Hirdetés
- Yettel topik
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
SztiviVander
üzenetére
Elektronikus számlázás van beállítva, mert akkor kedvezményes a csomagom, meg nem is szeretek papírt gyűjteni.. Emailt nem kapok lassan két hónapja a számlákról. Ügyintéző javaslata, használjam az appot. Amit sikerült "csodálatosan" upgrade-elniük...
Remélem valaki pics@n lesz rúgva ezért rendesen.
-
macika eger
kezdő
válasz
SztiviVander
üzenetére
Igy nem maradhat. Még egy levelezési címet sem lehet módosítablni vagy kártyaszintű jelszót. Régiben lehetett.
Sőt a lebeszélhető perceket sem mutatja, csak azt hogy 0. Márpedig nem lett elbeszélve max 8 perc. -
macika eger
kezdő
válasz
SztiviVander
üzenetére
Én továbbra sem tudok alap szolgáltatásokat bekapcsolni, konferenciahívás, hívásértesítő. Sőt azt sem látom mi aktív jelenleg.
Értem én, hogy sms-ben lehet aktiválni, de ez akkor sem jó így. -
trec12
addikt
válasz
SztiviVander
üzenetére
A közlemény szerint; ...."várhatóan április 27-én reggel 8 óráig tart majd".
-
zzola
titán
válasz
SztiviVander
üzenetére
A Vodánál trébb rendszert nem lehet összerakni.
-
MolTol
tag
válasz
SztiviVander
üzenetére
az az elejétől fogva publikus volt, hogy most már csak az egy Yettel azonosító alá tartozó előfizetések fognak látszani egy fiókban, ez az új koncepció a fiókkezelés kapcsán, ez nem bug, ez feature. A webes felületen is ez van, sőt, ott ugye már csak rendelési funkciók lesznek, a weben az előfizetések kezelése megszűnt.
-
szaboi6512
addikt
válasz
SztiviVander
üzenetére
Karbantartás Április 24. péntek 22:00-tól várhatóan hétfő reggel 8:00-ig nem lesz elérhető a Yettel App és a yettel.hu online ügyintézés lehetőségei. ....
-
azbest
félisten
válasz
SztiviVander
üzenetére
lehet azokat még szerelő telpítette és más frekire, az SA módra csinálták azon a pár helyen, ahol volt. De nem biztos. Csak úgy emlékszem, legelőször még kifejezetten rálátással tolták volna, hogy ne takarja ki a magas frekit. [link]
A magad telepítősnél alap hogy NSA mód (is?) legyen, mert azt bárhová teszi az ügyfél, nincs bemérve. -
eFeMeR74
senior tag
válasz
SztiviVander
üzenetére
Megvan. Feltöltőkártyás ezért tiltották. ( Éves adategyeztetés)
Igaz, hogy nemkaptam értesítést se sms, se mail
Van 180 napom, hogy személyesen intézzem.
Annyira birom
, de ha számlát nem fizeted időben akkor mindenhová jön az értesítés😆 Ja tudom az nekik fontos a szám meg csak nekem
-
edk-
őstag
válasz
SztiviVander
üzenetére
Igen, köszönöm.
-
4Grider
félisten
válasz
SztiviVander
üzenetére
Az aktuális hangcélú flották jó része is már használhatja az SA-t.
-
edk-
őstag
válasz
SztiviVander
üzenetére
Én is így gondoltam.
-
MolTol
tag
válasz
SztiviVander
üzenetére
Jah, hogy most egy lokális karbantartásról szóló sms-ből lett kvázi országos hír? Hát bevallom ez nem esett le.
Én az általános karbantartásra gondoltam. -
Zsolt,72
őstag
válasz
SztiviVander
üzenetére
Nem "hungarikum".
-
Rabbitf_24
addikt
válasz
SztiviVander
üzenetére
Tegnap még ment, ma már nem fizikaival.
Ez már 8 hónapos, nem új, azóta megy rendesen. -
4Grider
félisten
válasz
SztiviVander
üzenetére
Gondolod a https://iunlocker.com/gsma_blacklist_check.php csak egy adathalász oldal?
-
CellWalker
tag
válasz
SztiviVander
üzenetére
Ó, de jó hogy jobban utána néztél, és hogy ezen az egy eseten kívül senkinek se ajánlottam ezt az oldalt. Ezek után pláne nem fogom.
Köszönöm!
-
tomp
félisten
válasz
SztiviVander
üzenetére
Baz megye Dédestapolcsány. Kb 2300fő.
N1 és ugyan annyi az ár mint pesten vagy mint az internet kánaánnak számító Kazincbarcikán. -
dredjudge84
őstag
válasz
SztiviVander
üzenetére
Abból gondoltam hogy még korábban hónapokkal ezelőtt is (de lehet hogy csak hetek voltak) volt ez téma hogy valaki még mindig publikus ip-t kap és hogy az 84-gyel kezdődik, és többen is írták hogy amikor így kezdődött az ip cím akkor az mindig publikus volt. Én csak ebből gondoltam.
-
leo81
aktív tag
válasz
SztiviVander
üzenetére
Anno a 3G lekapcsolása és áthangolása 4G-re is hasonló módon történt.
-
4Grider
félisten
válasz
SztiviVander
üzenetére
Nincs meghirdetve, így csak tippelheti. Az nmhh-s infó szerint meg a szolgáltatók a velük történő megállapodás alapján olyan ütemben haladnak, hogy határidőre be fogják tudni fejezni. Kivéve a One-t, de még nekik is van idejük, hogy pénzük is, az még kérdéses.
-
tomp
félisten
válasz
SztiviVander
üzenetére
Mi számít jó lefedettségnek?
Most Kazincbarcikán vagyok. Hoztam magammal pestről a ZTE-t. Ablak belső párkányán van. -71dBm ami tényleg jó 500méterről. Ha kinyitom az ablakot akkor csak az RSSI érték lesz jobb. Minden más érték változatlan marad. A sebesség is.
Pesten:
Szintén belső párkányon van. -88dBm ami még mindig jó. Viszont ha kinyitom az ablakot akkor minden jelszint érték erősödik. Sebesség szintén jobb lesz.
Szóval Kazincbarcikán tényleg semmi sem indokolja a kültérit de pesten már igen. Jövőhét után megyek cseréltetni. Legutóbb még azt mondták nekem semmi akadálya nincs a cserének. -
trec12
addikt
válasz
SztiviVander
üzenetére
"Ha elérhető, megrendelésnél a címed alapján választjuk ki, hogy mely routerrel lesz lehetőséged a legjobb sebesség elérésére, így a lenti készülékek nem választhatóak."
Igaz, jogos köszi a pontosítást. Akkor nála ez nem opció. -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
SztiviVander
üzenetére
Lehetséges hogy azért sem nagyon érdekli a yettelt a dolog, mert lehetséges hogy egy jogilag elég ingoványos talajra lépne ezzel.
-
MadMancs
veterán
válasz
SztiviVander
üzenetére
Kiragadott részlet. Saját kijelzővel, hangszóróval, mikrofonnal , es billentyűzettel (fizikai vagy virtuális) kell rendelkezni az eszköznek. Ez van pontosan mindegyik szolgáltatónak ÁSZF ében.
Máris kiesett a wifi.
Maradt a mobil, tablet, laptop. -
CellWalker
tag
válasz
SztiviVander
üzenetére
Ezek talán igen. Egy kicsit olcsóbb is

-
4Grider
félisten
válasz
SztiviVander
üzenetére
Mert egyelőre nagyon gáz az SA/NSA váltás. Míg átmegyek Budapesten minimum 8-10 szakadás van ott, ahol már/még nem látszódik az SA háló.
Meg nagyon nem mindegy, hogy SA-ban 100 MHz vagy 10-15 MHz van. -
Dave1984
őstag
válasz
SztiviVander
üzenetére
Nagyon remélem nem,Annak látnám értelmét hogy kisvárosban, falvakban N1,de városban maradjunk már az N78 ál. Ezt az 5Mhz nyi N28at meg rohadt gyorsan elkéne felejteni,max b28 on adni kevéssé lakott helyeken használni.
-
csernak75
senior tag
válasz
SztiviVander
üzenetére
Azért ez nem a one (voda) szintje mivel 240/80 mbps ot mértem ott.
-
peet05
senior tag
válasz
SztiviVander
üzenetére
Ma ~10:15-től a XI.-ben is ez a helyzet érzékelhető (Yepp).
-
zzola
titán
válasz
SztiviVander
üzenetére
Hol van az a “13” ?
-
4Grider
félisten
válasz
SztiviVander
üzenetére
Errefelé nincs gond az 5G-vel.
-
yanna
addikt
válasz
SztiviVander
üzenetére
Beszéltem két ügyfélszolgálatos fiúval, mellesleg rákérdeztem erre, hogy kinek, miért, hogyan. Mindkettő állította, hogy olyan már pedig nem létezik, mert minden előfizetés natolva van.

-
arcszesz
aktív tag
válasz
SztiviVander
üzenetére
Szerintem akkor már g5 max. [link]
-
donjohnson
addikt
válasz
SztiviVander
üzenetére
ha erre az alzás tp-link nx200-ra gondolsz (vagy az nx500, nx600) akkor én is írtam már neki hogy vegyen egy sajátot.
igen, ha nem válik be, neten rendelve, vissza lehet úgyis küldeni.Krystal_s: ha veszel egy saját routert, akkor azt nem fogják újraindítani hajnalban, amikor kéne neked a net. ez is mellette szól.
-
arcszesz
aktív tag
válasz
SztiviVander
üzenetére
Nézd! Kötöttem egy otthonnet szerződést havi 6k-ért. Van rajta QoS első naptól kezdve. Ha két házszámmal arrébb kötöttem volna, 9,5k lenne. Lehet azon nem lenne QoS.
Nem fogok problémázni rajta. Azt kapom amiért fizetek
-
Dave1984
őstag
válasz
SztiviVander
üzenetére
Én kaptam.
-
törölt tag
válasz
SztiviVander
üzenetére
Vegre valaki ismeri. Flint2 jelen.
-
törölt tag
válasz
SztiviVander
üzenetére
Azt hittem ez alap.

-
donjohnson
addikt
válasz
SztiviVander
üzenetére
nekem nem működött. lehet hogy csak újra kellett volna indítanom a gépet/routert utána.
most rákeresve neked van igazad. -
4Grider
félisten
válasz
SztiviVander
üzenetére
Szerintem ez pont nem a mi flottánkhoz tartozik. Talán egy dpi sim lesz...
-
donjohnson
addikt
válasz
SztiviVander
üzenetére
lehet.
bár mindenesetre már csak Dave1984 maradt, akinél "lassú" vagy lassabb.
ha valaki a magas portokat másra akarja használni utána, akkor mi van? kérnie kell hogy gyorsítsák vissza azt a részt? nehezen tudom elképzelni.
szerintem ha lassítanak, akkor az mindent érint. -
donjohnson
addikt
válasz
SztiviVander
üzenetére
arra értettem, hogy ha valaki rosszul állítja be a klienst, akkor lassú lesz, sőt még a böngészés is akadozhat emiatt.
egyesek meg azt hiszik, hogy ezt a yettel csinálja nekik.eddig csak 100/100-as limitet láttam itt, amióta olvasgatok: [link]
ha mondjuk 2 nap alatt letölesz 500 gb-ot vagy nem tudom mennyi kell hozzá.
azt viszont könnyű észrevenni, mert akkor a speedtest is belassul szabályosan.arcszesz: rendben.
-
tomp
félisten
válasz
SztiviVander
üzenetére
Még az ex vodás Arris kábelmodemet is meg lehet ölni 500 szállal pedig az sokkal bikább vas.
-
donjohnson
addikt
válasz
SztiviVander
üzenetére
nem viccnek, miért szerinted mennyi?
500 darab jelenlegi és amennyit még nyitvahagy függőben. -
whiskeys
őstag
válasz
SztiviVander
üzenetére
-
snooze
veterán
válasz
SztiviVander
üzenetére
itt van, 1hónapra ennyi a dij, gondolom utána meg a drágább, de ezt nem irja..
link -
szaboi6512
addikt
válasz
SztiviVander
üzenetére
Jelentkezz be és látni fogod...
Vagy regisztrálj.... -
válasz
SztiviVander
üzenetére
A hivatkozott link 2025 januári. Vélhetően akkor, annyi volt az ára.
-
enginev3.0
félisten
válasz
SztiviVander
üzenetére
Mármint a yepp marad mindenképp egyelőre amíg 6k a korlátlan net
és ez mellé vagy dominóra átviszem a mostani telekomos előfizetésem, vagy számhordozás, és a yepphez kérek mindig 50 percet 1500ért -
MolTol
tag
válasz
SztiviVander
üzenetére
Hidd el, hogy ez már nem az
-
4Grider
félisten
válasz
SztiviVander
üzenetére
Most néztem a nem akciós ÁSZF-et, az aktuális ár a díjcsomag ÁSZF-ben meghirdetett ára.
https://www.yettel.hu/letoltes/final-aszf-1c-20250903.pdf -
Caldera
senior tag
válasz
SztiviVander
üzenetére
Oda se kell mennie, a Celmapper-ben látszik, hogy melyik terület felé szór.
-
boborján2
őstag
válasz
SztiviVander
üzenetére
Köszi. Az azonosító alapján így megvan.
Tök frankó , hogy a térkép szerint ez a cella a falu túlsó felére sugároz
Legalábbis ha mindent jól néztem.
-
boborján2
őstag
válasz
SztiviVander
üzenetére
Honnan lehet kideríteni hogy egyáltalán melyik toronnyal kommunikál és az merre van irányítva? Csak van valami adatbázis valahol.
Talán segíthetne rajtam is. Hamarosan bekötik a normális neten, addig meg UTP vel ideiglenesen elvinném az egyébként kialakított helyéről.
-
yodee_
őstag
válasz
SztiviVander
üzenetére
11 wireguard kapcsolatom van abból talán már csak ez megy publikus ip mögül. Mivel a többivel sincs gond így szerintem ezzel sem lesz.
-
gabor9991
addikt
válasz
SztiviVander
üzenetére
Webes felületen kell kijelölni hogy csak az aktív számokat láthasd, azt követően pedig app frissítése nélkül is eltűnik az appból is
Múlt héten nekem így sikerült egy elhordozott számot eltüntetni. -
4Grider
félisten
válasz
SztiviVander
üzenetére
Ebben nem lennék annyira biztos. Az inaktív számokat a díjcsomagtól függetlenül újrahasznosítják, mert a szolgáltató a számokért éves díjat fizet az NMHH-nak.
-
thomas77
senior tag
válasz
SztiviVander
üzenetére
Mi van, ha később kiadják a régi számomat másnak? Újra fogom tudni kezelni az én accountomban? Egy vadidegennek tudok megrendelni vagy lemondani szolgáltatásokat?
-
tomp
félisten
válasz
SztiviVander
üzenetére
Sehogy. Munka alatt nyilván átkapcsoltam a mobiltarifára de ahogyan vége volt a munkaidőnek már kapcsoltam is vissza az OtthonNet kártyára.
aprokaroka87
*#*#4636#*#* ->Telefon adatai-> NR only -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
SztiviVander
üzenetére
-
4Grider
félisten
válasz
SztiviVander
üzenetére
A yettelnél már egy-két készülék és előfizetés már támogatja az SA-t. Persze nagyon nem sietik el az újabb modellek és előfizetések támogatását.
-
válasz
SztiviVander
üzenetére
Nekem nem engedte. Szerinte már használtam a 7 napos próbaidőszakot. Pedig nem.
-
Fehercsoki
aktív tag
válasz
SztiviVander
üzenetére
Az előző telefonom, aminek júliusban járt le az előfizetése részletre volt, illetve pár hete még engedte volna előleg nélkül a telefon vásárlást, ma viszont azt vettem észre hogy sokat esett egy telefon ára így megrendeltem volna, erre előleget kér. Soha semmilyen feketelistán nem voltam (tudtommal), soha nem volt semmilyen tartozásom.
-
makoss
veterán
válasz
SztiviVander
üzenetére
Rendben, köszönöm!
-
törölt tag
válasz
SztiviVander
üzenetére
Xiaomi egy hulladék fostalicska! Volt 1 évig nekem és csak szenvedtem vele!
Lett helyette egy Tp link NX200 és azóta nyugodtan és hibamentesen alszok!
Volt már vagy fél tucat Tp link routerem és soha egyikkel sem volt semmi gond!!! -
makoss
veterán
válasz
SztiviVander
üzenetére
Érdekes, hogy a Yettelnél az Otthonnettel nincs lefedettsége a Yettelnek, a Yeppnél meg van a címemen
Mondta a héten az ügyfélszolgálatos, de rá is kerestem. -
makoss
veterán
válasz
SztiviVander
üzenetére
Köszi de csak új kell
-
makoss
veterán
válasz
SztiviVander
üzenetére
Köszi!
A Huawei 5g cpe pro2 -nak jó ára van
-
makoss
veterán
válasz
SztiviVander
üzenetére
Értem, és pontosan milyen eszközeid, routereid vannak?
-
válasz
SztiviVander
üzenetére
Na ez jó hír.
Jövő hét végén kiderül, hogy nekem is megadják-e? -
makoss
veterán
válasz
SztiviVander
üzenetére
Akkor te ezt a HUAWEI E6888 használod Yeppel?
Gondoltam rárd kérdezek milyen sebességgel de ez is gondolom hely függő...
Nálam most kop kop, otthon elég jó az XXL
-
zzola
titán
válasz
SztiviVander
üzenetére
-
bopeti98
őstag
válasz
SztiviVander
üzenetére
Akinek még van publikus IPv4, annak a Yettel fiókban a szolgáltatások között szerepelnie kell egy Publikus IP aktiváló szolgáltatásnak. Itt elvileg ír egy lejárati dátumot is, na akkor fog átállni CGNAT-ra az érintett előfizetés.
-
szabonagyur
félisten
válasz
SztiviVander
üzenetére
Csak ha bármi van akkor tényleg pillanatok alatt visszaadható és kérhető új.
Nem kell futárt várni stb.
-
vargazoli007
csendes tag
válasz
SztiviVander
üzenetére
Igen, a 4 jegyű kódot kérte. És később sem történt olyan utalás, hogy én mulasztottam volna. De egyébként arra vonatkozóan, hogy mi a gond, soha nem tértek ki, csak balladai homályba vész, és azon kívül, hogy tudnak a problémáról, technikai gond van és hogy türelmemet kérik, semmi plusz infó nem jön. A chat egyébként viszonylag gyorsan reagál, csak épp ha véget ér a párbeszéd, soha többé nem látod az üzeneteket. Halványan kivettem a sorok között, hogy a problémám ritka ugyan, de nem egyedi. De azért 2025-ben ennyire elhasalni az több, mint gáz. És valóban, ennek egy pár perces max. pár tucat perces folyamatnak kéne lennie. Hogy itt milyen anomália borította fejre a rendszert, azt nem tudom, és az a legfurcsább, hogy nincs rá megoldásuk per pillanat semmilyen. És már háttérosztály kezében az ügy, bárkik is legyenek ők, csak hát egyelőre ott is hiába.
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
SztiviVander
üzenetére
Nagyon nem aggódom, amíg ki nem rúgnak ebből a csomagból, én nem mondom fel.

Utána meg van több opció is. -
MadMancs
veterán
válasz
SztiviVander
üzenetére
Nem Urbán legend, ha nem volt digi simed miért mondod? Nem mindenhol volt tetű lassú. Felénk simán hozott 40-50mbitet.
-
4Grider
félisten
válasz
SztiviVander
üzenetére
Visszakereshető, hogy elég sok embert kellett a Digi topikban anno felhomályosítani, hogy miért nem működik neki egyik-másik routerben a sim kártyája.
-
4Grider
félisten
válasz
SztiviVander
üzenetére
Volt már imei szűrésre példa mert a core hálózatok alapból tudják. A Diginél anno aktiválták. Sokáig nem bírják folyamatosan töltőn a modemként/routerként használt telefonok akkumulátorjai. Akku nélkül meg a többség el sem indul.
-
4Grider
félisten
válasz
SztiviVander
üzenetére
Annyival mindenképpen jobb, hogy hivatalosan teheted routerbe/modembe. Mert smeddig sem tart a yeppre bekapcsolni egy imei szűrést, hogy érvényt szerezzenek a saját ászf-jüknek.
-
martongunar
aktív tag
válasz
SztiviVander
üzenetére
Komplett net apn nem állítható át, mert vannak speciális esetek (nekem is van fix IP-s ügyfelem).
-
4Grider
félisten
válasz
SztiviVander
üzenetére
Előbb-utóbb ti is sorra kerültök. Nálunk nem egész egy hónapja volt az átállás, régi hipernet csomagjaink már nincsenek.
-
burgatshow
veterán
válasz
SztiviVander
üzenetére
Ezert is helyeseltem a tudatos felhasznalas kijelentesedre. Pusztan a kettos mercet akartam kicsit lagyitani. Es barkit at lehet verni. A kerdes az atveresbe beleteendo energia merteke.
-
burgatshow
veterán
válasz
SztiviVander
üzenetére
Hat azert boven van olyan use case ami meg az IT security-s kollegaknak is nem trivialis elso pillantasra es marhara meg kell nezni, hogy mirol is van szo. Ezzel nem az extra figyelemre es az adatkezelesre es hasznalatra vonatkozo szokasokat/gyakorlatokat akarom invalidalni mert a tudatos hasznalat az igenis fontos, de ha kihivast jelent a szakmanak is, akkor az egyszeru felhasznalotol miert varjuk el hogy legyen resen?
Nem is ertem hogyan lehet ebbol kifolyolag by standard pl. unicode a domain nev, vagy case sensitive.
yetteI.hu <> yettel.hu (szemre ugye azonos?
- alakítsd nagybetusre)
yеttеl.hu <> yettel.hu (ez is szemre azonos ugye? - nezd meg a unicode erteket)Szoval nagyon esznel kell lenni.
-
MadMancs
veterán
válasz
SztiviVander
üzenetére
Hivatalosan már minden NAT mögött van. Most hogy nem mindenkihez értek még el az egy dolog. Lehet napok, lehet hónapok kérdése.
-
4Grider
félisten
válasz
SztiviVander
üzenetére
A keretes nálam anno 20 MHz vagy annál kevesebb 5G frekit jelentett.
-
4Grider
félisten
válasz
SztiviVander
üzenetére
Marha egyszerű, benne van az ÁSZF-ben:
Yettel OtthonNet hűség nélkül
Havi előfizetési díj e-Komfort csomaggal 9 550 Ft
Havi előfizetési díj e-Komfort csomag nélkül 10 550 FtSzerk.:
Nyilván több oka van, hogy a bérelt router konstrukció felé terelnek mindenkit. Könnyen kitalálható ezek közül legalább két ok: Könnyebb támogatni a saját routereket, mint az előfizetők szedett-vedett vackait és a hűség idejére nagyjából magukhoz kötik az előfizetőt. -
4Grider
félisten
válasz
SztiviVander
üzenetére
Az ok egyébként egyszerű: Saját router esetén nincs hűségidő, így a havidíj kb. annyival lesz magasabb, mint a bérelt routerrel és hűségidővel együtti havidíj. Így nem érdemes saját 5G routerre beruházni ezzel az előfizetéssel.
-
4Grider
félisten
válasz
SztiviVander
üzenetére
"Az otthoni internet szolgáltatásainkat lehetőséged van saját routerrel is használni, amennyiben az műszakilag megfelelő."
-
MadMancs
veterán
válasz
SztiviVander
üzenetére
A szál kiinduló pontja egy 5G szolgáltatás volt.
-
donjohnson
addikt
válasz
SztiviVander
üzenetére
szerintem arra gondolt MadMancs amit én is tapasztaltam, hogy a zte-vel (mc801a) belső antennával többet lehet mérni ugyanott, mint a tp-linkkel. persze ehhez kell egy kezdeti jelszint, amit a belső antennaval elér. ha nagyon gyenge, akkor már nem.
külső antennával viszont más a helyzet, mert a zte-nek nincs kivezetve mind a 4g és 5g része egyaránt: [link]
így most lehet, hogy a tp-link a jobb, ha külső antennát használ valaki 4g-re és 5g-re is. -
Adam115
csendes tag
válasz
SztiviVander
üzenetére
A vodás kivezetést honnan lehet tudni?
A telekomnál egy email (nat@telekom.hu), a vodánál egy telefon volt, hogy bridge módot szeretnék.(2-3 hónapja még tuti volt ilyen)
Ráadásul a vodás modem első 3 portja mind ad egy-egy publikus címet bridge módban
(Hogy ennek mi értelme van?) -
adika4444
veterán
válasz
SztiviVander
üzenetére
El tudom képzelni, hogy van olyan régi flottaszerződés, ahol még benne van esetleg a publikus IPv4 cím. Ezektől amúgy is szabadulna a Yettel és terelne helyette az új, max. 1 TB alap áron típusú korlátlan csomagba. Kíváncsi leszek, meddig maradnak még a régiek, főleg a továbbszámlázósok, mert perpill a saját néven lévő adatkártyákat kicsit biztosabbnak érzem, míg ha drágább is, mint pl. egy iQpro.
-
MadMancs
veterán
válasz
SztiviVander
üzenetére
-
Lacpac
őstag
válasz
SztiviVander
üzenetére
Hát nekem semmi ilyen...
Milyen csomiban vagy? Nekem küf. Lehet azért.
Othonnet nem játszik. Akkor rögtön toronyhoz kötnének.
Helyi torony, kb 800m-re, terhelt időszakban 30/50(sajna átlag, nem minimum). Amire ráálltam, 5km, szomszéd falu, terhelt időszakban 150/90átlag, 110/70 a minimum... -
l1k3_1t
tag
válasz
SztiviVander
üzenetére
Pedig kénytelenek magas kapacítású (gerinc?) hálózatot kiépíteni és üzemeltetni akár 100G optikával aminek a sávszéleségge ugyis szétoszlik, kiszolgálva sok vezeték nélküli ügyfelet és eszközeiket, mondjuk akkora kapacitást biztosítanának hogy éppen profitálni tudjanak.
Sok ügyfél van akinek nem hogy rossz minőségű xDSL/rozoga kábeltv-s de semmilyen kapcsolódási lehetőség nincsen de 4G van.A 4G az Advanced-al együtt az össz kapacítás szűkebb mint amennyit tud biztosítani az 5G NR, szerintem megtapasztalhatta egyesek azt hogy túl sokan rákapcsolnak, felkapaszkodnak a 4g cellára pl tüzijátékos vagy bármelyik gyülekezős esemény esetén ahol egy ponton sűrű tömeg van ott telefonálni sem lehet ha csak 4g-re támaszkodunk nem hogy szörfölni a neten (gsm talán mehet de az is szűkebb a 4G-hez képest).
-
zzola
titán
válasz
SztiviVander
üzenetére
Megtaláltam a bejelentést a Yettel oldalán, miszerint 2025. márciusában mindenki számára elérhetővé tették. Vagy mégsem?
Bár ez is le van írva: "Jelenleg azon dolgozunk, hogy hálózatunkon minél több készülékkel elérhető legyen ez a szolgáltatás."
-
zzola
titán
válasz
SztiviVander
üzenetére
Értem amit mondasz. Az a kérdés, hogy ÁSZF ezt taglalja-e, hogy jár az ilyen fajta 5G szolgáltatás, vagy csak valami - nyilván nem publikus - belső szabályzat alapján kapcsolják be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 256GB Tüzes Ezüst gar:2028.02.09.
- DEKO DKHG03 Hőlégfúvó
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Phantom Gaming OC RX 7800XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én az általános karbantartásra gondoltam.

Mondta a héten az ügyfélszolgálatos, de rá is kerestem.