Hirdetés
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
StarKiller89
senior tag
sziasztok
nagyobb internetcsomagot szeretnék, a mytelenor oldalán ez nem megoldható? mert csak x mb adatjegy vásárlása opciók vannak, mindenképp személyesen kell bemásznom emiatt? -
törölt tag
-
Sayuar
senior tag
válasz
wetomi
üzenetére
Arra próbáltam rávilágítani, hogy:
- ha a sarki közért mellé nyílik egy másik, ami 60%-kal olcsóbban adja ugyanazt, akkor oda fognak menni az emberek
- ideje lenne üzletpolitikát változtatni és emberközpontúbbá/versenyképessé tenni a szolgáltatások árait
- nem vagyunk hülyék, látjuk hogy a jelenlegi árak a lehúzásról szólnak: a tavalyi áremelések ennek fényében arcpirítóak.....sorolhatnám, de ennyi is elég......
-
wetomi
aktív tag
válasz
Sayuar
üzenetére
Milyen választ vársz tőlük? Mert a (költői) kérdés célját nem értem a részedről.
5 hónappal egy x díjszabás elindulása előtt mondjanak valamit egy olyan üzletpolitikai lépésről, amiről még valószínűleg nincsen üzleti döntés nem csak a Telenornál, de a többi szolgáltatónál sem?
Mert ha most mondanak valamit és nem úgy lesz később, akkor az lesz a baj. Ha most nem mondanak semmit, akkor pedig az a baj.
-
Sayuar
senior tag
ezzel a bejegyzéssel búcsúzok a telenortól
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

-
-
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
A vilag net hetijegy pluszra elő lehet fizetni praktikummal itthoni net előfizetes nélkül is?
-
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Előfizetésest akkor tudsz felmondani kötbér fizetés nélkül, ha nincs rajta hűség.
-
aprokaroka87
nagyúr
Azt jól tudom hogy előfizetői szerződést fel lehet mondani kötbér megfizetése nélkül?
-
lm83
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Azt is beleszámoltam, direkt úgy néztem.
De ha megnézed a képeket, akkor ott is látszik.
Ha megtartom a számot 29.990Ft
Új számmal 2.000Ft online kedvezmény, így 13.989Ft. 15.989Ft a kedvezmény nélkül. -
Megnéztem, az én számomnál is ez a helyzet.
Online kedvezmény van az összes készülékre.
Tehát, ha boltban próbálod, nincs különbség, viszont online mindenkinél van kedvezmény új előfizetés vásárlása esetén.
"Az online kedvezményt a Telenor üzletekben érvényes készülékárhoz képest kell érteni.
Kedvezmények értéke:
• 10 000 Ft: MyTariff XXL, L; All-In L, XL; Extra 4, 5, 6
• 5 000 Ft: MyTariff M,S; All-In S, M; Smarttarifa Extra 2, 3;
• 2 000 Ft: Start; MyTariff XS; Smarttarifa Extra 1; Smarttarifa 2" -
lm83
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Hát most is ez a helyzet.
Most direkt megnéztem több telefont is, hasonló a helyzet. Olyan 5-10-15 ezer forint eltérés van, attól függően, hogy melyiket nézem. -
Ez bizonyára valami rendszerhiba.
Ekkora különbség nem lehetne a két ár között. Egy esetet kivéve, ha az új előfizetés vásárlásához kötött akció volt épp' erre a készülékre, ami nem lehetetlen, de nem valószínű.
Most nem férek hozzá az árlista archívumához, hogy jobban utánanézzek...Most olvasom el újra a hozzászólást.
Lehet, volt rá egy akció, de azért ez nem általános, hogy ekkora kedvezmény legyen egy készülékre, pláne nem az összesre. Rossz készüléket választottál. Már abból a szempontból, hogy a többinél nem jött volna ki a különbség. -
lm83
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Hát ITT van a hozzászólásom nem régről. Már egy éve lejárt a hűség.
-
gidue
csendes tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Igazad van, régebben volt 18 hónap, most már valóban 21 hónap a díjmentes váltás.

Köszönöm a kiigazítást.Üdv.
-
-
gidue
csendes tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Szia!
18 hónap után díjmentes a készülék csere, előtte fizetős időarányosan.Üdv.
-
Mi???
Nem kerülhet többe, mint új előfizetéssel, ha csak nem még "benne vagy" a hűségidőben, és a készülékcsere díja az, ami miatt több/sok a költség.Huszonegy hónap után vagy jogosult készülékcserére, amennyiben ez nem telt még el, külön díj ellenében cserélhetsz csak.
Értem én, hogy adhatna több kedvezményt a Telenor, de azért nem ennyire rossz a helyzet.
Amit te látsz, az a "készülékcsere bármikor" lehetősége.
Ez akkor jöhet jól, ha pl. betöröd a készüléked kijelzőjét. A gyártó szervize azt mondja, hogy 60000 forint a csere, viszont a készülékcsere díja jó eséllyel kevesebb lesz, így ha nincs is ingyen a csere, legalább jobban kijössz a pénzedből.

-
lm83
őstag
Nekem is ez volt a feltűnő, mikor idejöttem a T-től.
Semmi bónusz nincs, ott két év alatt ekkora számlával összegyűjtöttem annyi pontot, hogy utána ingyen hoztam el a telefont.
Itt meg, ahogy már régebben linkeltem a képeket, kiírja, hogy váltsak készüléket kedvezményesen, aztán kétszer annyiba kerül, mint új előfizúval...
Ezt tartom nevetségesnek.... -
törölt tag
válasz
metal01
üzenetére
Sztem ez leginkább a felhasználói szokásaidtól függ. Zseko felhasználási szokásai alapjaiban nagyon hasonlítanak az enyémhez. Az internethasználat a fő csapásirány, a verbális kommunikációnkat is szinte csak neten bonyolítjuk. Sztem ez az oka annak, hogy azon kevesek közé tartozunk itt, a topikban, akik összességében elégedettek a Telenorral. Akinek hasonlóak a felhasználói szokásai, annak sztem a jelenlegi piacon kifejezetten jók a Telenor kártyás csomagjai. Persze, a lokális helyzet is befolyásoló tényező, mert rögtön más a szitu, ha egy, a user számára fontos helyen nincs megfelelő Telenor 4G szolgáltatás.
-
metal01
őstag
Hogy váltok az biztos most már. De szerintem nem maradok a Telenornál. Túl sokat szívtam már miattuk. Szolgáltatás szintjén és anyagilag is.
(#38068) Somatom:
Eddig úgy gondoltam, hogy mivel nagyon régóta 20-as vagyok mindegy, hogy hűséggel, vagy nem. De most már elegem lett. Aláíratják a hűséget, de kedvezmény nem jár hozzá és a szolgáltatás is hagy (nem kevés) kívánni valót maga után...
(#38069) Outlander:
Az általad leírtak is megerősítenek benne, hogy ennyi volt. Már csak a napját várom, hogy elköszönjek a Telenortól.
-
-
KTU
addikt
Karácsonykor én is vittem egy számot a Blue M.-hoz

Ez volt a próba, kb. 3 munkanap, 0Ft-os Telenor egyenleggel.A sajátom is kellene vinni a vodához, hogy tudjak ingyé hívást fogadni EU-ban.

Az egyenleg gondolom elveszik ha hordozom a számom.
Vagy van rá mód hogy visszakapjam, hordozzam vagy értelmes módon elköltsem? -
Outlander
addikt
válasz
metal01
üzenetére
15 év után, hétfőn mentem be a telekomhoz, és tegnap este meg is történt a számhordozás... már csak 1 számom van itt... de már alig várom, hogy azt is áthordozzam.
Telekom minden szempontból jobb.... nem egy dühös elégedetlen kisfiúként mondom, hanem komolyan.

3 mp alatt belépek az online fiókba és megtudom csinálni amit akarok (telenoronline 10 perc mire belép ha belép), ott is és érdekes mód az üzletekben is.
Telenornál soha semmit, mert csak űrlapon lehet, amire majd 30 napon belül lehet h válaszolnak lehet h nem, ezt személyesen nem lehet, azt telefonon nem lehet...
Olcsóbb, jobb, szebb, kedvesebbek... van ilyen kedvezmények oldal is, csomó céggel vannak kapcsolatban, látom h kinél mire-mennyit kapok... ugyanitt van pontgyűjtés, amiket bármire, szószerint bármire feltudok használni a csoporton belül...
Szóval, részemről a telenornak vége.... mióta nincs bónusz, 2011? azóta egyre szánalmasabb cég.
-
törölt tag
válasz
metal01
üzenetére
Jaaa, hogy hűség! Előbb bizonyítsa a cég, hogy érdemes a hűségemre. Amíg ezt nem érzem elégségesnek, addig részemről szó sem lehet semmiféle hűségről. De, sztem jobb is ez így. Egyik oldalról sincs fájó elkötelezettség és lám, nekem nincs is különösebb problémám a Telenorral. Legalábbis olyan, ami bármelyik másiknál ne fordulhatna elő.
-
metal01
őstag
válasz
üzenetére
Nincs semmi gond ezzel. Max. annyi, hogy már több, mint 10 éve vagyok ennél a szolgáltatónál és soha semmilyen kedvezményt nem kaptam. Folyamatosan csak csesztetnek mindennel és emelkednek a díjak. Ez nem túl ügyfélpárti üzletpolitika. Sokáig meg sem fordult a fejemben, hogy váltsak. Jelenleg várom, hogy a hűség lejárjon és 10 év után keressek mást.
-
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
köszi majd rákérdezünk
-
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Téves lehet az SMS kiküldése.
Konkrétabbat a 1220 vagy bármelyik Telenor üzlet tudna mondani. (Mármint arról, hogy mikortól aktív a MyChat.
) -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
csak azért furcsáltam mert ismim-nek kiküldte az sms-t
pedig 2 hete feltöltés után megrendeltük neki
-
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Csak egyszer.
Nem újul meg, nem megrendelhető később/többször. -
aprokaroka87
nagyúr
üdv
a Mychat szolgáltatás szolgáltatás minden feltöltés esetén megrendelhető díjmentesen vagy csak 1x? -
törölt tag
válasz
123xyz
üzenetére
Érzik a "jóvilág" végét, a kasza csorbulását. Már csak mesterségesen, jogi eszközökkel lehet fenntartani a jelenlegi rendszert. Technológiailag már idejétmúlt. Amerikában a nagy mobilszolgáltatók is kínálják az "alternatív" kommunikációs lehetőségeket. A kommunikáció nagyon fontos az EU -nak is. Ahhoz, hogy versenyképes legyen az USA -val, meg kell szűntetnie a kommunikációs területi határokat. Csak az a gond, hogy a kommunikációs cégek komoly hatással vannak a gazdaság számos szegmensére. Ha hírtelen rántja ki a kezükből a fejőstehén tőgyét és ettől gazdaságilag meginognak, annak csúf hatásai lehetnek. De előbb-utóbb lépniük kell valamit, mert nem lehet a végtelenségig fenntartani egy elmaradott rendszert.
-
123xyz
aktív tag
válasz
metal01
üzenetére
Kiegészítve a korábbi választ, a 4190 ft az a készülékvásárlás nélküli, kedvezményes ár (5990 helyett). Ami neked van, a 7490-es havidíj, az ugye telefon vásárlással együtt volt, annak most az akciós ára 5190 ft. Ráadásul nem csak 3-6 hónapos kedvezmény van, hanem a teljes, 2 év hűségidővel rendelkező időszak alatt kell ennyit fizetni. Tény, hogy elég kedvező ajánlat. Az már más kérdés, hogy csak új előfizetés vásárlása esetén érvényes. Azok az ügyfelek, akik ezt a tarifa csomagot használják már régebb óta, nem kapnak semmilyen kedvezményt...
Valamilyen szinten nem fair szerintem, de ilyen világban élünk. Az utóbbi időben minden szolgáltatónak csak az a célja, hogy új ügyfeleket szerezzen, új szerződéseket tudjon kötni, a régiek meg csak akkor válnak fontossá, amikor felvetik a távozás gondolatát - hirtelen nagy kedvezményeket kapnak, ha mégis meghosszabbítják a szerződésüket... (a tarifa változások meg a fórumok olvasgatása alapján én legalábbis így látom. De nyugodtan szálljon velem vitába, aki máshogy gondolja
) -
törölt tag
válasz
üzenetére
A TvGO forgalma mióta nem számit bele a Telekomos mobilnet adatkeretébe? Tudtommal a horror havidijú Magenta1 csomagot kivéve csökkenti az adatforgalmi keretet, kivéve ha rendelsz hozzá adatforgalmi opciót napi(!) ezer forintért.
Sajnos a régi Telekomos MobilTv szolgáltatás 1-jével megszűnt, az tényleg nem fogyasztotta a keretet.
-
válasz
aprokaroka87
üzenetére
aprokaroka87:
Az is előfizetés, csak feltöltőkártyás.
metal01:
Azért, mert neked nem az akciós változat van (vagy hűség nélküli), kollégának pedig csak előfizetésre vállalt hűséges verzió van, amire van 30% kedvezmény.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
de én feltöltőkártyára gondolok
-
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Mert egyebek között a címhez is kötik a rendszerben az egyes előfizetéseket.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
értem
amúgy ez miért van?
magát a készüléket is lakcímhez kötik
hisz adott már egy Sim kártya a szolgáltatónálAz szabályszerű ha lakcím hiányában az ügyintéző megtagadja az ügyintézést?
inkább úgy kérdezem...miért kell pontos lakcím a Sim kártyához
-
törölt tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Nem, mert nem lehet(ne) előfizetéses. Kivéve, ha a Telenoros munkatárs "nem veszi észre" a lakcímkártyán a változást és a gépben levő paraméterek alapján rögzíti az akciót. Ez tapasztalat, én is lakcím nélküli vagyok, de a Telenor rendszerében még szerepel a címem.

-
metal01
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ez hogy 4190 Ft? Nekem is ez a csomag van, de 7490 pénz.
-
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Bónuszban igen, új előfizetéssel nem.
-
Ithuriell
csendes tag
Sziasztok!!
Az érdekelne, hogy ha online vásárolok, akkor ugye kapok egy 15000 forint értékű tartozék-kupont, na ezt fel tudom használni több tartozék vásárlására? Pl 2db 7500 forintos cuccot tudok venni vele? Vagy akár többet is, pl headset-üveglap-sd kártya? Köszi előre is! -
aprokaroka87
nagyúr
Lenne egy érdekes kérdésem
Adott egy Sim kártya amit az illető akkor regisztrált amikor volt lakcíme,jelenleg lakcímnélküli(település szinten)
A kérdés az az hogy ezesettben vásárolhat-e készüléket?
A telefonszámát megtartaná
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszönöm, több kérdésem nincs, remélhetőleg nem is lesz

Ma este elintézem trét, holnap meg a hordozást.
-
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Természetesen nem kell új szerződést köss, csak ún. ráhordozást kell indíttass a Telenornál.

-
Motion_Blur
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Jájjjj... ettől féltem..
A szerződés marad? Vagy az is stornó és újat kapok majd? Mivel ugye már megkaptam a SIM kártyát és befizettem egy havi díjat.Köszi a helpet.
-
törölt tag
Cxakhogy a Telenornak nincs home TV szolgáltatása. Ha van Telekomos TV előfizetésed, akkor a szolgáltatást két Androidos készüléken ingyenesen használhatod, az otthoni előfizetésednek megfelelő műsortartalommal (néhány műsor nem megy mobilon). Ami az adatforgalmat illeti, tudomásom szerint, ősz óta náluk is ingyenes. Én nagynéném előfizetésének a kódját használom. Csak azért van MyTV előfizetésem, mert az app használhatóbb, mint a TV-GO. De, ha visszaállnak fizetős adatforgalomra, akkor tőlem még az előfizetési díjat is bukják. Add össze az előfizetési és az adatdíjat és sztem az jön ki, hogy érdemesebb egy T-Home TV előfizetéssel és TV-GO -val megoldani!
-
válasz
Motion_Blur
üzenetére
A cím (egyéb adatok) javítása után fel kell keresd a Telenort, és újraindíttatni velük a hordozást.
Nem akarlak elkeseríteni, de a hivatalos címet a Telenornál is csak személyesen módosíthatod.

-
Motion_Blur
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Lakcímem változott fél éve és nem tudtam online megváltoztatni, mert mindenképpen be kell menni személyesen a trébe, ami itt Szfvráron a lehetetlen kategória. (eddig akárhányszor voltam mindig elküldtek hogy úgyse kerülök sorra, 2 órával zárás előtt.... többek között ebből is lett elegem).
Én is erre gondoltam hogy ez lehet a gond. Holnap nyitás előtt 1 órával odamegyek, talán el tudom intézni zárásig

Gondolom ezután nekem nem kell majd újra felvenni a kapcsolatot a Telenorral? Majd várom hogy mikor dobja el a hálózatot a trés kártya és akkor tudom hogy vége megszabadultam tőlük

-
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Vagy nem a te neveden van a szám vagy egy/több adat nem stimmel.
Keresd fel a jelenlegi szolgáltatód, és egyeztess adatokat. Minél hamarabb intézed el, annál kevesebb lesz/lehet a késlekedés.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Most kaptam egy smst a Telenortól hogy a jelenlegi szolgáltatóm elutasította a számhordozási kérelmet. Oka: sikerzelen beazonositas

-
Motion_Blur
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszi, át is hordoztam magam

Rábeszéltek MyTariff M-re, 4190-ért.
-
törölt tag
-
goop
őstag
válasz
Gigi01
üzenetére
Szóval. Az a helyzet, hogy nem véletlenül írtam az idő alapú hozzá férést, mivel itt szerencsére így megy. 1 óra mytv kb. 1gb adat forgalommal jár, de ez nem érdekel senkit. Van 3, 10 és 50 órás csomag. Árakat nézd meg, nem vészes. A megvett jegyed pedig nem 1 hónapra szól, hanem többre, fejből már nem tudom.
-
pr1mzejEE
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ohh, koszonom.

-
-
pr1mzejEE
addikt
Sziasztok! Ha rendelek 10gb netet, 6e ft-ert, feltoltos vagyok, akkor fog aktivalodni a 10 gb, ahogy feltoltottem vagy kiszamlazzak? Koszi
-
törölt tag
Azt valaki meg tudná magyarázni, hogy Telenor-Telenor telefonhívásban hogyan kerül a vonalba analóg zaj és áthallás? Tisztára az a feeling volt, mint mikor régen beáztak a telefonvonalak a Matávnál...
-
*Älex*
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kerdesem lenne, hogy meg lehet e azt oldani, hogy egy bizonyos szammal ingyen beszelhessek? Amugy ez a szam 30-as... Van barmi modja ennek? Esetleg akar ugy hogy nekem van netem es a masik felnek nincs?

Elore is koszi a valaszokat!
-
zseko
veterán
válasz
Gigi01
üzenetére
Milyen adatforgalommal jár a szolgáltatás igénybevétele?
1 órányi videólejátszás adatforgalmi igénye hozzávetőlegesen:
Okostelefon: 300 - 400 MB
Tablet: 800 MB – 1 GB
PC / laptop: 1,2 – 1,5 GBÍgy számolj netcsomagot. Ez alapján telefonon használva is legalább 10GB kell (6000Ft).
-
Chosen
addikt
Sziasztok!
Van valakinek egy felesleges Huawei E3272 stickje? PÜ-t dobjon ha akad egy valakinek pls

-
Ithuriell
csendes tag
Sziasztok!!
Az érdekelne, hogy ha online vásárolok, akkor ugye kapok egy 15000 forint értékű tartozék-kupont, na ezt fel tudom használni több tartozék vásárlására? Pl 2db 7500 forintos cuccot tudok venni vele? Vagy akár többet is, pl headset-üveglap-sd kártya? Köszi előre is! -
kaposznyak
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Minden lehetséges, még akár én is hibázhattam, de:
a telefonom híváslistája (amit tudom, lehet manipulálni, de nem tettem ilyesmit) mutatja mely számot, hány percig hívtam.
Persze mondjuk onnan is kitörlődhetett (a technika ördöge ugye).Na, majd ha kiderül, ki volt a hívott fél, okosabb leszek.
Meg nem akarom a Telenor rossz hírét kelteni, 15 éve vagyok előfizetőjük, eddig nem volt ilyesmi (legalábbis ekkora eltérés még nem volt a forgalomban).
-
válasz
kaposznyak
üzenetére
Nem védeni akarom a Telenort, de volt egy saját példám, amikor felhívta a nővérem a mamámat (vagy fordítva, de ez mindegy), és a beszélgetés végeztével nem tették le a telefont, csak a rendszer bontotta egy óra múlva a vonalat. Nem lehet, hogy nálad is ilyen probléma van?
Bár a részletező mindenképp' megoldást vagy legalábbis támpontot fog adni a plusz két óra keletkezésére...
-
válasz
kaposznyak
üzenetére
Még az jutott eszembe, hogy részletező alapján egy konkrét számmal történt 2 óra beszélgetés vagy esetleg Telekom/Vodafone/egyéb forgalomként lett számlázva 2 óra, amit te úgy gondolsz, hogy Telenoros számmal beszéltél? Csak mert utóbbi esetben a számhordozással is kell számolni!
-
kaposznyak
aktív tag
válasz
dptrsk
üzenetére
Tudom, hogy lehet manipulálni ezt-azt.
Kérdésem arra irányult, hogy volt-e a fórumozók esetében olyan eset, amikor sikeres volt a reklamáció és ha igen, mivel tudták bizonyítani a hívás meg nem történtét.
Ha nagy macera, akkor nem fogok vele fáradni.
Kissé esélytelennek érzem, hiszen az én szavam és készülékem adatai (a megbízhatatlan ügyfélé), állnak szembe a szolgáltató tévedhetetlen és 100% korrekt rendszerével...
-
válasz
kaposznyak
üzenetére
Lehet reklamálni, de kevés esély van rá, hogy jóváírják .
Az nem mérvadó, hogy mi van a híváslistádban, akár ki is törölhetted(vagy ha más használta, végzett és kitörölte).
Fel kéne hívni a másik számot is legyen szíves megnézni, hogy az ő híváslistájában benne vagy-e fogadottként. Ha ott benne van a 2 órás hívás, akkor biztos megtörtént. Ha ott sem vagy benne, akkor kérdés, hogy még ki fért hozzá a telefonhoz(esetleg mindkét telefonon törölték).
Esetleg a telefonod percszámlálóját megnézni(ami független a hívásnapló törlésétől), hogy abban benne van-e ez a 2 óra vagy ott is hiányzik. -
kaposznyak
aktív tag
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Sziasztok.
Van a számlámon egy 2 órás hívás, ami szerintem nem történt meg. (Megnéztem a telefonomban is a kimenő hívásokat, biztosan nem történt meg.)
Van értelme a reklamálásnak? Számlarészletezőt ma kértem.
Meghülyítettem a betűformátumoló generátort...
[ Módosította: Viktor0610 ]
-
bzs73
őstag
Üdv.
Azt jól látom hogy ha pl most teló nélkül veszek új M tarifa-t 2 évre, akkor az 4190ft? Van ennél jobb most? Ez hálózaton belül korlátlan beszéd, azon kívül 180 perc, és 500mb internet. Ennek semmi + költsége? tehát konkrétan ennyit kell majd fizetnem? -
zeon.hu
nagyúr
My Telenor appal mi van?
"Hoppá, valami nem stimmel..." felirat fogad. -
Gigi01
őstag
Ezt nem értem.Eddig úgy volt,hogy pl. fizettem érte havi 1000Ft-ot.
Most meg 1000Ft+az adatforgalma.Mivel nem wifi-n nézném.Digis vagyok,és akkor már használnám azt ingyen,tehát csak adatforgalomért fizetek.
Melyik tarifacsomagban van a legkedvezőbb,legtöbb net,ehhez gondolom már elkéne,napi 1óra tv-zéshez.(20óra tv havi szinten kb.) -
wetomi
aktív tag
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Tehát a 11.24-12.23-ig tartó időszakról (adatbázis szinten) 12.24-én kelt a számla, ami végösszeget, számlaképet tekintve inkább 25 lesz, mire a rendszer legenerálja elektronikusan. Ekkor megy az anyag a nyomdába, a tiéden kívül még néhány ezer másik számlával együtt.
Jött a karácsony, valószínűleg később került nyomtatásra a számla, a nyomdász is ember, ami a jellemző fizetési határidőhöz adott plusz 2-3 nappal is próbáltak ellensúlyozni a Telenor részéről.
Valószínűleg 26-27-én megkaptad a számlaértesítőt, ami alapján 29-én már befizetted azt a számlát ami amúgy kb. akkor került postára.
A magyar postán a normál postai levelek kézbesítésének sebessége lassan már a törött szárnyú postagalambétól is elmarad.
Tekintve, hogy ismét közbejött egy ünnepnap és egy hétvége, érezd magad szerencsés, hogy a posta jóvoltából már január 4-én megkaptad a számlát, amit ugyan befizettél korábban, de azt visszahívni nem fogják, ezért kaptad meg a számlát.
Félre ne értsd, nem támadni akarlak, csak gondold végig légy szíves, miért kaptad meg a számlát később, mint ahogy azt befizetted.
Az E-komfort csomag nem teljesítési díját pedig mindig utólag számlázzák, hiszen azt előre nem tudják megmondani, hogy minden feltételt teljesítesz-e.
Tehát a december 24-én kelt számládban az előző, november 24-én kelt számlád miatt terhelték a díjat, a feltételeknek megfelelően.
Tekintve, hogy ez legutóbbi, decemberi számlád is papíron készült, még a következő számlában is nem teljesítési díja. Ha átváltasz elektronikus számlára, akkor érdemes írni nekik, hátha elengednek 1-2 havi e-komfort nem teljesítési díjat.
szerk:
Egyszerűen megy ez az e számla. Írjál nekik az elektronikus űrlapon, hátha elengednek, jóváírnak valamennyi díjat. -
válasz
dptrsk
üzenetére
Na most regisztráltam újra a mytelenorra más email címel és ott felvettem az elektronikus számlát fizetési módnak mert ott volt nagy betükkel!
Valószínű az volt a gond hogy a korábbi telenoros belépésem ezer éves és közben vodafonos lettem egy flottába 3 évig majd onnan visszajöve használtam a régi belépésemet. Most az új regisztrációval már ott az elektronikus számla igény.
De érdekes módon most fent van egy szám ami számlás de megszüntetve, valószínű a flottás kevercnél volt egy hónapig ideiglenesen. Remélhetőleg most jó lesz. Köszi! -
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Neked kell kérned, hogy elektronikus számlát szeretnél.
Ha elektronikus számlád lesz s időben fizeted, akkor nem lesz plusz költség.
Amíg papír alapú számlát kapsz(ez van beállítva a rendszerben), addig akár 23-án is kifizetheted a 24-én elkészülő számlát, akkor sem fogod megkapni az e-komfort kedvezményt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Xiaomi Mi 11i 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó új állapotban levő Realme 8 Pro 8/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Nem kerülhet többe, mint új előfizetéssel, ha csak nem még "benne vagy" a hűségidőben, és a készülékcsere díja az, ami miatt több/sok a költség.