Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
arcszesz
aktív tag
Pontosan. Beltéren sem kimondottan alacsony a maximális sebességem, viszont időnként nagyon belassul. A kinti eszközzel nem annyira hatalmas a javulás maximális sebességben. Valamivel gyorsabb persze de ami még fontosabb, sokkal stabilabb tőle a kapcsolat. Nincsenek idegesítő lelassulások.
Nálam átlagos tégla falak vannak, panelben még látványosabb lehet az eredmény.
---
Az eszköz alapból bridge módban megy, nem is találtam másmilyen beállítást. Tetszőleges beltéri wifi routerhez csatlakoztatható. -
tomp
félisten
-
Dave1984
őstag
válasz
donjohnson
üzenetére
Köszönöm az ötletet
@Tomp : Neked is!
Attól félek hogy nálam a cella nagyon terhelt hétvégén, és azon a kültéri egység se segít
jelenleg is szerintem jók az értékek
-
donjohnson
addikt
válasz
Dave1984
üzenetére
most van egy beltéri routered, ugye?
abból kiveszed a sim-et, átrakod a kültéribe, a kültéri lan portját (kábelt) bevezeted a lakásba és a beltéri tp-link vagy zte router lan portjára rádugod, és akkor a benti eszköz adja a wifi-t ugyanúgy mint eddig.
ezek a beltéri routerek a lan/wan portjukon tudnak fogadni másik eszköztől netet is (ha nem raksz bele sim-et, akkor sima wifi routerek). -
Dave1984
őstag
válasz
donjohnson
üzenetére
Köszi a tippet,de ennyit nem ér nekem , illetve panelt nem hiszem hogy megkéne, szabad furni 😀
ha sokszor előfordul hogy 100Mbit alá beeseik a sebesség lemondom, aztán 3 Szolgáltató közül aki nálam elérhető választok optikai netet,csak akkor mobilszolgáltatót is válthatok,mert akkor nagyon elszáll a Prime előfizetéseim havidíja
-
tomp
félisten
válasz
donjohnson
üzenetére
Nem, az eszköz nem számít. Az számít, hogy amit terhelsz(4G) sáv mennyire van már eleve meghajtva.
Ha a kapacitás határán van és elkezded NSA-n te is hajtani akkor jöhet a korlátozás.
Szerintem én is kaptam volna már korlátot ha ezt az adatforgalmat NSA-n csinálnám. -
cidalain
veterán
"vagy a gyerek helyzetét lekérd távolról" -pont erre kéne, és ehhez ez az adatmennyiség pont elég lenne. és van telószám, így hívható (szükség esetén ő is tudna hívni 40/perc, vagy a Mini esetén két telószámot (apa/anya) ingyen korlátlanul)
a "bármelyik" előfizus tarifa havi 4000-nél kezdődik. ami dupla annyi, mint ez.
feltöltősön elég hülyén van az internet: 1 GB 1250 forint 5 napra? most mit kezdjek 5 napnyi felhasználási idővel? -
tomp
félisten
válasz
arcszesz
üzenetére
Én is erre gondolnék. Nem hiába kérdeztem korábban, hogy akinél jelen van ő miként használja.
Szerintem ahol kb a plafonon pörög a 4G kapacitás ott korlátoznak.
Én kizárólag SA-n vagyok. Igaz a torrent nagyon kevés volt eddig(80GB) de adatforgalom terén igen csak hajtom a cellát(1,43TB) és nincs korlát.Router nélküli SIM-re is be lehet kapcsoltatni az SA-t.

-
arcszesz
aktív tag
Torrent vs QoS témában lenne újabb tapasztalatom.
Az első hónapban 4G routerrel használtam az othonnetet mert épp az volt kéznél. Ott figyelt rajta a QoS végig.
Nemrég vettem egy 5G kültéri egységet. SA mód tiltva van nekem mert nem béreltem routert, ezért beállítottam B1+N78-ra. És érdekes módon most nincs QoS. Sikerült az előbb 4-500 megabittel is torrenteznem ami a tényleges kapcsolati sebesség.
Tehát arra következtetek, a 4G hálózati kapacitásukat védik annyira. N78-ra viszont nem raknak QoS-t, nem aggódnak hogy abból is ki fog fogyni a zinternet.
Gondolom én legalábbis.
-
donjohnson
addikt
válasz
Victoryus94
üzenetére
Chrome / Beállítások / Adatvédelem és biztonság / Biztonság / Biztonságos DNS használata és alatta tedd át a DNS szolgáltatót Google-re, Cloudflare vagy Opendns-re a jelenlegiről.
Csak ne felejtsd el, hogy ezt beállítottad. -
4Grider
félisten
válasz
Victoryus94
üzenetére
Próbálkoztál már alternatív dns-t használni? Pl. 1.1.1.1, 8.8.8.8, opendns, stb.
-
Victoryus94
őstag
Biztos volt már téma, de nem emlékszem, mi a megoldás.
A Yettel 5G nálam LE: 90-300Mb/s körüli, FEL pedig 6-30Mb/s. Sajnos távol a torony...
Viszont ez teljesen élhető lenne, torrentek letöltési ideje is rendben, netflix, youtube is stabil.
Csakhogy bizonyos oldalak (akár magyar webshopok betöltése is 10-15mp néhol, máskor külföldi videó platformok) akadoznak, miközben a speedtest 150-200mb/s-et mutat.
(Nem a tegnapi napra, az elmúlt 3 hónapra vonatkozó tapasztalat).Előfordulhat hogy ez a NAT miatt van, és FIX IP-vel gyorsulna a betöltés? Vagy ez teljesen más jellegű problémából ered? Ha utóbbi, van rá valamilyen (kerülő)megoldás?
-
tomp
félisten
-
cidalain
veterán
okoseszköz tartifák (okosóra tarifa, vagy yettel mini) esetén a weboldalon fel van tüntetve, hogy a tarifacsomag hűségidő vállalása nélkül kizárólag a Yettel által forgalmazott készülékkel vásárolható meg. egyértelmű.
alapabb okosórába tenném (gyereknek lesz), viszont amit a yettelnél lehet venni abból a legolcsóbb is drága, ráadásul csak 2G kapcsolatra képes, ami azért valljuk be nem előremutató...
vásárolható-e külön a tarifacsomag is?
pl hűségidő vállalással megvásárolható-e egy ilyen tarifa, ha nem akarok a Yetteltől készüléket venni?(a család yetteles, és az okosóra tarifa havidíja, és a csomagban foglalt szolgáltatások megfelelnének, ha lehetne külön venni, fizikai SIM-mel - a Mini csomag már annyira nem tetszik árban. másik szolgáltatónál van hasonló csomag hasonló áron, amihez nem kell készüléket venni)
-
4Grider
félisten
válasz
mrslipton22
üzenetére
A 192.168.0.1 megváltoztatható, az aktuális ip címet a Windows parancssorban kiadott ipconfig parancs eredményeként a helyi hálózati kapcsolatnál látható default gateway sor adja vissza.
-
tomp
félisten
válasz
mrslipton22
üzenetére
Próbáld meg resetelni.
Így be jön be? katt -
mrslipton22
újonc
Még ami lehet h fontos: eddig is yetteles előfizetésünk volt és így működött (wifi letiltva, saját net beállítva, tp link deco-kon wifi szórva), csak adminsztratív okokból vissza kellett vinni a korábbi routert és kaptunk egy másikat (eddig én voltam az előfizető, és ezt most visszaadtuk és a pasim lett az előfizető)
-
4Grider
félisten
válasz
mrslipton22
üzenetére
Sok mindent nem írtál, pedig ott a lényeg.
Híd módba sikerült áttenni, vagy már eleve el sem értétek a felületét? Ha el sem értétek/nem tettétek át, akkor a saját WLAN-ját használva sem éritek el? Ha áttettétek, akkor a leggyakoribb hiba, hogy ugyanabban a LAN-ban dolgozik a saját router is, mint a yetteles, így nem fog továbbmenni a kérés a saját lan felől a már modem yetteles eszköz felé. -
mrslipton22
újonc
Sziasztok, tegnap kértünk Yettel OtthonNetet, megkaptuk a routert, bemértük a jelerősséget, beraktuk a megfelelő helyre, szórja is a wifit rendesen. Ami viszont nem működik, h ráköttöttünk LAN kábellel a céges laptopomat (csak annak van ethernet portja), és be akartuk állítani, h csak modemként működjön és két TP link deco szórja a wifit, de az eszköz alján lévő 192.168.0.1 címet beírva a böngészőbe nem tölti be a kezelőfelületet. Net jön a kábelen (úgyis, ha a laptopon kikapcsolom a wifi vételt), de az eszközkezelő oldalra timeoutol.Valakinek van esetleg tippje, h mit csnálunk rosszul?
-
bp15
junior tag
Sziasztok!
Új sim esetén (yettel feltöltőkáryás, 1000 Ft lebeszélhetőséggel a csomagoláson, de boltban 500 Ft volt) jár aktiváláskor 1 nap ingyen net? Vagy az régebben volt? Szeretném kipróbálni a yettelt mielőtt hűséget kötök.
Köszi -
4Grider
félisten
válasz
DravenMoral
üzenetére
Persze, ha a hely víztől védett.
Belső oldalra meg ne routert tegyél, hanem AP-t. Pl. Cudy M3000-ret, kint mondjuk lekapcsolnám a wlant. -
tomp
félisten
válasz
trec12
üzenetére
Én itt pesten az 1000-es voda koaxot dobtam ki mert a hűség nélküli 2ezres havidíjat fel akarták emelni 8ezerre és ragaszkodtak az 1évhez. E mellett olyan lekezelő volt a nő, hogy az hihetetlen. Az már mellékes, hogy mivel hónap felénél mondtam le az egészet így túlfizetésem lett náluk amit hiába jeleztem 17napja semmi reagálás...
Amúgy az elmúlt 1évben durván megváltozott a Yettel hozzáállása az ügyfélhez. Korábban elképzelni sem tudtam, hogy valaha hűséget írok alá náluk. Most a One lett ilyen. Yettel pedig 180fokos fordulatot vett. Észbe kaptak, hogy normálisan kellene az ügyfelekkel bánni?
-
DravenMoral
senior tag
válasz
4Grider
üzenetére
Lehetséges olyat csinálni, hogy a bérelt modemet kint hagyom a párkányon, mert ott jobb a jele neki, és egy lan kábellel beviszem a netet a szobába egy falon fúrt lyukkal, a végére pedig teszek egy általam vásárolt, wifi 6-os routert?
És akkor a benti router osztaná a netet.
Ap vagy bridge módban gondoltam.
Bridge módot mondjuk nem láttam a szolgáltatói zte modemben. -
4Grider
félisten
válasz
DravenMoral
üzenetére
A 60 cm fal és a plusz épület esetén nem csodálkozom, hogy 3500 MHz-en küzdened kell. Külső antennát én nem használok, több volt velük a jelminőségi/stabilitási probléma, mint amit nyertem velük.
-
dzf007
senior tag
válasz
DravenMoral
üzenetére
Belső ablakpárkányt próbáltad? Több ablaknál próbáld meg...Nekem az segített..
-
DravenMoral
senior tag
válasz
4Grider
üzenetére
-105dbm
100-150 le, 2-5mb/s feltöltésHa a router kívül van az erkélyen, nyitott térben:
-85dbm
250-350le, 20-30mb/s feltöltés
(De ez csak kint ugye, mert a házon belül így már megint erősen komprumisszumos. Szigetelt, 60cm fal, ill. 3 rétegű, méregdrága új ablakok és ajtó.De még mindig az épület takarásában van így is a router, illetve egy külső antenna sokkal jobban venné a jelet, mint a beépítettjei, mindenhol ezt olvastam.
-
4Grider
félisten
válasz
DravenMoral
üzenetére
A borzasztóan gyatra jel egyébként N78 és B3/B1 esetén mit takar?
-
DravenMoral
senior tag
válasz
4Grider
üzenetére
Beltérit próbáltam, bocsi.
Hívtam őket két helyen, tegnap az üzletben is megkérdeztem egyébként, hogy kültéri egységeset tudnak e adni, de nem volt náluk, és nem is rendelnek névre szólóan.
Az ügyfélszolgálaton is annyit mondtak, hogy helytől függ, hogy adnak e. Belvárosban nem valószínű. -
4Grider
félisten
válasz
DravenMoral
üzenetére
Mi az a három modell? Én nem a beltéri routerekről írtam, hanem kültéri vevőegységes routerről.
-
dzf007
senior tag
válasz
DravenMoral
üzenetére
Én kisebbet (Wifi) és nagyobbat is vettem Aliexpress-ről, érezhető volt a hatótáv. A nagyot nem igazán "bírta" el. De az csak a Wifi jelet növeli a 4G-5G-t nem, szerintem azt nem lehet..
-
4Grider
félisten
válasz
DravenMoral
üzenetére
Yettelnél nem próbálkoztál be egy külső vevőegységes routerre való cserével? Vagy nem bérelt az eszköz?
-
DravenMoral
senior tag
Szép napot! Van egy Ts9-es csatlakozású (yettel sim kártyás router) a lakásomban.
Borzasztó gyatra a jel, így nézegettem kültéri antennát hozzá, de borzasztó drága, hogy csak úgy potyára megvegyem.
Kültéren biztosan sokkal jobb lenne a jel, próbáltuk.
Valakinek van esetleg konkrét ajánlása?
(4g-5g lefedettségű antenna kéne, mert nálunk csak néha csatlakozik 5g toronyra, és akkor is csak 5g nsa, nem pedig sa toronyra.(Zte Mc801a router) - Ts9 csatlakozású antenna kell hozzá.
Ha valaki tudna konkrét ajánlást tenni, azt nagyon megköszönném!Az sem baj, ha az antenna sma csatlakozású, akkor veszek egy ts9-sma adapter kábelt, van a pcx-en occó pízért.
-
trec12
addikt
válasz
Mardel
üzenetére
Mi belépő és induló akciót kaptunk - nem Győr és ott most indult a One optika - az nagyon combos, ezres net+TvFamily fél évig 0 Ft után 11490. Csak pár hétig futott tudtommal és kizárólag üzletkötőknél. Azóta a 0 Ft helyett már fél ár van fél évre de lehet ha valaki szerencsés még el tudja csípni a másikat is...
A te ajánlatod ha jól értem csak net de ha visszaosztod 1 évre azaz 12 felé "ajándék" szinte az is...
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok!
Mikor van olyan, hogy ha hívok egy számot nem cseng ki és semmit sem mond az automata? Egyik telefonomat elhagytam, már biztosan lemerült, de az ügyfélszolgálat azt mondja, hogy felcsatlakozik a hálózatra a szám. Arra nem tudtak válaszolni, hogy miért nem cseng ki és miért nincs semmi jelzés ha vívom. Nem értem, ha egy telefon lemerült, akkor a benne lévő SIM biztos nem csatlakozik fel a hálózatra, ilyenkor azért van valami automata szöveg, nem elérhető vagy valami hasonló, ha meg átették egy másik telefonba, akkor ki kellene csengeni.
Megyek új SIM-et kérni, csak kíváncsi lennék, hogy lehet ez. -
trec12
addikt
válasz
Mardel
üzenetére
ExDigi van nálam. Nincs vele gond.
Ner ide vagy oda szerintem többre mennél vele mint, hogy az otthonnet sebességét meg a pinget méregesd állandóan.
Most egy erősebb akció is van a One-nál. Eldöntöd. Győrben Vidanet (HFC) helyett Kalásznet lett (Telekomé a cég) horror ár maradt. Jővőre a hírek szerint gőzerővel elkezd optikázni a Telekom. -
pdr755
aktív tag
válasz
Mardel
üzenetére
Ha nem elvi kérdésnek tartod akkor semmi probléma nincs a One-al, különösen az optikai részével. Sőt Telekomhoz képest nincs gond a külföldi sávszélesség, routing -al sem.
Mondom ezt úgy hogy rühellem a fidibuszt.
Anyám még nálam is jobban, gyakorlatilag egy kanál vízben meg tudná őket fojtani, mégis vígan megy nála a One előfizetés, a net részével nagyon meg van elégedve (optikai, előtte Telekom kábeles volt többet nem működött mint igen)
Pld. a CBA-t kerülöm amennyire csak lehet (szerencsére mifelénk nincs is) de a One-al pusztán a tulajdonos politikai irányultsága miatt nincs problémám. -
Mardel
őstag
válasz
trec12
üzenetére
Elvileg csak One van a társasházban mint optikai lehetőség, régebben Digi volt optikán de akkor még Budaörsön laktunk, előtte Telekom volt szintén optikán.
Most Telekom nem elérhető itt, One-tól meg tartok mióta kormány közeli lett és felvásárolta a Digit.Azért gondolkodtam az OtthonNeten mert 500-600 Mbit nekem elég lenne ha az stabil és a ping nem nagyon ugrál 30 fölé.
De itt az időjárás is nagyon befolyásoló, ködös, borult időben alig van 100 Mbit.
Ami érdekes hogy a nyitott ablakból a ZTE 100 Mbit letöltéssel lassabb mint ugyanabból a szobából 1,5 méterre az ablaktól a TV és a fal között. Lehet azért mert van behúzva a egy tv antenna kábel fölötte amit nem használunk (előző tulaj csinálta) és az erősíthet a jelen úgy hogy nincsenek fizikailag összekötve. -
-
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Dr Bubo
üzenetére
ezek szerint igen, nyilván akinek van adatkerete az azoknak ez nem lesz mérvadó.
mivel ugye nem fogyaszt gigabájtokat.
Ha jól tudom azoknak ment a yettel app akiknek egyáltalán nem volt adatkeret, ami ugye azért is lenne logikus mert végső soron az app is valamilyen féle " ügyfélszolgálat " szerintem. -
tomp
félisten
-
tomp
félisten
A tartalomszolgáltató döntése miatt kivezetésre kerülnek az alábbi csatornák 2025. december 31. napjával: Comedy Central, Paramount Network, TeenNick, MTV 80s, MTV 90s
Törlésre kerül 2025. december 31. napjával valamennyi tarifacsomag és kiegészítő szolgáltatás internet-leíró “A”-táblázatából azok a szolgáltatások, alkalmazások, amelyek nem számítanak be a díjcsomagba foglalt adatforgalmi keretbe, mivel ilyenek nyújtására már nem kerül sor (különösen Yettel Fiók, Speedtest), a korábbi vonatkozó hatósági döntésekre figyelemmel. -
Mardel
őstag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Annyiban jobb hogy azon van 2db SMA csatlakozó így lehet rá kültéri antennát csatlakoztatni ami javítja a vételt az adótorony és a router között.
A ZTE G5B-nek meg csak belső antennái vannak. -
Mardel
őstag
válasz
4Grider
üzenetére
Értem, köszönöm.
Tehát a csere csak úgy kivitelezhető hogy visszaviszem az egészet az 1 hónapos próbaidő alatt aztán következő hónapban újra megrendelem a tplink routerrel?Mert korábban hívtam őket azzal kapcsolatban hogy honlapjukon csak a ZTE routert teszi a kosárba, a másik nem is választható. Akkor azt mondták hogy ha a másik routerrel kérném akkor kérjek visszahívást és telefonon rendeljem meg.
-
Mardel
őstag
Sziasztok!
Nekem tegnap jött meg a Yettel OtthonNet Győrben (Adyváros).
ZTE G5B routert kaptam, teszteltem ma kicsit a ködös időben. [kép] [kép] [kép]
A hálószobából rálátni a toronyra légvonalban olyan 620 méterre van. [kép] [kép]
11-én Yeppes simmel telefonon a hálóból teszteltem. [kép]
A kérdés az, hogy a próbaidőszak alatt lehet-e tőlük TP-Link NX510v routerre cserélni és hogy egy irányított antennával [link] mennyire tudnám megközelíteni az elérhető maximális letöltési sebességet és hogy a ping és a packet loss értékek javulnának-e? -
4Grider
félisten
válasz
dredjudge84
üzenetére
Itt nincs az XXL-hez hasonló csomag. Mint írtam, több TB havi forgalom felett szoktak rá qos-t tenni rövid ideig.
-
4Grider
félisten
válasz
dredjudge84
üzenetére
Több éve a hangcélú flottás csomagokban már benne van a napi 108 GB-os limit, az adatcélú korlátlanban pedig havi 1 TB felett a plusz 8-10 ezer Ft-os havidíj többlet.
Terhelt hálózat esetén sincs plusz frekvenciasáv, amit az otthonneteseknek lehetne adni, így a szokásos hülyeséget tolta. Valamilyen belső anyagban terjed a dolog, de soha nem volt igaz belőle semmi. És igen, itt nincs nem 5G képes díjcsomag, a prepaid előfizetések is azok. -
dredjudge84
őstag
válasz
4Grider
üzenetére
Múlt héten kötöttem előfizetést otthonnet csomagra, de vittem magammal egy nyomtatványt egy flottás korlátlan csomaggal ami szinten 6000 lett volna, viszont az nem lett volna helyhez kötött és ugyanúgy nem lett volna a napi adatlimit mint az otthonnet esetében sem. Ellenben nekem azt mondta a srác az üzletben hogy amikor terhelt a hálózat akkor a flottás csomag nem fog hozzáférni olyan frekvenciákhoz amihez mondjuk az otthonnet igen ezáltal az állítólag lassabb lett volna. Én ezt eléggé fenntartásokkal kezelem de ennek tudatában sikerült meggyőznie hogy az otthonnet jobb választás nekem. Zárójelben megjegyzem a flottás csomag is 5g-képes csomag lett volna.
-
boborján2
őstag
válasz
UnSkilleD
üzenetére
Nálam pl. nem volt 5G így sikerült 120-160megabit/mp sebességet elérni le és 5-15 -öt fel. Csak olyan helyen tudott működni ,ahol a modem számomra abszolút nem ideális helyen volt. Ha beraktam a háznak a gépészeti részébe ,ahová terveztem, ott egyenlő volt a nullával.
+ publikus ip-t még kérésre sem adtak.Ha lehetőséged van rá , törekedj normális vezetékes szolgáltatásra.
-
UnSkilleD
senior tag
válasz
4Grider
üzenetére
ha ez a mérvadó térkép https://www.yettel.hu/lefedettsegi-terkep
akkor nálam elérhetőaz OtthonNet-hez pedig tényleg az van írva hogy korlátlan sebesség (és adatmennyiség), nézd meg az oldalukon
gondolom ezt úgy értik hogy úgy adják ahogy a csövön kifér, amit a vas bír
-
tomp
félisten
válasz
oli987
üzenetére
Igen, normál használat.
Nekem 28-án lesz a fordulónap.
Most állok 1,04TB-nál. Ha nem használtam volna torrentet akkor 980GB-nál lennék amit teljesen átlagos használattal hoztam össze.
Youtube, Netflix, Disney+, AppleTV-n megvett filmek, Yettel TV.A 108GB/nap a mobilos tarifákra érvényes. Az OtthonNetnél nincs szám szerint leírva. Annyi szerepel csak, hogy normál otthoni felhasználás. A streamingek(4K-ban) ma már teljesen normál otthoni.
-
oli987
tag
válasz
4Grider
üzenetére
Néhány TB forgalom az normál használat? Én állandóan a neten lógok, de sohasem volt még az 1 TB sem meg havonta. Amúgy valahonnan 108 GB/nap(!) rémlik nekem, mint limit.
"Felénk 400-600 Mbps-ot tud a yettel bármilyen előfizetéssel"
Ennyit bír ott a hálózat, tehát korlátlan. Nincs rajta pl. 50 Mbit/s korlát. -
4Grider
félisten
válasz
oli987
üzenetére
Mérget azért ne vegyél rá, hogy mobilneten soha nem kapsz qos-t, hiszen néhány TB forgalom után borítékolható a hálózat védelme érdekében. Felénk 400-600 Mbps-ot tud a yettel bármilyen előfizetéssel (az otthonnet is ugyanazt az infrastruktúrát használja, mint bármelyik yettel előfizető).
-
UnSkilleD
senior tag
nézetm ezt az OtthonNet csomagjukat, azt írják korlátlan sebesség, ez a gyakorlatban kb mit szokott jelenteni?
-
Roux
csendes tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Igen ,tényleg számít.De gondolom az se mindegy hogy városon belül hol történt a mérés.De a lényeg:ez tényleg fejlesztés volt.
-
zzola
titán
válasz
szaniszlokar
üzenetére
Független.
-
szaniszlokar
aktív tag
Láttam a Yettelnél Samsung Galaxy A56 készüléket jó áron kártyásként.
A Yettel hálózati zárral árulja a készülékeit, vagy függetlenek?
Köszönöm! -
Roux
csendes tag
Tiszafüreden fejlesztés,megjelent az 5g.Csináltam egy mérést,550-el hasít!!!
Bravó!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 notebook - R7 5800HS 16GB DDR4 1012GB SSD RTX 3050 4GB
- HP EliteBook 840 G7 14" i5 10210u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GAMER PC! i7-12700 / RTX 3080 Ti / 32GB 4133MHz / B760M / 1TB NVMe / 700w! BeszámítOK
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core i3-8100/ i5-9500 / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T /i7-10700 processzorok- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ner ide vagy oda szerintem többre mennél vele mint, hogy az otthonnet sebességét meg a pinget méregesd állandóan.
Most egy erősebb akció is van a One-nál. Eldöntöd. Győrben Vidanet (HFC) helyett Kalásznet lett (Telekomé a cég) horror ár maradt. Jővőre a hírek szerint gőzerővel elkezd optikázni a Telekom.
Az enyém: RSRP: -78-80 dBm RSRQ: -11 dB SINR: 15-18 dB

Bravó!