-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz
Poccc97 #115530 üzenetére
Pontosan melyik script működött nálad? Már korábban is próbáltam párat és azok közül mindegyiknél azt írja, hogy MC888 és MC801A is jó, pl Supported routers: MC801A, MC7010, MC888, MC889, MU5001
De az G5B-t nem említik és nálam nem is működik. Külön írja is, hogy Failed. -
-
Piftuka
veterán
válasz
Poccc97 #112242 üzenetére
"LED Control beállítása nem segít ebben?"
Köszönöm a tippet!A hozzászólásod alapján rákerestem a Google-lel, és kiderült, hogy a router szoftveres felületén belül van erre is lehetőség.
Így aztán be tudtam állítani az "éjszakai üzemmódot", ami az általam megadott időintervallumban lekapcsolja a LED-ket. Mindegyiket.
Egyelőre remekül működik ez a funkció. -
gps76
őstag
válasz
Poccc97 #110975 üzenetére
Én ezt kaptam fórumtárstól szájbarágósan:
"Ha beléptél a kezelőfelületére, a Speciális - Hálózat - Mobil wan menübe kell menni. Itt jobb gombbal kell kattintani egy üres helyre, majd a a Vizsgálat-ot kiválasztani. Itt módosítani kell a rejtett div-ek css-ét úgy, hogy láthatóak legyenek. Készítettem egy kódot, ami automatikusan megcsinálja ezt, ha esetleg nem tudnád hogy kell.
Ha a vizsgálatot kiválasztottad, akkor a Console menübe kell menni, ahol először be kell írni, hogy "allow pasting" és entert nyomni. Ha ez megvan, akkor ugyanoda be kell illeszteni ezt a szöveget és megint entert nyomni:
document.querySelectorAll('.nd').forEach(function(element) {element.style.display = 'inherit';});
Ha minden jól sikerült, akkor megjelennek a rejtett menüpontok.
Itt a Band keresésnél válaszd a manuálisat, majd a 4G band-nél a keresést. Ezután el fog menni a net egy fél percre, majd kilistázza az elérhető frekvenciákat.
Ha megvan, le kell okézni, aztán az alsó sávot be kell zárni, mert mögötte lesz a mentés gomb." -
donjohnson
addikt
válasz
Poccc97 #110975 üzenetére
hogy érted?
működik az NX510V-n a Miononno script, ami a zte-hez és a huawei-hez is jó?
ennyire sokoldalú lenne az a script?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Mobilinternet
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Windows 11
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest