Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Akkor most mekkora lesz az az akku?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomPack
őstag
Sziasztok!
Gyerkőcnek fizetnék elő Yepp korlátlan netre.
Az kivitelezhető, hogy az én telefonom lenne az app, ahol tudom kezelni a fizetést, és az ő telefonján aktíválnánk az eSIM-et?
Ha nem veszünk mellé perceket, akkor jól értelmezem, hogy nem tud számlát csinálni, egyszerűen csak nem fog tudni telefonálni róla?
(DualSIM-es a telefonja, és mellette a rendes Domino kártyája lenne, szóval ez nem para, sőt!)
Köszi! -
yanna
addikt
válasz
remetelvtars
üzenetére
Abszolut nem röhögök, hahotázok...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Zssom
tag
válasz
remetelvtars
üzenetére
Nem tréfált meg valaki esetleg a készülékkereső appal? Ha azon megcsörgetnek, akkor sincs semmilyen felugró ablak, azt a csörgést csak a bekapcsoló gomb nyomásával tudod kikapcsolni és semmi nyoma nem marad nálad
Szerk:. Látom, megoldódott
-
remetelvtars
junior tag
válasz
remetelvtars
üzenetére
Megoldodott a rejtely...
De ne rohogjetek tul hangosan!...
A masik telefonon csorgott... Csak az alatta volt, taskaban, es vmiert a rezges nem erzodott at, meg az a regi szamom, amit mar ski nem hasznal szinte, es elvileg az illeto is tudja az ujat, uh eszembe se jutott, h bki is eppen azon hivjon... -
remetelvtars
junior tag
válasz
donjohnson
üzenetére
Nem, moto.
-
donjohnson
addikt
válasz
remetelvtars
üzenetére
xiaomi?
-
4Grider
félisten
válasz
remetelvtars
üzenetére
A tárcsázó is csak egy app, ha nyomogatod a telefont háttérbe kerülhet, meghülyülhet.
-
remetelvtars
junior tag
Ilyet se pipaltam meg... Kezemben a telefon, eppen nyomogatom, mikor hiv vki. De nem ugrik fel smi, nem ir ki smit. Utana -mivel az idopontbol sejtettem, felhivtam az illetot. Es tudtam kimenot inditani, holott a bejovo csengese nem szunt meg. Es vban o keresett, de addigra mar le is tette. Persze megneztem az elozmenyekben, es smi nyoma, h keresett. Tehat veletlenul nem nyomhattam ki, meg akkor nem is csengett volna tovabb.
Na, ez mi lehetett??? 😯🤔 -
bp15
junior tag
válasz
donjohnson
üzenetére
nem írtam, hogy yetteles sim van benne: amúgy telekom
-
bp15
junior tag
válasz
boborján2
üzenetére
Az nem jelent semmit sem.
Nekem pl. van egy B535-232-m és ránéztem hogy milyen tornyon vagyok: mondanom sem kell a legtávolabbin, aminek a szórása cellmapper szerint nem ér el hozzám. Magyarán: hogy a cellmapperen mi van, az csak "tájékoztató" jellegű. Mindez azért van, mert pl. én a Hua 535--tel nem fogok és nem is tudok azonosító pontokat regisztrálni, és feltölteni a cellmapper adatbázisába. Ebből kifolyólag, a cellmapperen nem fog megjelenni, hogy az adott állomás távollab is ellát.
Ugyanúgy nálad: ha senki nem rögzített pontokat a te utcádban, akkor a cellmapper azt mutatja, hogy másik irányba sugároz az állomás. -
Caldera
senior tag
válasz
SztiviVander
üzenetére
Oda se kell mennie, a Celmapper-ben látszik, hogy melyik terület felé szór.
-
boborján2
őstag
válasz
SztiviVander
üzenetére
Köszi. Az azonosító alapján így megvan.
Tök frankó , hogy a térkép szerint ez a cella a falu túlsó felére sugároz
Legalábbis ha mindent jól néztem.
-
boborján2
őstag
válasz
SztiviVander
üzenetére
Honnan lehet kideríteni hogy egyáltalán melyik toronnyal kommunikál és az merre van irányítva? Csak van valami adatbázis valahol.
Talán segíthetne rajtam is. Hamarosan bekötik a normális neten, addig meg UTP vel ideiglenesen elvinném az egyébként kialakított helyéről.
-
SztiviVander
addikt
válasz
Dr Bubo
üzenetére
elozore rakotve:
...es nagyon nem mindegy az se hogy merre nez a tornyon az aau, mert hiaba van kozel ha mas iranyba szor. viszont ha pont feled nez az antenna akkor a tavolsag es a hazak is kevesbe szamitanak. pont ezzel szopok hogy felraktak ide a kozelbe egy uj aaut, de az meg koztem (hiaba van kozel) van 4 tarsashaz raadasul a nyilasszog szele fele is vagyok ugyhogy a letoltes alig gyorsabb mint 4g-n viszont a feltoltes harmada ping meg vallalhatatlan. Azt a tavolabbit meg amit eddig hasznaltam valszeg szepen elforgattak (mondvan ezt a reszt mar ugyis lefedi az uj) mert azt mar a netmonster se latja. Ja es van egy masik is szinten kozel (~100m + ket haz koztunk) de annak az iranyara pont merolegesen vagyok, ugyhogy annak a jelet szinten nem is latni. Bosszanto de hat ez van, nem az en igenyeimet nezik nyilvan. -
4Grider
félisten
válasz
remetelvtars
üzenetére
Több toronyra zárnak (városi környezetben) az irányítószám alapján. Aztán ha nem jön be, akkor hozzá tudnak csapni egy szomszéd körzetet is. De ahhoz folyamatosan hibát kell jelenteni.
-
válasz
remetelvtars
üzenetére
Ennyire azért nem vagyok képben.
A lakcím alapján lehet, hogy több toronyra is engedi a rendszer. Talán egy Yettel technikus meg tudná mondani. -
B@ldrick
aktív tag
Másnál nem állt le az otthonnet? Azt dobta be hogy masik iranyitoszamon vagyok, de meg se mozditottam. Ujrainditas megvolt, MC801A-ban minden jo, N78 savon van. Uj 84-es ipt is adott a routeremnek.
-
dokee78
félisten
válasz
donjohnson
üzenetére
-
boborján2
őstag
válasz
donjohnson
üzenetére
De miért kell kb. mindenkivel szemben a torrent kártyát előhúzni? Ki mondta hogy torrentre használom?
Sőt korábban mikor a sebesség szarakodott már akkor is írtam hogy nem használok torrentet.Egy egyszerű kérdést tettem fel , de úgy látom kaptam egy adag kioktatást is ,a viszonlyag korrekt válasz mellé. Egyébként a maradék 10%-ba tartozom ,mert pl van egy nasom, amihez nem baj ha van egy kis stabil upload a mentésekhez. Remélem most erre nem az lesz a válasz ,hogy a nashoz rendeljek magamnak béreltvonalat.
-
donjohnson
addikt
válasz
boborján2
üzenetére
röviden: nem mert nincs akkora antennád (adási teljesítményed, Watt), mint amekorra egy bázisállomásnak. kis eszköz vs. nagy eszköz.
téged egy slaggal locsolnak, neked meg egy vízipisztolyod van, amivel visszalőhetsz.
meg valószínűleg rossz térerejű helyen laksz, mert lehetne több is.másrészt felfelé általában 1 frekvencián megy az adat. lefelé meg akár 2-3 frekvenciát is összefog, hogy lefelé gyorsabb legyen.
ilyen a technológia.
nem torrentezésre lett kitalálva.
az emberek 90%-a nem feltölt, hanem videót néz, cseveg, olvas. ahhoz nem kell nagy feltöltési sebesség. -
boborján2
őstag
Most úgy néz ki ezen a helyen és szögben tartja a 110-120 megabitet. Ami viszont még nekem egy nagy kérdőjel miért csak 8-10 a feltöltés? Nagyon keservesen néha 15 ,de az 10 mérésből 1x.
Bár nem értek hozzá, de ha van annyi térerő hogy a 120 lefelé megvan , nem kellene hogy felfelé is növekedjen?
-
boborján2
őstag
válasz
remetelvtars
üzenetére
Nagyon erősködött hogy januártól ez a policy. Nem nagyon hatotta meg hogy simán rámondtam csak ezért lemondom.
-
boborján2
őstag
válasz
Lacpac
üzenetére
Most beszéltem ügyfélszolgálattal.
Világosan és érthetően elmagyaráztam ,hogy a biztonsági kamera rendszer miatt szükségem van a publikus ip-re és port átirányításra. Egyeztetett valakivel a háttérben és az van hogy nincs publikus ip. Mondom oké , de akkor ez így kuka. Nagyon sajnálja hogy nem nyerte el tetszésemet a szolgáltatás.Ezt hívom és internet szolgáltatás helyett, egy fél internet szolgáltatásnak , de teljes áron.
Kifelé lehet rajta kummunikálni , befelé már nem. -
Lacpac
őstag
válasz
boborján2
üzenetére
Hely sokat számít?!
Nem csak a hely, a router elhelyezése az adott ponton is sokat számít.
Amíg nem volt árbócra szerelhető cucc, addig a szobába a szekrény tetejére volt téve a B818.
Nekem azon a ponton kellett a routert az "arcára" borítanom, úgy, hogy a bal oldala nézett a torony felé. Ha a jobb oldala volt torony irányba, az felezte a le/feltöltést.
Ha a talpán állt a gyári poziban, bárhogy forgatva, akkor minimum harmadolta. -
boborján2
őstag
válasz
donjohnson
üzenetére
Oda nem tudom visszatenni , mivel ennek az eszköznek és sokminden másiknak is a felújításkor dedikált hely lett kialakítva.
Most annyit csináltam hogy odébb raktam 1métert , kb amennyit a vezetéke engedett , most 125/15 lett. Csak attól félek egy óra múlva gondol egyet és megint elfossa magát.
Nem baj van vezeték toldani a tápot, megyünk odébb még 1 métert
Szóval ha egyetlen méter ennyit számít, akkor itt ezen a földrajzi ponton ennek a cuccnak a működése nagyjából hajszálon lóg, ami nem túl bíztató.
-
donjohnson
addikt
válasz
boborján2
üzenetére
ha átvitted a másik szobába már az is sokat számít.
ez mobilinternet.
valakinek csak az ablakba rakva működik normális sebességgel.
tedd vissza oda, ahol először volt, mérj 3-4 sebességmérést a speedtest.net-en és visszaáll a kezdeti sebességre. -
4Grider
félisten
válasz
boborján2
üzenetére
A bázisállomás és végfelhasználói eszköz közötti egyeztetéseknek nincs köze az előfizetőhöz, ez egy automatizmus, szóval nem érdemes bármit is belemagyarázni. Ha jó és stabil sebességet akar az ember, akkor a bázisállomás számára a lehető legközelebbről és legjobban láthatóvá kell tenni az eszközt, különben küzdeni fognak egymással (és esetleg másik szolgáltatóval ha Kelet-Magyarországon vagy).
-
4Grider
félisten
válasz
boborján2
üzenetére
A mobil szolgáltatások átjátszó állomásokon keresztül elérhetőek. Ezek az állomások 2-6 db különböző frekvencián keresztül kommunikálnak a végfelhasználók készülékeivel. Nagyon nem mindegy, hogy a készülék és a bázisállomás antennái között milyen tereptárgyak vannak. Ha ebbe a vonalba beleteszel 2-3 falat, födémet, stb. akkor bizony a bázisállomás simán előfordulhat, hogy egy kisebb sávszélességű ám a falakon keresztül jobban terjedő frekvenciá(k)ra tesz át. Majd ha ezek is elkezdenek fogyni (mert annyira sz.r helyre került a router), akkor simán bekövetkezhet, hogy marad az egyetlen és legjobban terjedő frekvencia a 700 MHz. Amiből összesen van vagy 5 MHz. Nem lesz gyors, az biztos. De még az is előfordulhat, hogy az új helyről már csak egy agyonterhelt Telekomos 800 MHz-es cellát fog látni az eszközöd.
Na, ezért van a 30 napos ingyenes próbaidő. -
Lacpac
őstag
válasz
4Grider
üzenetére
De lehet, nekem sikerült.
3 telefon, egy személyes boltban, majd két email.
Ahogy észrevettem, az a lényeg, hogy a kérdésre mire kell, ne az legyen a válasz hogy csak, mi közöd....
Én leírtam mindent, miért kell, mire használom,
A válasz az volt, hogy megvizsgáltuk, visszakapcsoltuk.Szóval nem adják könnyen, de el lehet intézni.
Én jeleztem, hogy fizetni is hajlandó lennék érte, csak az a kisvállalatiban van. Az meg nem jár nekem. -
boborján2
őstag
válasz
4Grider
üzenetére
Nem tudom, nálunk egy mikrós van , ott havi +500 - ért lehet kérni publikus címet.
+ Kérdés!
Az mitől van hogy lerktam a laptop mellé még beállítottam, 110/20 - at tudott.
Átvittem a másik szobába a végleges helyére , lett belőle 60/15-18.Szépen működik , aztán kb. 1 óra elteltével már csak tartósan 3/2
Ha tovább várok akkor már csak tized megabitek lesznek vagy hogy van ez? -
dokee78
félisten
Valakinek van tapasztalata a henger alakú ZTE 5G routerrel kapcsolatban?
Mit tudnék beállítani,hogy engedje a torrentet 1MBit/s fölött is le tölteni?
Az előző Huawei routerrel simán jött lefelé 12Mbit/s-el! -
boborján2
őstag
Tudok kérni publikus ip-t az otthonnethez?
Nem érem el az RTSP kamera streamet, nem megy a Wireguard , stb... ez így kalap sz@r.
-
bp15
junior tag
válasz
remetelvtars
üzenetére
Ha pl a HU (20) - HU (30) irány korlátlan és ingyens, akkor roamingban is korlátlanul és ingyensen hívsz minden magyar számot, sőt az összes EU-s számot is.
-
Shev acm7
tag
Sziasztok! Mi lehet az oka annak, hogy külföldön az adathasználat működik, de Magyarországra hívást indítani nem sikerül? 2x próbáltam (Szlovákia, Görögország), mindkétszer nem volt kicsöngés. Korábban ilyen gondom nem volt, lehet a mostani készülékem beállításainál van valami rosszul? (Motorola Moto G54 5G)
-
4Grider
félisten
válasz
remetelvtars
üzenetére
Ha hálózaton kívül is ingyen van minden, akkor eu roaming alatt is hálózaton kívül ingyen kell hívnod mindent, plusz az egyéb EU-s hívószámokat is, hiszen azokat is hálózaton kívüli percdíjjal hívod.
-
remetelvtars
junior tag
Ha vkinek olyan elofizetese van, h minden magyar iranyba ingyenes, annak roamingban (EU) mi a helyzet? Van x szabad perc, v az elejetol mindig halozaton kivuli a percdij?
-
yodee_
őstag
válasz
SztiviVander
üzenetére
11 wireguard kapcsolatom van abból talán már csak ez megy publikus ip mögül. Mivel a többivel sincs gond így szerintem ezzel sem lesz.
-
vzsryl
nagyúr
Sziasztok!
Idén is várható az új Iphone szériára előrendelési lehetőség?
utoljára 15PM-et, előtte meg 13P-t rendeltem elő a yettelnél, és nagyon gyorsan hozzájutottam. -
Trailbreaker
tag
válasz
yanna
üzenetére
Riportolják már egy ideje, és előbb utóbb de át lesz terelve erre az email címre
visszaeles-megelozes@yettel.hu és akkor se telefonon sem weben sem üzletben nem tud semilyen Yettel szolgáltatásra szerződni (feltöltő kártya kivétel), hiába volt korábban jól fizető ügyfél, szépen bekérnek 65.000 Ft forgalmi előleget és akkor már lehet szerződni. Szóval kihozom az otthon netet vissza viszem, megint kihozom, megint vissza viszem, nem éri meg játszani ezzel, mert kispadra teszik az embert.
-
boborján2
őstag
válasz
yanna
üzenetére
Abszolút yettel szűz vagyok

Ilyen tekintetben minden számláló nálam biztosan nullát mutat.Természetessen nem akarok ezzel szórakozni. És mivel tutira biztos vagyok benne hogy nem lesz rózsás a sebesség ,többször a közeljövőben nem is kell ilyet kihoznom. De bevallom azért kíváncsi is vagyok , meg vezetékes szolgáltató váltásban is vagyok és valahogy át kell hidalnom a kieső időt a kamerák miatt.
Még annyi kérdésem lenne hogy a router mennyire fapados? Két dolog lenne fontos, a DMZ egy belső címre , és a DDNS (noip) már persze ha egyáltalán publikus ip-t adnak.
Pár napja a telekom hozott olyan hiper szuper modern zsír új HGW-t , hogy ezekből egyik sem volt benne
-
Landsmann
addikt
Debrecen nyugati részén (Kismacs, BMW gyár, Látóképi csárda) nem tapasztalt valaki problémát? Szinte csak 2G, borzalmasan ramaty hangminőség. Szakadozik, kimarad, meg is szakad a vonal, hívhatatlan a szám. Ügyfélszolgálat szerint 28-tól 7-ig voltak munkálatok, de annak elvileg nem kellene problémát okozni. Én a múlt hét közepe óta tapasztalom, hogy nagyon rossz lett a hívásminőség. Az én telefonom is nagyrészt 2G-n volt. Távolabbi 2G-s toronyra volt csatlakozva. 4G-t nem is nagyon látott.
-
tomp
félisten
válasz
yanna
üzenetére
De!
Mikor legutóbb kihoztam az OtthonNet kártyát router nélkül nem volt 5G SA a kártyán. Visszavittem az ügyintéző berögzítette az előfizetés megszüntetését és máris csinálta az újat már eszközzel ugyan úgy próbával.
Csak akkor nem engedi a rendszer a próbaidőszakot ha már eleve van egy élő OtthonNet előfizetése az embernek. -
-
boborján2
őstag
Yeti otthon netet tudok úgy rendelni hogy besétálok a boltba, aláírom és a kezembe nyomják az eszközt?
Ez nyilván nem online rendelés. Ilyenkor is van próbaidőszak? (mert van egy tippem mennyi megabit lesz a csúcsteljesítmény
)
Illetve valami kauciót egyéb összeget kell fizetni?Csak azért kérdezem mert semmi kedvem a neten ezzel szórakozni és utána várni a futárt.
Köszi

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Drum 'n' bass
- Crimson Desert
- Elektromos autók - motorok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Ubuntu Linux
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular, 49 mm újszerű titán zöld-szürke BKNTATLAN terep pánt! Akku 99%!
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 SWIFT Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- MacBook Pro 14" M3 Pro /11C/14C/18GB/1024GB/ 100% Akku / 2027.12-ig garancia
- Honor Magic 8 Pro 512GB Black Karcmentes! Ajándék 100 Wattos SuperCharge töltő!
- iPad 9th gen 64GB space grey
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB Blue Karcmentes állapot 92% akkumulátor
- Lenovo gamer laptop bazár - friss lista (2026.04.01)
- Újszerű Apple MacBook Air 13 M2 (2022) 8GB/256GB - 61 Ciklus - 91% akku - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Bár gyanítom nem a végtelenségig.