Hirdetés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Netfone
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sn[4k3]
senior tag
A hiperizé korlátlan, csak a csomagtól függ a max. sebesség?
-
-
brown26
tag
válasz
littlelion21
üzenetére
Szia!
Attól hogy nincs előfizetett internet csomag még tud csatlakozni a netre.
A mobil online start van alapból, aminek 4,9 Ft-os díja van 0,1mb foglal magába ezt követően minden 0,1mb-ért ugyanezt az összeget kell fizetni szóval nem a legolcsóbb... -
novake
tag
Nem azt mondtam, hogy nem helyesek, hanem hogy ez számháború.
Nyilván nem azt hangsúlyozzák, hogy a Vodafone az ország 90,1%-ában, kültéren garantálja a 150 kbit/sec letöltési és 40 kbit/sec feltöltési sebességet. Pedig ugyanabból a táblázatból ez is kiolvasható.
Én nem mozgok az ország 90,1%-ban, nekem a budapesti és miskolci lefedettség fontos, meg mondjuk még a kettő közötti vonal. -
novake
tag
válasz
littlelion21
üzenetére
start
Ha nem akar netezni, le lehet tiltani. -
darvinya
titán
válasz
littlelion21
üzenetére
Ha nincs előfizetve net csomag es nincs letiltva akkor bizám horror összeg az alap net.
-
randras
veterán
Helló!
Hipernet 7-es előfizetésem van, de két hónapja elhagytam modemestűl SIM-estűl az egészet... most vennék újra SIM-et, illetve egy modemet is. Találtam ugyan olyan modemet Telenor Internet Praktikum Expressz feltöltőkártyás csomagban, az jó lesz nekem? Tehát vennék egy ilyen csomagot, és az előfizetésemhez kötött új Hipernet-es SIM-el használnám majd, ez működni fog?

-
club1
veterán
-
-
littlelion21
addikt
A telenor hogyé' méri az adatforgalmat olyan előfizetés esetén, ahol nincs megrendelve net-csomag?
-
csernak75
senior tag
Na valami történt: Tegnap délelőtt az egyik putnoki telenor tornyon két munkás dolgozott valamit 1-1,5 óráig nem volt 3G azóta pedig jóval gyorsabb napközben is:
Ma:

3 Napja:

Úgy látom hogy lassan alakul a dolog

-
Vangelis
félisten
Én is szeretném felmondani a hűségemet.
Igazából tarifa hűségem nincs is.
Készülék hűség van még 07. hó végéig.
Havi kemény 1800ft.
-
csab2
veterán
Azért ez nagyon komoly!
-
polonic
félisten
Az ügyfélszolgálaton reggel 7-kor is több, mint 10 perces várakozási idő van. Vajon miért torpedózzák ennyire őket. Csak nem a telefonadó.
Egyébként kértem visszahívást.
Ez szokott működni? Tényleg visszahívnak? -
g0dl
addikt
Nem tudjátok véletlenül ehhez http://www.telenor.hu/internet/hipernet-praktikum/ milyen modemet adnak?
Ez nem is olyan rossz, csak beleraktak egy két akadályt, ami miatt nálam bukik.
-
nggabi
félisten
válasz
Paladin1492
üzenetére
én tegnap meg tudtam nézni ugyanúgy mint eddig. kb 15 perc alatt.
-
Üdvözlet!
Megtudná mondani valaki, hogy miért nem tudom megnézni, a telenor online oldalán a Forgalmi adataimat, és a kedvezményeket? Eddig megtudtam. Volt ezen a hosszú hétvégén, ez a karbantartás, s most már nem tudom meg nézni. Hol kell kérni, hogy megint hozzá férjek. Kinek a se@ét kell ki@alni érte. Mindenhol azt szajkózzák hogy használjuk a netet mindenre. Fizetésre, vásárlásra. Aha.
-
Sn[4k3]
senior tag
Most, hogy így olvaslak titeket, bizonytalan vagyok, mert ti sem vagytok éppen elégedettek
Maradhatnék T-Mobile-nál, kapargathatnám a pontjaimat meg minden. Egyedül a djuice vonz, mert ott olcsó a percdíj, de amennyit én beszélgetek...Mindegy, fél év múlva elválik, hogy kinép horgonyozok le.
-
tomp
félisten
Csökkennek a roaming díjak
E miatt nem várható szerintetek, hogy a Roaming hívó 304Ft-os egyszeri díja csökkenjen?
Mondjuk most sem rossz, mivel 40perces beszélgetéssel már 7,6Ft-ra jön ki. Ha hozzácsapjuk az 5perc után 0Ft-ot, akkor a hívó fél csak az első 5percet fizeti ki.
Az egyik családtag németországban van lassan 1éve. 10ezer Ft felé még 1x sem ment, én sem mentem még 9ezer fölé okostarifa 180-al. Pedig havi szinten beszélünk minimum 400-450percet. Én összesen 600percet. Ha ráér, megcsörget. Kinyomom és visszahívom. Így neki csak egyszeri 304Ft-ot számolnak fel, nekem pedig csak az első 5percet számolják el díjban.
-
tomp
félisten
válasz
janes1976
üzenetére
173-as telefonszámon meg lehet hallgatni mi fog változni. Internetforgalom mérési egysége 1KB->10KB, roaming zónák, illetve a számlás előfizetéseknél lévő magas forgalmi összeghatár. Tarifákról nem mondanak semmit, szval szerintem marad a mostani és szimplán hozzácsapják a 2Ft-ot.
-
janes1976
őstag
"Amennyiben a Szolgáltató az Általános Szerződési Feltételeket az ott meghatározott esetben egyoldalúan módosítja, amely módosítás az Előfizetőre nézve hátrányos rendelkezéseket tartalmaz, az Előfizető a módosításáról szóló értesítés kézhezvételét követő 15 (tizenöt) napon belül jogosult a határozott időtartamú Előfizetői Szerződés azonnali hatályú, további jogkövetkezmények nélküli felmondására."
"Az Előfizető ebben az esetben sem jogosult a határozott időtartamú Előfizetői Szerződés
jelen pont szerinti felmondására akkor, ha az Előfizetői Szerződést a határozott időtartamból eredő kedvezmények figyelembevételével kötötte meg, és a módosítás a kapott kedvezményeket nem érinti. Amennyiben a módosítás a kapott kedvezményeket érinti, és az Előfizető felmondja a határozott időtartamú Előfizetői Szerződést, a Szolgáltató az Előfizetőtől nem követelheti a szerződés felmondását követő időszakra eső kedvezmény összegét."Ennyit arról, hogy áthárítja a Telenor az adót meg a többi is.
-
Nevetségesek az SGS3 árak. Durván, tarifacsomagól függően 50-80%-kal drágább, mint a tmobilnál. Én vagyok a hülye hogy anno a pannonnál szerződtünk, azóta mindig azt mondom, hogy ha valamiben van egy első, egy második, egy harmadik, akkor annak oka van, és nem értem, hogy az ember miért a második, harmadik csapathoz szerződik, amikor van egy első is...
-
csab2
veterán
Még valami: azért az nem semmi, hogy a telenor a micro SIM-ért lazán elkér 3000 ft + ÁFÁ-t akkor is, ha nála vásároltam az új telefonomat. Azért ehhez is pofa kell!
-
csab2
veterán
válasz
Sn[4k3]
üzenetére
Kimondottan az állandóan a FB-on lógó kis köcsögöknek készült csomag. Célnak megfelel.
Más.
Ma telefonált egy haverom, hogy kapott tőlem egy SMS-t, de nem tudta elolvasni, mert csak valami kriksz-kraksz volt. Utána pedig eltűnt. (?)
Mondanom sem kell, hogy én nem küldtem semmit. Ő is telenoros. Mi lehetett ez? A rendszerfrissítés mellékhatása? -
Vangelis
félisten
http://www.telenor.hu/okosmini/
aranyos
-
Švejk
őstag
A telenor.hu-n bütykölik a készülékek menüt, ha a szűrésnél beállítok valamit, 404-et jelez, néha még a készülékek maguk se jönnek be az oldalon...frissítés szagot érzek
-
novake
tag
Fent vannak az SGS3 árak: http://www.telenor.hu/mobiltelefon/samsung/galaxy_s_iii/feher
-
Krisz86
csendes tag
Sziasztok
Most vettem egy telefont,ami telenoros.Segítséget szeretnék kérni,hogy hogyan kell aktiválni,illetve mit kell tenni ha hívni tudok,de hívást fogadni nem.Valamit aktiválni kellene vagy valami bibi van? Köszi..
-
Gedeon31
addikt
Vajon a Telenor online mikor fog működni ?

-
tomp
félisten
válasz
üzenetére
Ha nincs veled szemben max 50méterre az állomás, nem fogsz kapni 15Mbitet. 150méterre van tőlem egy állomás de már csak max 11Mbitet ad.
Amúgy a hspa+ eszközök sem valami fürgék. Tegnap teszteltem a netet. Bal kezemben Samu Galaxy S2(hspa+ 21mbps) jobb kezemben Galaxy Mini(hsdpa 7,2) Miközben a mini 3-4Mbiteket mért folyamatosan, az S2 max 1,5Mbitet. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robotporszívók
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- PlayStation 5
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Fuji 35 1.4 R - még 1 év fotoplus gari
- Sigma 18-50 Sony E
- Viltrox 50mm F2 (Sony E bajonett) csak kibontott, fotoplus vásárlás. Gépen nem volt.
- Samsung 75 QE75QN90A Neo QLED 4K UHD Smart TV Mini LED + Quantum Dot eladó
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Dell Precision 5511,15.6"FHD,i5-10400H,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE kártya
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ AKCIÓS HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az a gond, hogy nem szívesen használom erre a telót napi 8-10 órában... mert viszonylag hamar lemerül így. 

Ne már, tök olcsón megúsznám... majdnem tízezer forint csak az a szar, így meg SIM pótlás+3k-ból megúsznám...

Azt meg a Huawei E173 tudja.

Maradhatnék T-Mobile-nál, kapargathatnám a pontjaimat meg minden. Egyedül a djuice vonz, mert ott olcsó a percdíj, de amennyit én beszélgetek...