- Netfone
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
sfdrakex
nagyúr
-
donjohnson
addikt
válasz
yodee_ #94737 üzenetére
nálad meg minden sorból kettő van, ami csalóka.
a január 13-a az egyedüli kiugró eset, a többi nap normálisnak tűnik, ha azok egy megszakadásnak számítanak és csak valamiért kettőt logolt pár másodpercen belül a scripted, mert 24 óránként valóban bontódik a kapcsolat egyszer, ezt mások is írták: [link] [link] [link] -
noorbertt
őstag
-
4Grider
félisten
válasz
yodee_ #78384 üzenetére
Ha a telefon ennyit tud azonos szolgáltatónál, akkor ennek a routernek is ennyit kellene tudnia a leírása alapján. Már persze ha a router sebességét nem wifi-n méred, hanem kábelen lévő pc-vel. Ha wifi-n, akkor először kábelen mérném meg mit tud a router...
Mi történik, ha a routerben lévő sim-et beteszed a telefonba, akkor is 150 Mbps-ot mér a telefon? -
4Grider
félisten
válasz
yodee_ #78367 üzenetére
Samsung telefonokban van szervizmenü (*#0011#) ami szépen megmutatja az elérhető frekiket. Cellmapper a 3 körmendi bázis közül kettőt B3+B20-ra, a Horvátnádalja felé lévőt csak B3-ra mutatja. Az első kettő bázison Telenorosként mennie kellene a LTE-A-nak, de ilyen helyen a B3 only sem szokott rossz lenni.
-
Somatom
veterán
válasz
yodee_ #78292 üzenetére
A NET APN -es netek (csak netes előfizetések) nem NAT -oltak, publikus IP -t kapsz. Én még nem láttam olyan router -t, ami ne tudna valamilyen DYNDNS -t. A NOIP -t szokták ismerni (a B535 -öm is tudná, csak én inkább a mögötte levő NAS DYNDNS szolgáltatását használom). VPN szerver sztem nem lesz. A kliens módról itt egy videó.
-
4Grider
félisten
válasz
yodee_ #78158 üzenetére
Egyébként a flották jó részében a különböző hipernet csomagoknak különböző maximális sávszélesség van beállítva. Pl. a mienkben is az 1 GB-os 7/2-el indul, a 2 GB-os is ennyi, a 4GB-os (start) már 10/3-at kap, és így tovább. Simán el tudom képzelni, hogy egy 1 GB-os csomagon ilyen korlátozás legyen. Meg persze azt is, hogy az őskövület modemed és az 5577-es mifid sem tudja a carrier aggregationt, amit viszont a telefonod tud, így az eszközeid a B20 frekvencia "előnyeit" élvezik, miközben a telefonod meg mondjuk mellé fog egy B3-as frekvenciát, amivel már bőven elmehet 100 Mbps fölé.
-
-
törölt tag
válasz
yodee_ #78150 üzenetére
Teljesen kizárt, egy sok éves, elavult hardver van benne és nem is ismeri a frekvenciák egy részét. Vegyél normális asztali mifi routert, azzal menni fog rendesen akár 180-250 megabit is, mint pl Huawei b818 és ne mond, hogy drága. Minőségi mobilnethez kell a jó hardver is. Tv sem 5.000 Ft-ért vesz az ember. Ez a zte stick kb mint egy Trabant, ha a 4G eszközöket kategóriába kell tenni, működik, de sok boldogság nem lesz benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Netfone
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- BestBuy topik
- Azonnali játékos kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Elektromos autók - motorok
- Macska topik