Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- MIUI / HyperOS topik
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabonagyur
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
De hogy adhat meg más számot? Azt hinném, hogy csak olyan elérhetőséget adhat meg ami az adott szolgáltatónál van, mint szám.
-
válasz
Markizmark
üzenetére
Leírták, mi (lenne) a megoldás.
Mivel a tulaj nem akar módosítani, ők sem módosíthatják.
Sajnos, ez van. -
BBke
tag
válasz
Markizmark
üzenetére
Próbálj meg a facebook oldalukon segítséget kérni. Biztos, hogy a Telenorhoz tartozik a szám?
Itt tudod ellenőrizni: [link] -
yanna
addikt
válasz
Markizmark
üzenetére
Ez simán mehetne egy, sőt több kabaréba.
-
zseko
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
Igen, az az, persze, HSPA+. De én úgy mondanám, hogy már nem sokat ér, mivel régebben azért aktívan használtam évekig, és ettől jelentősen jobb volt, simán használtam mindenre, ráadásul rámondhatjuk, hogy zsákfaluban lakom ami nem éri el az 1500 főt, és ezt a számot még bőven lehet redukálni a mobilnetképes lakosság 'per' 3 szolgáltató szintjére.
Bár igaz, 2017-18-ban a 4G is szinte mindig 110-130Mbps környékén volt, most meg jó, ha a 40-et meghaladja... Érdekes mód a feltöltés az mindig megvan 50Mbps. -
zseko
veterán
Nem tudom mi lett elcseszve, de ennyire szar még sosem volt a net, amióta telefonom van.
Igaz, kaptam egy sms-t a Telekom!tól, hogy hálózati meghibásodás miatt kiesés tapasztalható a vezetékes! internet- és telefon szolgáltatásban, ami oké, csak hát most mobilról netezek.
A 4G úgy tudom errefelé a Telekomtól jön, ez is oké, valószínűleg abba is belenyúltak, de hogy a H+ nem ér már lóf.... sem... az azért durva.
(Na a 4G most jött meg épp, ahogy beírtam ezt) -
szabonagyur
félisten
válasz
Markizmark
üzenetére
Hmm érdekes helyzet. Tilsd le a küldő számot és viszlát

-
Markizmark
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
Egy 30as szám, február óta. Azóta vannak a gondok.
Végülis tök mindegy mióta, a lényeg h kérésemre nem csinálnak semmit, csak ha az előfizető kéri.Ezz írták sokadszorra:
"Korábbi leveleinkben leírtaktól eltérő információval sajnos nem tudunk szolgálni.
Bejelentése alapján az előfizetővel ismét felvettük a kapcsolatot és felszólítottuk a számlaértesítési elérhetőség módosítására.
A szerződéskötés folyamán vagy utólagosan megadott elérhetőségeken sajnos egyoldalúan nincs lehetőségünk módosítani. Amennyiben az előfizető a felszólításunknak nem tesz eleget, úgy a számlaértesítők sajnos továbbra is érkezhetnek Önhöz. " -
szabonagyur
félisten
válasz
Markizmark
üzenetére
A számod mióta van meg? Nem adhat meg csak úgy random számot, hiszen a Telenor látja a rendszerben milyen szám van előfizetőhöz rendelve.
-
Markizmark
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Telenor telefonszámla értesítő, nem banki meg egyéb. A Telenor a küldő, és nem képesek törölni az én számomat a rendszerükből. Ráadásul nem is vagyok Telenoros.
Hihetetlen, hogy valaki megadhat egy random telefonszámot amire küldik majd az ő számla értesítőit. -
válasz
Markizmark
üzenetére
A téves Telenoros számlaértesítőt a Telenornál tudod lemondani, ha máshonnan érkezik, akkor a küldőt keresd meg, abban a Telenor nem kompetens.
-
szabonagyur
félisten
válasz
Markizmark
üzenetére
Szia
Gondolom ez nem a Telenortól jön hanem mondjuk egy banktól.
Én felvenném a a bankkal a kapcsolatot, hátha.
-
Markizmark
addikt
Sziasztok!
Kihez tudok fordulni, ha a telenor folyamatosan tévesen nekem küldi sms-ben egy vad idegen számlaértesítőit?
A telenornak már írtam ez ügyben, de nekik "nem áll módjukban" egyoldalúan átírni a telefonszámot, csak a számlatulajdonos kérheti azt. Ami ugye nonszensz.
Többszöri felszólításra és fosnak rá. -
-
huan
őstag
Sziasztok,
Vetten egy használt iPhone-t ami Telenor függő. Hogyan lehet függetleníteni a szolgáltatóval? A jótállási jegye egyenlőre szkennelt változatban van meg. Kell még valami hozzá? -
szabonagyur
félisten
Magatol nem kapcsolodik be, ezert is irtam ha nem Te kapcsoltad be egybol jelezni kellett volna. Nem veletlenul jon SMS meg mindig ezekrol, ha a marketing anyag zavar akkor meg kapcsoltasd ki. 20 ev Telenor meg Telekom mellett sosem jott meg reklam magatol.
OTP-be is be kell menni es rendberakatni a dolgot, nem csak bosszankodni rajta. Gond nelkul kiveszik mastol a szamodat.
-
-
lm83
őstag
válasz
4Grider
üzenetére
Hát az a baj, hogy ezeket a telenor SMS-ket nem nagyon szoktam olvasni. Mindig csak ilyen akció, meg cseréld le a telefont stb jönnek, nem szoktam vele foglalkozni...
OTP-s SMS is szokott jönni, hogy valaki valami Apple pay re regisztrált kártyát, de az sem én vagyok...
Olyan 8-9 éve enyém a szám, eddig nem volt ilyen.
@Viktor, amúgy smart tarifa extra csomagom van, amiben volt valami dezzer akármi, de sosem használtam, lehet amiatt kaptam most ezt :/ -
-
lm83
őstag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Hát azért ez a vicc kategória, ha maguktól csinálnak valamit, aztán még én vagyok a hülye, hogy ezek voltak...
-
Gubu0101
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
Igen,elofizetessel vettem (Hipernet Home +)Az volt az elso mikor haza mentem,hogy vodas kartya bele es mukodott is
Az iphone az viszont nem fuggetlen,minden mas igen. -
castiels
addikt
Sziasztok!
Telenornál vásárolt tablet az független vagy csak telenoros kártyával megy? Köszönöm
Lenovo M10 HD -
-
-
-
VinoRosso
veterán
Online akartam venni +keretet. De nem engedi regelni a telszámom.
Nem lehet valahogy online vásárolni valahogy +kvótát? -
-
VinoRosso
veterán
Sziasztok,
céges flottában van regisztrálva a számom és lejárt a havi mobil internet keretem. Jött egy SMS, hogyha szeretnék extra hozzáférést vásárolni akkor keressem a céges kapcsolattartómat. Na most nyilván ilyenkor senki nem dolgozik ugye, internet hozzáférésre meg szükségem lenne.
Mi lehet a megoldás? -
válasz
tothjozsi96
üzenetére
Mivel a hűség jellemzően két év, így igen, azon dátum után két évvel jár le a kötöttség.
-
Sziasztok!
Online megtudom nézni hogy meddig tart a hűségem?Azt látom hogy 'Utolsó készülékvásárlás dátuma 2019. október 3', itt kötöttem új hűséget, akkor az mit jelent? Október 3-a utána válthatok flottás csomagra? Munkahelyi csomag lenne, ezért is érdekel hogy meddig is tart a csomagra vállalt hűségem.
-
törölt tag
Ez BP lehet, de vidéken nem. Zamárdiban is akkora lett a hálózati fejlesztés, (3x volt a listában) hogy 2 megabit a max sebesség, 5G nuku a parton. (Telekom 160 4G) Felénk is lett 5G, de 4CA nem. Viszont Siófok Lidl környéke van 4CA, de 5G meg nem. Számomra nem logikus mi alapján fejlesztenek.
-
törölt tag
Egyre több az internet használat 4G alapon. A járvány alatt sokkal többen használják az online teret és ezt nem tervezték bele a hálózatba és ez az oka. Vannak azért fejlesztések, de szerintem másik oldalt erősen Excel alapon működik a cég a csehek óta. Eleve a technológia cserére óriási kapufa, hogy ZTE 5G hálózat épül a továbbiakban is ami olyan amilyen, lényegében nem teljesen szabványos, olyan kínai… Útközben szinte mindig elszáll a VOLTE, többször panaszkodnak, hogy nem érteni mit beszélek, szaggat, rövid hívószámok, stb…
-
törölt tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Siófok Aranyparton 20i hétvége full ház van úgymond.
-
törölt tag
Szerintem a Telekom rendes optika, Telenor mikrós lehet. Telekom gigabites vezetékes netet is ad az 5G fejlesztés óta a környéken. 4 napig kábelezték/ szerelték a tornyot, amikor megjött decemberben az 5G. Alapvetően hasonló a sebesség, de a Telenor be tud esni, ha sokan vannak, mint most is 50 megabit alá. Ami nagyon érdekes, hogy Telekom támogatja az ipv 6os címzést is egyedüliként. A IPv4 natolt, de a 6 nem szerintem. Azt viszont fogalmam sincs, hogy oldották meg, hogy a natolás ellenére, megszűntek a net szakadások. Gyakorlatilag ugyanolyan stabil lett a hálózat mint a nem natolt Telenor.
-
tomp
félisten
válasz
üzenetére
Telenor és Telekom egységes betápról megy? Az sokat számít!
Nem mindegy, hogy mikrót terhelik le vagy az optikát.
Keletinél jól jött a fejlesztés. Igaz 5G-t nem kaptunk de az eddigi max 50/20Mbit helyett már 320/60Mbit is van délután!
Kíváncsi lennék miért nem raktak fel 5G-t erre mint ahogyan a tőlem 120méterre lévő másik fejlesztésen átesett bázisra sem... -
-
törölt tag
ZTE varázs, terhelésre rossz az erőforrás elosztás sajnos. Nálunk is problémás a Telenor 5G most a Balatonon (30-50), míg a Telekom féle Ericsson cucc visszi terhelten is 200 feletti értékeket, reggel még 400 fölé is benézett. A Vodafone dss 5Gkonkrétan a földbe állt, tök 0 a sebesség 4 és 5G is.
-
tomp
félisten
Budapest Olimpiai Parkban elfogyott az 5G!
93/38Mbit! Tele volt honvédekkel, meg katonai járművekkel. Rácuppantak a Telenor cellára?
Szomszédos N78 már Gbit felett ment. -
Egyre jobb, a 480P-t sem tudja bufferelni ez a fs szolgáltató. 2021-ben itt tartunk h nem bír el ennyi emberrel? Éjjel jó, de azzal nem vagyok előrébb. A kameráimat nem tudom nézni mert az SD minőség is sok neki.
Szentendre -
bopeti98
őstag
válasz
bopeti98
üzenetére
Ma meglepően gyorsan sikerült Google Drive-ra feltölteni (Nagyvárad tér), nyomtam egy speedtestet, valóban javult a feltöltés: [link]
Nem tudom csináltak-e valamit, vagy csak úgy jobb lett, de maradhatna így
Bár így is elmarad a máshol mért 40-50 Mbit feltöltéstől, de a 0,5-1 Mbithez képest ez is nagy előrelépés. -
törölt tag
válasz
ntomi0730
üzenetére
A Telenor egy külön izgalom. Legutóbb Horvátországban az egyik kártya ment roamingban, a másik kártyát egyik szolgáltató sem engedte fel. Olaszban másnap minden működött, utána Szlovénia az egyik kártya felment hálóra, a másik két óra múlva csak. Kalandos
Lehet még néhány napot várnom kellett volna és ment volna nálam is az A1. -
válasz
szabonagyur
üzenetére
Háttö...
Az átmeneti hibák már csak ilyenek.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
szabonagyur
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Fura magatol megjavult

-
dokee78
félisten
My Telenor alkalmazásban meg tudom nézni meddig tart még a hűség idő?
-
válasz
szabonagyur
üzenetére
Több számmal is OK, de nem tudtam belépni MyTelenor fiókadatokkal.
-
szabonagyur
félisten
MyTelenor app masnak sem jo, csak szomoru?
-
törölt tag
válasz
hypno skate
üzenetére
A legrégebbi ph!-s bejegyzésben is 30 Ft-ot írnak (2006). Aztán 35 (2008) majd 59 (szintén 2008).
2012-ben pedig 69 Ft.
A szolgáltató oldalán lévő legrégebbi ászf (2013.01)szerint pedig 71 Ft volt.
Utána sokáig volt 99 Ft. Most lett 199 Ft. -
hypno skate
senior tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Ingyenes volt az. A Pannonos időszakban is aztán a Telenorosban is.
-
hypno skate
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszi.
Én eddig a 172-t hívtam amikor érdekelt a dolog - mondhatnám évtizedek óta
-, de most meglepett, hogy pénzt akarnak.Kipróbáltam a 1220-at. Tényleg műkszik.
-
-
törölt tag
válasz
hypno skate
üzenetére
99 Ft volt. 1 hónapja emelték 199 Ft-ra.
-
4Grider
félisten
válasz
hypno skate
üzenetére
A *111# ingyenes...
-
válasz
hypno skate
üzenetére
Most nincs előtten az infó, de úgy emlékszem, jó ideje fizetős ez a szám.
Most annyi változott, hogy nőtt a díja.Ingyenes alternatíva a 1220.
Felhívod, majd bontod a hívást. Leküldik SMS-ben az egyenleginfót. -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
hypno skate
üzenetére
Úgy tudom hogy sosem volt ingyenes.
-
hypno skate
senior tag
A 172 egyenleglekérdező mióta nem ingyenes szolgáltatás?
-
törölt tag
válasz
bopeti98
üzenetére
Szombaton kint voltam Siófokról Ausztriában vásárolni és újdonság, hogy nem enged fel már az A1 hálózat, csak a 3(drei). Közel 200 megabites az erdő mellett az osztrák hálózat. A magyar részen viszont egy katasztrófa volt a hálózat, csomó helyen a 2G volt a maximum, a VOLTE leváltott 2G-re és mindenki arra panaszkodott utána, hogy szaggatva hall.
-
-
Peltár
aktív tag
válasz
üzenetére
Remek mert akkor végre átkapcsolják, bővítik 4G-re mert ezen a tornyon 3 szolgáltató lakik de egyiknek sincs rajta 4G meg akkor reményeim szerint megduplázzák a tornyokat nálunk a környéken, bár nekem elég, ha a mostanin ami max 1200m van felcsavarják a kakaót mert ez így ciki nem 4G lefedettség. Szerencsére sok helyen remek, de itt nem az BP-töl 1 kilóméterre
-
Peltár
aktív tag
Köszi a csomag tippet. Jó lenne! DE.
A telekom tornya sajnos ugyan ez mint a Tenoré, a kütyű ami netezéshez kell telenoros nem független 15 éves szutyok az új 15.25e forint ami ha nincs rendes térerő nem játszik!
Laptop, xp nincs update, semmi másra nem használja, csak ha esetleg elutazna valahová, mert azt szeret, az ajánlatokat és a last minute utakat nézi. Most éppen Covid miatt nem utazós, ezért bukta a mobil netes kártyáját ami 5.78ft/Mb csomag volt. Idén talán 300MB forgalmat generált. Ez így megy vagy 10-15 éve. Aktiválták az új kártyát, de közben a Telenor toronyon vagy állítottak, vagy valami beszart mert több eszközzel is rakás trutymó a térerő
Én saját részről csak UPC-Voda 240/20 vezetékest használok, nem vagyok mazohista.
én olyan nettől ami neki van eret vágnék magamon. Na meg nekem 10 perc alatt megvan a 300Mb letöltésem. -
Somatom
veterán
válasz
kovacsmi_74
üzenetére
Kamionstop van. Reggel óta emlékezek.

-
bzolika10
aktív tag
Pécsen is 2CA van mindenhol, ott olyan 150-200 körül jön helytől függően. Tavaly szeptemberben kerültek ide ezek a B3 cellák és én idáig abban a hitben voltam, hogy CA-ba van fogva a B20-al. Ezért nem értettem, hogy miért nem nőtt a sebesség.
-
törölt tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Bizonyára képben vagy, mivel jár ezeknek a “rendkívül bonyolult” fejlesztések bevezetése, ezért ez a cinikus hangnem.

Nagyon bírom, mikor a 10 millió fotelszakértő országában mindenki ért mindenhez, és tudja a cégek helyett, hogy mit kellene tegyenek.
Jelentkezned kellene a Telenorhoz, elhárítanál minden hibát pikk-pakk.

-
4Grider
félisten
válasz
bzolika10
üzenetére
Ha van a tornyon B3 és B20 is, akkor jellemzően CA-ban vannak. Mindenért licencdíjat kell fizetni, néhány alapszolgáltatás van, amiért nem kell (átirányítások, hívásvárakoztatás, sms küldési lehetőség, hívószámküldés/tiltás, stb.).
Tutira tudja a telefonod a B3+B20 CA-t?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Arc Raiders
- PlayStation 5
- Fotók, videók mobillal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- Samsung kuponkunyeráló
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- ChatGPT Plus, Előfizetések
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Lehet még néhány napot várnom kellett volna és ment volna nálam is az A1.