- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Letiltás - hogy is van ez?
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rage47
veterán
"központi hálózati hiba van, amin kollégáink már dolgoznak. A türelmedet szeretném kérni a javításig. Köszönöm! 💙Vica"
-
Rage47
veterán
Olvastam, hogy valakit már hívott a Telenor, hogy váltson a HelloDatáról másik csomagra. Mi van, ha én azt mondom, ha engem is hívnak, hogy örökre ezen akarok maradni? Ők átrakhatnak valami másikra maguktól?
-
Rage47
veterán
válasz Viktor0610 #65231 üzenetére
De a HD csomag csak valami promóciós csomag volt, nem? Azt meg gondolom úgy veszik el, ahogy akarják. Persze nem ismerem a szabályokat.
-
Rage47
veterán
Hellodatásokat mikor zaklatják? :p
-
Rage47
veterán
válasz yellowmonste #65056 üzenetére
Astorián tegnap nem tudtam böngészni, de nem mértem sebességet.
-
Rage47
veterán
válasz Pécsi gyerek #64976 üzenetére
egy 5 évig maradhatna még 😄
-
Rage47
veterán
Telenor Blue+ esetén az SMS ára a havidíjon felül számítandó? Nincs benne a keretben?
-
Rage47
veterán
válasz Viktor0610 #61599 üzenetére
hátja, de reseteled hó elején aztán méred 1 hónapig és kész
-
Rage47
veterán
válasz Viktor0610 #61595 üzenetére
iOS is méri gyárilag
-
Rage47
veterán
Remélem, hogy szólnak időben, mielőtt módosítják a meglévő hello datások szerződését... nem tudom, hogy szokott ez menni.
-
Rage47
veterán
válasz generaltoti2 #58318 üzenetére
Írja az oldalon is, hogy ez az összeg a kedvezmények nélkül értendő.
-
Rage47
veterán
a Hello Telenor csomag EU-ban külföldön három hónapig 5GB-ot ad?
-
Rage47
veterán
válasz FIREBLADE78 #51698 üzenetére
telekomnál van apum szintén a kezdetek óta és mindig azt látom, hogy az új ügyfelek kapják csak a kedvezményeket...
-
Rage47
veterán
válasz HELLAFLUSH #50113 üzenetére
hátha meggondolod magad
-
Rage47
veterán
8. ker Rákóczi tér, 15ms, D: 203 Mbps, U: 45 Mbps
-
Rage47
veterán
Új vagyok Telenornál, Hello Datával. Külföldre megyek EU-s országba, ugye nem kell semmit bekapcsoltatnom a roaming adat működése érdekében? Átmegyek a határon és van 5GB-om (?)
[ Szerkesztve ]
-
Rage47
veterán
válasz Viktor0610 #49113 üzenetére
Köszi a válaszokat.
-
Rage47
veterán
1 hete van hello datám, de már elvertem 3.5 gigát. ennyit arról, hogy az embereknek nem kell több adat (asszem a voda vezetője mondta múltkor)
-
Rage47
veterán
válasz kungzi #48216 üzenetére
Szerdán mentem be, akkor mondták, hogy péntek 20-24 között fog megtörténni. Így is volt. Abban a 4 órában egy 20-as számon leszel elérhető. Kb. 3 és fél óra volt nálam, míg megkaptam a 70-es számot újra.
Amit nem értettem, hogy kétszer is kaptam arról SMS-t, hogy mentsem el a beállításokat, melyeket nemsokára küldeni fognak. Nem kaptam semmit, gondolom valami beragadt automata üzenet -
Rage47
veterán
válasz kungzi #48212 üzenetére
Tegnap váltottam Vodáról, mármint tegnap raktak át számhordozással. Ügyintézés a boltban 10 perc volt papírozással együtt. Minden úgy volt, ahogy mondták.
Az iOS app sokkal jobbnak tűnik már ránézésre is, mint a Vodáé. Én Budapesten vagyok és a lakásban a Vodával 3-4-es térerő volt, Telenorral maxon van. Sebességet mértem tegnap este, ahogy átraktak, 170mb/s a letöltés. -
Rage47
veterán
akartam menni ma hello data miatt egy budapesti telenorba, de annyian voltak, hogy inkább megfordultam. ennyire nem megy az online adategyeztetés?
-
Rage47
veterán
Ha számhordozással átmennék Telenorhoz Hello Datára és valamiért nem jönne be, akkor választhatok ott a Hello Data felmondása után bármilyen kártyás csomagot, vagy ahhoz kell már külön telenoros SIM?
-
Rage47
veterán
Hello Datában az SMS plusz költség vagy benne van az előfizu árában? Nem mintha sokat használnám, csak azért mégis, ha kell...
(#47214) dekrer köszi
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen monitort vegyek?
- NBA és kosárlabda topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple asztali gépek
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Nagyon jó ár Új állapot 100% akksi apple gari 2025.01.31-ig 55k értékű kiegészítő.
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
- Apple Watch Series 7 45mm Midnight Aluminium Case, GPS
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 16Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / újszerű állapot / Excellent akku
- Xerox 106R04349 Dualpack fekete
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest