- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacpac
őstag
válasz
trec12 #115288 üzenetére
Most van az aprón MC889, 80k-ért. Szerintem ennyiért is megéri, de láttam már 7010-et 65‐ért is. Meg is vettem,de a bridge módot nem komálta a hálózatomba.
Én most szereztem be egy 889-et 55k-ért. Szerintem jó vétel volt, igaz szerelék nincs hozzá, de olyan helyen melózok, hogy a szerszámos kollegák összehozzák savállóból. Jelzem nekik hogy 3M, (mindent megelőz a maszek), és dobnak is félre mindent.Figyelni kell az aprót, mert bármikor felbukkanhat egy jó vétel.
-
bopeti98
őstag
-
MadMancs
veterán
válasz
trec12 #115091 üzenetére
Gyorsabb hívásfelépülés VoNR esetében mint VoLTE? Na azt kétlem. VoLTE esetében is gyakorlatilag azonnali. Rengetegszer előfordult már velem pl hogy rossz névre böktem híváslistában véletlen, nem lehet olyan gyorsan kinyomni mint amilyen gyorsan kicseng. Hiába azonnal kinyomom, általában hívnak vissza hogy kerestem.
-
Trailbreaker
tag
-
Trailbreaker
tag
válasz
trec12 #114911 üzenetére
Én LG OLED48C21LA TV-n appal nézve, ezekkel a beállításokkal
nem tapasztalok ilyen darabosságot. Telekom TV SmartBox és Sweet TV is összehasonlítottam. -
kbela365
tag
-
Tamás1966
aktív tag
válasz
trec12 #114613 üzenetére
Nagyon jól tudom. Én ott vagyok. Pont ez a baj.
Olyan dolgokra akarják rávenni az embereket, ami sok mindenkinek nem tetszik
Csak azok járnak jól, akik Digifonosok voltak.
Én tudom mi megy most ott. Az a cél, hogy a Digis tévédet is áthozd a ONE hoz.
Akkor szupermenn leszel. -
MadMancs
veterán
válasz
trec12 #114041 üzenetére
Nem tartom kizártnak hogy valóban az Otthonnet nem előfizetése a cél. Azt hozzáteszem hogy a teljes város le van fedve Digi FTTH és One Koax al (pár utca van amit RCS & RDS féle digi nem tudott befejezni, lépcsőházban ott is bent van optika, de soha nem lett élő, így ők FTTB-n ragadtak) van. 23000 lakosú város.
-
Henri
kezdő
válasz
trec12 #113353 üzenetére
"Inkább az reálisabb értékmérő, hogy az adott ország átlag keresetének hány százaléka pl. egy korlátlan csomag."
Ha innen nézzük, akkor kijelenthetjük, hogy nálunk a legalacsonyabb a fizetés egész Európában, és mi fizetünk a legtöbbet a mobilozásért.
Egyébként a román Digi sim-et itthon is tudod használni, csak ugye ki kell menni egy romániai boltba megkötni a szerződést (még most). De onnantól 2-3-5 euróért mobilozol. -
Henri
kezdő
válasz
trec12 #113349 üzenetére
Hogy mi lenne a normális, azt inkább hagyjuk, mert Romániában kapsz 5 euróért full minden korlátlan csomagot. A belgiumi Digi 5 euróért ad korlátlan perc és sms + 15 gb net csomagot, ami ottani árszínvonal mellett szinte ingyen van. https://www.digi-belgium.be/en/mobile-subscription
Viszont örömmel látom, hogy ezen a mobilnet vonalon mintha lenne pici árérzékenység a magyar felhasználói fejekben. Mert minek is fizetnék ki a 9000 forintot korlátlan netre, amikor ott a One XXL 5755 forintért. -
MadMancs
veterán
válasz
trec12 #113345 üzenetére
Otthonnet árában amit honlapon látsz, még nincs benne a router bérleti díj. Nem is lehet mert ott még nem tudják 1 vagy 2 év. Nálunk pl 5750 + 2000 (1 év) ebből, jön le 30% full miatt, így 5425 a havidíja.
Rengeteg hely van az országban ahol xdsl vagy még az sincs. Ott teljesen jó és jelentősen olcsóbb otthonnet mint más alternatíva. Van a családban olyan aki nagyvárosban lakik, szélső családi házas övezet, semmilyen vezetékes elérés nincs. Csak egy mikrós Szolgáltató 13500Ft ért 10/4 es sebességgel amiből átlag 2/2 meg is van, ide 3 éve aláírtak 3 évet gondolván más úgy sincs. Idén lejár már nyergelnek is otthonnetre. Náluk 6950 + router + , de ha 13000 lenne is sokkal jobban járnak igaz csak 4G van ott, de enyémmel, tesztelve átlag 70/30 megvan ami így is jelentős ugrás lesz.
-
pdr755
aktív tag
válasz
trec12 #113037 üzenetére
Egyébként tudja valaki hogy mi a minimum ár amit kínálnak? Ez az 5750 az (4990 emelve inflációval)?
Mondjuk ezen a területen van Telekom koax, ex Digi optika, eddig a Voda is szolgáltatott Telekom hálózaton ("vario" vagy "Picasso" rendszer), szóval nem sok értelme lenne nekik drágán adni.
-
SztiviVander
addikt
válasz
trec12 #113032 üzenetére
Nalam tavaly ilyenkor 5-600 volt a max, aztan ahogy szaporodtak (gondolom) az otthonnetesek ugy ment szepen lassan lefele, most olyan 300 korul van az atlagos max, hajnalba neha 400 felett is. A bazisnak azert a gigabit optika felhordoja eleve behatarolja mennyi tud lenni az annyi, neked akkor tud meglenni egymagadnak szinte az egesz felhordo savszel ha nincs igazan kihasznalva a bazis. Nyilvan egy videki kisvaros meg egy pesti kerulet nem ugyanaz a kategoria ilyen szempontbol sem.
-
MadMancs
veterán
válasz
trec12 #113032 üzenetére
Ezt alkalmazzák is.
Ahol túl sok az Otthonnet ott már csak Otthonnet Basic (4G) érhető el. Pl hugomek elköltöztek Fehérvárra, még átírták nekik otthonnetet címükre, rá pár napra csomagot is váltottak (nekik még otthonnet pro volt) így 12000 ről lement az ár 7990re. Mikor ezt mondták, kiváncsiságból ránéztem hogy ott mennyi lenne uj előfizetőként. Már nem elérhető utcájukban sima Otthonnet, csak Basic 8990Ft ért.
-
donjohnson
addikt
válasz
trec12 #111714 üzenetére
és aprokaroka87: a Realme 9 pro + és a xiaomi 10t szerintetek egy kategória?
MadMancs: ha jól emlékszem, azóta arrébbraktad a routert is, amivel megcáfoltad a korábbi válaszom. most pedig felhoztad újra.
akkor sem jeleskedett senki más magyarázatot adni a kérdésedre a mostani emberek közül.mindegy, én feladtam. ha szerintetek egy snapdragon, mediatek, exynos chipset kategóriája és ára nem befolyásolja egy telefon elérhető maximális sebességét, akkor vegyétek a 100 ezres xiaomi-t, mert valószínűleg nincs értelme jobbat venni.
-
-
-
MadMancs
veterán
válasz
trec12 #111220 üzenetére
Persze, igazad van, én nem is várom el.
Már rég nem használom ki 1000/300 at.Asszony nyaggat TV miatt. Tényleg pocsék az egész 55"-on. Maradhatna digi full + yettelTV . Végképp nem gazdaságos. Lehetne Yettel TV + digi csak net. Drágább lenne mint most, csak net annyiba kerül digiéknél mint net+tv+vezetékes telefon együtt. Ezért próbálgatom Otthonnet.
Telok nem esznek túl sokat, TV-n Netflix / Disney+ / Max / Skyshowtime
Laptop meg csak munka de dokumentumokkal dolgozok csak.
Havi 1-2 régebbi film csúszik le virágboltból ami sehol nem érhető el streaming platformokon.
Ezt azért el kellene hogy lássa nem? Vagy, rosszul gondolom?
-
csernak75
senior tag
válasz
trec12 #110612 üzenetére
Nem tudom mi alapján vannak ezek az árak. Nálunk 2 éves router bérléssel 6750
és csak helyi HFC kábeles +Telekom optika van. Az magentába érhetné meg, de nekem csak net kell. Szóval most már így 5G vel főleg tökéletes. (És ha úgy van 10 napig felár nélkül vihetem is az is + pont.) -
Krethx
aktív tag
válasz
trec12 #110594 üzenetére
Yettel OtthonNet-en én is gondolkodtam. De elég hamar elvetettem a dolgot. Egyéb megkötések miatt. Szeretek mobilis lenni. Mivel van korlátlan Yettel-es mobil net-em tudtam tesztelni itthon a sebeséget.
Aztán előfizettem az alap Yepp csomagra. Ami korlátlan net. Jelenleg most bevezető áron havonta 5.990 Ft. Ezt a Sim kártyát tettem egy Ruter-be. (TP Link Deco X50-5G) Meg vagyok vele elégedve teljesen. Nem mellesleg ha vidékre (telekre) megyek csak viszem a Ruter-t.
-
donjohnson
addikt
válasz
trec12 #110600 üzenetére
nem tudom akkor, hogy mi az oka.
de ha mindenképp vezeték nélküli netet szeretnél, akkor marad a yettel yepp, aminél alapból e-simet adnak (de gondolom át lehet válttatni fizikai sim-re személyesen és akkor bele tudod rakni egy routerbe).
vagy a vodafone xxl, hasonló áron, de valószínűleg lassabb sebességű. -
donjohnson
addikt
válasz
trec12 #110594 üzenetére
vagy felvásárolták a szomszédaid a korlátlan otthonnet előfizetéseket és nem ad el többet a yettel az adott címen.
vagy valamiért kiamaradt az a cím, de ha szomszédos címet, eggyel nagyobb házszámot vagy szemközti címet adsz meg felhasználási helynek és arra engedi akkor kösd meg arra. a számlázási cím úgyis más, illetve ott mást kell megadni, interneten fizeted a számlát stb. -
ggabor02
aktív tag
válasz
trec12 #110106 üzenetére
Májusban bontottak szerződést a KÜF-el. Ha valaki készüléket is vásárolt április-májusban, akkor ott bizony 2 évet alá kellett írni. Biztos volt ilyen ügyfél. Így véleményem szerint 2026 májusig nem tudják őket kivezetni. Talán ezért kínlódnak/hívogatják a hűségidős ügyfeleket is. Majd meglátjuk.
Engem még nem hívtak. Egy adatkártya, egy BUMM 50 GB-os csomag készülék vásárlással, valamint 2 db adatmegosztó a kollekcióm. 600-800 perc a havi hívásmennyiség.
-
SztiviVander
addikt
válasz
trec12 #109910 üzenetére
Akkor talan neked kene olvasni, azt is amit en irtam ("mert valaki bemondta") meg azt is amit mas: "Ha tudom, hogy ennyire elhúzódik, már rég vettem volna egy Telekomos feltöltőkártyát és egy 30 napos korlátlant. Lassan a nyár felénél tartunk, és nekem meg nincs netem"
-
SztiviVander
addikt
válasz
trec12 #109908 üzenetére
Miert lenne? Hetfo van, nem péntek
Yettel se mondta soha hogy ma vagy holnap indul barmi is, az hogy egyesek bemondanak mindenfele jolertesult dolgokat az meg vagy igaz vagy nem, majd kiderul. En azert nagyon nem lepodnek meg ha holnap se lenne adatforradalom. Arrol meg plane szo se volt h ez valami nyaralashoz kotott valami lenne es ezert mar nyaron ki kene hozniuk.
-
mobilemaster
csendes tag
válasz
trec12 #109893 üzenetére
Ha tudom, hogy ennyire elhúzódik, már rég vettem volna egy Telekomos feltöltőkártyát és egy 30 napos korlátlant. Lassan a nyár felénél tartunk, és nekem meg nincs netem, csak a jó öreg Vodafone Tuti 100+
Kíváncsi vagyok milyen ajánlatot fog tartalmazni az Adatforradalom, gyanítom hogy a KÜF által kínált korlátlan csak adatkártyát akarják így pótolni. Küfös csomagok részletei is nagyon érdekesek lesznek, remélem lassan mndenre fény derül. Csak az ígérgetés kezd sok lenni, ha ezt tudom, már egy hónapja vettem volna a feltöltőst...
-
donjohnson
addikt
válasz
trec12 #109299 üzenetére
nincs belőve 500-as max letöltésre. attól hogy tiszta rálátásnak érzed, még nem biztos hogy az. illetve függ, hogy mennyien lógnak egyszerre a tornyon. hajnalban méred vagy napközben stb. nekem is sokáig 500-600 körül volt, de találtam egy jobb helyet és most 760 / 79 mbit/s.
másrészt Katicza mért vele jóval többet is: [link] -
Jabby
őstag
válasz
trec12 #109169 üzenetére
Tegnap beszéltem egy T-s fejessel, s rákérdeztem a KÜF-re...
Amennyiben megszüntetik, akkor ha az ügyfél nem fogadja el az ajánlato(ka)t, akkor elköszönnek tőle.
Amiről ti beszéltek, hogy a világ végezetéig maradhatunk a KÜF-ös tarifában, az a csomag kivezetése. Azaz új előfizetések már nem köthetők. -
gps76
őstag
válasz
trec12 #109164 üzenetére
Azt mondta a nőci, ha lejár a szerződés a yettel felmondja, mert nincs náluk olyan flotta amiben maradhatna. Vagy lakossági, vagy megszünteti. Mondjuk ezeké most nagyon kedvezőnek tűnik, azt nem tudom hűség van-e rá, nemis kérdeztem, de ahogy írtam nekik év elejéig van szerződésük, ha addig ilyesmi áron tudják adni, akkor rendben van, de várom a KÜF ajánlatait, mert akkor nem kellene ugrálni.
-
válasz
trec12 #109008 üzenetére
Yettelnél életszerű dolgokról beszélni?
Szerintem mindenkit így vagy úgy át fognak rakni/kényszeríteni másik csomag, nyilván ha nem tetszik elmehetsz. Nekem nem okozna problémát, ha rosszabb csomagba tennének, mert akkor nem kellene az augusztusi hűségidő lejártát se megvárnom. -
-
pjen
félisten
válasz
trec12 #108700 üzenetére
Üdv Urak. Délután felhívtak a 60 20 200 0000 számról. Szerintük a részemre elküldött szolgáltatói levelek egy másik ügyfél mail fiókjába is elmennek. Betelefonált, hogy öt ez zavarja és szeretnének adatokat egyeztetni. Mondtam, hogy rajta, mondja az adataimat és én majd megerősítem ha helyesek. Szerintük viszont nekem kéne mondanom és ök ellenőrzik, hogy helyes e. Mondtam ez a vodánál pont fordítva működik. Felhívtam az ÜFSz t. Ök nem látták a hívást, de lehet, hogy egy belső osztály volt, hiszen ez az Ő számuk.
-
tamikomac
aktív tag
válasz
trec12 #108795 üzenetére
Lehet, hogy lehettem volna figyelmesebb, nem állt szándékomban félrevezetni senkit, nagy eséllyel amit írtam az a végleges cím módosításkor van, ha pl. költözés vagy hasonló lép fel:
Szolgáltatási Cím módosítása:
A Yettel 2024. március 5. napjától biztosítja a Szolgáltatási Cím módosítását az alábbiak
szerint.
Az Előfizető a Szolgáltatási Cím módosítását kezdeményezheti, amennyiben a
tarifacsomagot a rögzített Szolgáltatási Címtől eltérő helyen kívánja igénybe venni. A Yettel fenntartja a jogot arra, hogy az Előfizetés hálózatba történő bejelentkezéseinek helyét összevesse az Előfizetői Szerződésen rögzített Szolgáltatási Címhez tartozó szolgáltatási területtel.
Az Előfizető a Szolgáltatási Cím módosítását kizárólag olyan címre igényelheti, mely szerepel a Yettel OtthonNet szolgáltatásokhoz kapcsolódó címadatbázisában, tehát az adott címen elérhető valamely értékesítés alatt álló OtthonNet tarifacsomag. A tarifacsomagok igénybevételi feltételei közötti különbségek miatt a Yettel nem vállal arra garanciát, hogy a megjelölt új Szolgáltatási címen is az előzővel megegyező szolgáltatás érhető el.
Amennyiben az új Szolgáltatási Címen más tarifacsomag érhető el, mint amellyel az Előfizető rendelkezik, abban az esetben tarifacsomag-váltás szükséges. Továbbá, ha az Előfizető rendelkezik bérelt routerrel, a Yettel megvizsgálja, hogy szükséges-e annak cseréje is a tarifacsomag által biztosított szolgáltatás függvényében. Ezek következtében a címmódosítás során változhat a tarifacsomag havidíja és esetlegesen az eszköz bérleti díja is, amelyhez az Előfizetői és az Eszközbérleti Szerződések módosítása válhat szükségessé az előfizetői igényre adott szolgáltatói ajánlat alapján, annak Előfizető általi elfogadásával. Amennyiben az Előfizető e módosítást nem fogadja el, úgy e Szerződések változatlanok maradnak. -
lasz10
junior tag
válasz
trec12 #108700 üzenetére
A Yettel tv-t még nem próbáltam, de a digi online-nál rosszabbal nem találkoztam. A képminősége rém gyenge, gyakran szétesik a kép, ha weben nézem, ha a firetv stickeken. Ilyen sem a zattoo-n, sem a joyn-on, sem az amazon prime-on sem a sky Bundesligán, sem a sky PL-en, sem a dazn-on nem fordul elő, de a directone is nagyságrendekkel jobb. Leszámítva pár top focimeccset, amikor mindegyiken előfordul kimerevedés pár másodpercre, esetlegesen tovább is, de az érthető is, ha az adott szervert nem százezer, hanem százmillió eszköz nézi. Azt hittem, hogy csak a digi csak webes felületen xar, de ugyanaz a stickeken android apk-val is.
-
Crxstal
friss újonc
válasz
trec12 #108614 üzenetére
Teszteltem,ment rendesen. De most előfizus kártyával nem akar nagyon menni.
Vodának nincs itt lefedettsége mióta megszűnt a 3G, és nem is akarok náluk előfizetni, mert úgy korlátozzák a sebességet, ahogy azt csak ők szeretnék és lehal teljesen, legalábbis én ezt tapasztaltam.
Telekomot teszteltem de nem nagyon győzött meg.
Itt talán a Yettel legjobb, bár nem értem, hogy az előfizus kártyámmal miért nem megy rendesen..
-
esbii22
őstag
válasz
trec12 #108496 üzenetére
Telekom TV szolgaltatás nem elérhető sajnos az adott címen, már néztem. Csak internetet tudnék kötni.
Vidanetnél 11ezer Ft a digitalis csaladi tv+300as net (bőven elég) amit kinéztem.
Yettelnél 14 a havidij (Net + yettel tv M) plusz a router bérlés 12 (+2000 Ft) vagy 24 hónapig (+1000 Ft). Még az ingyen 3 hónappal is picit drágább a yettel. -
lasz10
junior tag
válasz
trec12 #108479 üzenetére
Nekem mindegy hogy gigabites lan, vagy yettel mobilnet wifin, bizonyos esetekben minden iptv gondokkal küzd. Jellemzően akkor, ha az adott eseményt nagyságrendekkel többen nézik, így jártam a CL utolsó 2 meccsen. Tapasztalataim alapján ilyenkor mindegy, hogy apple tv kábelen, vagy firetv wifin kapcsilódik. Gyakorlatilag ugyanúgy a teraszon, ahogy a nappaliban a routertől 2 méterre (l. screenshot), ahol a sebesség nem 30/10 Mbps, mint a kertben wifin. Ha xar, akkor a digionline (mondjuk az mindig), a directone, az Amazon Prime és a Sky sport is xar.
-
donjohnson
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged