szerintem, ha valakinek csak átmenetileg kell korlátlan mobilnet és nem akar emiatt fix előfizetést kötni akkor megéri.
-
bopeti98
őstag
válasz
Danecay
üzenetére
Erről már volt itt szó korábban, hogy FB Marketplacen többen is árulnak Yetteles routert, meg TV boxot is. Most megnéztem, konkrétan van olyan ZTE MC801 is fent, aminek a dobozán rajta van a Yettel üzembehelyezési útmutatója. Nem tudom, hogy mi áll ennek a hátterében, de az biztos hogy én nem vennék ilyen eszközt Marketplaceről (meg amúgy semmi mást sem)
-
bopeti98
őstag
válasz
donjohnson
üzenetére
Nem kötelező, de az eszközbérlésre nem vonatkozik, hogy a hűség lejártát követően nem emelkedhet a havidíja. Így mondjuk aki 2 éves hűséggel bérel egy 5G-s routert meg egy TV boxot ő fizet 1000 Ft-ot havonta ezekre. Ez a 2 év leteltével hirtelen felugrik 4490 Ft-ra (2500 Ft az 5G-s routert 1990 Ft a TV box listaára havonta) amihez természetesen még hozzáadódik a csomag havidíja is. És ha igaz, hogy a eszközbérleti hűséget csak a csomaggal együtt lehet újrakötni, akkor az kellemetlen főleg ha közben az adott címen megszűnt az OtthonNet értékesítése.
-
-
bopeti98
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszönöm, tegnap aztán beszéltem a telefonos ügyfélszolgálattal is, és ott is megerősítették, hogy az üzletben tévesen a teljes időtartamra járó összeget mondta az ügyintéző nekem (elvileg a rendszer csak ezt mutatja, bár ezt nem tudom) de kiszámlázni csak annyit fognak kötbérként, amennyit eddig igénybe vettem a teljes kedvezményből. Segített is kiszámolni, és kb annyi jött ki neki is mint nekem, szóval végül visszaadtam a boxokat. Remélem aztán jövő hónapban nem jön a meglepetés számla 70 ezer forintról.
-
bopeti98
őstag
válasz
Mr. Teddy
üzenetére
Igen, és csak a tévét. A netet nem. Letöltöttem az összes számlát, amióta nálam vannak a boxok, és egyenként összeadtam mennyi kedvezményt kaptam rájuk a hűségért cserébe. 26 814 Ft-ot. Szóval baromira kíváncsi vagyok, mégis miből jött ki az a 70 ezer forint, főleg hogy az aláírt eszközbérleti szerződés szerint sem kérhetnek többet vissza, mint az eddig kapott kedvezmény összege, a listaár pedig a szerződés szerint is 1990 Ft. Sehogy nem klappol a dolog.
-
bopeti98
őstag
válasz
Dave1984
üzenetére
Én most voltam bent üzletben, le akartam mondani a tévét meg visszaadni a boxokat. Nem azért mert különösebb gondom lenne vele, csak már nem nézzük annyit, főleg hogy a reklámokat sem lehet áttekerni csomó csatornán. Erre több mint 70 000 Ft kötbért akartak kérni. Így persze nem adtam vissza, de ha az 1990 Ft-os havidíjjal számolunk akkor sehogy sem jön ki a matek. 1 éve van nálam az első box, és 3 hónapja a második szóval jó indulattal sem kaptam 30 ezernél több kedvezményt rá. Szóval kicsit kiakadtam, hogy mégis mire kérnek 70 ezret. Most küldtem egy írásos panaszt a weboldalon, hogy ezt azért vizsgálják felül, meg hogy vezessék már le nekem, miből számolták ki amúgy a 70 ezer forintot de persze amíg nem jön a válasz a havidíj meg a (jogos)kötbér addig is ketyeg.

-
bopeti98
őstag
válasz
donjohnson
üzenetére
Ha van bérelt eszköz, akkor végülis nem felesleges. Nekem van router, plusz két box. Ha lejár róluk a hűség 6500 Ft lesz havonta csak az eszközök bérlése, ami horror. Még van pár hónapom addig, de nem akarok újabb hűséget vállalni rá, így vagy visszaadom csak az eszközöket és megoldom sajáttal, vagy megyek vissza Voda koaxra.
-
bopeti98
őstag
OtthonNet esetén arra van lehetőség, hogy a bérleti hűség lejártát követően az 5G-s router visszaadom, viszont a csomagot megtartom és csak annak a havidíját fizetem tovább?
-
bopeti98
őstag
válasz
4Grider
üzenetére
Nem használok egyedi dnst, minden alap beállításon van hagyva.
Viszont most ezt az IPv4/6 dolgot megnéztem, és érdekes, hogy az APN beállításoknál a protokoll csak IPv6-ra volt állítva, viszont a telefon nem kapott egyáltalán 6-os címet. Most átállítottam a protokollt IPv4-re. -
bopeti98
őstag
Telefonon, mobilnetet használva mostanában rendszeresen belefutok ebbe böngészés közben: [kép] Ilyenkor vadul elkezdem nyomkodni az újratöltés gombot és egyszer csak bedobja az oldalt. Wifit használva nincs ilyen gond. Valaki tapasztalt hasonlót? Mitől lehet ez?

Szerk: az adatkapcsolat amúgy nem szakad meg ilyenkor, a weboldalt nem tölti be, de pl a youtube élő stream gond nélkül megy a háttérben.
-
bopeti98
őstag
Jött frissítés a Yetteles TV boxra. Lehet most már kedvenc csatornákat beállítani, meg gyorsabb is lett, ami főleg az EPG-nél látványos. Azonnal megjelenít mindent, kényelmesen lehet lépegetni benne anélkül hogy várni kéne a műsorcímek betöltésére.
-
bopeti98
őstag
Melyik a legfrissebb kliens verzió a Yetteles TV boxra? Visszaállítottam a boxot gyárira, és most a 2.13.3 van rajta, de tuti nem ez volt visszaállítás előtt mert ebben nincs meg a felfelé nyíllal előhozható csatornalista feature, ez meg eléggé hiányzik nekem. Esetleg azt a verziót visszavonták? Vagy csak legyek türelmes és lefrissül egyszer?
-
bopeti98
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Szuper, köszi
Akkor ma lehet be is szaladok elintézni.
Amúgy most nézegettem a használt piacon az androidos boxokat, és a Facebookon egy csomó Yetteles (meg Telekomos) TV boxot árulnak. Egy kicsit fura, ennyire nem egyértelmű az embereknek hogy ezeket vissza kell adni, ha lemondják a szolgáltatást, vagy egyszerűen nem érdekli őket?
-
bopeti98
őstag
Ha bemegyek egy Yettel üzletbe kérni egy 2. TV boxot is, akkor esélyes hogy törlik a 2000 Ft havidíjkedvezményemet a tévé csomagra, tekintve hogy módosítás történik? Illetve ha az 1. boxra 24 hónap a hűséget vállaltam, attól a 2. boxra lehet csak 12 hónapot?
-
-
bopeti98
őstag
válasz
sweatyy
üzenetére
Elvileg február 26-al megszüntették ezt a kedvezményt, és nincs helyette más. Engem is rosszul érint, de még nekem júliusig aktív szerencsére. Utána viszont fizethetek 4 ezer forinttal többet (2 előfizetés).
Most matekoztam és így ezzel plusz a díjkorrekcióval pár hónap leforgása alatt 7500 Ft-al emelkedik majd az össz havidíjam. Azt hiszem ha lejárt a hűség én is erősítem majd a flottások táborát mert ez így azért elérte az ingerküszöböt. -
bopeti98
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ha jól látom a YES! opciót is megszüntették.
Arról van esetleg infód, hogy ha nekem júliusban lejár a YES! opció de akkor még jogosult lennék rá (éppen, pár hét híján) akkor még 1 évre tudom aktiválni, vagy már teljesen felejtő? Yettel S Net+ csomagról van szó. -
bopeti98
őstag
válasz
tmp0124
üzenetére
Nem tudom milyen papírra gondolsz, én felhívtam ezzel kapcsolatban az ügyfélszolgálatot, ott is megerősítették hogy marad a kedvezmény amíg nem váltok csomagot, illetve most megnéztem a szerződést is, és ott is ezt írja:
"Elfogadom, hogy a kedvezményre a jelen Szerződésben meghatározott tarifacsomag megtartásával vagyok jogosult" -
bopeti98
őstag
válasz
INGJOKE
üzenetére
Mi már lassan 1 éve használjuk a Yettel TV-t az általuk adott boxal és mi elégedettek vagyunk vele. Nem szokott szaggatni, sem tekerni vagy max nagyon nagyon ritkán, a csatornaváltás is gyors. Utóbbin időközben sokat javítottak mert az elején még tényleg lassan váltott, de most már jó. Nekem a képminőséggel sincs gondom.
Nem azt mondom hogy nincs mit javítani rajta, de szerintem bőven használható szolgáltatás. -
bopeti98
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
És a meglévő előfizetőknek megmarad a 2000 Ft kedvezmény a tévére?
-
bopeti98
őstag
válasz
Krystal_s
üzenetére
Ez a router a szolgáltató tulajdonában van, végülis akkor frissítik amikor szeretnék és nyílván az éjszaka közepe a legideálisabb időpont. A többi szolgáltató is szokta frissíteni az ügyfélnél kihelyezett eszközöket, és ők sem szólnak előre mivel ez egy pár perces művelet. Arra valószínűleg fel vannak készítve ezek az eszközök, hogy frissítés közben az ügyfél kihúzza, vagy pont áramszünet van.
-
bopeti98
őstag
válasz
kerobi
üzenetére
"ha meg netezek akkor szetkapcsol a huawei router azt lehet ujrainditgatni gigankent. 3-5 perc a reboot."
Ezt mondjuk érdemes bejelenteni mert ez nem hiszem hogy az esetleges túlterhelés miatt lenne. Amikor még nálam is 4G-s OtthonNet volt Huawei routerrel belefutottam hasonlóba. Ha elkezdtem bármit letölteni 1-2 perc után megszakadt a net, aztán kiderült hogy amikor fejlesztettek a környéken bekapcsoltak olyan frekvenciákat, amit a router CA miatt összefogott volna nagyobb igénybevételkor de azok nem voltak hozzárendelve az előfizetésemhez, így ilyenkor levágódott a net. Első körben próbáld meg, hogy bekapcsolod a bárhol módot (10 napig ingyenes), és ha úgy jó nálad is ez lehet a gond.
-
bopeti98
őstag
válasz
donjohnson
üzenetére
Laikusként kérdem, de amúgy nem teljesen mindegy, hogy most melyik 5G-s routert adják? Ha az egyikkel nincs 5G, a másikkal lehet hogy lesz? Persze az más, hogy ha hibás a router, de akkor ugyan abból a típusból is jó lehet egy új, miért kell feltétlen teljesen másik típus? Nálam a ZTE van pár hónapja, tökéletesen működik szerencsére, amióta van 5G SA azóta 4G-s frekvenciákra egyáltalán nem is csatlakozik.
-
bopeti98
őstag
Jött 4 új
hiánypótlócsatorna:
RTL Otthon HD
KölyökKlub HD
MoziKlub (SD)
SorozatKlub (SD)
Mindegyik tele ismétlésekkel. Egy MTV Live HD-nak jobban örültem volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parfüm topik
- Hálózati / IP kamera
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- E-roller topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ubuntu Linux
- További aktív témák...
- ELADÓ FÓLIÁZOTT HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- 27% - GIGABYTE RX 7800 XT GAMING OC 16G Videokártya
- 27% - ASUS VivoBook S15 OLED! Snapdragon X Elite / 16GB DDR5 / 1TB NVMe Notebook!
- Eladó Redmi Note 10 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Telefonon jó a sebesség. Köszi a válaszokat!