- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Zsombe #112767 üzenetére
Fel sem merült, multisim ott sincs, cserébe a hálózat is rossz. Nehéz volt belátnom, de a szolgáltatásokban abszolút a Telekom tűnik topnak, elsőként volt vowifi, volte, multisim, esim, apple watch sim. Van egy iPadem, telekomos kártyával, legtöbb helyen, ahol beltéren 4G-n lóg a yetteles kártyám, ott simán van 5G az iPaden. Azt bánom, hogy eddig halogattam a váltást…
-
donjohnson
addikt
válasz
Zsombe #112761 üzenetére
ha kikapcsolod ott a Connection gombnál a kék kapcsolót, ahol a 67:30:15 van, akkor nem jön elő plusz menüpont a Router módnál, Bridge vagy valami?
ha még benne vagy az 1 hónapban, akkor mondd le és kösd meg újra tp-linkkel.
a másik zte, a régebbi mc801a jobban ki van már beszélve itt a fórumon.
bevállaltad sajnos az újabbat. -
SztiviVander
addikt
válasz
Zsombe #112755 üzenetére
Ja jogos, irtad hogy belső hálóra kuldened. Amugy irtak korabban hogy tud bridge modot is meg hogy hogy kell atkapcsolni. De a http-t és a https-t fogja a saját webszervere, azon megy az admin felulet. Mivel gondolom túl buta ahhoz (huawei is ilyen, modemnek jo, de mint router ertekelhetetlen) hogy át lehessen irni a portjait igy kenytelen leszel mas kulso portokat iranyitni a raspi http es https portjaira. Vagy bridge-be rakod, kotsz ra egy ertelmes routert amiben lehet allitani milyen porton menjen a belso webszervere, es abban allitod be a forwardot a raspira.
-
martongunar
tag
válasz
Zsombe #112712 üzenetére
Ahhoz te jobban értesz, ha minden eszköznek oszt IP címet a megfelelő DNS-sel, akkor jó lehet. A wifis rész nem tudom, hogy tudna menni (érzésre annak is kéne mennie), de mint írtam, nem értek hozzá sajnos.
A saját router szokott nekem mint kezdőnek kényelmes megoldás lenni minden szempontból. Általában ezek a szolgáltatói eszközök is szeretik, ha le van véve a teher a vállukról és bridge módban lehetnek, mert jellemzően nincs bennük túl acélos hardver és egy komolyabb terhelésnél nem a net sebesség miatt lesz gond, hanem mert az eszköz leül. Persze én inkább vezetékes netet szoktam mókolni, a véleményemet is az alapján írtam. -
donjohnson
addikt
válasz
Zsombe #112704 üzenetére
ez nem jó? ez nem működik vele?
zte mc801a-hoz webes script, amivel megadhatod hogy miket használjon: [link]
a többi sávot olyankor kihagyja.
B8+B1 megadásával nézd meg, aztán B8+B20 vagy B1+B8+B20 vagy B3+B1+B8+B20+B28 stb.
illetve 5G nélkül is, hogy kiderüljön mikor a legjobb a feltöltési sebesség (ha az a fontos neked).
a script-ről videó, a Set 4G gomb-nál: [link] -
MadMancs
veterán
válasz
Zsombe #112579 üzenetére
Feltöltésen is segít ZTE.
Hugoméknak TP-Link volt nekem ZTE.
2 router közvetlen egymás mellett ugyanazon a cellán:
TP Link: 250-300/7-10mbps
ZTE: 450-600/75-90mbps10 mérés átlaga. Onnan tudom pontosan mert real time yettel háttér csoport volt a vonalban sógorom által, ők kérték a speedtest.net méréseket. És így sikerült kiharcolni TP Link cserét ZTE re. Azóta végre náluk is normálisan működik a net, és nem dobálja le random az eszközöket.
-
donjohnson
addikt
válasz
Zsombe #112564 üzenetére
dehogyis. 100-at is tud, ha olyan helyen laksz: [link]
illetve ha olyan sávra csatlakozik a routered.
nézd vissza a tegnapi hozzászólásait, hogy mennyi volt bucihost-nak tegnap.
egyébként most a feltöltési sebesség miatt szeretnéd cserélni vagy a letöltési sebesség miatt?
inkább a letöltési sebesség fog javulni ha cserélsz zte-re. -
donjohnson
addikt
válasz
Zsombe #112558 üzenetére
valamivel jobb az 5g vétele, igen.
csináljátok azt, hogy elmentek egy yettel üzletbe és köttök egy második otthonnet előfizetést a feleséged/barátnőd nevére és zte routerrel kéritek.
hazaviszed, kipróbálod, ha nem jobb a router vagy nem tetszik, másnap visszaviszed és lemondod a második előfizetést.
1 hónapig vissza lehet vinni: [link] -
-
trec12
addikt
válasz
Zsombe #112484 üzenetére
Nekem egy Philips 43PUS8507 van. Sokkal gyorsabb volt vele az app a ZTE boxot bőven verte. Egy 2020-as Sony-n is próbáltam azzal lassú volt de maga a tv is "gyenge" volt. Most van helyette egy TCL C845 ez egy erőmű sanszos, hogy ezzel is jól menne. Ez a tv a Philipsnél is gyorsabb, szóval arra akarok kilyukadni, hogy rengeteget számít a hardver. Is. A Xiaomi TV Box S-el kb talán olyan volt mint a boxxal ha jól emlékszem.
Ja, kizárólag WiFi-n használtam (Digi 1000 / AX wifi). -
donjohnson
addikt
válasz
Zsombe #112489 üzenetére
igazából egy laptopot is ráköthetsz hdmi kábellel a tv-re és akkor meg van oldva, ha nem kapcsolgatjátok sokszor a csatornákat: https://www.yetteltv.hu/
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Zsombe #112402 üzenetére
10 napig ingyenes.
utánna 10 nap 2000 ft" Hol tudom használni a Yettel otthoni internet szolgáltatásomat?
Az OtthonNet Basic és OtthonNet tarifákat alapesetben az adott irányítószám területén tudod használni. Az OtthonNet Bárhol Mód segítségével azonban lehetőséged van az internetedet Magyarország területén belül hordozni és használni, ahol áram van. Ezt 30 naponta 10 napig ingyenesen megteheted, de ha több napot töltenél otthonodtól távol, akkor 2000 Ft-ért lehetőséged van további 10 nap hordozhatóság megrendelésére. " -
csaszi75
senior tag
válasz
Zsombe #111979 üzenetére
Tök mind1, hogy mit írunk itt mi neked a fórumon, ha azon a helyen ahol te használnád ott épp használhatatlan a Yettel..
ÉS ahogy Avayasoft írta, csakis az fogja jól megalapozni a döntésed, ha kipróbálod egy teszt SIM-mel, vagy olyan SIM-et hozol ki, amit 14 napon belül vagy a 30 napon belüli ajánlatoknál vissza tudsz vinni minden indoklás nélkül és elállni..
Kezdésnek itt a cellmapper.net, nézd meg a közeledben lévő Telekom és Yettel és Vodafone cellákat is.. -
AnonymusX
őstag
válasz
Zsombe #111979 üzenetére
Amennyiben a Yettel mellett döntenél és van a családban Auchan bizalomkártya, akkor érdemes megfontolni ezt.
-
Landsmann
addikt
válasz
Zsombe #111985 üzenetére
Biztos felmérték ezt. Egyre több készülék már 4G-n bonyolítja a telefonhívásokat is, úgyhogy szerintem nem lesz gond belőle.
A sebesség az változó lehet, attól függően, mennyire terhelt az adott cella, illetve optikán vagy mikrón van bekötve a hálózati rendszerbe. DE elvileg igen. Én is itthon mértem 190 fölötti sebességet, de a jellemzőbb a 100-140 közötti érték. 5000 fős kisváros a Sárréten. -
Landsmann
addikt
válasz
Zsombe #111983 üzenetére
Dunától keletre a Telekom biztosítja a B20-on a 4G-t a Yettelnek is. De a modernizált bázisállomásokra már b1, B3, B8 és B28-at raknak. Nagyobb városban B20 is van. Szóval a Yettellel nem lehet nagyon mellé lőni a dolgoknak. Nem tudom, hogy a Telekom hogy áll a hálózat fejlesztéssel, nem nagyon lehet róla hallani. Nyugaton meg a Yettel adja a B20-at a telekomos előfizetőknek. Pár év múlva, ha mindenki rábólint akkor a GSM-et teljes egészében a Yettel szolgáltatja majd a Telekomnak. A felszabaduló kapacitást a Telekom a 4 és 5G bővítésére kívánja felhasználni.
-
Landsmann
addikt
válasz
Zsombe #111979 üzenetére
Valamilyen nemzetközi felmérés alapján is a Yettel hálózatát hozták ki a legjobbnak a haza szolgáltatók közül. Nagy eltérés nemigen lehet lefedettségileg a szolgáltatók között. Az is kérdés, hogy az ország mely részén tartózkodsz általában, mert a Telekom és a Yettel között van kölcsönös B20 használati megállapodás. Ez alapján eltérő sebességet lehet tapasztalni, mivel a konkurens B20-as sávját ha van elérhető saját, azzal nem fogja össze a le és feltöltéshez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged