- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
makoss
veterán
válasz
SztiviVander #116102 üzenetére
Érdekes, hogy a Yettelnél az Otthonnettel nincs lefedettsége a Yettelnek, a Yeppnél meg van a címemen
Mondta a héten az ügyfélszolgálatos, de rá is kerestem.
-
makoss
veterán
válasz
SztiviVander #116100 üzenetére
Köszi de csak új kell
-
makoss
veterán
válasz
SztiviVander #116098 üzenetére
Köszi!
A Huawei 5g cpe pro2 -nak jó ára van -
makoss
veterán
válasz
SztiviVander #116096 üzenetére
Értem, és pontosan milyen eszközeid, routereid vannak?
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
SztiviVander #116091 üzenetére
Na ez jó hír.
Jövő hét végén kiderül, hogy nekem is megadják-e? -
szabonagyur
félisten
válasz
SztiviVander #115816 üzenetére
Csak ha bármi van akkor tényleg pillanatok alatt visszaadható és kérhető új.
Nem kell futárt várni stb.
-
vargazoli007
csendes tag
válasz
SztiviVander #115812 üzenetére
Igen, a 4 jegyű kódot kérte. És később sem történt olyan utalás, hogy én mulasztottam volna. De egyébként arra vonatkozóan, hogy mi a gond, soha nem tértek ki, csak balladai homályba vész, és azon kívül, hogy tudnak a problémáról, technikai gond van és hogy türelmemet kérik, semmi plusz infó nem jön. A chat egyébként viszonylag gyorsan reagál, csak épp ha véget ér a párbeszéd, soha többé nem látod az üzeneteket. Halványan kivettem a sorok között, hogy a problémám ritka ugyan, de nem egyedi. De azért 2025-ben ennyire elhasalni az több, mint gáz. És valóban, ennek egy pár perces max. pár tucat perces folyamatnak kéne lennie. Hogy itt milyen anomália borította fejre a rendszert, azt nem tudom, és az a legfurcsább, hogy nincs rá megoldásuk per pillanat semmilyen. És már háttérosztály kezében az ügy, bárkik is legyenek ők, csak hát egyelőre ott is hiába.
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
SztiviVander #115698 üzenetére
Nagyon nem aggódom, amíg ki nem rúgnak ebből a csomagból, én nem mondom fel.
Utána meg van több opció is. -
MadMancs
veterán
válasz
SztiviVander #115542 üzenetére
Nem Urbán legend, ha nem volt digi simed miért mondod? Nem mindenhol volt tetű lassú. Felénk simán hozott 40-50mbitet.
-
4Grider
félisten
válasz
SztiviVander #115542 üzenetére
Visszakereshető, hogy elég sok embert kellett a Digi topikban anno felhomályosítani, hogy miért nem működik neki egyik-másik routerben a sim kártyája.
-
4Grider
félisten
válasz
SztiviVander #115540 üzenetére
Volt már imei szűrésre példa mert a core hálózatok alapból tudják. A Diginél anno aktiválták. Sokáig nem bírják folyamatosan töltőn a modemként/routerként használt telefonok akkumulátorjai. Akku nélkül meg a többség el sem indul.
-
4Grider
félisten
válasz
SztiviVander #115538 üzenetére
Annyival mindenképpen jobb, hogy hivatalosan teheted routerbe/modembe. Mert smeddig sem tart a yeppre bekapcsolni egy imei szűrést, hogy érvényt szerezzenek a saját ászf-jüknek.
-
martongunar
tag
válasz
SztiviVander #115535 üzenetére
Komplett net apn nem állítható át, mert vannak speciális esetek (nekem is van fix IP-s ügyfelem).
-
4Grider
félisten
válasz
SztiviVander #115535 üzenetére
Előbb-utóbb ti is sorra kerültök. Nálunk nem egész egy hónapja volt az átállás, régi hipernet csomagjaink már nincsenek.
-
burgatshow
veterán
válasz
SztiviVander #115523 üzenetére
Ezert is helyeseltem a tudatos felhasznalas kijelentesedre. Pusztan a kettos mercet akartam kicsit lagyitani. Es barkit at lehet verni. A kerdes az atveresbe beleteendo energia merteke.
-
burgatshow
veterán
válasz
SztiviVander #115521 üzenetére
Hat azert boven van olyan use case ami meg az IT security-s kollegaknak is nem trivialis elso pillantasra es marhara meg kell nezni, hogy mirol is van szo. Ezzel nem az extra figyelemre es az adatkezelesre es hasznalatra vonatkozo szokasokat/gyakorlatokat akarom invalidalni mert a tudatos hasznalat az igenis fontos, de ha kihivast jelent a szakmanak is, akkor az egyszeru felhasznalotol miert varjuk el hogy legyen resen?
Nem is ertem hogyan lehet ebbol kifolyolag by standard pl. unicode a domain nev, vagy case sensitive.
yetteI.hu <> yettel.hu (szemre ugye azonos?- alakítsd nagybetusre)
yеttеl.hu <> yettel.hu (ez is szemre azonos ugye? - nezd meg a unicode erteket)Szoval nagyon esznel kell lenni.
-
MadMancs
veterán
válasz
SztiviVander #115480 üzenetére
Hivatalosan már minden NAT mögött van. Most hogy nem mindenkihez értek még el az egy dolog. Lehet napok, lehet hónapok kérdése.
-
4Grider
félisten
válasz
SztiviVander #115421 üzenetére
A keretes nálam anno 20 MHz vagy annál kevesebb 5G frekit jelentett.
-
4Grider
félisten
válasz
SztiviVander #115337 üzenetére
Marha egyszerű, benne van az ÁSZF-ben:
Yettel OtthonNet hűség nélkül
Havi előfizetési díj e-Komfort csomaggal 9 550 Ft
Havi előfizetési díj e-Komfort csomag nélkül 10 550 FtSzerk.:
Nyilván több oka van, hogy a bérelt router konstrukció felé terelnek mindenkit. Könnyen kitalálható ezek közül legalább két ok: Könnyebb támogatni a saját routereket, mint az előfizetők szedett-vedett vackait és a hűség idejére nagyjából magukhoz kötik az előfizetőt. -
4Grider
félisten
válasz
SztiviVander #115331 üzenetére
Az ok egyébként egyszerű: Saját router esetén nincs hűségidő, így a havidíj kb. annyival lesz magasabb, mint a bérelt routerrel és hűségidővel együtti havidíj. Így nem érdemes saját 5G routerre beruházni ezzel az előfizetéssel.
-
4Grider
félisten
válasz
SztiviVander #115331 üzenetére
"Az otthoni internet szolgáltatásainkat lehetőséged van saját routerrel is használni, amennyiben az műszakilag megfelelő."
-
MadMancs
veterán
válasz
SztiviVander #115295 üzenetére
A szál kiinduló pontja egy 5G szolgáltatás volt.
-
donjohnson
addikt
válasz
SztiviVander #115293 üzenetére
szerintem arra gondolt MadMancs amit én is tapasztaltam, hogy a zte-vel (mc801a) belső antennával többet lehet mérni ugyanott, mint a tp-linkkel. persze ehhez kell egy kezdeti jelszint, amit a belső antennaval elér. ha nagyon gyenge, akkor már nem.
külső antennával viszont más a helyzet, mert a zte-nek nincs kivezetve mind a 4g és 5g része egyaránt: [link]
így most lehet, hogy a tp-link a jobb, ha külső antennát használ valaki 4g-re és 5g-re is. -
Adam115
csendes tag
válasz
SztiviVander #115259 üzenetére
A vodás kivezetést honnan lehet tudni?
A telekomnál egy email (nat@telekom.hu), a vodánál egy telefon volt, hogy bridge módot szeretnék.(2-3 hónapja még tuti volt ilyen)
Ráadásul a vodás modem első 3 portja mind ad egy-egy publikus címet bridge módban
(Hogy ennek mi értelme van?) -
adika4444
addikt
válasz
SztiviVander #115249 üzenetére
El tudom képzelni, hogy van olyan régi flottaszerződés, ahol még benne van esetleg a publikus IPv4 cím. Ezektől amúgy is szabadulna a Yettel és terelne helyette az új, max. 1 TB alap áron típusú korlátlan csomagba. Kíváncsi leszek, meddig maradnak még a régiek, főleg a továbbszámlázósok, mert perpill a saját néven lévő adatkártyákat kicsit biztosabbnak érzem, míg ha drágább is, mint pl. egy iQpro.
-
MadMancs
veterán
válasz
SztiviVander #115246 üzenetére
-
Lacpac
őstag
válasz
SztiviVander #115246 üzenetére
Hát nekem semmi ilyen...
Milyen csomiban vagy? Nekem küf. Lehet azért.
Othonnet nem játszik. Akkor rögtön toronyhoz kötnének.
Helyi torony, kb 800m-re, terhelt időszakban 30/50(sajna átlag, nem minimum). Amire ráálltam, 5km, szomszéd falu, terhelt időszakban 150/90átlag, 110/70 a minimum... -
l1k3_1t
tag
válasz
SztiviVander #115006 üzenetére
Pedig kénytelenek magas kapacítású (gerinc?) hálózatot kiépíteni és üzemeltetni akár 100G optikával aminek a sávszéleségge ugyis szétoszlik, kiszolgálva sok vezeték nélküli ügyfelet és eszközeiket, mondjuk akkora kapacitást biztosítanának hogy éppen profitálni tudjanak.
Sok ügyfél van akinek nem hogy rossz minőségű xDSL/rozoga kábeltv-s de semmilyen kapcsolódási lehetőség nincsen de 4G van.A 4G az Advanced-al együtt az össz kapacítás szűkebb mint amennyit tud biztosítani az 5G NR, szerintem megtapasztalhatta egyesek azt hogy túl sokan rákapcsolnak, felkapaszkodnak a 4g cellára pl tüzijátékos vagy bármelyik gyülekezős esemény esetén ahol egy ponton sűrű tömeg van ott telefonálni sem lehet ha csak 4g-re támaszkodunk nem hogy szörfölni a neten (gsm talán mehet de az is szűkebb a 4G-hez képest).
-
zzola
titán
válasz
SztiviVander #115007 üzenetére
Megtaláltam a bejelentést a Yettel oldalán, miszerint 2025. márciusában mindenki számára elérhetővé tették. Vagy mégsem?
Bár ez is le van írva: "Jelenleg azon dolgozunk, hogy hálózatunkon minél több készülékkel elérhető legyen ez a szolgáltatás."
-
zzola
titán
válasz
SztiviVander #114997 üzenetére
Értem amit mondasz. Az a kérdés, hogy ÁSZF ezt taglalja-e, hogy jár az ilyen fajta 5G szolgáltatás, vagy csak valami - nyilván nem publikus - belső szabályzat alapján kapcsolják be.
-
tomp
félisten
válasz
SztiviVander #114976 üzenetére
Nyugi ma jött az újabb válasz és képzeld...újabb verziót írtak.
Komolyan ezekhez kellene egy Yetiológus. Ide már Rochefort is kevés lenne... -
tomp
félisten
válasz
SztiviVander #114972 üzenetére
A technikai csoport írta.
De onnan is csak kávéfőzős válasz jön.
-Általuk tesztelt telefonon automatikusan elérhető
-még nem elérhető, később fogják bevezetni
-SA tiltva van és megfelelő telefonnal automatikusan feloldásra kerül
-Fokozatosan teszik elérhetővé de nem tudják mikor
-E közben a sajtónak azt mondják, hogy elérhetőNa ezekből szedd össze a valóságot...
Értelmes emberrel sajnos nem lehet kapcsolatba lépni... -
tomp
félisten
válasz
SztiviVander #114962 üzenetére
Yettel szerint igen.
Ha általuk támogatott telefont lát a rendszer akkor az állításuk szerint a tiltást le veszik. -
tomp
félisten
válasz
SztiviVander #114862 üzenetére
Igazából be lehetne állítani úgy, hogy NSA-n több legyen a letöltés mivel az N78 mellett ott van a 4G alapsáv.
Eléggé vegyesek a mérések.
SA-n ugyan annyit mérek mint NSA-n, NSA gyorsabb, SA gyorsabb.
NSA-n nem minden esetleg hajtjuk ki teljesen az 5G sávját.
pl
NSA:
-4G és 5G sávját egyszerre használjuk
-Csak az 5G sávból kapunk sávszélt, 4G-ből nem
-Mind2 sávból kapunk de az 5G oldalt nem hajtjuk ki teljesen -
-
MadMancs
veterán
válasz
De igen. Jellemzően letöltés ugyanannyi, vagy kicsit jobb NSA-n. Kizárt hogy csak N78 gyorsabb mint N78 (100Mhz)+B3(20Mhz)+B1(20Mhz). Vagy SA módban másik toronyra csatlakozott.
-
donjohnson
addikt
válasz
gondolom a jelszint számít, és az változik, vagy állítják a határokat. én azt figyeltem meg az s23-on, hogy -82 dBm-es RSRP-nél rosszabb jelszintnél (mondjuk 90-100 körül) már ledob az N78-ról, nem tartja meg folyamatosan, csak a speedtest ideje alatt.
másrészt ha lefrissítetted a huawei 5g cpe pro 2-t a 10-esről 11-es kezdetű firmware-re (11.0.2.11(H329SP1C1217) vagy újabb, innen már lemaradtam), akkor az is jobban fogja szeretni a 4g-t mint az 5g-t.
ezért lenne jó neked is az SA, mint tomp-nak.
-
Landsmann
addikt
válasz
SztiviVander #114838 üzenetére
Nem vagyok benne biztos, hogy ez teljesen így működik. Én már próbáltam korábban, Amikor a telefon 5G Only módban volt, (pl Netmonster Phone info menűben bekapcsolható) Nem látta az 5G SA hálózatokat. Amikor kóddal előcsaltam az Önálló mód kapcsolót, amit be/ki lehet kapcsolni most már menűben, akkor a bekapcsolt állapotban már látta az SA hálózatot mikor a telefon 5G Only-ban volt. A hálózatra ráállni persze nem tudott, mert előfizetői szinten nincs engedélyezve, de a monitorozó programok látják és logolják is az SA hálózatot.
-
Landsmann
addikt
válasz
SztiviVander #114816 üzenetére
Az Önálló mód nem egyenlő az 5G only/5G preferred dologgal.
-
tomp
félisten
válasz
E közben a webchat ügyfélszolgálat azt se tudja hol dolgozik...
Szerinte az SA-t nem kell külön kérni, mindenkinek elérhető hasonlóan mint régen a 4G-nél. Szerinte azt se kellett külön kérni...
Naja. Ezért volt nálam megrendelve a "30GB+4G" 8.990Ft-ért.
Ha ennyire nincs képben miért ügyfélszolgáltos... -
MadMancs
veterán
válasz
Oneui 7 ben sincs 5G only menüpont. S24U
-
4Grider
félisten
válasz
SztiviVander #114783 üzenetére
Ne viccelj már. A távoli asztali kapcsolat azonnal megszakad ilyen kimaradásokkal.
-
csernak75
senior tag
válasz
SztiviVander #114781 üzenetére
Szia, prábáltad másik eszközzel is? Mert lehet csak a router "köhög".
-
4Grider
félisten
válasz
SztiviVander #114781 üzenetére
Hónapok óta csak yettel mobilnetet használok napi 8-10 órában. Ha ilyen probléma általános lenne, akkor gondolhatod, hogy rég visszatértem volna optikára. Van olyan 10 számítógépes telephelyünk, ahol csak yettel mobilnet van az online ügyviteli rendszerhez és a térfigyelő kamerákhoz. Egy éve nem hallottam rá semmi panaszt.
-
pdr755
aktív tag
válasz
SztiviVander #114703 üzenetére
A bankok emberemlékezet óta csinálják azt hogy X dolog Y forintba kerül, de most K időpontig akciósan 0 Ft. Aztán a K időpont közeledtével átírják egy későbbi N időpontra. És így tovább. Akár a yettel is mondhatja azt is jövőre h a kedvezményt X-ig meghosszabbítjuk.
-
yanna
addikt
válasz
SztiviVander #114703 üzenetére
"És ezt miből számolta ki? Matematikus ön, vagy miből számolta ki?"
-
PedroPascal
őstag
válasz
SztiviVander #114485 üzenetére
Szerintem a Yettel nagyon jó áron adja a készüléket de a díjcsomag valóban drága. A másik kettő nem ad annyi kedvezményt készülékre csak mobil csomag estén mint a Yettel.
-
MadMancs
veterán
válasz
SztiviVander #114450 üzenetére
Igen. Ezért írtam hogy hajaz a régi djuice ra. Az is hasonló hibrid konstrukció volt.
-
válasz
SztiviVander #114397 üzenetére
Én tplink routert kaptam [link] , de gondolom ugyanaz a teendő.
-
zzola
titán
válasz
SztiviVander #114353 üzenetére
Nem gondolom, hogy tojnak. Látod másnap hívtak...
De ha tojnak is, díjmentes időszakban vagyok, ha nem oldják meg a problémát, akkor lemondom a szolgáltatást. -
zzola
titán
válasz
SztiviVander #114344 üzenetére
Azért arra kíváncsi vagyok, hogy ha képeket kérnek - márpedig tőlem kérték - azt hogyan küldöd be telefonon és / vagy személyesen.
-
donjohnson
addikt
válasz
SztiviVander #114344 üzenetére
valószínűleg nem tudsz lényegretörően fogalmazni, és belekeversz olyanokat (mint most is, chat), ami félreviszi.
akkor telefonálgass. -
donjohnson
addikt
válasz
SztiviVander #114339 üzenetére
nem a chat-ről van szó, hanem az e-mailes formanyomtatványról. az hivatalosabb.
van az a mondás, hogy a szó elszáll, az írás megmarad.
ez mindenhol igaz, hidd el.
ha fel tudsz mutatni írásbeli előzményt, akkor több esélyed van előrejutni, mint ugyanazokat a köröket lefutni más emberrel szóban.
nekem se lenne türelmem 40 percet telefonálgatni.
leírom nekik, aztán hívjanak vagy írjanak, ha elolvasta a megfelelő ember. -
arcszesz
aktív tag
válasz
SztiviVander #114316 üzenetére
Furcsa hogy ÁSZF szerint a BASIC ugyanannyiba kerül mint a normál othonnet. A honlap szerint a BASIC mindig is kb. feleannyiba került mint a normál.
Azért szerintem majd rákérdezek boltban ha arra járok, mi az igazság.
-
PedroPascal
őstag
válasz
SztiviVander #114312 üzenetére
Yepp? Fizikai simel megoldható nem?
-
MadMancs
veterán
válasz
SztiviVander #114120 üzenetére
Yettel vowifi az indulástól számítva ilyen. Nem kellett nagyon belenyúlkálni.
-
Renwick
őstag
válasz
SztiviVander #114105 üzenetére
Az én infóm szerint úgy működik, hogy az 5G-képes készülék ha támogatott, automatikusan 5G SA-ra megy fel,, hívásnál pedig fallbackel VoLTE-re - tökmindegy, mit állítasz be. Kivéve persze ha tiltod az 5G csatlakozást.
-
4Grider
félisten
válasz
SztiviVander #113988 üzenetére
Jut eszembe. Napi néhány órát én is fenn vagyok a céges távoli asztalon laptoppal és tablettel is.Mind a kettőben adatkártya van. Feltűnt volna, ha a távoli asztal szakadozik. Wifit azért nem használok velük, mert telekom netem van otthon és a távmenedzsmenthez megbízhatatlan mostanában a nemzetközi kapcsolatuk. A yettel viszont használható, még itt vidéken is, ahol épp csak 20 MHz-nyi B20-at látok.
-
MadMancs
veterán
válasz
SztiviVander #113955 üzenetére
Ilyennel nem találkoztam. Mondjuk az is igaz hogy itthon fix 5G ha ez számít, úton zenét hallgatok ott még van buffer, munkahelyemen meg nem használok saját telót nagyon.
-
4Grider
félisten
válasz
SztiviVander #113955 üzenetére
Én még ezt nem vettem észre, bár tény, hogy 90%-ban az online apn-t használom az online rádióhoz, ami elég sokat megy minden nap az autóban és erősen gondolkoznom kell, hogy mikor döccent meg utoljára...
-
MadMancs
veterán
válasz
SztiviVander #113951 üzenetére
Egyébként érdekes hogy mostanában (szerencsére engem elkerült eddig) egyre több a panasz hogy ez az nem működik yettel mobilnettel.
-
MadMancs
veterán
válasz
SztiviVander #113689 üzenetére
Teló a 192.0.0.2 őt kapja, az adott oldalon ezt látom. IPv6 cím megegyezik amit teló hálózat állapot menüben látok.
-
MadMancs
veterán
válasz
SztiviVander #113679 üzenetére
Mobilokon online, Otthonnet pedig net.
-
Landsmann
addikt
válasz
SztiviVander #113676 üzenetére
Ugyanaz mindkettő. Online, IPV4.
-
4Grider
félisten
válasz
SztiviVander #113671 üzenetére
Én biztos, hogy publikus ip-n maradtam az összes előfizetéssel (van egy pár). Persze felém is jelezték, hogy ez nem sokáig lesz így...
-
Landsmann
addikt
válasz
SztiviVander #113671 üzenetére
Két telefonon is fut folyamatosan a Netmonster. Látom, az egyik telefon mutatja, hogy van új cella. No, mondom az érdekes, mert az a telefon kedd óta el sem mozdult az asztalról. Nézem, hajnali 3 óra után átváltott GSM hálózatra, de nem a helyi, hanem a szomszéd városbeli toronyra. Aztán 11 perc múlva a helyi GSM hálózatra de ottt is volt 3 cellaváltás. Aztán délelőtt 10 előtt váltott vissza 4G-re. Na, ebben az az érdekes, hogy ok nélkül ilyet sosem csinált. Nézem a másik telefont, az egész nap el sem mozdult a B3-ról, még hajnalban sem. Pedig él nyolcig egy helyen volt a két telefon, aztán amin nem volt változás, az velem volt, együtt mentünk a munkahelyre. (ugyanaz a cella fed le mint itthon, nem kell cellát váltani) Többször is telefonáltam, a B3-ról nem tágított, pedig beszéd közben szokott váltani B8-ra vagy B28-ra. De most nem. Szóval így együtt ezzel a két telefonnal nem tudom értelmezni a dolgokat. Az egyik szerint egy időre kiesett a helyi bázisállomás teljesen, majd órtákig csak 2G volt, a másik szerint meg nem történt semmi. Tény, hogy amelyik szerint nem történt semmi, lényegesen kevesebbszer szokott cellát váltani mint a másik, de ha egyszer a teljes hálózat lehal akár csak pár percre is, hát valahova annak is kellene csatlakozni.
Most nézem, gyakortlatilag pár perc eltéréssel akkor történt nálam is, mint Tomp kollégánál. -
atika88
senior tag
válasz
SztiviVander #113661 üzenetére
Benéztem valóban bocsi, nem követem én ez az adok veszek szolgáltatókat bolhapiacot. Jogos az észrevétel.
Tehát az ex Telenor mobiltelefon (a kék propeller is beúszik magyarán) egyszer csak gondolt egyet és nem akart függetlenül működni Telekom simmel. Kérdem én miért? Yettel ezzel tud kezdeni bármit is vajon? -
SztiviVander
addikt
válasz
SztiviVander #113554 üzenetére
Az az adathalasz oldal ami nem publikus szemelyes adatokat es/vagy felhasznalonevet/jelszot/pinkodot akar megtudni toled. Nem kell ehhez meg domaint se csekkolni, a valodi bank/szolgaltato sose ker ilyesmit, es ezt rengeteg feluleten probaljak is az emberekbe sulykolni, de lathatoan nem tul nagy sikerrel.
Az egyszeri felhasznalonak igazabol csak picit gondokodni kene tudni, ha nem tud (ami nepbetegseg kezd lenni), akkor majd onnan tudja meg hogy adathalasz oldalra irogatta be az adatait amikor jon az ertesites hogy pl vasarolt egy jo kiadosat kinaban*veletlen a valaszra nyomtam szerk helyett*
-
csacsi67
addikt
válasz
SztiviVander #113458 üzenetére
De arra emlékszel amikor volt a Forma 1 nálunk a 90 x években még a Balatonnál sem tudtál telefonálni mert le hasalt a hálozat.
-
szabonagyur
félisten
válasz
SztiviVander #113362 üzenetére
Em mentem vegig a rendelesen, volt eSIM opcio, ami nekem jol jonne.
Pont ma kotottem Yeppet mert hirtelen kellet, 10 percen belul mar hasznaltam is. -
Henri
kezdő
válasz
SztiviVander #113343 üzenetére
Az meg a másik, hogy tologatják folyamatosan. Láthatóan nagyon szenvednek az egésszel.
-
zzola
titán
válasz
SztiviVander #113295 üzenetére
Vagy csak 50Mbit-est engedne rendelni, valószínű ezeken a helyeken már kezd telítődni a létszám.
-
Moleman
addikt
válasz
SztiviVander #113295 üzenetére
Szuper, köszönöm!
-
Krystal_s
addikt
válasz
SztiviVander #113168 üzenetére
Mielőtt hülyeséget okoskosz tele jóindulattal, nézz utána!!!
Nem én találtam ki, tele vannak ilyen problémákkal az aktuális topikok és a neten is....
Csak tudnám minek vannak itt ilyen emberek, akiknek egy értelmes hozzászólásuk nincs, állítólag problémájuk sem, de mégis egész nap azt lesik másoknak mi a problémája.... és beszólnak neki. -
helgi
aktív tag
válasz
Akkor nagyon remélem a YETTEL részéről, hogy ki fognak menni őrizni a házamat!
-
bopeti98
őstag
válasz
Ezt én sem értem egészen, hogy a CGNAT miatt miért kéne rögtön kukába dobni egy játékkonzolt. Talán a PlayStation Portal az egyetlen, aminél probléma a publikus IP hiánya, de szerintem ez is elég réteg cucc. Az IP kamerák nagy része szintén megy CGNAT mögött is a gyártó hivatalos appjával. Ha meg valakinek bármi miatt mégis kell a publikus IP, biztos megoldják majd OtthonNet esetén. Felesleges ezt ennyire túlreagálni.
-
paulo92
tag
válasz
SztiviVander #113155 üzenetére
Igen, ez furcsa számomra is, hogy miért változik a ping amikor 5g NSA-ra rakom a telekom simmel
, pedig nics is ott 5g... Azt sajnos nem tudom, hogy a torony hogy kapja a hálózatot, de a szomszéd faluban ahol a torony is található van optika kiépítve.
-
ggabor02
aktív tag
válasz
SztiviVander #113117 üzenetére
Ma jött a számla, az adatkártyánál ezt írja:
Tájékoztatjuk, hogy a szolgáltatásához tartozó internet hozzáférési pont hálózat oldali beállításai 2025 elsõ negyedévében megváltoznak, amivel Önnek nincsen teendõje. A változással kapcsolatban további információkat a yettel.hu/privat-ip-cim oldalon találhat. Ha valamely internet hozzáférést igénylõ szolgáltatásával kapcsolatban mûködési problémát tapasztalna, kérjük keresse fel ügyfélszolgálatunkat a yettel.hu címen.
Ezek szerint megszűnik a publikus IP cím. [link] -
Baltazár123
őstag
válasz
SztiviVander #113104 üzenetére
Galaxy A71-en megy az adatkártya online-al, most néztem. Van egy ilyen gondom most, hogy telefoncsere volt S24+-ra és nem megy a yeti net az új telefonban. Ez csak adatkártya, átírtam "Yettel net" és AP "net"-re és nem müxik. Egy rokonom járt hasonlóan és neki másnapra úgy megjavult, hogy semmit se csinált vele közben, mert nem ért a telefon beállításokhoz egyáltalán.
Lehetséges, hogy a yeti blokkolja a sim kártyát (csak adatkártyát) telefoncsere után egy ideig? -
Poccc97
tag
válasz
SztiviVander #113101 üzenetére
Nekem az adatkártya nem csatlakozik
apn-el, csak anet
megy. -
RoyalAirForc
aktív tag
válasz
SztiviVander #113038 üzenetére
-
trec12
addikt
válasz
SztiviVander #113030 üzenetére
Olyannal én még nem találkoztam persze nem lehetetlen. Ahol betelik a bázis oda nem adnak ki több Otthonnetet tudtommal. Volt nálam próbán az Otthonnet itt megfelelő térerőt írt - néha gyengét attól függ merre vittem a routert - de 300 alá nem ment inkább 500 körül volt az átlag.
-
Zsombe
senior tag
válasz
SztiviVander #112754 üzenetére
Nem, alap beállításon van. De nem is találok benne bridge/route módválasztót.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
SztiviVander #112676 üzenetére
Sokan használnak félmilliós telefont, feltöltőkártyás csomaggal, évente 3-5 ezret rátöltve …
egyébként nekem úgy rémlik jelzi az iPhone, hogy költség lehet, csak szerintem ezt se olvassák el sokan.
Könnyebb mindenki mást szidni.
-
Ricsxx
tag
válasz
SztiviVander #112383 üzenetére
Nyilván, mert ettől függetlenül nem próbálhattam őket hívni és személyesen is bemenni…De jól levontad a tanulságot
-
zzola
titán
válasz
SztiviVander #112383 üzenetére
Mindegy, inkább kussolok.
-
bociusz
aktív tag
válasz
SztiviVander #112345 üzenetére
Nem tudom, ezt a helyszínen kéne megnézni valakinek, ha arra jár. Ami a Cellmapperen felbukkant, az SA kiépítést jelent, ettől függetlenül működhet NSA-ban is.
Ami még kérdés, hogy osztozik-e DSS-ben a freki, vagy azt lekapcsolták. Az utolsó 4G-s 700 MHz mérés Sopronban júliusi. -
l1k3_1t
tag
válasz
SztiviVander #112345 üzenetére
Öröm lenne nagy távolságban rendes 5G-t is látni ami nem 4G adóról menne.
-
válasz
SztiviVander #112246 üzenetére
Köszönöm
.
-
törölt tag
válasz
SztiviVander #112156 üzenetére
Köszi, kipróbálom. Én is azt feltételezem, hogy hogy napi 3-4GB-os forgalom mellett nem fogja érdekelni a yettelt, hogy miben van használva.
-
TODI1111
veterán
válasz
SztiviVander #112026 üzenetére
Most próbáltam megint, még mindig nem működik. Szerintem ma már nem is fog.
-
TODI1111
veterán
válasz
SztiviVander #112019 üzenetére
Éppen ezt akartam kérdezni, hogy általános a probléma vagy nálam van a hiba? Ezek szerint még nem tudták befejezni a karbantartást.
-
yanna
addikt
válasz
SztiviVander #112019 üzenetére
Engem most beengedett. Jaaa, most látom weben nem, azt nem tudom.
-
winbox
senior tag
válasz
SztiviVander #111909 üzenetére
Üzletben igen. De az ügyfélszolgálatos elsőre nekem is azt mondta, hogy csak routerrel együtt lehet. Mondom neki ott van az oldalon, hogy lehet használni saját routerrel is, aztán egyből adta is csak a sim-et, bérleti díj nélkül.
-
bopeti98
őstag
válasz
SztiviVander #111907 üzenetére
Adnak OtthonNetet eszköz nélkül is, ha elérhető az adott címen. Nem kötelező a routert is bérelni mellé.
-
MadMancs
veterán
válasz
SztiviVander #111847 üzenetére
Jól gondolod.
Nálam SA esetén átlag fele a feltöltés. Át is állítottan NSA-ra.
-
csernak75
senior tag
válasz
SztiviVander #111847 üzenetére
Én is észre vettem csukott ablaknál 700/50 Mbps nyitott ablaknál 750/110Mbps amit mérek. Feltöltés elég érzékeny pedig -80dBm körül van a jel amire 100% ot ír.
-
törölt tag
válasz
SztiviVander #111719 üzenetére
Köszönöm szépen
Mennyibe kerül és hogy lehet megrendelni? -
donjohnson
addikt
válasz
SztiviVander #111582 üzenetére
örülök, hogy tudsz olvasni. én továbbra se állítottam, hogy a telekomnak ez lenne a célja.
a kérdőjel a hsz első felében van.
próbáld meg értelmezni az egészet, és hogy mire írtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- SkyShowtime
- eBay-es kütyük kis pénzért
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- TCL LCD és LED TV-k
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RTX 3060Ti/3080/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- 24 GB-os RTX 4090 - HP OEM - garanciával
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest