Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
trec12
addikt
-
lasz10
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Azt mondták múltkor, hogy év vége felé lesz.
-
tuto558
senior tag
válasz
4Grider
üzenetére
Azt nem mondanám, hogy keveset beszélek, viszont egy kézen meg tudom számolni hogy kikkel beszélek sokat (szülők, asszony, és kb ennyi... ők pedig ugyanúgy Yettelesek/flottások szóval akármennyit tudok velük beszélni), ezen kívül tényleg keveset beszélek random irányokba, belefér a lebeszélhetőségbe, így elég bármilyen flottából a legkisebb csomag is.
Amit viszont Telekomos flottára váltással még nyernék az kb 1800 Ft a jelenlegi internet+TV szolgáltatáshoz, mert magentába tudnám vonni. Van Digi optika is meg Voda koax is az utcában, de az internet megbízhatóság miatt egyikre se váltanék, hiába olcsóbb.
-
-
tuto558
senior tag
válasz
4Grider
üzenetére
A legkisebb DPI csomag most 3700 Ft , e mellé még egy Yettel Okosóra tarifa 1300 Ft, tehát kb 5000 lenne így, de erre még rájönne ezek szerint az átirányítás díja.
Telekomnál horgász flotta ami legkönnyebben elérhető (mindenképp olyan előfizetést akarok, hogy a nevemen maradjon a számom), legkisebb csomag legkisebb nettel most 3900 Ft körül van, ha jól tudom. Erre még 1000-ért egy multisim, lenne, vagyis ugyanott vagyunk 5000 Ft körül, és nem kell átirányítás.
Amit viszont buknék a Telekomra váltással az az 5g elérhetőség (Yetinél ugye minden előfizetéshez elérhető), valamint a hálózaton belüli korlátlan beszéd (horgász flottánál az csak magasabb csomagban van)
-
4Grider
félisten
válasz
RoyalAirForc
üzenetére
A mi flottánkban a hálózaton kívüli percdíjat kell az átirányított percekre fizetni. Az nálunk kemény 5 Ft percenként. Korlátlan hívás esetén jó kérdés mennyi.
-
tuto558
senior tag
Sziasztok,
Yettelnél van lehetőség ingyenes hívásátirányításra?
Jelenleg flottás csomagban vagyok, ami korlátlan Yettelen belüli beszélgetést tartalmaz.
Yettel oldalán leírtak szerint a hálózaton belüli átirányítás percdíja megegyezik a hálózaton belüli beszéd percdíjakkal. Mivel korlátlan beszéd van hálózazon belül, ez azt jelenti, hogy korlátlanul tudok Yetteles számra átirányítani plusz költség nélkül?
Illetve ugyanez a kérdés vonatkozna a Yettel Mini csomagban beállítható 2 Yetteles számra, amit korlátlanul lehet hívni.
Amit próbálok megvalósítani: okosórához néztem ki a Yettel Mini csomagot és a fő kérdés, hogy lehetséges-e teljesen díjtalan átirányítás (nincs válasz, vagy foglaltság esetén) oda-vissza egy Yettel Mini csomag és a flottás csomagom között. Így elérhető lennék a flottas számomon akkor is ha a telefon nincs nálam, csak az óra.
Mert ha ez így nem kivitelezhető, akkor viszont nagy valószínűséggel jobban megéri Telekomra váltani és multisim szolgáltatással használni az órát.
-
rin33
senior tag
válasz
gabor9991
üzenetére
Telefon függő, nálam is csak a Poco F3 csatlakozik ilyen távolságról, egy iPhone pl. már nagyon ritkán. Most változott a lefedettségi térkép, kb egy szabályos kör lett, így nem tükrözi a valós körülményeket (mintha nem lennének épületek…) sok hely van ahol lefedettséget jelez de csak padláson vagy tetőn van rá esély és akkor is gyengébb mint -110 dBm . (Sebességben még így is nagyon jó amúgy)
Ezt már nem nevezném kültéri lefedettségnek sem… -
azbest
félisten
válasz
vence
üzenetére
Régi, prepaid csomagok, ha jól sejtem. Ott mi alól mondanál fel?
Pár hónapja az előfizetős csomagoknál is legyalultak jópárat, de azoknak is kifutott már a hűsége régen.Nem kell indokolnia, egyoldalú módosítás. Az ügyfelek nincsenek alku pozícióban.
Újabb, drágábbra kijövő csomagokat akarnak és a régi ügyfelek önként nem akarnak drágábbra váltani. Ezért vagy rosszabb/kisebb csomagra teszik át őket vagy lehet drágábban nagyobb csomagra váltani felfelé.
A vodánál és yettelnél is sikerült már ezt átélnem.
-
vence
aktív tag
válasz
Dr Bubo
üzenetére
No ezt meg mivel indokolja?
/ indokolhatja?Gondolom ez akkor felmondási jogot is jelent ...
Csak az a szomorú, h nem túl sok alternatíva van,
lehet egyeseknek semmi!
Klassz!
Egyre szuperebb minden.(A 3.000 Ft-os virsli már szinte ehetetlen!
az utolsó "élményem" szerint.) -
vence
aktív tag
Azért ez a havi szintű ÁSZF módosítgatás
(főleg a túl sok egyoldalú lehetőségeket is figyelembe véve)
nagyon unalmas!Nem azzal szeretné tölteni a legtöbb ember az idejét, hogy nyakatekert módon fogalmazott, jogi jellegű iratokat tanulmányozzon havi rendszerességgel, ki tudja, hány órában.
-
PitLee
őstag
válasz
PitLee
üzenetére
Ahogy elnézem ök is írnak mindent is
https://www.yettel.hu/tarifacsomagok-kivezetese
-
válasz
sarkanyolo2
üzenetére
Az átadó adhat meghatalmazást.
-
4Grider
félisten
válasz
sarkanyolo2
üzenetére
Amióta banki csalásokat követtek el hamisított meghatalmazásokkal átíratott előfizetéseket felhasználva, azóta a szolgáltatók bekeményítettek.
-
sarkanyolo2
őstag
Sziasztok!
Előfizetés átíráshoz minden esetben kell, hogy a jelenlegi előfizető is jelen legyen, vagy ha szerencsénk van akkor a meghatalmazással sikerülhet?
(Már nincs hűség rajta) -
donjohnson
addikt
válasz
Landsmann
üzenetére
"A céget az Antenna Hungária, a MOL, a Videoton és a Wallis Holding, a dán, a finn, a holland és a norvég állami telefontársaság alapította közösen. Később a tulajdonosok fokozatosan szálltak ki a cégből, a norvég cég, a Telenor pedig 100 százalékra növelte tulajdonrészét a társaságban." [link]
-
Landsmann
addikt
Kik voltak induláskor a Pannon GSM tulajdonosai?
-
Drughi
addikt
Sziasztok,
DPI flottás vagyok Yettel hálózaton.
Van 4 gb adatforgalmam / hó és azt írja belföldön és az EU-ban felhasználható.Kirándulni tervezünk menni szlovákiába, ezért érdeklődnék, hogy kell-e foglalkoznom ezzel, vagy nyugodtan használhatom tovább?
Leginkább a navigáció miatt fontos, nem ott kezdek el letöltögetni. -
T0mBd1gg3R
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszi. Az nem is baj mert feltölteni nem akarom, csak a nekem optimális pillanatban megkezdeni a próbaüzemet, ami lehet 1 nap is
-
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Tudsz vásárolni. Általában azonnal aktiválásra kerül a szam.
A postán/Sparban/benzinkúton/stb. kapható kártyákat aktiválni szükséges telefonon/neten vagy személyesen. -
cocka
veterán
válasz
Landsmann
üzenetére
Többek közt kártyásoknak is csupa jó hír:
1. Már bármelyik bíróságra mehetsz pereskedni ellenük, nem csak kettőre.
2. Felhatalmazzák magukat, hogy most már nyugodtan módosíthatnak szerződést egyoldalúan, ezzel együtt kegyeskednek megfogalmazni, hogy előfizetőnek milyen lehetőségei vannak ilyen esetben.
3. Feltehetően a kártérítési igényeket is sajátos módon óhajtják kezelni innentől fogva. Nyilván az ügyfelek hátrányára.

4. Valami rizsa a számhordozásról meg tájékoztató szövegek a roamingról és a külföldi adathasználatról
5. Ha új kártyás előfizetést vásárolsz vagy áttérsz kártyásra, kötelező lesz a feltöltés.
6. új roamingkvóta az 1-es díjzónában.
A többi a szokásos parasztvakító szöveg, hogy az áttekinthetőség meg az előfizetők pontosabb tájékoztatása blabla... a szolgáltatás megfelelő színvonalú biztosítása stb.. miatt került sor.
-
rin33
senior tag
válasz
donjohnson
üzenetére
Ez volt az első amit próbáltam, működik (no signal) csak épp a Cellmapper-ben (és netmonster-ben) semmit nem látok. Sztem nem is logolnak.
-
Landsmann
addikt
válasz
rin33
üzenetére
Ott csak az NR Only-t tudod állítani. Sosem biztos, hogy aktív. [Próbáld meg ezt.]
-
rin33
senior tag
válasz
Landsmann
üzenetére
Igen, a *#*#4636#*#* menüből, NSG-val, Celluar Pro-val is próbáltam, no signal ikon volt, de a se a Cellmapper-ben se a Netmonster log-ban se láttam nyomát se.
SA mód sztem aktív, nincs ilyen beállítás, custom ROM.
esetleg szolgáltatói oldalról lehet tiltva az SA mód, ezt nem látom át, nincs rá hatásom -
Landsmann
addikt
A térkép csak tájékoztat jellegű. Lehet simán lefelejtették a térképről frissítéskor. Ezeket az N78-as bázisokat csak NR Only módban lehet látnbi, azt is csak akkor, ha a telefon tudja az SA módot. Redmiken alapból tiltva van az SA, nem tudom milyen megfontolásból. De gondolom más márkán is előfordulhat.
-
Ret2
kezdő
Az lehetséges, hogy a cellmapper-en van olyan 5G torony, ami a valóságban nem létezik?
Nemrég (legalább egy hónapja) Solymáron megjelent egy 5G torony, viszont a yettel lefedettségi térképe nem mutatja, illetve nekem sem érzékelte a telefonom. -
hind
csendes tag
Sziasztok!
Ha van már Otthonnet előfizetésem, kapok bármilyen kedvezményt egy Prime előfizetés díjából?
Illetve a Start és Start Net csomagok beszámítanak -e esetleg a Prime csoport kedvezménybe, ha több előfizetésem is van/lenne?
-
donjohnson
addikt
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
benzinkutaknál is szokott lenni sim kártya.
-
Oliverda
félisten
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Postákon is szokott lenni.
-
4Grider
félisten
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Sparban a kasszánál láttam. Ha pedig ott van, más áruházakban is lesz.
-
Landsmann
addikt
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Ha nem valami külsőségben vagy, akkor elviléeg jó lefedettségnek kellene lennie. De nyilván az épület is árnyékol rendesen. Az viszont nem mindegy, hogy arra a kicsi térerőre mennyien vagytok rászabadulva. A Yettel sűrűbb hálózatán jobban megoszlanak a felhasználóük. Van SA 5G is, de arra akárki nem tiud felcsatlakozni, de akkor van NSA is, az azért elég jól teljesít általánosságban. Erre az 5G-re mindenkit felengednek, így ez is segít megosztani a tömeget.
-
T0mBd1gg3R
veterán
válasz
Landsmann
üzenetére
Hát, melóhely egy vasbeton szerkezet, a homlokzaton fémes háló, illetve elég nagy sűrűséggel dolgozunk több ezren, mellettünk egy ugyan ekkora cég, egy 10 emeletes panel lakótelep meg egy pláza, nem csodálom, hogy még amikor van is telekom térerő, lassú, pillanatok helyett néha egy perc mire betölt valami egyszerűbb oldal.
Voda érdekes módon sokkal jobb, de pl az egyik asztalomnál pont nincs az sem (van több épületben is asztalom a nagy telephelyen)
Itthon a lakás alacsonyabb hátsó részében gyenge a voda térerő, ahova a wifi sem ér el. Az utcafronti magasabban fekvő részében van.
De hátha a yettel jobb ezeknél, kíváncsi vagyok. -
Landsmann
addikt
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Szerintem van nekik. De bármelyik postán is vehetsz, esetleg benzinkúton is. Nem gondolnám hogy probléma lenne a térerővel, hacvsak nem olyan helyen laksz, ahol természetes vagy mesterséges tereptárgyak leárnyékolnak. Az azért érdekes, hogy a Vodafonenak a környéken a Cellmapperrel nézve szemmel láthatóan kevesebb sávja van mint a Yettelnek, de a Telekomnak sem sokkal több mint a Vodafonenak. Küldöldi statisztika alapján egyébként a Yettel hálózatát hozták ki a legjobbanak. Talán az 5g lefedettségben és még valamiben maradt el a másik kettő mögött, viszont az 5G hálózata gyorsabb. A többiben vagy jobb volt, vagy egyenlően álltak. Alkapvetően a Vodafone teljesített hármójuk közül a leggyebngébben.
-
T0mBd1gg3R
veterán
Sziasztok!
Ha besétálok egy Yettel üzletbe tudok vásárolni egy feltöltőkártyás SIM kártyát, vagy nincs raktáron?
Telekomról hallottam többször, hogy ők általában nem tartanak raktáron.
Yettelnél látom, hogy kipostázzák ha online megrendelem, de azért jobb lenne elhozni személyesen.Elsősorban lecsekkolnám itthon, melóhelyen, és út közben a térerőt, mielőtt váltanék Yettelre.
Melóhelyen a Telekomos sajátom használhatatlan, itthon meg a céges Voda. -
trec12
addikt
Van valalkinek infója róla, hogy mikor kapcsolják be az OtthonNetre mindenkinek az 5G SA-t?
Modemet 5G SA-ra teszem nincsen kapcsolat azt írja. A cikk az tavaly novemberi. -
rin33
senior tag
Az orosházi 5G már nem kötődik ahhoz az 4G bázishoz amin van így több helyen megy az 5G ahol eddig nem (10-eseknél pl). -115 dBm jelerősség mellett még megvan a 2-300 mbit
-
Landsmann
addikt
Május 14-től megint mi változik az ÁSZF-ben? Átnéztem, de nem hasonlítottam össze korábbival. Jött az SMS hogy változni fog, de közlemény még nincs kint.
-
bigdady
nagyúr
Hali
Mobilnet szempontjából Anglia ugyanaz mint EU, ugyanúgy le tudom forgalmazni nincs különbség ugye?
-
4Grider
félisten
válasz
Kronk
üzenetére
Erre repülő módba+wifi állított telefonnal csatlakozva a böngészőben az ipcim.com az otthoni ip címed adja ki?
Mert szerintem nem, pont a szerver oldal felé kell minden forgalmat elküldeni, nem csak a 10.78.0.2/32 felé menőt...
De ennek nagyon nem ebben a topikban van ám a helye, mert csak szegről végről van köze a yetihez... -
4Grider
félisten
válasz
Kronk
üzenetére
Elég friss lehet, mert fél éve ezek közül kettőn még nem volt VoLTE roaming.
Szerk.:
Ellenőrizd, hogy a WG-ba bebújtattad-e a teljes LAN forgalmat, mert az alap csak az rajta, hogy a távoli LAN-t elérd. Ez meg nem elég VoWiFi-hez, neked a 0.0.0.0/0-nak is arra kell mennie... -
Kronk
őstag
válasz
4Grider
üzenetére
nem tudom mennyire friss a lista, sajnos nem jarok annyit kulfoldon, hogy tudjam tesztelni,
amit viszont probaltam tesztelni, es nem tudom mit csinaltam rosszul,
Az itthoni routeremen csinaltam egy wireguard vpn-t, es amikor kint voltam kulfoldon bejelentkeztem a vpn-re, csatlakoztam a wifihez, de sajnos nem lett VoWiFi-m.
Megkertem, egy kulfoldi kollegamat, hogy csinaljon nekem VPN elerest, itthonrol ha az O VPN-re vagyok csatlakozva, akkor sincsen VoWiFi-m, szoval nezi az IP cim lokaciot, de valamiert kulfoldrol megsem tudom hasznalni, mit csinalhatok rosszul?
Remelem ertheto volt -
Kronk
őstag
válasz
4Grider
üzenetére
Nekem ezek alapjan Cseh es Szolvak O2-nel ment
https://www.yettel.hu/volte-roaming
majusban ki tudom az olaszoknal probalni. -
tomp
félisten
válasz
donjohnson
üzenetére
Mondjuk nem garancia az itt leírtak.
pl Németország
Telekommal van minden. Valóságban fel se megy egyik hálózatra sem a telefon.
Vodafone: 2G, 4G
Valóságban simán felmegy 5G-re is.
Egyedül az O2 információi valósak. -
Landsmann
addikt
válasz
donjohnson
üzenetére
Ezt néztem, de sokat nem lehet rá adni. Nézd meg a Telekomot. Azt írja nincs elérhető technológia.
Mondjuk az O2 oldalán azt írják, ártyás, számlás előfizető elérheti, de ebből még nem következik egyenesen a roaminggal mi a helyzet. -
Landsmann
addikt
A szlovák O2 5G hálózata roamingban elérhető?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Dell notebook topic
- Projektor topic
- További aktív témák...
- RAZER Kunai Chroma 140mm 3 darabos szett RGB Ventilátor.
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 8 64GB Space Gray Használt, jó állapotban 94% akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(Már nincs hűség rajta)