Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave1984
őstag
Szekszárdon kb 1 órája szakadozik a net! Helyi probléma vagy máshol is észlelitek?
-
4Grider
félisten
válasz
szabonagyur
üzenetére
Meg persze a szakemberek azért szakemberek, hogy a munkájukkal foglalkozzanak, az ügyfélkezelést pl. hagyják meg az ügyfélszolgálatnak.
-
szabonagyur
félisten
válasz
Krystal_s
üzenetére
1 év után először a múlt héten sikerült végre egy értelmes szakemberrel beszélni, aki látta, hogy itt gyenge a jel a környéken és azt mondta, ha a többi ostoba ember is szólna nekik, akkor simán megcsinálnák, tennének fel külön antennákat!!! Mi egyedül kevés vagyunk hozzá, kellene még pár ember.
Azért esélyesen nem a szakember fogja ezt eldönteni, hanem tenni kell mögé kemény tény adatokat, hogy igen is megéri ez és mire kell.
-
Krystal_s
addikt
válasz
osonte
üzenetére
"...elengedem, végre tudom használni... "
Ne, ne engedd el! Ezért tart itt ez a hülye ország, mert az emberek többsége minden rosszba beletörődik és nincsenek tisztában a jogaikkal. Ezért van annyi átverés, ezért nézik a legtöbb helyen totál hülyének az ügyfelet. Jelenlegi környékünkön mindhárom szolgáltatónak alig, vagy semmi a térereje. 1-1 ponton "használható", de ott sem stabil. Sokan panaszkodnak egymás között, de egyszer sem jelentik a szolgáltatóknak, ha pl napokig nincs net, vagy 0 hálózati térerő, ha hónapokig nincs utcai világítás stb. Állandóan mi jelentjük. A lényeg, hogy Yettelesek lettünk 1 éve, sok problémával és így 1 év után először a múlt héten sikerült végre egy értelmes szakemberrel beszélni, aki látta, hogy itt gyenge a jel a környéken és azt mondta, ha a többi ostoba ember is szólna nekik, akkor simán megcsinálnák, tennének fel külön antennákat!!! Mi egyedül kevés vagyunk hozzá, kellene még pár ember.
Mondta, pont itt mellettünk egyik helyen (3 km-re) alig 1 hónapja csinálták meg, mert ott is ez volt, de ott többen szóltak, ezért tettek fel külön antennákat. Azóta ott elérhető minden Yetteles szolgáltatás Net, tv, mobil. Itt meg lekorlátozták, visszavonták...
Voda semmi, Telekom meg szégyen, hogy nincsenek saját antennái és a Yetteltől bérlik, veszik el azt az amúgy is gyenge sávot. Ezt el sem akarom hinni. -
osonte
őstag
válasz
osonte
üzenetére
Miután telefonáltam, 5-10 perc múlva aktív volt a SIM kártya, új telefonszámmal, ami kiderült, hogy az állandó lakcímemre küldött számla az nekem érkezett (nem másé, jó tudni) és már 8 napja számláznak, csak használni nem tudtam, meg nem is jelezték, hogy új számot kaptam. Így lesz 8 nap, amikor nem volt szolgáltatás, de azt a kb 2000 Ft-ot elengedem, végre tudom használni... Persze minden el volt állítva, cím, számlázási mód, azt sikerült megcsinálni, de a jelszót újra létre kell hozni, mert azt írja, hogy az nincs beállítva, na mindegy azt már egyszer végigcsináltam.
-
osonte
őstag
... 18 napja nem aktiválódik a SIM kártyám (új előfizetés + telefon részletre), számla sem keletkezik. Az 5-ik ügyintéző elismerte, hogy valaki használja a "számom" Yepp előfizetéssel, de én sehol nem vagyok a rendszerben. Persze a lemondott előfizetésem, tovább lett számlázva 5 nappal a lemondáshoz képest (azt intézik elvileg). Erre ma érkezett egy számla az állandó lakcímemre kb 12 ezres összeggel és több havi előzménnyel, befizetésekkel (apámé, aki 10 éve nem lakik ott és nem is tartom vele a kapcsolatot, ugyanaz a nevünk).
Kedves volt az ügyintéző, én is vele, 72 órán belül visszahív. Mondtam, hogy nem vagyok türelmetlen, de azért mégis ez nem annyira oké. Nem tudom mit lehet még elrontani!? Mondtam, hogy mondjuk holnap reggel bemegyek a rendőrségre a szerződésemmel, hogy valaki más használja a számomat (kicsörög, jön válasz sms-re) és azonnal tiltsák le, egyetértett az ügyintéző, hogy meg tudom kavarni a dolgokat... Persze nem teszem, csak azért mondtam, hogy lassan azért történjen már valami. Illetve jeleztem, hogy remélem ezt a kb 20 napot nem fogják kiszámlázni, mert szolgáltatást nem kaptam.
-
Adam115
csendes tag
Sziasztok!
YettelTV android tv-s app egy hete letöltehtő volt a tv-m re, de mivel háttérvilágítás hibás volt cserélték. A csere tv-re már nem elérhető az app. (Sőt a google fiókban maradt eredeti tv-re sem) Ennek mi lehet az oka?
-
MadMancs
veterán
válasz
d.beni
üzenetére
Full alapkövetelménye 2db prime előfizetés. (mint prime csoport esetén) Utána mehet hozzá az otthonnet és a yettel TV. Persze mindnek azonos ugyfélszámon kell lennie.
Igazából tök ugyanaz mint prime csoport, csak nagyobbak a kedvezmények, és ebbe otthonnetet és TV-t is bele lehet vonni.
-
adika4444
veterán
válasz
evrynet0
üzenetére
Nincs. Ahogy olyan sincs, ami a Yepp-hez hasonlóan napi 108 GB-ot biztosítana. Korlátlannak ez sem korlátlan.
Sőt a Yettel-nél már tényleges korlátlan nincs is. Már az üzleti korlátlan hang alapú adatnál is napi 108 GB a plafon, az XXL adatkártyánál pedig ugyan van korlátlan forgalom, de 10000 forintot számláz 1 TB felett a szolgáltató.A Vodafone XXL adatkártya ténylegesen korlátlan, az is valahol 6000 forint körül van, de QoS van rajta és a Yettel hálózata összességében nagyobb kapacitású, nem utolsó sorban az OtthonNet miatt.
A Telekom ad még hang alapú kártyán korlátlan adatot, Domino-ra 9900 forint, de nem tudom, ott van-e konkrét rendeltetésszerű használati mennyiség.
-
d.beni
aktív tag
Sziasztok!
Otthon net és yettel TV L csomagom van. Ezen kívül 3 db dolgozói előfizetés. Vajon az otthon net és a TV-t yettel FULL kedvezményre be lehet vonni? Kalkulátor szerint nem. Esetleg valaki volt már bent személyesen megkérdezni?
-
evrynet0
csendes tag
válasz
domper2015
üzenetére
van alternativa 10 euró vagy kevesebbért?
-
-
A Yepp bevezető árát ismét meghosszabbították, most 2025. január 6-ig.
-
4Grider
félisten
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Feltöltés hiányában megszűnt prepaid előfizetés egyenlege 1 évig visszaigényelhető.
Számhordozás után ugyanerre 30 nap van. -
tomp
félisten
Viccen kívül mennyi esély van arra, hogy az Etisalat az 1-es roaming zónába kerüljön?
-
T0mBd1gg3R
veterán
Megszüntetésre ítélt, 3 hete lejárt feltöltős SIM kártyám egyenlegét nem lehet valahogy elhasználni az új, számlás előfizetéseim fedezetéül?
-
törölt tag
Üdv.
A feltöltés hiánya miatt lejárt kártyát még mindig 30 napig fel lehet éleszteni, ha töltök rá? Múlt héten még működött, úgyhogy akkor járhatott le, mivel az adategyeztetésig még van két hónap, csak a feltöltési időből mehettem ki. -
dajj
csendes tag
válasz
donjohnson
üzenetére
Bementem itt helyben az üzletbe (azt hittem már nincs itt nálunk Yettel üzlet). Próbálkozott vele az ügyfeles is, semmi nem jött össze! Vettem náluk egy másik aktivált simet, hagytam a francba! Mondja a csaj, hogy egy csomó ilyen Expressz kátya szar. Mindegy, több veszett már Mohácsnál!
A tanulság: ne vegyetek expressz kártyát, csak Yettel üzletben!!! -
törölt tag
A napokban akartam adategyeztetést csinálni telekomnál: nem sikerült, azzal a jogsival, amivel tavaly ment a dolog.
Felhívtam az ügyfélszolgálatot, karakterenként diktáltam mindent....nem sikerült nekik sem.
Végül az útlevelemmel sikerült.
Szóval lehet érdemes lenne neked is más igazolvánnyal megpróbálni.....hátha... -
-
dse
tag
válasz
kovacsmi_74
üzenetére
-
dajj
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap óta szenvedek egy Yettel sim kártya regisztrálással! Háromszor aktiváltuk már, egyszer neten, kétszer pedig telefonos ügyfélszolgálaton keresztül! Továbbra is semmi!
Járt már valaki így? AZ ÜSZ szétteszi a kezét!
-
pdr755
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nem is lenne értelme. Egyrészt a tulajdonszerzés nem 100%os másrészt maga az e&/Etisalat márka nem igazán ismert európában míg a yettel márkát már bevezették . Harmadrészt ha csak a Wikipédián megnézitek, szolgáltatnak egyebek mellett Moov, Mobily, Maroc Telecom, PTCL és e& Egypt márkanév alatt. [link]
Tehát nem is jellemző hogy a saját brandjüket vezetik be mindenhol. -
-
törölt tag
válasz
4Grider
üzenetére
Nem: a telenornál volt feltöltőkártyásoknak korlátlan duma 1 napra (ami lényegében 2 nap volt- a bekapcsolás napja + az azt követő teljes nap)
Most beugrott, hogy aztán felemelték 400 Ft-ra, amiből adtak 20% kedvezményt ha appból rendelted meg, így volt 360 Ft. De nem látom sehol....Na rákukkantok az ÁSZF-re.
-
törölt tag
2 évvel ezelőtt volt a yettelnél korlátlan beszéd kártyásoknak 300Ft/nap díjon. Ez megszűnt? Nem találom az alkalmazásban.
-
adodaniel
őstag
Sziasztok!
OtthonNet ZTE router esetén van értelme külső antennának? Folyamatosan csak 4G-m van, a routernek fix helye van a kapcsolószekrény mellett. Innen van lehetőség a padlásra felvezetni az antennát, a kérdés, hogy nyerek-e vele valamit…
Köszi előre is! -
tomp
félisten
Lezárult a PPF és az Emirates Telecommunications Group tranzakciója.
Mától a Yettel az e& PPF Telecom tagja. -
TODI1111
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
-
-
TODI1111
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ez rendben is van, de ha nem tudom kezelni a fiókomban akkor hogyan tudok esetleg hozzáadni bármilyen már meglévő előfizetést?
-
-
TODI1111
veterán
Ezt az új Yettel Full csomagot mikor fogom látni a fiókomban? Hogyan tudom kezelni?
22-én üzletben aktíváltam, amiről én is és a még érintett telefonszámaim is sms értesítést kaptunk.
A fiókomba belépve viszont sehol nem látom. Még mindig azt írja "Prime csoport kezelése".
Erre kattintva viszont a [Yettel.hu/full] oldalra visz. -
Sly189
senior tag
Sziasztok,
valaki vásárolt már a yetteltől újracsomagolt Apple telefont?
-
4Grider
félisten
válasz
szaniszlokar
üzenetére
Ezeket adják és nem lehet választani:
https://www.yettel.hu/5g-routerek -
szaniszlokar
aktív tag
Az otthon nethez milyen routert adnak?
Lehet választani? Ha igen, melyiket érdemes?
Ahol használni akarom egyelőre csak 4G van. Később, hátha lesz 5G is.
A kereső szerint elérhető a szolgáltatás a címen.
Köszönöm! -
-
slice14
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ha már net apn...
Miért nem kap ipv6-ot a net apn?
Korábban még két profil volt net apn-es a router beállításaiban és az egyik 4/6-os volt, de nem kapott ipv6 címet.
Majd jött egy frissítés és maradt egy net apn profil, ami csak ipv4.
Miért nem ad a Yettel az Otthon Net-hez ipv6 címet? -
John1994
csendes tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Már mindent próbáltam. Ugyan azokkal a beállításokkal mint a tabletben, de csak térerő van, mobilnetet nem tudok csiholni.
-
-
John1994
csendes tag
Hello!
Mitől lehet az, hogy a Yettel flottás adatkártyát berakom az S10+-ba, sehogy nem sikerül működésre bírnom az adatforgalmat, mihelyt átteszem egy Samsung tabletba, egyből működik?
Már mindent próbáltam. Elkerülte a figyelmem valami? -
TODI1111
veterán
válasz
SztiviVander
üzenetére
Most próbáltam megint, még mindig nem működik. Szerintem ma már nem is fog.
-
osonte
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszönöm. A számla tételein rossz a dátum, akkor holnap 1220 ismét.
-
SztiviVander
addikt
válasz
TODI1111
üzenetére
Tegnap volt kiirva. Mivel elvileg ma 10-ig tartott, azért nincs már kint sehol. (szerk: ja bocs, ez nem neked szól). De ők se híresek arról hogy kiirják pl feszbukra hogy "bocs srácok, ezt megint jól elqrtuk, próbáljuk helyrehozni vagy visszaállni a működő állapotra". Lehet a yeti felvette azokat a szagembereket akik eddig a vodánál "karbantartottak" ilyen parádés módon
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
osonte
üzenetére
A dátum nem feltétlen pontos a számlázási időszakkal, az asszem, egy hónapot ölel fel.
De a fontosabb, hogy a számla egyes tételei milyen intervallumra szólnak, de ami még ennél is lényegesebb, hogy összegben mit mutat. Időarányos kellene legyen. Ha nem, akkor 1220 vagy 06 20 2000000. -
Landsmann
addikt
Éppen kérdezni akartam, hogy a fiókkal mi van, mert nem mtudok belépni, nem mtöltődik be. De appból sikerült a számlákat kifizetni. A honlapon nem látok kiírást karbantartásról.
-
TODI1111
veterán
válasz
SztiviVander
üzenetére
Éppen ezt akartam kérdezni, hogy általános a probléma vagy nálam van a hiba? Ezek szerint még nem tudták befejezni a karbantartást.
-
osonte
őstag
Sziasztok!
Az úgy rendben van, hogy szeptember 27-én telefonon elálltam az előző előfizetésemtől, 14 napos elállással, vissza is hallgattam és fogadta az ügyintéző, még azt is kimondtan hányadik napon vagyok. Erre ma jött számla, ami október 2-ig számláz. Ezt nem értem, amikor a Telekomnál elálltam aznap megtörtént.
Persze az új előfizetésem, SIM kártyám nem aktiválták szinte 2 hete, mert valaki Yepp-nek használja ugyanezt a telefonszámot...
-
yanna
addikt
válasz
SztiviVander
üzenetére
Engem most beengedett. Jaaa, most látom weben nem, azt nem tudom.
-
SztiviVander
addikt
Meg is lepődtem volna ha tizkor (vagy akár most fél11-kor) sikerül befejezni a karbantartást és minden működik rendesen
Weben be se lehet lépni a fiókba. Na sebaj, majd egyszer. -
T0mBd1gg3R
veterán
válasz
donjohnson
üzenetére
Sétálni kell? Kocsival nem jó?
-
donjohnson
addikt
válasz
Krystal_s
üzenetére
tedd fel a telefonodra a cellmapper-t, regisztrálj egy fiókot, sétálj vele végig az utcátokon engedélyezett helymeghatározással miközben fut az app, és akkor frissülni fog a térképe a környéketeken. ez egy közösségi termék. ha nem jár arra senki, akkor nem fog frissülni.
-
Krystal_s
addikt
válasz
csaszi75
üzenetére
Sajnos egyre haszontalanabb a cellmapper.
(egy ideje, amikor engedélyezem, hogy azonosítsa a helyet ahol vagyok, akkor konkrétan egy kontinens sem látszik és kb 10-20x kell ránagyítanom, hogy megjelenjen ez, aztán keresgélhetem hol vagyok. Blokkolóval semmi sem működik... de ez a legkevesebb probléma)
Nálunk már 3 db Yettel sávot jelez az utca végén, pedig 1 sincs, csak egy helyi mikrós net antennái vannak a (víz)tornyon. Pár hete mondta egy volt yetteles, de már máshol dolgozó szerelő.
Bands 1, 3 - First Seen 2024. 03. 02. Last Seen 2024. 03. 02.
Bands 20 - First Seen 2024. 03. 02. Last Seen 2024. 06. 24.Ezeket nem lehet törölni, vagy jelenteni, hogy töröljék?
Nincs itt semmi a közelben, sőt ami van is egyre gyengébb. Lábra állítva a Routert már használhatatlanul gyengék a jelek (mind az 5) x hete. :\ -
csaszi75
őstag
válasz
Zsombe
üzenetére
Tök mind1, hogy mit írunk itt mi neked a fórumon, ha azon a helyen ahol te használnád ott épp használhatatlan a Yettel..
ÉS ahogy Avayasoft írta, csakis az fogja jól megalapozni a döntésed, ha kipróbálod egy teszt SIM-mel, vagy olyan SIM-et hozol ki, amit 14 napon belül vagy a 30 napon belüli ajánlatoknál vissza tudsz vinni minden indoklás nélkül és elállni..
Kezdésnek itt a cellmapper.net, nézd meg a közeledben lévő Telekom és Yettel és Vodafone cellákat is.. -
-
szabonagyur
félisten
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Kell.
-
Ryder62
őstag
Mit csináltak a Yettel appal ezek a szerencsétlenek megint?
Már azt a rohadt egyenleget sem tudom megnézni? -
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Most nem vagyok gép mellett, de úgy emlékszem, igen.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
lakcím igazolvány is kell hozzá?
-
válasz
donjohnson
üzenetére
A Yepp csak appon keresztül megy, és jelenleg tényleg csak igazolványt fogad el.
-
zzola
titán
válasz
donjohnson
üzenetére
Nincsen, épp ma voltam újat csináltatni, a régit bevették tőlem.
Személyesen nem lehetett, tegnap próbáltam üzletben, tag azt mondta, csak app. -
zzola
titán
Yepp-et szerettem volna, de csak személyi igazolványt fogad el a renccer, vicc.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Programozás topic
- Konzol Screenshot
- Vicces képek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB DarkFlash DK352 Plus 500W
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GAMER PC! Intel Ultra 245 / RTX 5070 / H810M-X WIFI / 32GB DDR5 / SSD 512GB / 700w! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A fiókomba belépve viszont sehol nem látom. Még mindig azt írja "Prime csoport kezelése".
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)