Hirdetés
- Mobil flották
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaniszlokar
aktív tag
Ma váltotta át a rendszer az előfizetésemet Hipernet Active díjcsomagról Hipernet Médiumra.
A Mytelenor oldalon látom, hogy az új díjcsomagot jelzi a rendszer, de a sávszélességem még a régi. Azt is látom, hogy az éjszakai keret maradványát írja ki, még nincs visszatöltve a 100 GB.
A Telenornál nem éjfélkor aktiválódik az új csomag? A routert is újraindítottam már, de nem lett nagyobb a sávszélességem. Telefonáljak vagy még várjak egy kicsit? -
karl_fischer
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Inkább vennék új kábelt...
-
-
gboszi
senior tag
Ha iphone töltőkábelt szeretnék gariztatni, akkor mit kell vinnem a telenorba?
-
djculture
félisten
Homáron betyár a plakát:

-
akyyy
senior tag
válasz
dashed
üzenetére
jah, most meg ezt irja ki:
Csak új mobilszámmal rendelhet készüléket. Jelenlegi előfizetésre nincs lehetősége vásárolni. Lehetséges okok: Önnek speciális tarifacsomagja, vagy le nem járt hűségvállalása van.
DD
behúztak szépen a csőbe a mocsadékok. én fizethetek. pedig jó lenne 5600 helyett 5100.... de ez van sajna
-
akyyy
senior tag
válasz
WayneGace
üzenetére
hol találtad ezt? a linkedre nálam 404 jön be, és sehol nem találok semmi infot az enyémmel kapcsolatban pedig már egy hete probálkozok.
megtaláltam, hát nem értem. jelenleg smarttarifa extra 2 van. most ha visszahivást kérek, akkor ajánlanak valami szart drágábbért, vagy maradhatok ugyanebbe, a régi árral?
-
Isti2
aktív tag
Sziasztok. Az lenne a kérdésem hogy ha használt telenoros telefont veszek magánembertől, azt tilthatja a szolgáltató, ha a készülék ki van fizetve? Vagy ez függ a hűségidőtől is?
-
WayneGace
őstag
Sziasztok! Online, hogy tudom elutasítani a díjváltozást? Telekomnál elég egyszerű volt. De itt csak tájékoztatást találok a www.telenor.hu/dijvaltos-nal.
Kösz.szerk.: Most láttam. "A 2015. július 1-i kétoldalú szerződésmódosítás az Ön tarifáját nem érinti."
Gondolom emiatt nem látok opciót. -
törölt tag
Ti láttatok az Androidos MyTelenor kliensben olyan infót, hogy mikor aktiváltattam egy szolgáltatást (heti perc/sms/net)? Meg kellett néznem webes felületen (ami egyébként gond nélkül, egyből beengedett). Ez sztem csúf hiányosság a kliensben.
-
Viktor77
titán
válasz
dptrsk
üzenetére
Nem rontották el. A mytariff xs-ben adott mennyiségű adat van. Ha ő többet kért, akkor az már saját mytariff csomag.
És igen, jól csinálta a pult mögött álló ember, mert xs-sel+adatjeggyel (a 3gigással) árban ugyanott van, viszont ő döntheti el, hogy másik hónapban mekkora adatjegyet vesz.
Searchtags: szemét Telenor.
-
akyyy
senior tag
online felüöleten hol lehet megcsinálni a tarifaár megtartást?
-
törölt tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Tehát akkor árban ott leszek ilyen 5600-6000 forint környékén? Mert a MyTariff tervezővel fel húztam 3.2GB-ra a netet és valami ilyesmi összeget irt. Direkt le mentettem a képet meg minden meg el lett mondva hogy így akarom. Na mindegy remélem majd sikerül. Meg azt is hogy nem kerül ez többe
Köszönöm a gyors választ amúgy. -
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
Tehát a pult mögött elrontották neki.
-
-
Bile Demon
őstag
válasz
arkone
üzenetére
Úgy értettem a forgalmi adatokat, hogy a "közlekedési infók folyamatosan frissültek", vagyis nem ment el a NET sehol, nekem nem tűnt fel útközben, hogy lefedetlen területek lennének. Amúgy WAZE-t használok.
Nem tudok olyanról, hogy adatforgalmi kedvezmény lenne a Google Maps-re vagy hasonlókra. -
KamuMazsola
őstag
válasz
arkone
üzenetére
Vannak olyan navigációs alkalmazások, amik futásukhoz, vagy csak az online közlekedési információk vételére internetet használnak. Vannak olyan csomagok amik a keret elfogyasztása után lassítanak a következő ciklus kezdetéig, de ezzel a lassított nettel még ezek a navigációk életképesek. Illetve voltak olyan csomagok, amikben a Google Maps használható korlátozás nélkül.
-
arkone
aktív tag
válasz
Bile Demon
üzenetére
Köszönöm!
Nem tudom mire mondjátok ezt a navigációt, már több helyen olvastam Telenorral kapcsolatban, hogy az korlátlan valamelyik opcióban stb. Ez mi pontosan? Google maps-t engedi korlátlan vagy micsoda?
-
Bile Demon
őstag
-
ryori
senior tag
Herenden tényleg olyan rossz a telenor lefedettsége hogy néha néha megszakad a jel? kiírja a telefon: nincs szolgáltatás, mintha valami lefedetlen helyen lennék, pár mp és ujra van.
-
St3ven
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Annyi baj legyen.
-
-
St3ven
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszönöm, ez így már jól áttekinthető.

Viszont akkor azt nem tudom, a mostani 80MB mellett hová lett az előző feltöltésem bónusz adatmennyisége. Vagy az tarifaváltáskor elveszik? Előtte Praktikum+Net Mini Expressz volt.
-
válasz
St3ven
üzenetére
A legegyszerűbb, ha megnézed a tarifa leírásában.

-
St3ven
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Akkor a 300MB lejár hónap végén, értem.

A 80MB viszont már több feltöltés összesített eredménye? Vagy mennyi jár egy feltöltésnél (a Királyságon kívül)?
-
-
Sayuar
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
régen tudom hogy nem lehetett hozzá rendelni, mert akkor még "djuice" logó alatt futott a "kártyás 29", és a vezetékes hívót csak telenoros tarifákhoz lehetett rendelni.
Talán a 1220-on pontos tájékoztatást adnak... -
-
DS39
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
köszi. azt én is láttam az ÁSZF-ben, ezért kérdeztem. közben a my.telenor.hu-n is megnéztem és ott sem mutatja az aktiválható szolgáltatások között.
-
St3ven
addikt
válasz
nfsu17
üzenetére
"nekem meg azért jobb a prakt.+net, mert ott a feltöltés után jár valamennyi net, ami nem évül el 30 nap után, hanem ott marad a köv. feltöltésig, amikor az új feltöltéssel hozzáadódik a korábbi adatmennyiséghez."
Erről elérhető valami megerősítés hivatalos forrásból?
Nekem így írja az adatkedvezményeket:
Feltöltésből származó adatkeret: 80MB
Jutalmak (Királyságok) felhasználhatósága: 2015-07-28
Extra net: 300MBAkkor összesen 380MB forgalmazható le korlátlan ideig? De akkor miért van különszedve?

-
-
Sayuar
senior tag
AZ IGÉNYBEVÉTEL KORLÁTAI:
- A szolgáltatás az ÁSZF szerinti, idő alapú Telenor* kártyás tarifacsomagokkal
vehető igénybe. A szolgáltatás automatikusan törlésre kerül, amennyiben az
Előfizető olyan tarifacsomagra vált, amellyel nem vehető igénybe a szolgáltatás.
Ugyanez vonatkozik áttérés esetére is.
- A Vezetékes-hívó egyéb, vezetékes irányra (is) kedvezményt nyújtó szolgáltatás
mellé (PáratlanSzám, Praktikum Hétvége, Praktikum hálózaton belüli csomag,
Praktikum csúcsidőn kívüli csomag) nem vehető igénybe.tehát: igen
-
arkone
aktív tag
-
zseko
veterán
válasz
nfsu17
üzenetére
Az én nevem alatt 3 telefonszám van, és mikor belépve rosszul választom ki melyiket akarom módosítani (egyáltalán hogy lehet rosszul kiválasztani egy zárt listából...
) akkor az üzleti csomagokat kezdi ajánlgatni...
Már rájöttem mi okozza, de addig...ha csak simán átváltom a Név melletti rublikában az előfizetői azonosítót, akkor ezt adja be:

És ha ilyenkor választom ki a megrendelhető szolgáltatásokat, ezt kapom (kártyásként...):

Nem elég csak az azonosítót átváltanom, rá kell nyomnom a telefonszám melletti nyílra is, csak akkor adja be a helyes dolgokat:
Hogy lehet megoldani hogy még kisebbek legyenek a thumbnailek?
Azt gondoltam pont az a lényege hogy minimális méretű kép, amire kattintva betölti a nagyot, nem pedig majdnem ugyanakkora az előnézet is... -
St3ven
addikt
Én meg már a T-nél megtanultam, hogy ilyen esetekben napokig ne menjenek az online ügyfélszolgálat közelébe.

-
lufi7
aktív tag
Mindkét számunknál, sms-ben küldött kóddal sikerült visszaállítani a régi jogosultságot.

-
-
-
nfsu17
veterán
az adatok módosításába kell belemenni, majd a tel. szám módosításba, majd vagy újra be kell írni a tel. számot, vagy ha már bent van, akkor rámenni, hogy módsítás, ekkor írja, hogy küldi az sms-t, beírni a kódot és kész is.
Amennyiben módosítani szeretné értesítési beállításait, email címét vagy személyes adatait, kérjük, kattintson az Adatok módosítása gombra. A telefonszám mellett megjelenő gomb segítségével tudja hitelesíteni telefonszámát, hogy valóban Önhöz tartozik.
-
tomp
félisten
-
nfsu17
veterán
valószínűleg ezért nem megy:
A telefonszám nem ellenőrzött és hitelesített! Kérjük, erősítse meg hogy valóban Önhöz tartozik!
már csak meg kellene találnom, hol is küldik ki az sms-t.
mindjárt meglesz. -
-
tatabike
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Szerintem meg teljesen érthető, mert például nekem is fél évig be akartátok magyarázni, hogy én vagyok a balfék, mire kiderült, hogy nem. Szóval ne lepődj meg, ha az ilyesmire beindul a lavina...

Viszont, múlt héten felhívtam az ügyfélszolgálatot, megkérdeztem, élesedik-e a tarifaváltásom számlazáráskor, és mikor a hivatalos része lezárult a dolognak, még egy kicsit beszélgettem az ügyintézővel, megkérdeztem hogya van, bírják-e a hajtást, és kitartásra buzdítottam Őket. Ja, és nekem nem ingyen van ez. mivel 70-es vagyok, csak a netem 20-as. Szóval minden a helyén van kezelve....
-
tomp
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Igen szerencséd. Nekem csak 2x dőlt össze. Itt is írták.
Ez nem egyedi hiba.
Gondolom a hó végi leálláskor megsérült az adatbázisban a telefonszám bizonyos tartománya.
Tudjuk, hogy te csak azért véded a céget mert a munkaköri leírásodban le van írva.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Sayuar
senior tag
válasz
darvinya
üzenetére
én elfogadtam, legalábbis nem jeleztem semmit feléjük, mégse nem működik.
Szóval úgy xar az egész, ahogy van....Viktor: mi lenne ha kevesebbet ironizálnál, és a tények szerint foglalnál állást?
gondolom a munkahelyeden (abban a bizonyos telenor üzletben) nem ilyen hangvétellel beszélsz az ügyfelekkel? Vagy a főnököd engedi?
Egy idő után a folyamatos ironizálás inkább cinikus hangvételhez hasonlít.... -
Úgy "szeretem", mikor egyszerre 234327482348234237864-en ugrotok rám, ha valamivel védeni merem a Telenort.
Kipróbáltam egy céges, egy lakossági és egy másik személy szintén lakossági hozzáférését. Biztos, szerencsés az ismerősöm is, mert az ismerősöm lehet, vagy az én IP-címem van fehér-listán a Telenornál, ezért működhet a gépemen több hozzáférés is.

darvinya:
Ez sem igaz, mert a három között volt olyan is.
Abban igazatok van, hogy nem írtam le, ha nem jó ezek után sem, akkor 1220. Mert tényleg lehet, hogy központi és/vagy több ügyfelet érintő hiba van...
-
törölt tag
válasz
nfsu17
üzenetére
Vágom. De a feljebb vázolt módszerrel elég jól be tudom lőni a nethasználatot. Ráadásul, a hálón belüli hívásaim, SMS -eim is ingyenesek a Mymenüs rendelések időtartama alatt. Bár, nálam ennek nincs nagy jelentősége, mert VOIP -ozok. Kenhetik a hajukra a 20Ft -os baráti királyságukat, amikor 6Ft -os percdíjért telefonálok. A Praktikum Ásznak van egy húzós kapcsolási díja, de ha nem lenne valahol net és GSM -en kéne telefonálnom, akkor átküldeném a hívást a VOIP szolgáltatóm budapesti központján. Ez egy vezetékes szám, tehát a vezetékes hívó perc és kapcs. díja érvényes rá, nem a Praktikum Ászé.
-
lufi7
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Megcsináltam. Így sem jó.
Nálatok lesz valami. -
tomp
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nem egyedi hiba! Az online adatbázisa szerintem megfeküdt a nagy terhelésben. Nekem is előjött 2x. Újra meg kellett adni a számomat aztán az sms kódot, hogy újra tudjam használni.
Ez az egyedi hiba van, a rendszerrel nincs semmi gond igen ismerős nekem...
-
Sayuar
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
-
nfsu17
veterán
válasz
üzenetére
nekem meg azért jobb a prakt.+net, mert ott a feltöltés után jár valamennyi net, ami nem évül el 30 nap után, hanem ott marad a köv. feltöltésig, amikor az új feltöltéssel hozzáadódik a korábbi adatmennyiséghez.
ha jól látom nálad csak max 30 napig van net, ha esetleg addig nem használod el, akkor bukó.
ha 30 naponta töltesz fel 3000 ft-ot, akkor nincs probléma.
a percdíj sem annyival olcsóbb, hogy nekem érdemes lenne számításba venni.
20 ft/perc már más tészta lenne -
tatabike
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Tipikus... Mindenhol lehet a hiba, csak épp a hálózatban nem, ugye?

-
-
lufi7
aktív tag
Mi a franc baja van a telenor online-nak?
Enged belépni, de nem tudok semmit csinálni.
"A telefonszám nem ellenőrzött és hitelesített! Kérjük, erősítse meg hogy valóban Önhöz tartozik!"
Ez dobja vagy azt, hogy "Sajnos nem jogosult a választott oldal megtekintésére!" .
Mi történt? Évek óta használjuk, de ilyen még nem történt.
Most néztem, hogy a nejem oldala szintén zenész.
-
Hosssszu
őstag
Értem!
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat!
Akkor futok egy kört holnap a 1220 számon.
-
törölt tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszi!
Ez nagyon cool! Juni végén töltöttem 3 rugót, amire kaptam 150MB -ot. Rögtön rendeltem egy Mymenüs perc/sms/net -ben 375MB -ot, 450Ft -ért. Ettől 3000Ft alá ment a kredit, így nem tudták aktiválni a Deezer -t. Még él az ajánlat, úgyhogy ma megint rendelek 375MB -ot. Így, hó közepéig 900 Forintba került 900MB. Ha akkor engedem aktiválni a Deezer -t, akkor már csak 1500Ft -ot fognak levenni és a hátralevő két hétre lesz 2GB -om. Tehát, 2400Ft -ért kaptam 2,9GB -ot.
I love this game!
-
-
darvinya
titán
Most hogy is van ez?
Elég regisztrálnom, hogy nyerjek.Lépj be a MyMenube, regisztrálj, és nyerj egyet a 800 Microsoft Lumia 532 közül!
De…
-
ryori
senior tag
Ha bemegyek telenorba, ott el lehet intézni az online regisztrációt? jó lenne egy felhasználó+jelszó kombóhoz kapcsolni a két előfizetésem, mivel a másik számomnak a simkártyáját kettévágtam, az sms-es megoldás nem játszik.
-
tatabike
őstag
válasz
Hosssszu
üzenetére
Nekem Hipernet Home van. Ez egy zártkörű tarifa, nem elérhető már új előfizetőknek. Nem szűnt meg, viszont nem forgalmazzák. Amúgy mikor forgalmazták, akkor sem lehetett mindenhol szerződést kötni rá, csak pár vidéki telenor üzletben. Budapesten például egyáltalán nem. Én Budaörsön vettem.
-
arkone
aktív tag
üdv!
Mobilinternet téren (mind lefedettség, mind pedig sebesség tekintetében) Vác - Bp és környékén milyennek mondható a Telenor?
Informatív válaszokat előre is köszönöm.
-
zseko
veterán
Ma néztem át vagy hat kártyás telefonunkat és váltattam át őket Praktikum + Net csomagra. Tesómé volt a legrosszabban, az 2001 óta ugyanabban a Classic csomagban volt, saját háló 83, más hálózat 117 Ft... Meg akkor már beaktiváltattam a vezetékeshívó szolgáltatást is mindegyikre, egyszerűbb hazacsörögniük így a vezetékesre, mint mobilt hívni.
Hatszor hallgattam végig a következőket:"- Ismeri a MyMenüt?"
"- Ezzel elfogadja a kétoldalú bla-bla-bla-bla..."
"- A réginek 'x' volt a percdíja saját/idegen/sms irányban, az újnak 'y' saját/idegen/sms irányban..."
"- A vezetékeshívó díja 'xy' összeg + a kapcsolási díj is, de ami most megemelkedett, így 'z' összegbe kerül..."
stb, stb...sok volt

Az első hölgyeménynek igen fáradt és beletörődött hangja volt, már szinte sajnáltam szegényt

Aztán párszor kérdezték, hogy az emelés miatt akarok váltani, mondtam hogy leginkább inkább amiatt hogy fogalmam sincs melyik milyen csomagban van, mennyi percdíjjal, legyen egységes mindegyik és kész
Na persze az sem volt utolsó szempont, hogy most ingyenes

-
darvinya
titán
Aki Email Studiós!
Nem törlik tarifa csomag váltáskor.
Legalábbis nekem nem törölték. -
GEIL
addikt
"Kedves Ügyfelünk! Rögzitettük döntését a dijvàltozàs visszautasitàsàròl. Az ügyintézés soràn tapasztalt kellemetlenségért elnézést kérünk! Üdvözlettel: Telenor"
Ez jött tegnap este.....

-
Hosssszu
őstag
Sziasztok!
Régebben hallottam a hipernet home csomagról, de mostanában nem találom a telenor honlapján.
Itt a fórumon már megválaszolták a kérdést, miszerint nem szűnt meg, csak le van véve a telenor weboldaláról. Csak az a bibi hogy az a hozzászólás már több mint féléves.
Most én ugyanezt a kérdést tenném fel.
Még elő lehet fizetni erre a dologra?
Ha jól emlékszem, akkor amikor még reklámozták, akkor úgy volt hogy csak bizonyos városokban volt mód a szerződés kötésre. Ezeket a városokat nem tudja valaki hogy melyek? Illetve még egy kérdés: milyen csomagok vannak a home-ban?
Most éppen olyan helyen lakom, ahol a telenor térképe szerint kb. 50%-os a 4g lefedettség, vajon ide egyáltalán megköthetem?A válaszokat előre is köszönöm.
-
czanga
őstag
Vajon mi van azokkal szerintetek, akik céges flottában vannak, de a számláikat saját maguk fizetik? A my.telenor oldalon kellene valahol megtaláljam a nyilatkozatot, vagy ezt a cég intézi?
-
dodopek
addikt
Nem tudjátok, ha a Telenornal flottás csomagom van, akkor is kell jelezn, ha nem akarok vváltozást?
-
RedCactus
őstag
Még 29.-én jeleztem az online felületen, hogy nem fogadom el az áremelést. Most kaptam egy SMS-t, hogy rögzítették a döntésemet a díjváltozás visszautasításáról és elnézést kérnek az ügyintézés során tapasztalt kellemetlenségért. Gondolom akkor ennyi, nem fognak külön hivogatni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bestbuy játékok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- World of Tanks - MMO
- Gitáros topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- iPad topik
- iPhone-ra és iPadre is megérkezett a Control Ultimate Edition
- Milyen monitort vegyek?
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Erying ITX 12800H alaplap (Integrált 14 magos i7 CPU, 3x NVMe) Hiánytalan tartozékokkal
- MacBook Pro 13.3 2017 8GB ram 512GB SSD
- UGREEN NASync DXP6800 Pro NAS, i5 1235u (10-mag), 8/32GB DDR5, 6 lemezhely, 2x10G, 2x Thunderbolt 4
- Z840 - 2x E52697 v4 18 core 2.3GHz - 1000w tap - 32 GB DDR4 - 3 év garanciával
- Lenovo T470s 14" FHD, i5 6300U, 8GB RAM, 256GB SSD, 2db akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone Air 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Core i5 - i7 - 8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

DD

) akkor az üzleti csomagokat kezdi ajánlgatni...![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
meghalt a rendszer
Azt írtam: "szeretem".