Hirdetés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
alakesh
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ezalatt azt értettem, hogy nem tudnak már semmit tenni vele, mert az ő álláspontjuk szerint már nem garanciális a készülék, oldjuk meg, és csak fizessük a részleteket

-
zseko
veterán
A 1220-al beszélve azt mondták, hogy a néhány hónapja vásárolt kártyás telefonomat is függetlenítik, csak vigyem be a szerződést is
Úgyhogy holnap irány a bolt, és kíváncsi leszek, ott mit mondanak majd. -
-
alakesh
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, hátha van valakinek tapasztalata az ügyben. A párom 2016 júniusában vásárolt részletfizetésre egy iPhone 6s készüléket, mely ugy néz ki most kijelzőhibás lett. A Telenor egy év garanciát vállalt a készülékre, amiből idén júniusban már kifutottunk. Ilyen esetekben, amikor még van egy élő részletfizetés a telefonon, lehet bármit tenni garancia terén, vagy a Telenor mossa kezeit, és vihetjük szervízbe a telefont? (Ha tényleg a kijelző a hiba oka, az alaphangon olyan 30-35e-s költség lesz..)?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
válasz
ggabor02
üzenetére
"Ez volt az egyetlen szolgáltató, amelyikkel meg voltam elégedve sok éven át. Sok emberrel egyetértésben úgy látom, hogy ezek most igen gyorsan haladnak a lejtőn."
Mindezt azért, mert egy függetlenítőkódot nem tudtak "de mán" kiadni.

Egyébként nem tudok kódlekérési hibáról, szóval hétfőn-kedden tegyél próbát másik szolgáltatós kártyával, jó eséllyel menni fog.

-
ggabor02
aktív tag
A korábban használt, tartalék telefonként megtartott Telenor függő iPhone 5s telefonomat szerettem volna függetleníteni. Ezt a készüléket én aktiváltam először, viszont egyik ismerős vette céges számlára. Nem nagyon akartak velem szóba állni, mert nem én vettem, nincsen számla. Amúgy négy előfizetéssel elég régóta előfizetőjük vagyok.
Nagy nehezen a Telenoros garanciajegyet, valamint az eredeti dobozt elfogadták, de ez sem volt egyszerű csata.
Viszont nem működik a függetlenítő rendszerük, várhatóan két hét múlva tudják csak az Apple felé továbbítani az igényt. Ennek ellenére rögzítették a rendszerben, amelyik szerintük nem biztos, hogy sikerült.
Ez volt az egyetlen szolgáltató, amelyikkel meg voltam elégedve sok éven át. Sok emberrel egyetértésben úgy látom, hogy ezek most igen gyorsan haladnak a lejtőn. -
teo77
őstag
válasz
Blackmirror
üzenetére
Köszi szépen! 👋
-
teo77
őstag
Sziasztok!
Telenornál hogy a legegyszerűbb lekérdezni a hátralévő adatmennyiséget?
Üdv.: Teo -
Rocker1
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszi!
-
-
Akelaus
senior tag
Annyiból lehet meglepő, hogy vettem más szolgáltatói Sim-kártyát úgy, hogy egy megadott számot kellett felhívni, megkérdeztek egy halom adatot, volt valami azonosító is a kártyán, és aktív is lett a kártya. Majd x nap múlva jött levél, amit aláírva vissza kellett küldenem. Itt is lehetett volna ez a verzió. Az online aktiválást meg már nem is írom. Napokig postázgatunk oda-vissza. Ok ráérek, vagyis már nem mert ma délután 0 jelzés után a telekom kikapcsolta az előfizetésemet. Nagyon nem zavar a dolog, csak lehetne ezt intézni sokkal egyszerűbben is. (online felület az aktiválásra, megadott szám felhívása pl. )
-
Varszegig
veterán
válasz
korpicschess
üzenetére
Elkéred a számlát. Ha nincs, akkor az már átverés szagú.
-
korpicschess
veterán
Sziasztok!
Vettem használtan egy telefont, ami elméletileg egy összegben fizetett, de ebben nem vagyok 100%. Mi a legegyszerűbb módja ennek utánajárni, és ha így van, akkor függetleníti-e a telenor? Ha pl. van egy díjcsomag mellé hűségidővel.
-
válasz
radio100jozs
üzenetére
Biztos, láthatatlan tintával írtam, akkor még egyszer.
A Telenor NEM fog szoftvert cserélni, ezt a gyártótól KELL kérned.
-
mokus1
addikt
Otthoni szolgáltatás:
Betelefonálok mondják le. Szokásos ismertetők stb. Mondtam, hogy vasárnap már nem kell szolgáltatás. Az nem lehet, nem lehet hétvége. ( Oké, bár nem értem gyanítom nem ember végzi hanem gép.) Akkor legyen hétfő. Az sem lehet, november 20-ára ütemezte. Mondom, akkor ne ütemezz semmit bemegyek személyesen, mert ne egy hónap legyen a felmondási idő. Variálás... Végül, 8 nap az átfutási idő akkor mondják le. Ez nem is probléma, de nem értem ehhez miért kellett fél óra a telefonban.Egyébként maga a szolgáltatás nagyon jó, az ügyintézés nem tetszett.
-
radio100jozs
őstag
válasz
azbest
üzenetére
Biztos nem, az UPC még a klasszikus ADSL, csak modem van a router előtt, és most is azon megy a VOIP, mert a 4-es LAN portra lehet kötni és ez WAN csatlakozás is egyben. Ki is írja, hogy Ethernet net van, és a mobilnet le van választva. Egyszerűen valami szoftveres beavatkozás van, hogy ha nincs benne a Telenor sim aktívan, akkor belassul, és lebutítja a Huawei router, amit nem értek miért, és ezen a majdani függetlenítés sem fog megoldást találni, kvázi használhatatlan lesz a modem Telenor előfizetés nélkül. Majd azért elengedek a Telenor felé is egy levelet ez ügyben.
-
Sify
senior tag
válasz
Akelaus
üzenetére
Sajnos...de. Addig nem aktiválják a kártyát, ameddig a posta vissza nem küldi az általad aláírt szerződést. Ez meg ma nem fog megtörténi. Én is igy jártam. Sőt még ügyfélszolgálattal is beszéltem, de ők szintén nem aktiválják be a kártyát. Igy marad a hétfő.
Én sem értem, hogy más szolgáltatótól (UPC) megrendeltem az előfizetést, 2 nap múlva futár hozta a kártyát., telefonba be és már müködött is. -
Akelaus
senior tag
Pár napja kérdeztem itt menyi idő alatt jön meg a SIM-kártya. Jelzem, ma fogom átvenni. De!
A neten rendeltem a Telenortól. Az először azt választottam, majd én átveszem a postán. Lehetett napot is választani. Kiválasztottam a tegnapi napot, majd a véglegesítés előtt közölte, hogy nyugi majd október 30 után átveheted valamikor... Rendben, akkor legyen házhoz szállítás. Szintén a csütörtököt választottam, majd még választhattam időpontot is, mikor jöjjön vele a futár.12 és 16 óra közti időt jelöltem meg. Kaptam is sms-t szerda éjjel, hogy a logisztikai központban van a csomag. Tegnap vártam du. a postást. Sehol semmi. Ma reggel miután eljöttem hívnak, hogy ott a postás, de nem adhatja át másnak csak nekem... Mehetek be délután a postára, hogy átvegyem ott. Gratulálok a Telenornak, hogy erre a kitűnő postára bízza a dolgot! A csütörtök délután nekik a péntek délelőtt.
-
azbest
félisten
válasz
radio100jozs
üzenetére
Egyébként a b252-ösnél azt láttam, hogy példul a fw update csak a mobilnetről tudja nézni van -e újabb, de ez lehet azért is, mert pl csak saját hálózat felől érhető el.
Gondolom a upc -nek van saját routere, nem csak modem. Szóval fel van fűzve két router egymás után. Így natol a huawei és a upc router is. Na ez a voip számára nem éppen jó. Lehet ezért nem tud kapcsolódni. Amikor mobilnetről megy, akkor nincs dupla natolás. A hipernet home sim-mel publikus ip-t kap, azért nem rosszalkodik.
Ha csak wifi accesspointként akarod használni a huaweit, akkor tilts le rajta a dhcp-t, hogy ő ne akarjon ip-ket osztogatni. Állítsd be a saját ip-jét valami szabadra olyan alhálózatból, amit a upc router oszt és a upc-t a lan portjára dugd a wan helyett, hogy simán a hálózat része legyen, de ne natoljon. Úgy mennie kellene a voipnak.
-
válasz
radio100jozs
üzenetére
Csak függetlenít a Telenor, szoftvert biztosan nem cserél.
Ezt a gyártóval tudod megbeszélni, ha ők hajlanak ilyen beavatkozásra. -
4Grider
félisten
válasz
radio100jozs
üzenetére
Konkrétan milyen voip szolgáltatásról van szó, illetve milyen vezetékes szolgáltatóról? Mert ugye ezek is lehetnek lényegesek a kérdés szempontjából...
-
radio100jozs
őstag
Adott egy Telenoros Hipernet Home L csomag, és hozzá egy Telenor szoftveres Huawei 5186 router. Gondoltam kiveszem a sim-et, és beteszem a mobilba, mert egy ideje vezetékes net is van, így a routeren vezetékesen jön a net, a mobilhálón csak lóg közben. Az történt, hogy a router sim nélkül működik, de minden menü csak döcög benne, de ami a legérdekesebb, hogy a VOIP nem működik onnantól kezdve. Sőt ha betettem egy másik Telenoros simet, egy feltöltőset, amin nincs net, akkor azzal a sim meg ki-be jelentkezik a hálózaton, de a VOIP továbbra sem megyen. A VOIP a vezetékes hálón megy, így nem lehet összefüggés azzal, hogy a kell hozzá a Telenor mobilnet, de valami nagyon bele van nyúlva ebbe a routerbe a Telenor által, hogy lényegében lehal, és a VOIP sem megyen.Ha visszatettem a Home sim-et, akkor rögtön bejelentkezett a VOIP szerverre, miközben a vezetékes net az aktív benne.
Ezek után ha majd lejár a szerződés, és függetleníteni akarom a routert, akkor a Telenor visszapakolja a gyári szoftvert is rá? Kétségeim vannak, így lehet az NMHH felé is kéne egy kérdező levél, hogy a szolgáltatói készülék függetlenítés az egy dolog, de mi van a szolgáltatói belenyúlt szoftverekkel a készüléken, azt is visszaállítják gyárira?
-
castiels
addikt
válasz
szaboi6512
üzenetére
Mindegy, amìg hűség nélkül köthető addig nincs gond
. -
castiels
addikt
válasz
szaboi6512
üzenetére
Ezt bármikor megszüntetheti a Telenor?
Tehát hogy beleszámìtson a forgalomba?
-
mokus1
addikt
Tehát akkor ez a webre is vonatkozik! Ez szuper köszönöm!
-
mokus1
addikt
Sziasztok!
Telenoros telefonon az M4-et ha minden igaz minden további költség nélkül tudom nézni a MyTV-n.
Az a kérdés, hogy én ezt tudom nézni a PC-n is? Tehát ha megosztom az internetet akkor a PC-n megnyitott weboldal adatforgalma beleszámít a havi keretbe?
Remélem érthetően tettem fel a kérdést.
-
chungee
addikt
Most megy a mytelenor. Úgy érzem mintha gyorsabb lenne

-
törölt tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ez szomorú. Lett volna egy szivem csücske régi Ericssonom, amit használtan vettem. Viszont a Vodánál is ez van, kell még az eboltási papír is...

Másik T-nél meg felhívod, imeit megadod az automatának, és másnap jön a kód sms-ben. Semmilyen kapcsolat nem kell az eredeti tulajdonossal..(#52045) Syl
Mondjuk szerintem se kellene Noé idejéből előszedni a függetlenítést.
Azért nem esett rosszul, hogy a pár éves S5 Mini is megkapta a kódot... Mehet bele netes kártya... -
-
chungee
addikt
Napot!
Weben a mytelenorba nem tudok belépni
Ti
"Hiba történt a bejelentkezés során"
-
-
CivicEsi
senior tag
válasz
djpety
üzenetére
Bevittem közölték, hogy amíg nem igazolom az eredetét a telefonnak, vagy a tulajdonos, aki anno vette a telefont ( 2009-es telefonról beszélünk) ide nem jön, addig ők nem csinálják meg!
Mutattam a jogszabályt, amit pár sorral fentebb van, arra közölte, hogy 203-as, és azóta biztos megváltozott! -
djpety
tag
válasz
CivicEsi
üzenetére
Ügyintéző korrektségén is sok múlik. Én tuti bevinném és megpróbálnám! Más nem, a Telekom például nem kérdez semmit, hiszen eleve csak beírod az IMEI-t és a számot ahova kéred a lépéseket. Szóval ezt felhozhazod még ha akadékoskodnak. Ha ezután is, akkor elég gázok tényleg, hogy nem akarnak segíteni, mert ugyan most már ingyen van, de ezek szerint pénzért sem csinálnák meg...
-
-
4Grider
félisten
válasz
dptrsk
üzenetére
Az eht módosításának a hatálybalépése október 24.-e volt. Ha abban az van, hogy egy szerződés lejártát követően köteles vagyok valamit tenni, akkor logikusan az nem kötelezhet senkit október 24.-ét megelőzően lejárt szerződésekkel kapcsolatban semmire. Ha így lenne, akkor azt visszamenőleges hatállyal hirdették volna ki, itt erről szó sincs.
-
válasz
4Grider
üzenetére
"A határozott idejű előfizetői szerződés lejártát követően a szolgáltató az előfizető kérésére külön díjazás nélkül köteles gondoskodni arról, hogy az e szerződéssel együtt vásárolt készülék bármely szolgáltató előfizetőjeként használható legyen (hálózat-függetlenítés)."
Én ebben nem látom, hogy a szerződésnek a jogszabály után kell lejárnia, lejárhatott akár 10 éve is. Az viszont benne van, hogy előírhatja a szolgáltató, hogy csak az előfizető kérheti.
-
CivicEsi
senior tag
válasz
4Grider
üzenetére
Viszont pár sorral feljebb egy ilyet is olvastam:
"A törvény a fogyasztó részére nem ír elő kötelezettséget a készülék doboza vagy a jótállás jegy bemutatására vonatkozóan, így a szolgáltató ezt nem írhatja elő a hálózat-függetlenítés teljesítéséhez. A szolgáltató ilyen magatartása esetében javasoljuk a céggel szemben az írásbeli panasz benyújtását, amelynek elutasítása esetében az elutasítás indokaitól függően a jogszabálysértéssel kapcsolatban a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságnál tehető bejelentés.
Felhasznált jogszabály:
- 2003. évi C. törvény az elektronikus hírközlésről http://njt.hu/cgi_bin/njt_doc.cgi?docid=75939.340229" -
4Grider
félisten
válasz
CivicEsi
üzenetére
Kérdés az, hogy 7-8 éves adatbázisban turkál-e a rendszer. Mert mifelénk az ilyen adatokat már archiváljuk, így az ügyviteli rendszer alapból ennyi időre már nem lát vissza.
Ha pedig az archívumból kell kiszedni adatokat, az nem kis költség, a jogszabály pedig úgy rendelkezik, hogy a határozott időtartamú szerződés lejártakor az ügyfél kérésére ki kell kódolni a telefont. Visszamenőleges hatálya pedig nincs a jogszabálynak... -
CivicEsi
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Egy olyan telefonról beszélünk, aminek a legutolsó sw frissítése 2011-ben volt, illetve 2009-ben jött ki.
Szerinted tudja még valaki, hogy ki, honnan, mikor vette?
Minden eladott telefonról a szolgáltatók pontos listát vezetnek, mind az imeiről, mind a sorozatszámról, nem hiszem el, hogy nem tudja leellenőrizni a készülék előéletét, és ha minden stimmel, akkor függetleníteni! -
-
CivicEsi
senior tag
Kedves fórumozók!
Lenne egy kérdésem!
Vettem egy ismerősömtől egy Telenor függő Nokia E52-őt ( igen marha régi telefon, de ilyenem még nem volt, és ki akarom próbálni )
ezt a telefont a telenoron keresztül szeretném függetleníteni, semmilyen pappírom nincsen a telefonról, se nekem, se neki ( kb. 1000 kézen ment már át a telefon szerintem ).
Elhajthatnak így a telenortól, hogy nem függetlenítik? -
Hosssszu
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
"Nem tudok olyan összefüggésről, hogy ha volna az Home előfizetés mellé Adatmegosztó, akkor a főkártyán sem menne a roaming."
Ebben meg tudlak erősíteni. Erdélyben használtam a főkártyát a hordozható mifivel és simán működött. Társkártya van hozzá, az viszont otthon volt, így azt nem tudtam kipróbálni külföldön. -
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
Pár HSZ-el feljebb lett írva XFishboneHUN által, hogy a szolgáltató nem írhat elő a készülék IMEIjén kívül semmit a függetlenítéshez.
Minek a garanciapapír,szerődés vagy számla?
-
válasz
Monster256
üzenetére
Persze.
Elviszed magaddal a készülék garanciáját vagy szerződését vagy számláját egy boltba (célszerű bemutatótermet keress), bejelented, hogy szeretnél függetleníteni.
Amennyiben nincs hűség a telefonszámon a készülék miatt, akkor elindul a folyamat.
Szerencsés esetben benne van a rendszerben a kód, egyből megkapod, ha nem, akkor optimális esetben pár napos átfutási idővel lekéri a Telenor a kódot, amit egy ismételt próbálkozással tudsz kikérni. -
Monster256
újonc
Sziasztok! Telenor-nál működik már az ingyenes kártyafügétlenítés? Ha igen akkor hogyan tudom megtenni?
-
-
anderzeeen
csendes tag
köszönöm !
-
válasz
anderzeeen
üzenetére
A kolléga által említett Mobil flották topik itt található.
-
4Grider
félisten
válasz
anderzeeen
üzenetére
Tudod. De van attól olcsóbb korlátlan mobilnet is a Telenortól a flottás topicban...
-
anderzeeen
csendes tag
sziasztok !
otthoni használatra tudom használni a telenor hello data-t ? (esetleg 4g router vagy csak egy telefon segitségével)
Azt tudom hogy havi egy kimenő hívásnak kell lennie, de ezen kívül más kritérium van ?
Lehet ebből "bajom" hogy folyamatos megosztás történne ?
Várom a segítőkész válaszokat!
üdv -
XFishboneHUN
senior tag
Ha valakit esetleg érdekelne:

A telefonok hálózatfüggetlenítését is szabályozó törvény módosítása 2017. október 24-én lép hatályba. A törvénymódosítás főbb pontja az alábbiak:
1. A határozott időtartamú előfizetői szerződés legfeljebb 12 hónapra köthető meg, azzal, hogy a szerződés megkötését megelőzően a szolgáltatónak fel kell ajánlania a határozatlan időtartamú szerződés megkötésének lehetőségét, és be kell mutatnia annak részletes feltételeit.
A határozott időtartamú előfizetői szerződés az előfizető kérésére 24 hónapra is megköthető, ha ahhoz készülékvásárlás is kapcsolódik.
2. A határozott idejű előfizetői szerződés lejártát követően a szolgáltató az előfizető kérésére külön díjazás nélkül köteles gondoskodni arról, hogy a szerződéssel együtt vásárolt készülék bármely szolgáltató előfizetőjeként használható legyen (hálózat-függetlenítés).
3. A határozott időtartamú előfizetői szerződés helyébe lépő új, határozatlan idejű szerződésben meghatározott szerződési feltételek nem lehetnek az előfizetőre nézve hátrányosabbak a korábbi határozott idejű szereplő szerződési feltételeknél.
A szolgáltató a határozott idejű előfizetői szerződés lejárta esetén október 24. napját követően köteles díjmentesen eleget tenni a készülék hálózat-függetlenítési kötelezettségének. Javasoljuk tehát az igényt a törvény hatálybalépését követően érvényesíteni.
A törvény a fogyasztó részére nem ír elő kötelezettséget a készülék doboza vagy a jótállás jegy bemutatására vonatkozóan, így a szolgáltató ezt nem írhatja elő a hálózat-függetlenítés teljesítéséhez. A szolgáltató ilyen magatartása esetében javasoljuk a céggel szemben az írásbeli panasz benyújtását, amelynek elutasítása esetében az elutasítás indokaitól függően a jogszabálysértéssel kapcsolatban a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságnál tehető bejelentés.
Felhasznált jogszabály:
- 2003. évi C. törvény az elektronikus hírközlésről http://njt.hu/cgi_bin/njt_doc.cgi?docid=75939.340229 -
FuRiONight
addikt
hali!
A Telenor myminute dijcsomagjàban van valami korlàtozàs a mobilinternettel? Pl. 4g ugyanúgy max sebességének müködik mint egy nagyobb dijcsomagban?
-
tamto
csendes újonc
Korábban írtam hogy a Telenor MyChat csomagját használom, amivel nagyon megvagyok elégedve. A kérdésem az lenne hogy ezt esetleg egy mobil wifi-be is beletudom tenni és ugyan úgy működik?
-
HD
csendes tag
Sziasztok,
Lehet, hogy volt már róla szó, de nem találom. Szüleimnek Hipernet Home M csomagja van, és adatmegosztó simet tervezek hozzá kérni magamnak, a kérdésem az, hogy EU-s országban roamingolva lehet e használni, a csomaghoz 4.5 giga felhasználható erre a célra. Számomra nem egyértelmű a leírás."A Törzskártya adatmennyiségének közös felhasználása kizárólag belföldön lehetséges, amennyiben mind a Törzskártya, mind az Adatmegosztó aktív."
Ha a törzskártyát tartalmazó készüléket lekapcsolom, akkor nem lesz aktív és akkor használható az adatmegosztó sim EUn belül?
Következő pont meg üti is a fentieket, mert kerek perec írja, hogy nem használható.
"2017. június 15-től az 1-es roaming díjzónában az Adatmegosztó SIM-mel nem lehet igénybe venni roaming adatszolgáltatást."
1-es roaming díjzóna az egyenlő az EU-val, vagy 2 külön zonáról van szó?
Van valakinek bármi tapasztalata? Szlovéniába, Olaszországba, Spanyolországba használnám autózva, 1 hétre kell mennem arra felé, jó lenne online rádiózni, és jó lenne előre tudnom, mert ha ez így nem megy, akkor veszek plusz gigákat a másik, vodás előfizumhoz, az biztosan használható külföldön is.
köszi aki válaszol! -
4Grider
félisten
válasz
FіkuszKukіsz
üzenetére
Nekem a MyTv csak a bejelentkezéskor fogyaszt néhány kB adatforgalmat. HBO Go csak önálló kliens van, az zabálja rendesen. De a Telenor MyTV nem.
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Hát nem is tudom. Konkrétan HBO GO-val teszteltem és levonta a forgalmat. Sajnos én voltam láma, mert benéztem, a telenor oldalán megtaláltam az idevágó kisbetűs részt:
A korlátlan forgalomtípusok az adatkeretet fogyasztják, de az adatkeret felhasználása után is lassítás nélkül vehetők igénybe belföldön. Ez így már jobban árnyalja a képet. Mit is mondjak? Nem szép dolog korlátlannak hívni azt, aminek egy részét kifizettetik.
-
válasz
FіkuszKukіsz
üzenetére
A MyTV biztos, nem számít bele, a böngészésről most nincs infóm, hogy az miként számolódik.

-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz
szaboi6512
üzenetére
Érdekes, mert nálam a Home L csomagnál mintha számolná ezt a forgalmat is. A böngészést is vonogatja le a mytelenor oldal szerint, pedig ez is korlátlan lenne.

-
azbest
félisten
válasz
szaboi6512
üzenetére
pécén, böngészően az f12-es debug részen, a hálózati forgalomnál látni a csatorna stream linkjét, amikor elindítod. Csak akkor és csak neked működik az az egyedi link. Amit onnan linket kimásolsz, azt be tudod másolni vlc-be hálózati lejátszáshoz. A vlc pedig ki tudja írni a médiainformáció részen, hogy valójában milyen.
Az sd szélesvásznú adásoknál 1024x576 -ot láttam, az m4-nél 1920x1080-at. A komolyabb csomagok nincsenek meg nekem.
-
darvinya
titán
válasz
szaboi6512
üzenetére
Az csak max. srteam beállítási lehetőség, de csak HD-ban jön.
-
darvinya
titán
válasz
szaboi6512
üzenetére

M4Sport MindigTv-n adja 1080i-ben, máshol csak HD.
Spíler is csak HD. -
castiels
addikt
oké, köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- OTP Bank topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen videókártyát?
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- eGPU tapasztalatok
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- Update 01.05. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ti