Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tybike81
őstag
Sziasztok
Van aki használja a Mytv szolgáltatást, és lenne egy felesleges Rtlmost+ aktiváló kódja? Nagyon megköszönném -
azbest
félisten
válasz
viktorhu
üzenetére
Amikor elkezdte kinn használni, kapott sms-t erről, hogy milyen kerete van.
A alkalmazásnak nem szabad hinni. Régebbi csomagoknál teljesen normális, hogy nem a valós értéket írja ki, s az ügyfélszolgálat szerint csak tájékoztató jellegű, ahogy a webes felület is. A kapott sms a legmegbízhatóbb.Ha jól emlékszem a keret 80% és elfogyásakor is kap sms-t.
(#70096) Somatom
attól is függ, hogy hangra és adatra hogyan bontja a szolgáltató az előfizetési díjat, mert csak az adat része után számolják. -
makoss
veterán
válasz
sfdrakex
üzenetére
A netezés alatt böngészést értek, telefonálni annyit beszélek, hogy 1 feltöltéssel (3000 Ft) kibir 3 hónapot.
Engem a net része érdekel, hogy tudjak Facebook messengert használni, szöveges üzenetet küldeni messengeren, vagyis ahogy le van irva, korlátlan közösségi média, némi böngészést.
Filmeket letölteni nem, arra ott van az otthoni korlátlan netem. -
viktorhu
veterán
HD Startnak mennyi most az EU roaming adatkerete? MyTelenorban látszik a roaming adatkeret? Most nem roamingolok, így nem tudom kipróbálni, de a feleségem Spanyolországban van, és aggódik, hogy el ne fogyjon a nete közben (képeket posztol, messengeren hív stb.)
-
vasi89
őstag
kösznöm a felvilágosítást mindkettőtöknek. úgyis marad a telenor csak ez úgy felkeltette a figyelmem. viszont azt kicsit sajnálom, hogy a bluehoz hasonlóan az új lakosságiak közül nem lehet cégesben megkötni, mert az a 100 gigás csomag eléggé jó.
-
viktorhu
veterán
-
vasi89
őstag
válasz
sfdrakex
üzenetére
én emlékeimben az van, hogy pont azért jött létre a törvény, hogy aki nem köt hűséget az ne kapja rosszabb feltételekkel, de látom lakosságiban is ugyan ez a helyzet de ott nem kell 2 évet aláírni csak 11 hónapot. Egyébként az üzletpolitikájuk az elmúlt 1-1,5 évben elég sokat romlott. 3 szám van náluk, eddig legalább mikor lejárt a hűség megpróbáltak mindig ajánlani valamit ami miatt aláírunk újabb 2 évet, most kb vállvonogatáson kívül semmit nem kaptunk. Félreértés ne essen, nem kell ingyentelefon vagy egyebek de pont emiatt váltottunk telekomtól, de úgy látom a telenornak se különösebben fontos már a régi ügyfeleket megtartani.
-
vasi89
őstag
Hali!
Lejárt a céges előfizetésünk, jó eséllyel marad a telenor mert a többinél a kisvállalkozók kb nem is léteznek. Viszont komolyan meg lehet lépni, hogy ha aláíratnak újabb 2 éves hűséget akkor olcsóbb lesz a tarifa havidíja? Nem igazán találok erre vonatkozóan semmit de az úniós szabályzás csak a magánszemélyekre vonatkozik?
-
makoss
veterán
Üdv!
Ez a korlátlan közösségi média kártyásoknak havi 2000 Ft-ért megszünt? Mert nem találom
-
-
zsida.kornel
tag
ADSL-el netet váltok ki vele, mert ott max 1 megával szedek, amúgy ritkán töltök le de akkor sokat. Általában 30-60 gigás játékfrissítéseket ami valjuk be ADSL-en egy öröké valóság lenne, akár több nap is.
Nem az zavar hogy nem jó, csak az hogy eddig jó volt.
1500 fős világvégén lévő faluban lakom. Aminek a 90 százaléka nyugdíjjas. Nemhiszem hogy elvennék valakitől valamit is ezzel. De amúgy jövöre már nem lesz erre szükségem mert húz a digi optikát. De attól függetlenül még marad. -
Somatom
veterán
válasz
zsida.kornel
üzenetére
Nekem otthon routerben van a korlátlan netes Telenor SIM és tudod mennyivel dzsavel a net? Halvány gőzöm sincs. A MyTV megy rajta, a többi meg nem sürgős. Ezért nem is vizsgálgatom a sebességet.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
zsida.kornel
üzenetére
Legyen már elég mobilon 50 mbit. Miket töltesz le telefonra amire az nem elég? Így legalább marad sáv másnak is a cellában.
-
4Grider
félisten
válasz
zsida.kornel
üzenetére
Az a te bajod, hogy reseteled a telefonod azért, hogy olyan mobilnet-sebességet érj el rajta, amire egy telefonon nincs szükség. A Telenor hálózatmenedzsment tényleg botrányos, de ez így van legalább egy évtizede (de lehet, hogy régebben). Mégis megélnek, mert amíg náluk a legolcsóbb a flat mobilnet, addig lesz légy is...
-
zsida.kornel
tag
Csak a kíváncsiság kedvéért újrahúztam a régi telefonom, újra betettem a simet, és most egyből töröltem az mms-t ahogy megjött, nem telepítettem a hálózati beállításokat, és most újra hasít a net. Botrányos, most ezért újrarakni a normális telefonomat is...
-
válasz
4Grider
üzenetére
Nem működik, ezen HSZ írása előtt próbáltam e-számlára váltani (belépéshez kötött, ahogy írtad is), sikertelenül, mert dobja a hibát: [link]
Az APP-ban is próbáltam, de az a teló híváskezelőjét indítja, beírva a 1220-as számot...
Mondjuk az is "kicsit homályos" számomra, hogy a számlakiállítás módjánál ha az Üzletit választom, akkor automatikusan beírja a Vezetéknevemet az Üzlet név "rublikába" (lakosságinál meg üresen hagyja a vezeték- és keresztnevemet is), pedig magánszemélyként/lakossági előfizetőként vettem a cuccot, nem cégre...
Lehet, hogy én vagyok butább, mint egy 5.-es, majd hétfőn (ha addig sem javul a helyzet), akkor felhívom a 1220-t, aztán okosabb leszek (vagy nem)
-
4Grider
félisten
válasz
zsida.kornel
üzenetére
Szerződésben maximum 150 Mbps-ot írnak, ami azért nem igaz, mert helyenként elérhető a 300 Mbps is. A Telenornál nem működik sávszélesség menedzsment, így annyival jön, amit a telefonod épp el tud érni a celláján. Ez pedig egy sok tényezős dolog, amiben a telefonod és a cella elméleti maximuma néhány %-ot jelent...
-
Somatom
veterán
válasz
zsida.kornel
üzenetére
Nem ezért van. A hatóság olyan követelményeket támaszt a garantált sávszélesség értelmezésében, ami mobiltechnológiával nem teljesíthető. Ezért nulla a garantált az összes szolgáltatónál. A hatóságunk a mi védelmünk érdekében adott a szarnak egy pofont. De, szerinte így már rendben van a dolog. Az nem számít, hogy mi ezzel nem vagyunk előrébb, mint ha egyáltalán nem lenne hatóság, ami az érdekünket védje és amit mi tartunk el.
-
asdf_
veterán
válasz
zsida.kornel
üzenetére
Szerzodes szerint a garantalt sebesseg 0 kbit/sec. Az meg megvan.
-
4Grider
félisten
válasz
zsida.kornel
üzenetére
Nem olyan jellegű a probléma, amit a te oldaladon meg tudsz oldani. A VoLTE bevezetés óta az általad írt működés az általános. És ne akarj egy HD-val 80-100 Mbps-ot, nem fizettél az emelt sebességért.
-
zsida.kornel
tag
Na most kicsit kiakadtam a telenorra, megyek el itthonról ezért a netes simet beletettem a régi telefonomba (hellodata), hogy ameddig nem vagyok itthon megy a letöltés róla. Mondom ezt nem hiszem el, gyorsabban tölt le mint a normális telefonomról. Fixen tartotta a 120 megabit/s sebességet. Jött az mms hogy telepítsem a beállításokat hogy működjön az internet, feltettem na azóta max 50 megabit/s ig megy fel a letöltési sebesség és ingadozik folyamatosan. Na, akármit resetelek, újraindítok stb nem jön vissza a normális sebesség. Ezzel mi a teendő, az új telefonomat is "resetelném" ebből a szempontból. Az meg azt csinálja hogy ha indítok egy speedtestet, akkor felmegy 80 megabitig, és folyamatosan esik le 20 megabitig. Egy hónappal ezelőtt még minden jó volt, tartotta a 100+ megabit sebességet. Lehet az gond, hogy ebben a hónapban már 300gb felett forgalmaztam?
-
4Grider
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
A MyTelenoros belépéshez kötött számlakiállítás és fizetés nálad működik? Már a mi flottánknál szeptember vége óta csak hibalapot dob, át kellett állíttatnom egyszerűsített befizetésre az e-számlát, a régi számláinkat azóta sem láttuk...
-
válasz
sfdrakex
üzenetére
Akkor egy gond letudva (bár a Telenor APP meg kiírja a teljes nevet...)
Viszont ez felvet egy lehetőséget, mert amikor -mint korábban írtam- próbáltam eszámlára átállítani, akkor ott is az üzleti névnél csak a Vezetéknevem volt, én meg kiegészítettem a keresztnevemmel (mert korábban azt hittem, hogy ez csak egy hiba) [kép]
Amúgy a képen látható számlakibocsátás módja mit takar? (Üzleti/Lakossági)
bedibazsa
Bátor voltam és befizettem bankkártyával...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
bedibazsa
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Nyugodtan fizesd be elektronikusan. A csekk átfutási ideje 10 nap is lehet, MyTelenoron azonnal beérkezik, az utalás pedig 1-2 nap. Nem fog kavarodni a csekkel. Fontos, ha utalsz, add meg közleményben a számla sorszámát.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Fiókban számlaküldési névnél mindenkinek csak a vezetékneve látszik.
-
válasz
4Grider
üzenetére
1. Ha van postai csekk, amit még nem fizettem be, akkor ez okozhatja EZT , amikor E-számlára váltanék a mytelenor fiókban?
2. van bármi akadálya annak, ha a fennemlített csekket a fiókból bankkártyával rendezem?
(Avagy lehet "jobb a béke" alapon ezt a csekket még postán adjam fel és utána E-Számla váltás...)3. Fiókban az adataimnál a számlaküldési névnél csak a Vezetéknevem látszódik (csekken teljes név van). Ez is csak valami hiba? (mert korábban ezzel nem volt gond a fiókban)
-
DS39
nagyúr
-
DS39
nagyúr
ezt én is tudom, hogy használhatják, de az átlag ember nem olvas utána, lehet nem tudja, hogy már több, mint egy éve nem a norvég cég áll a Telenor Magyarország mögött. és ez szerintem megtévesztő lehet.
simpley: mit írjanak?
Első tipp: "Tisztel Ügyfelünk! Mostantól az Ön biztonsága érdekében, minden telefonbeszélgetését rögzítjük, elemezzük, hogy Ön nem-e migráns. Mindehhez a múlt hónapban elfogadott ÁSZF-szel járult hozzá. Megértését köszönjük!"
-
simpley
őstag
Szerintetek hogy kellene megnyugtatni az embereket, hogy ettől nem tudnak semmit se csinálni a "nagyok" és nem magánkézbe kerül?
-
asdf_
veterán
-
adika4444
veterán
válasz
4Grider
üzenetére
Hatalmas +1...
Haveroknak van Telenor és Vodafone, hát, a Voda az úgy bánik a nettel mint ha aranyat érne, ráadásul a sebesség meg néhol a lefedettség sem az igazi. Telenor túlterhelt, amit írsz is béna számlázási rendszer, béna VoLTE. Nekem flottán át van tőlük korlátlan adatkártya, az úgy jó is.
Saját meg Telekom, és maradnak is ők. A lefedettség mindenütt jó ahol nekem kell, ha van valami nyűgöm akkor az üfsz segít. Egyedül az idióta NAT-olt IP-jükkel nem tudok megbarátkozni, de a jelenlegi flottás net mellett nem érdekel, de a magentás korlátlan netemet ezért mondtam le két héttel a megkötés után, mert zárogatták a portokat. A Telenor féle NAT valamivel jobb, de itt meg ugye van net APN.
És tudom, hogy a 30-aséknál is lehet kérni korlátlan IP-t, de amikor volt korlátlanom tőlük még nem voltam az infó boldog birtokosa.
Ja meg a konkurensnél már van IPv6 cím, az is sokat segít a NAT leküzdésében. Telenornál van infó a v6-ról? -
4Grider
félisten
válasz
bedibazsa
üzenetére
Elég sok ballépésük volt, most komolyan kezdjük el sorolni őket? Minek felhánytorgatni a múltat, főleg, hogy egy csomó olyan dolog van közöttük, amit a mai napig nyögnek ők is meg az ügyfeleik is.
Azért mégis, egy-két kérdést fel kellene benned vetni olyan dolgoknak, hogy miért nem lehet itt egy csomó ügyfélnek hónap közben díjcsomagokat/opciókat váltani és azok miért nem a váltástól számított egy hónapig használhatóak a fix havidíjukért cserébe (számlázási rendszer), miért nem kapcsolják be terheltebb/agyonterhelt helyeken a rendelkezésükre álló második és harmadik frekvenciát (nyereségesség), az ügyfélmegtartás miért csak flottáknál működik kapcsolattartótól függően (szervezeti felépítés), miért kell náluk hónapokig várni egy-egy rendszerfrissítést követően arra, hogy az alap funkciókat maradéktalanul el lehessen érni az ügyviteli rendszerükben (rossz projektvezetés), és sorolhatnám még hosszan tovább... -
sfdrakex
nagyúr
válasz
zoli62
üzenetére
Név változás miért negatív? Biztosan csak én vagyok szerencsés, de nem volt hátrányom abból, hogy franchiseba lettek kiszervezve, és ahova járok normálisak az ügyintézők is. Díjcsomagokkal sincs problémám. Hűségprogram lehetne jobb. Hálózatfejlesztés biztosan lehetne gyorsabb, amerre járok nem szokott gond lenni a hálózattal.
-
4Grider
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Nem olyan nagy rejtély az: A szeptemberi ügyviteli rendszer frissítésnél a számlázási rendszerhez is hozzányúltak, egy csomó javítást (és hibát) is implementáltak.
-
Somatom
veterán
Már hogyne lenne alternatíva. Bármennyire is szidják Gyurcsányt, az utóbbi évek leghasznosabb tanácsa tőle származik (még akkor is, ha ez a tanács nem a népnek szólt):
"El lehet menni Magyarországról! Itt lehet bennünket hagyni, kérem szépen! Tessék! Lehet menni!"
Szvsz. aki függetleníteni akarja magát a kormányunktól, annak van reálisabb alternatíva, mint remeteként barlangba húzódni.

-
-
-
Áramot, gázt kitől veszed?
-
asdf_
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Lehet, hogy akkor meg -magyar vonatkozasban- nem minden idok legkorruptabb kormanya volt hatalmon tiz eve, es akkor meg nem arra asszocialt halal automatikusan, gyakrolatilag reflexkent az ember, hogy ha az allam valamihez hozzanyul, reszesedest szerez valamiben, egyaltalan tesz valamit, BARMIT, akkor annak egyeduli celja csak az lehet, hogy onnan -is- lopjanak?

-
Az bizonyára elkerülte az egybegyűltek figyelmét, hogy az Antenna Hungária volt már tulajdonos a Telenorban (Pannonban).
Akkor nem volt baj?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Projektor topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S26 Ultra - White - 512GB - BONTATLAN - TELJESEN ÚJ - 3 Év Jótállás
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Nemzetközi csomagküldés olcsón EU akár 2800 Ft-tól CsomagExpress
- Xcover 7 128/6
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)