Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Dogee V20pro
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Vivo V70 – a stílus érték?
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzola
titán
válasz
Ricsii2001
üzenetére
Megoldható.
-
Landsmann
addikt
válasz
Ricsii2001
üzenetére
Szerintem simán visszavonható. De kérdezz rá a 1220-on.
-
Ricsii2001
tag
Sziasztok! A mai nap folyamán csináltam egy butaságot, amit nem biztos, hogy megfelelően átgondoltam. A helyzet az, hogy a Yettel telefonos ügyfélszolgálatán megszüntetésre ütemeztem az előfizetésemet, mivel már nincs rá szükségem. Azonban kiderült, hogy van néhány hely, ahol viszonylag macerás lenne módosítani a telefonszámomat. A kérdésem az lenne, hogy van-e módja annak, hogy felfüggesszem a megszüntetés folyamatát? Július 21-én van a számlazárásom, és ezt a napot jelöltük ki az előfizetés megszűnésére. Nyilván túlélném, ha nem lehetne, de jó lenne, ha ezt még meg lehetne akadályozni.
-
SztiviVander
addikt
válasz
azbest
üzenetére
Nagy kár hogy nem mobilszolgáltatók hálózatából jönnek a spoofolt számos (meg a random külföldi számos) hívások hanem voip szolgáltatóktól és azoktól sem direktben hanem több országon/szolgáltatón át. Ha olyan egyszerű lenne ezeket tiltani már rég megtették volna a szolgáltatók. Nem csak a magyarok, külföldön sem tudnak egyelőre ezzel mit kezdeni.
-
@Stauffenberg A netpajzs ahogy a nevében is benne van internetes védelem (adathalász oldalakra nem enged fel), sajna az nem csaló hívás/sms kiszűrésére való. -
csp01
tag
Munkahelyi flottához csatlakozás után a Yettel app-ban az áll a nevem mellett, hogy előfizető megszűnt, illetve mostantól nem látom, hogy mennyi netem van. (Eddig egy Praktikum feltőltőkártyám volt). Ez így marad vagy még nem állt át teljesen (ma intéztem)?
-
azbest
félisten
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Ja hát az még belföldöni sebezhetőség is volt, hogy bárki bejátszhatott vezérlő kódokat. Mint anno nálunk a fülkés telefonnál a kártyán tárolt kredit hamisítása, ahogy mesélték.
Mostanában ezt szoktam linkelni, ahogy megmutatják kanadai youtubber felé menő hívás és sms eltérítését és beszéltek róla, hogy miért lehet. [link] De biztos van sok hacker konferenciás előadás is. -
Stauffenberg
nagyúr
válasz
azbest
üzenetére
"Míg a harmadik világ rá nem kapcsolódott arra a hálózatra."
Nem ezt használta ki anno Steve Jobs és Steve Wozniak, amikor közvetlenül ebbe a rendszerbe bejutva tudtak távolsági hívásokat indítani? Steve Jobs még árulta is a Wozniak által tervezett blue box kütyüt mielőtt megalapították az Apple-t.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
zzola
üzenetére
Ha a szolgáltatók nem tesznek semmit azért, hogy a rendszereikből kiszűrjék a csalásokat, akkor csak idő kérdése, hogy már senki ne vegyen fel telefonhívásokat és az egész hagyományos telefonhívás, mint műfaj meghal.
Annál nagyobb geciség nincs (és bocsánat a szóért, de dühítő), hogy a Yettel is pénzért árulja a "NetPajzs" szolgáltatást, ami elméletben ígéri a spam hívások és SMS-ek kiszűrését (mondjuk spoofing ellen nem véd, gondolom).
Másik arcpirító dolog a bankom, múltkor rám akartak melegíteni valami ilyen NetPajzshoz hasonló fizetős dolgot, mondtam nem kérem, erre megfenyegetett az ügyintéző, hogy enélkül nem térítik meg a kárt, ha egy csaló kirámolja a bankszámlámat, mert nem tettem meg mindent, hogy megvédjem a fiókom. Nem sokon múlt, hogy hozzájuk vágjam a székem amin ülök.
Nem hiszem el, hogy szolgáltatók képesek azt mondani, hogy nem végzik el a feladatukat (az ügyfelek védelmét), hacsak nem fizet érte extra díjat (a számos más extra díj mellett amivel lehúznak).
-
azbest
félisten
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Igazából a szolgáltatók tudnának tenni ellene.
Egyrészt ki lehetne gyűjteni időpontok alapján, hogy honnan - megyik ország hálózatából - érkezett a hamisított hívás és fektetelistára tehetnék azt az afrikai mobilszolgáltatót. Akár az alapján, hogy valsz közép-afrikából jön sok magyar hívószámú roaming hívás. Ha nem is teljesen, de legalább bizonyos adatmezőket nem fognának el tőlük bármilyen tartalommal.
Valsz valami banánköztársaságban lévő korrupcióban úszó mobilszolgáltatónál van lehetőség pénzért hozzáférést kapni a zárt telkós gerinchálózatra, amit annó buta módón bizalomra építettek azonosítás helyett. Gondolván, hogy úgyis csak a telkók tudnak adatot cserélni így egymással és hát azok komoly, megbízható cégek. Míg a harmadik világ rá nem kapcsolódott arra a hálózatra. -
zzola
titán
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Persze. Vagy megunod és számcsere, vagy nyelsz, amíg tovább nem lépnek. A legjobb az, amikor a számodat spamnak jelölik.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
zzola
üzenetére
HWSW is csak annyit ír erről, hogy a csalók egy idő után leszállnak az adott telefonszámról és mennek egy másikra. Amennyire egyszerű bármilyen telefonszámot hamisítani, valószínűleg csak a random generátor dobta ki.
Btw a legkeményebb egy idős néni volt, amint mondtam neki, hogy nem én kerestem, már vágta rá, hogy "a kurva csalók megint, ne haragudjon fiatalember". Egészen naprakészen tette össze a képet.
-
zzola
titán
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Feljelentés semmit nem ér, +1 ügy a továbbiak mellé. A számcserét meg megértem.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
zzola
üzenetére
A rendőrségi feljelentés meglesz (nem mintha lenne erre kapacitásuk), de a számcsere olyan szinten lehetetlen, hogy most csak ha a fele az eszembe jut helyeknek, ahol ezt le kéne cseréltetnem, már attól az életkedvem is elmegy.
Kétfaktorosnak már egy ideje nem használom, de szerintem emlékezni is nehéz, hány helyen jönne ide a helyreállító SMS, nem beszélve bankokról, ügyfélszolgálatokról, hivatalokról, orvosokról (éves kontroll, stb( és akkor az igen széles fotós/művészeti/filmes/zenész kapcsolati hálómról, akiket egyesével értesítenem kéne, hogy írják át a számom és jó ha a harmaduk át is írja, kétharmaduk meg majd akkor vakarja a fejét, amikor el akarna érni.
Meg ha jól értem a spoofing technikai hátterét, csak annyit érnék el vele, hogy nem engem hívogatnak vissza, hanem majd azt a szerencsétlent, akinek újraosztják a régi számom.
-
bp15
junior tag
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Ezek az idén először osztott számok, vagyis ha ezekből kérsz új számot, akkor "tiszták":
(20) 857 4000 - (20) 857 4999
(20) 857 6000 - (20) 857 8999 -
zzola
titán
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Számcsere, rendőrségen feljelentés, ha tudomásodra jutott, hogy másolják a számodat. A szolgáltató nem igazán tud mit kezdeni a problémával.
Tudom furcsán hangzik, de ezért kell tartani egy tartalék telefonszámot. Nekem van - évek óta - atombiztosan tiszta szám. Ha beütne bármi is, ott van használatra készen és könnyen megjegyezhető.
-
Stauffenberg
nagyúr
Mit tudok tenni, ha egyre sűrűbben térítik el csalók a telefonszámom? Az utóbbi időben már majdnem naponta kapok hívásokat, hogy kerestem őket (pedig nem).
Van erre valamilyen működő megoldás vagy a Yettel még mindig azt mondja, hogy cseréljek telefonszámot? Ami ugye végtelen mennyiségű szopással jár, cserébe csak ideig-óráig oldja meg (ráadásul szinte kizárt, hogy "tiszta" telefonszámot kapjak).
-
zzola
titán
válasz
ggabor02
üzenetére
Nem írtad milyen mobil, arra esetleg nincsen lehetőség, hogy újra húzd az egész rendszert? Hátha csak valamilyen SW hiba lépett fel. Másik VoWIFI képes mobilban nem tudod kipróbálni? Lehet az előfizetéseddel van valami, csak előbb ki kellene deríteni, melyik hibádzik?
-
donjohnson
addikt
válasz
ggabor02
üzenetére
ha nálad rossz, akkor keresd a yettel-t, mert másoknál jó, ahogy olvasom.
bár én nem használom:
https://www.yettel.hu/ugyfelszolgalat/meglevo-elofizetok -
ggabor02
aktív tag
Sziasztok,
Van értelme bejelenteni a Yettelnek, hogy kb másfél hónapja nem nagyon megy a VoWifi?
Korábban 99 százalékban működött. Május végén-június elején 13-14 napig folyamatosan nem ment. Nem a Wifi a hibás, ugyanezen a hálózaton lóg egy vodás és egy telekomos készülék, azokon 100,00 százalékban működik. Yetteles neten, szomszédnál, munkahelyen sem megy. Telefon reset, minden megvolt. Másik kettő megy ebben a telefonban is folyamatosan. Újraindítás, Wifi ki/be, repülőmód nem segít. Sajnos a hálózat is rossz, 143 méterre a bázisállomástól egyre kevesebb a térerő, így nagy szükség lenne rá. Ugyanazon a tornyon a Telekom és a Voda +22-25 dB-el jobb a lakásban, a Yettel sajnos egyre gyengébb.
Foglalkoznak vele, vagy lépjek le tőlük? -
4Grider
félisten
-
Landsmann
addikt
válasz
4Grider
üzenetére
Rákérdeztem. Azt mondták, a Flotta Flexiben a havi díjban foglalt keretből jön le. Akkor számlázódik külön, ha roaming során nem az ahhoz az országhoz tartozó számot hívja amiben tartózkodik. Igen, ebben az esetben egy roaming során történő nemzetközi hívásról van szó, annak más a díjtétele.
-
Landsmann
addikt
Jól értelmezem, hogy egy Hollandiában roamingoló számlás előfizetésről egy holland mobilszámot hívni annyi a díja mint a belföldi hálózaton kívüli hívás díja? Ez a hívás a tarifába foglalt hívásdíjból vonódik le és nem külön számlázódik?
-
zzola
titán
válasz
donjohnson
üzenetére
Azokat végig kerestem már. Nem támogatja sajnos (YT videón látszik a kapcsoló a menüben, de Yettel SIM-mel nincsen sajnos). Állítólag lehet bekerül majd a kínálatba a Nothing 3, majd talán akkor lesz.
-
trec12
addikt
Online fps játékokra alkalmas jelenleg egy vezeték nélküli internet csomag? Ugye nagyon fontos játéknál a ping és a stabil net. Köszi
!Átlag felhasználásra jó a Yeti 5G otthoni net de online játékra nem Isten bizony.
Próbálja ki 1 hónapig ingyenes, ezen belül vissza lehet adni kötbér mentesen ha nem válik be. Első körben alap kell legyen a jó 5G lefedettség nála anélkül kár is belekezdeni...
De mi a gondja a One-al? Nem tudom mi van a 11. kerben a Ona-nak. Optika? -
zzola
titán
Arról van valakinek infója, hogy a Nothing Phone/CMF mobilokkal működik a VOWIFI? Kösz.
-
Land
veterán
Üdv!
Haver elégedetlen az otthoni One-s vezetékes internetével. Erősen agyal, hogy vezeték nélküli Yetteles otthoni internetre vált. A 11. kerületben lakik.
Online fps játékokra alkalmas jelenleg egy vezeték nélküli internet csomag? Ugye nagyon fontos játéknál a ping és a stabil net. Köszi! -
donjohnson
addikt
válasz
Csaba197412
üzenetére
nézegesd ezt a https://www.yettel.hu/halozatmodernizacio-szolgaltatas-kiesesek
weboldalt.
más biztosabb forrás nincs. -
Landsmann
addikt
válasz
Csaba197412
üzenetére
Én nem vagyok benne biztos, hogy az ügyintéző orrára van kötve ilyen jellegű információ. Azt sem gondolnám, hogy kimondottan egy-egy megyére korlátozódik a fejlesztés, bővítés. A hálózat modernizáció során sem így volt, hanem külső szemlélő számára teljesen logikátlan módon az országban szerteszét, nem pedig egy adott területre korlátozódtak a munkák. Az 5G fejlesztése is inkább más logika útján történik. Korábban volt már belinkelve, hogy a szolgáltatók bizonyos kedvezmyényeket kapnak az államtól ha a meghatározott szabályok alapján azokon a területeken bővítik az 5G lefedettségeket. Ilyenek a turisztikailag fontosabb területek, de ezek is több csoportra osztva, egyes vasúti csomópontok, határátkelők, stb. Kicsit kacifántosan lehet kihámozni, hogy egy-egy adott terület melyik kategóriába esik és mennyire van elől a ranglistán. Ahol én lakok, eléggé a végén van fontossági sorrendben, nem is nagyon kapkodnak. Az egész útvonalon mindössze 2 település van ellátva 5G-vel, de ez a két település több kategóriába sorolható be, szóval bizonyára nem azért lett ott 5G ami miatt majd egyszer nálunk is lesz. A táblázat szerint ez éve október 30-ig kellene kiépíteni az 5G-t ahhoz, hogy sávkedvezményt kapjanak. Nekem vannak kétségeim hogy eddig a dátumig elérhető lesz nálunk az 5G. A másik két szolgáltató már meglépte, de inkább hagyjuk az N28-at, sokra nem lehet vele menni.
-
Csaba197412
csendes tag
Sziasztok. Ma be kellett mennem a legközelebbi Yettel üzletbe, lejárt szerződés meghosszabbítása miatt. Érdklődtem az 5g fejlesztés iránt. Azt a választ kaptam, hogy július és augusztusban pest megye van terítéken. Állítólag időszakosan át leszünk kapcsolva a telekom hálózatára. Amíg a fejlesztés megkívánja. Remélem most már a kissebb települések is sorra kerülnek (faluk). Ezek szerint ez már megyénként fog haladni ahogy kivettem az ügyintéző szavaiból. Valaki esetleg hallott erről bővebben?
-
válasz
szido85
üzenetére
Szia!
Abban a vállalati flottában, ahol én vagyok csak egy meglévő szám vihető be. Amikor beléptem, akkor két számot vittem be, mindkettő Yettel-es volt, nem foglalkozott az ügyintéző azzal, hogy mennyi meglévő szám vihető be, simán megcsinálta a szerződéseket. Lehet, hogy csak szerencsém volt, de én a hordozás előtt megpróbálnám, hátha anélkül is megcsinálják a flottás szerződést.
-
trec12
addikt
válasz
Dragon8200
üzenetére
Hiába nem vagyok power user - jelentsen bármit - de biztos, hogy maradok az optikánál.

-
Landsmann
addikt
Cellmapper nyomvonal másnak is foghíjasan kerül fel a térképre? 5 másodpervre volt állítva a rögzítési intervallum, de van ahol percekig sem volt egy pont sem.
-
Dragon8200
csendes tag
válasz
Dragon8200
üzenetére
Lényeg az hogy normál felhasználásra teljesen kiválló az otthonnet tehát a vezetékes net kiváltására jó alternatíva lehet, aki meg power user az optikát használ.
-
Dragon8200
csendes tag
válasz
VGYke
üzenetére
Szia! Most tesztelgetem én is 5G -s otthonnet csodát, sebességben nálam az átlag 300 Mbps körüli a letöltés a feltöltés kb 25-40 Mbps ping kb 20ms , a weboldalak megnyítása szerintem korrekt gyors stabil, mintha optikán lennék közvetlenül, hordozhatóságot illetően arébb viszem másik kerületbe pl egy mobiltelefonba berakva a simet ott már nem fog menni a net , tehát felcsatlakozik a hálózatra csak nem lesz rajta net. Fontos lehet hogy NAT mögött van az egész Otthonnet tehát nincsen nyílvános ip cím, már aki pl szervert webkamerát stb...szeretne kivülről elérni közvetlenül. Nálam van Digi One optika FTTH így nem kérdés melyiket tartom meg, pláne hogy úgyan abban az árban van mind a kettő legalább is nálunk.
-
Zssom
tag
válasz
szido85
üzenetére
Ez valószínű a flexi flotta, itt egy meglévő yetteles vihető be. Ott van vakahol az apróbetűs résznél, hogy a hordozás új előfizetésnek számít. Csak úgy tudod bevinni, hogy elviszed másik szolgáltató feltöltősébe, majd onnan vissza, amikor megvan a hordozás és a NMHH-nál is átment a szám az új szolgáltatóhoz. Amikor mész a yettelhez visszahordozni, ott azt nézik, hogy éppen hol van a szám, ha nem náluk, akkor átveszik.
-
szido85
csendes újonc
Sziasztok!
Céges számot kaptam, ami a flottában van, és van lehetőség saját előfizetést bevonni a flottába. Az ajánlat alján szerepel, hogy személyenként 5 előfizetés lehet a flottában, melyből 1 lehet már meglévő, a többinek új előfizetésnek kell lennie. Én 3 már meglévőt szeretnék bevinni. Szerintetek lehetséges ezt megoldani, vagy mondhatom, hogy akkor mindhárom előfizetést elviszem máshova. Számításba veszik, hogy sokkal többet buknának, ha mindhárom előfizetést elviszem, mintha engednék, hogy bevigyem a flottába őket? -
adika4444
veterán
válasz
unthinking
üzenetére
Nem kitolásból korlátozzák (bár a korlátlan mobilinternet lehetőségek vegzálása semmiképp nem szimpatikus lépés), hanem azért, mert a One-nal és a Telekom-mal ellentétben nincs vezetékes lábuk. Márpedig legyen akármilyen csúcshálózatuk, a rádiós kapacitás véges és drága, az otthoni internet stabilitása pedig elengedhetetlen fontosságú, ha alternatívát akarnak jelenteni a másik kettő, sokszor FTTH-jával szemben.
Ha korlátlan net kell, akkor flotta, pl. iQpro, amíg nem gáncsolják ki, utána meg majd valami mást kell keresni.

-
trec12
addikt
válasz
VGYke
üzenetére
1.) Ha jó az 5G lefedettség ahol használod ott jó lesz a szolgáltatás de ahol van optika ott nem is kérdés melyik.
2.)Hol tudom használni a Yettel otthoni internet szolgáltatásomat?
Az OtthonNet Basic és OtthonNet tarifákat alapesetben az adott irányítószám területén tudod használni. Az OtthonNet Bárhol Mód segítségével azonban lehetőséged van az internetedet Magyarország területén belül hordozni és használni, ahol áram van. Ezt 30 naponta 10 napig ingyenesen megteheted, de ha több napot töltenél otthonodtól távol, akkor 2000 Ft-ért lehetőséged van további 10 nap hordozhatóság megrendelésére.
Mikor én próbáltam akkor más városban kérni kellett a bárhól mód bekapcsolást mert nem működött anélkül. -
VGYke
addikt
Sziasztok! Van olyan társ itt, akinek van tapasztalata az Otthon Internettel kapcsolatban?
Elsősorban nem a sebesség érdekel, mert az nyilván hely függő.
1.) Inkább az érdekel, mennyire stabil, tehát lehet e alternatívája egy optikai szolgáltatásnak,
2.) Valamint a hordozhatósági korlátja mennyire komoly és kőbe vésett?
Pl. 2-3 hónapot vagyok itt, majd 2-3 hónapot ott (a kettő között légvonalban 300 km a különbség), majd itt majd ott, az hogyan kezelhető le? -
Farkassacred
őstag
válasz
donjohnson
üzenetére
Chrome-ot használok igen, bár most hétvégén is max 20 percet ha használtam a laptopot, utána (meg előtte) ki volt kapcsolva. Más se lóg egyáltalán a wifin, csak én próbáltam ki az új telón hátha kevésbé merül, mint mobilnettel. Ha ez számít valamit.
Ezeket amiket leírtál majd megnézem szombaton, köszi az infót.
Mondjuk egyébként nem lényeges, mert a laptopon és a tévén, xboxon tökéletes minden. És úgy vettem észre, hogy nem is merül kevésbé az akksi wifin..
De a kíváncsiság is hajt. -
donjohnson
addikt
válasz
Farkassacred
üzenetére
chrome-ot használsz a számítógépen?
tedd át másik dns beállításra próbaképp (ISP-ről át Google-re vagy Clodflare-re):A Chrome Secure DNS beállításának lépései:Nyisd meg a Chrome böngészőt.Kattints a három pontra (menü) a jobb felső sarokban.Válaszd a Beállítások (Settings) menüpontot.Kattints az "Adatvédelem és biztonság" (Privacy and Security) opcióra.Válaszd a "Biztonság" (Security) menüpontot.A "Biztonságos DNS használata" (Use Secure DNS) opció alatt válaszd ki a kívánt DNS szolgáltatót a legördülő menüből (pl. Google, Cloudflare).Kapcsold be a "Biztonságos DNS használata" kapcsolót.
ha nem jó, akkor tedd vissza.
-
Farkassacred
őstag
válasz
MadMancs
üzenetére
Hétvégén is ennyi vajon?
Egyébként szép szám.
Az otthonetes wifi (5g van) telken érdekes módon telón kicsit lassan tölti be néha az oldalakat elsőre. Sima mobilnettel meg frankó minden ugyanott. Nem tudok rájönni ez mitől lehet.
Van hogy több másodpercet is vár mire betölti éppen a kívánt oldalakat.
Tévén, xboxon tökeletes a net vele. -
flash-
veterán
Nincs most a yettelnél halozati hiba? Ha hivok valakit semmi hang nem megy át 🤔
De engem se tudtak hivni ma
Vagy ez inkább cella problema? -
MadMancs
veterán
Pesten (Lurdy előtt) szépen teljesít Yettel

-
Dave1984
őstag
válasz
burgatshow
üzenetére
Adguard Samsung böngészőhöz.Kipróbáltam hátha ez okozza,letöröltem,sajna nem ez miatt nem működik 😕
Semmi más blokkoló szűrő nincs a telefonom, Samsung A55 de már A52S sem működött kb 1 éve. Okát azóta sem tudom 😕Amúgy köszi a tippet 🫱
-
Dave1984
őstag
válasz
donjohnson
üzenetére
Email cím,sms kód,mindegy, nem működik. Azt hiszem elengedem! Köszi a segítséget 🫱
-
Dave1984
őstag
válasz
donjohnson
üzenetére
Előbb Otthonettel léptem be,most One mobilnettel ugyanaz a fehér kép,nem tölt be kupont,kb 1 éve se töltötte be, ezért le is töröltem a yettel alkalmazást,csak most van olyan kedvezményes kupon ami érdekelne, használnám,de továbbra se működik.
-
Dave1984
őstag
Yettel appban még mindig nem jelennek meg a kuponok
Komolyan mit kéne csinálnom?
-
slice14
veterán
válasz
yanna
üzenetére
Ez gyors volt. Őszintén megmondva nem is figyeltem.
Pixel-en nincs státusz ikon, csak a szolgáltató név mögött jelenik meg szövegesen a zárképernyőn és ha lehúzom a qs-et. Valamint a fent látott hívás közbeni ikon, de nem voltam WIFI-n mikor ma telefonáltam.
De most ránézve már látom a szöveges státuszát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HBO Max
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Horgász topik
- Ingatlanos topic!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Yettel topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macska topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Dobozos! Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HP EliteBook 755 G5 15,6" Ryzen 3 pro 2300U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG Strix RTX 4090 OC 24GB GDDR6X Videókártya! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Próbálja ki 1 hónapig ingyenes, ezen belül vissza lehet adni kötbér mentesen ha nem válik be. Első körben alap kell legyen a jó 5G lefedettség nála anélkül kár is belekezdeni...