Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Gedeon31
üzenetére
Az elképzelhető, hogy kisebb településeken nem járok, de Pécs, Budapest és több Pest megyei városban is veri a Telekom a Telenort tapasztalatom szerint.
Konkrétan ezeken a helyeken a Telenoros SIMek megbízhatatlanok, kint van a polcon a a családból az összes telefon s csörögnek a Telekomos számon, hogy miért vannak kikapcsolva a Telenoros(amit ingyen hívna) számok, megnézem, erre csak segélyhívás, majd magától visszaállt, s ez napi rendszerességgel.
Vagy csak menet közben, amikor kéne volt adathálózat, nincs adathálózat, közben a Telekomos SIMen vígan megy minden.De mind1 is, mindenkinek megvannak a tapasztalatai, én abból indulok ki, amit tapasztalok, ha egy gazdaságilag fontos területet(Bp.) nem képes ellátni a Telenor, akkor nem tudom, hogy gondolhatja komolyan a vidéket... És ez az állapot a ZTE hálózat óta van, előtte nem voltak ilyen problémák...
-
válasz
darvinya
üzenetére
A klikk korlátlan?
Szerintem a Telekom 200MB csomagja és a Klikk ugyanazt nyújtja csak az adatmennyiség különböző.
Tapasztalatom szerint, a Telekom stabilabb (Budapesten több útvonalon, kora reggel nem csúcsidőszakban is) kb 20-25 perc utazás alatt 4-5 alkalommal 10-15mp eldobja a Telenor az adathálózatot, míg a Telekom szakadás nélkül stabilan tartja.
Bejelentettem időpontokkal, a válasz az volt, hogy a hálózat rendben van, ez normális működés. -
nfsu17
veterán
válasz
darvinya
üzenetére
és ezzel ki is merültek az előnyök....amit kár is többes számba tenni.
nézem az új árakat (kártyás), de a pofám nem találom a földön, még az alá is leszakadt.
mert eddig hiper olcsó volt és most még inkább nem az lesz.
1200 Ft 100MB
4G képes telefonok mindenfele, és xaros 7Mbit amit a kártyások kapnak, azt is milyen áron...emeljék az árat oké, de akkor emeljék a csomagban foglalt adatmennyiséget is. -
darvinya
titán
Új tarifákat nézve, Klikk szolgáltatás jobban megéri, mint Online 100MB.
Mind2 1200Ft/hó és lassítós, de Klikk 150MB. -
Sayuar
senior tag
Én itt elköszönök a kedves fórumozóktól.
Az eddigi tapasztalataim alapján arra jutottam, hogy ár/érték arányban van jobb megoldás/szolgáltató.
Remélem, hogy a napokban sikeresen fog lezajlani a számhordozásom. -
törölt tag
Az előbb néztem a MyTelenor -t. Vehetek 7 napra 60 percet + 60sms -t + 300MB netet. Ez van alatta:
"A szolgáltatás bármikor újra megrendelhető, de ha az új megrendelés a 7 napos érvényességi időn belül történik, az addig felhasználatlan kereted elveszik!"
Ez jól hangzik, de nekem eddig nem ajánlotta fel még egyszer ugyanazt. Akkor hogy rendeljem meg újra?
Más.
Csak nekem újak az M (1GB) és L (2GB) net roaming hetijegyek? Elsőre (nekem) jobban hangzik, mint a Vodás ajánlat. -
Norbi21
senior tag
válasz
axioma
üzenetére
Azért írtam a vállalkozói mail címükre is, pozitív, hogy ma már jött válasz. Ebben arról tájékoztatnak, hogy átvihető akár nem publikus flottába is a szám, megtartva az eredeti készülékhűség dátumát. Az létezik hogy e-mailben is megtehetem a szerződés felmondást? Mert erre utalt az ügyintéző, csak kérte a jelszót.
-
Tomi0703
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Hali!
2 hete kb vettünk a Tescoban egy Praktikum +net expressz sim-et. Aktiváltam telefonon, mostanáig működött is, de most egyből bedob a "díjmentesen hívható egyenlegfeltöltő rendszerébe". Jól gondolom, hogy amit küldenek majd levelet és onnan kellene még beaktiválni a számot?Szerk.: Közben megnéztem... Megjött már a levél, de 17.-e volt a az aktiválási határidő. Ilyenkor mi van?
Nem válasz akart lenni, sry.(#32083) Sayuar: Rendben, köszi.
-
-
törölt tag
Sziasztok!
Nem tudom mennyire jó ha hozzátok fordulok a kérdésemmel: várhatóak újabb Lenovo készülékek a Telenor kínálatában? Konkrétan a Vibe Shot érdekelne.

-
polonic
félisten
Azt hiszem
Sikerult kiakasztani a zte cuccot egy par szaz embernek egy teremben.
A meres utan 3g el is szallt.
-
axioma
veterán
válasz
djculture
üzenetére
Ez igy nagyon altalaban biztos nem igaz. Nalunk volt kilepes es belepes is keszulek miatti huseggel, de nem tarifahuseggel. Mivel a mi flottank a szuperXXS kategoria ha keszulekrol van szo, a kilepoknek egy barmilyen szamlas tarifa mellett sincs fizetesi kotelezettsege emiatt.
-
Norbi21
senior tag
válasz
djculture
üzenetére
Illetve még egy lehetőség merült fel bennem Mivel a kérdéses számok egyébként sincsenek használva, csak a készülékhűség miatt vannak még tartva, lehet egyszerűbb lenne kivinni egy nyilvános üzleti előfizetésbe a lejáratig. Ez járható út ugye? Annyira nem vagyok járatos ezekben a dolgokban. Köszi.
-
Norbi21
senior tag
Sziasztok! A következőben szeretnék segítséget írni, vázolom, remélem nem lesz túl bonyolult
.
Adott egy vállalkozás, mely üzlettárs 8 csomagot használ, melynek hűséglejárata 2015.08.28. Lehetőségünk van nem publikus flotta váltásra, melynek hálózatát szintén a Telenor biztosítja. A gond a következő: van két telefonszám, melyekre tovább tart a készülékhűség, mint a tarifahűség. Az egyiknek 2015.08.30-ig, a másiknak 2015.12.19-ig. Telenor üzletben azt mondták kötbérmentesen vihető a két szám is, hiába van rajta a készülékhűség. Azért fel is hívtam őket, természetesen ott már azt mondták, hogy 25000 Ft körüli összeg lenne a kötbér/szám. Írtam a kkv@telenor.hu-ra is, onnan még nem kaptam választ. De azt abszurdnak tartom, hogy két nap miatt ekkora kötbért számlázzanak. Szerintetek hol lehet az igazság
? Mert számomra az lenne a logikus, ha meg akarnám szüntetni a számokat a lejárat előtt, akkor számlázzanak kötbért, persze. De nem erről van szó. -
taip
senior tag
válasz
üzenetére
Jelenleg az Okostarifa lezárt, de még létező csomag (ÁSZF szerint). Szóval csak a kiindulási alap sántít, mert ha létezik a csomag, nem kötelezhetnek váltásra. Ha meg tudod mutatni, hol van leírva, hogy megszűnik, akkor más a helyzet.
Szóval szerintem új készülék vásárlásra a normál szabályok érvényesek és díjcsomagot is csak felfelé válthatsz a jelenlegi körülmények között.
-
törölt tag
Sziasztok!
Hívtak a Telenortól, hogy megszűnik az Okostarifa 90 csomagom és találjunk ki valamit amire válthatok. Mivel még nem telt le a 2 évem ebből, de váltásra köteleznek, kérdésem, hogy alá kell-e írnom a következő csomagra is hűséget, illetve ahhoz választhatok-e új készüléket?
-
Sayuar
senior tag
Működik még a kétkapus számhordozás? Ahova mennék ott ez áll a számhordozási nyilatkozaton: Az aktuális mobilszolgáltatótól kapott "Hordozást Jóváhagyó nyilatkozatot"..." stb "juttassa el hozzánk".
Nem fognak körbe röhögni a telenornál, ha bemegyek és kérek egy ilyen nyilatkozatot?
-
Merlini
tag
Sayuar & club1:
A 190Ft-os 500MB-os próbához kell 1500Ft-os feltöltés, a Dezzerhez meg nem.

"Fontos! Hívószámonként kizárólag egyszer élhetsz a Telenor Próba adatcsomag-ajánlattal! Ezért gondold át alaposan, hogy ezt vagy a 2GB + Deezer Zene szolgáltatáscsomagot szeretnéd kipróbálni.
Az 500MB szolgáltatás nem vehető igénybe az adatalapú, valamint a MobilKvartett, az All-in (Red Bull Mobile) és az All-in+ (Red Bull Mobile) tarifacsomagokkal. Kártyás előfizetőként az 500MB Telenor Próba ajánlatot akkor tudod igénybe venni a kedvezményes feltételekkel, ha pozitív egyenlegedet 1500 Ft-tal feltöltöd."
Klikk és/vagy PERC+ SMS + NET csomag aktiválása után meg lehet rendelni kedvezményes Dezzer 2GB-os csomagot?
Van egy SIM-em amin használtam a Klikk-et tavaly ősszel, majd töltöttem 5eFt-al év elején 300MB net miatt.
Terv: Június végén PERC+ SMS + NET csomag megrendelése után, autópálya matrica vásárlás, így 200Ft "kényelmi díj" van, de SMS díjak nincsenek. Majd ősz végén kedvezményes Dezzer 2GB-os csomag, addigra talán lesz már LTE telefonom.
-
törölt tag
válasz
djculture
üzenetére
Tulképp nem kérdezés nélkül, mert le van írva. Az más kérdés, hogy mennyire korrekt.
Sayuar:
Nem tudom, hogy általános volt -e a hiba. Tegnap nem is telefonáltam, csak Whatsappoztam. Hangminőség tesztre most egyébként sem optimális a telóm, ugyanis a mikrofon le van szakadva a panelről, úgyhogy csak headset játszik. -
club1
veterán
válasz
Sayuar
üzenetére
Azért írtam a nem-et, mert a 300 Ft-os Praktikum +Net mini expressz sim kártyából indultam ki, ahol a 300 Ft lebeszélhetőség CSAK kedvezmény formájában van jelen, azaz nem egyenlegként. Ha az 1000 Ft-osnál egyenlegként jelenik meg a 600 Ft, akkor logikusan a kérdésre a válasz IGEN.
-
Sayuar
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Viktor0610
köszönöm a választSomatom
Tudom hogy meg lehet rendelni, mert tavaly én is megrendeltem egy tizenéves praktikumról.
Abban nem voltam biztos, hogy újonnan aktivált csomag esetén az indulóegyenlegből megrendelhető-e.
Telefonálni olyan készülékről szeretek, ami kézre áll, mai napig is egy Nokia 6300-ast használok.
Netezésre pedig olyan készülék jó, amin kényelmesen tehetem azt, de kisebb mint egy tablet, így könnyedén magamnál tarthatom. Ezért erre a célra egy 6'' phabletet használok (Alcatel Pop S9).Apropó Somatom, nálam tegnap nagyon sokat xarakodott a VoIP (WiFi-n is, meg tescomobileon is <freevoipdeal>). Még a callback is (ráadásul a callback-ek a hívott félnél a saját számom helyett egy román számot jelenített meg, a hívott a telefonját meg is mutatta később nekem
). És ez már a sokadik alkalom (szinte mindennapos). Én jól hallok, a másik fél pedig folyamatosan arra panaszkodik, hogy nem, vagy alig hall. Nincs kedvem üvölteni, hogy a másik fél halljon valamicskét a mondandómból. Már nekem kínos magyarázkodni a sok hallókázás miatt (pedig csak családtagokat hívok VoIP-al). Nálad minden ok? Azt hiszem maradok a jelenlegi flottámban, vagy beugrok a DPI-be... -
törölt tag
válasz
Sayuar
üzenetére
Ha az a kérdésed, hogy feltöltőshöz lehet -e Deezer, akkor igen. Nekem is így van a 2GB netem. Ha az a kérdésed, hogy feltöltőshöz lehet -e próba Deezer -t rendelni, akkor szintén igen. Én rendeltem így. Az más kérdés, hogy jól rá is b..tam, mert az akciós net többe lett, mintha nem kértem volna akciót. Megrendeltem kb. 25. -én. A köv. 25. -én lejárt, de mivel volt a kártyán kredit, újra aktiválták. Csakhogy az már nem akciós volt, ezért csak hó végéig volt érvényes. Vagyis, 5 napra vettem 3rugóért netet. Igaz, hogy felhasználhattam a teljes 2GB -ot, de azt én egy hónapra kalkuláltam. A köv. hó elsején viszont indult a "rendes", havi időszámítás és leemelték a köv. 3rugót, a 2GB -ra. Úgyhogy, csak óvatosan az akciózással! Hó vége előtt kell megrendelni, majd az akciós idő lejártával lemondani és ha folytatni szeretnéd, akkor elsejétől, a már nem akciósat újra megrendelni.
Egyébként érzek némi ellentmondást a dologban. Van egyszer ez:"A tarifacsomaggal nem vehetőek igénybe az alábbi szolgáltatások: a Praktikum Hálózaton belüli csomag; Praktikum Csúcsidőn kívüli csomag; Mobile Online Start; Mobil Online Napijegy, Mobil Online Flexi, MMS hétvége; Páratlanszám; PluszNulla, Praktikum Hétvége; Szomszédhívó; WAP 45."
Ebben nincs a 2GB Deezer, tehát megrendelhető. Ugyanakkor ezt is írja:
"A tarifacsomaggal a 4G/LTE hálózat nem érhető el."
A Deezer csomagok viszont LTE -sek voltak már akkor is, amikor a többi még nem.
-
-
Sayuar
senior tag
válasz
Sayuar
üzenetére
lejár a szerk. idő...
ÁSZF kártyás előfizetőknek, 95-ik oldal
2 GB + Deezer ZeneAzért tettem fel a kérdést, mert az akciók (jelen esetben a Telenor Próba 2GB + Deezer Zene szolgáltatáscsomag) nincsenek beleírva az ÁSZF-be...
Na jó, nem akartam tippet adni a telenornak, de mindegy, akkor leírom, hogy mire gondoltam: vajon be lehet aktiválni egy teljesen friss csomagra is, vagy egy első feltöltéshez meglétéhez kötik a Próba 2GB-ot?
-
nfsu17
veterán
válasz
Sayuar
üzenetére
nekem (praktikum+net) ott van a szolgáltatások megrendelése oldalon a lap tetején, hogy 2GB+deezer 2990 Ft havidíj, de lejjebb, az oldal közepén meg az van, hogy ua, csak 490 Ft a "havidíj".
ergo én megtudnám rendelni 490 Ft-ért, ha van 600 Ft az egyenlegen, akkor nem látok okot rá, hogy ne lehessen, de mondjuk én nagyon nem vagyok telenor szakértő -
Sayuar
senior tag
én bekapcsoltam tavaly praktikumra...
A kártyások is "előfizetők", lásd ÁSZF: KÁRTYÁS ELŐFIZETŐK ÁLTAL IGÉNYBEVEHETŐ KIEGÉSZÍTŐ
SZOLGÁLTATÁSOK -
Sayuar
senior tag
az igen/nem válasznál azért többet várok, konkrét indoklással számomra elfogadhatóbb/hihetőbb lenne hogy miért nem, pl hol, mely szóval van kizárva az akciórészletezőben a "Telenor Praktikum + Net Expressz kártya".
Kis mazsola a telenor oldaláról:
- Meglévő hangalapú előfizetéshez
- Az ajánlatot lakossági előfizetők vehetik igénybe hívószámonként maximum egy alkalommal, 1 hónapos időszakra.szóval melyik feltétel nem illik erre a termékre?
-
Sayuar
senior tag
Viktor0610
Aktiválást követően erre meg lehet rendelni a 600 Ft-os kezdőegyenlegből a próba 2GB + deezer szolgáltatást?
Köszönöm
-
Daffni2
addikt
-
antal750
senior tag
Sziasztok
A sima H és a H+ között mi a különbség? Voip mostanában elég sz. r itt Jászberény környékén.. Eddig jó volt de most van amikor H-t mutat a teló szakadozik hullámzik.. MobileVoipot használok fvd-vel, de most valami nem stimmel.. Más nem tapasztalt hasonlót? -
válasz
üzenetére
Nem tudom hogy oldják meg, de elképzelhetőnek tartom, hogy ma 00:00-kor készült egy backup az adatforgalomrol, s azt majd ma 23:59 után töltik vissza. Aki közben elhasználja az adatot kap figyelmeztetést, csak ugye holnap reggelre visszaáll a tegnapi állapotra, s közben korlátozás sincs.
-
törölt tag
Az normális, hogy ingyen van a net, mégis kapok adathasználati figyelmeztetést? Ez nekem nem kerek.
-
Grougon
tag
Bix szerint nincs nagyobb forgalom mint egy átlag napon.
-
-
d.beni
aktív tag
ma van az ingyen hipernet nap.
nekem nincs internet csomagom. akkor én nem is próbálhatom ki?
csak mert hiába nyomom be a mobilnetet nem történik semmi. -
törölt tag
-
B.i.L
senior tag
válasz
dptrsk
üzenetére
A KK F6-on bugos,a sim világoskék.
Az az opció a KK-os F6-on,hogy nincsen opció,már ami a "galéria - kép kiválasztást"illeti.Egyszerűen nem ajánlja fel.
Ja a képmentés?Az rendben van,csak betenni nem engedi,lásd fent.De van szoftveres is mentési,illetve szerkesztési,jegyzetelési lehetőséggel. -
kpal
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Oké!
THX 
-
-
kpal
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Most néztem ,fejeb más is járt úgy mint én , akkor ingyen visszakapcsolják ,?
Már megvagyok kavarodva,mikor kell-e fizetni vagy sem . Bocsi csak már zavarba vagyok a sok kérdéstől
-
-
kpal
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ha visszalehet aktiválni 5000+áfa ,és előfizetésről felöltősre váltás jár plusz költséggel ?
-
darvinya
titán
Pontban 00:00-tól megy teljes sebesség.
(#32000) hunlipi88
Milyen dzsunka telo ami csak 800 v. 1800-as?
(#32002) Somatom
Érdekes, mert nekem is S, mégis tudja mind2t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15 256GB Sárga Független Bontatlan / 27% áfás számla
- Lenovo T14s Gen 2 - 14,1" touch, i5 1145 G7, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 13 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

,egyszerűen nics opció,kösz