- Google Pixel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
válasz
bozont #112331 üzenetére
"Mondjuk gratulálok a cégnek. Próbáltam pc-ről, de csak yettel appból lehet jelentkezni, ami átirányít böngészőbe.
"
Én nem használok mobil alkalmazást; mindig a számítógépemen nyitom meg a Yettel weboldalát és a profilomat. Ezért az említett Yettel nyereményjátékra is az aktuális számlám befizetésekor, a Yettel főoldalon figyeltem fel, természetesen a számítógépemen futó böngészőből.
Rákattintottam a "Részt veszek" interaktív gombra, ami pár másodpercnyi oldal újratöltést követően visszadobott a főoldalra.
Két kísérlet utána rájöttem, hogy nem az én készülékemben van a hiba.
Nem tudták volna úgy leprogramozni, hogy csak mobilról látszódjon ez a reklám/számítógépről ne legyen aktív a nyomógomb? Vagy esetleg annyit odaírni, hogy "Figyelem! Az ajánlat csak mobiltelefonról megnyitva elérhető"...?
Vagy valami ilyesmi...
Azért a korban, amelyben a Marsra robotot küldtünk és a Földről irányítottuk nem gondolom kivitelezhetetlen feladatnak a fentieket... -
sfdrakex
nagyúr
válasz
bozont #98303 üzenetére
Akkor lehet a rendszerük kezeli rosszul. Üzletben is megpróbálnám, vagy telefonon.
Az mindegy, hogy a telefont hogyan fizeted. Normál esetben hűséggel jár tarifa kedvezmény, ha veszel hozzá készüléket, akkor a készülékre jár kedvezmény, tarifára nem. Ez a 30%-os kedvezmény speciális dolog, lehet nem kezeli jól az online shop rendszere.
-
-
Thusor
őstag
válasz
bozont #50860 üzenetére
Annyi az újítás Telenor háza táján, hogy MyTV start ingyenes csomaghoz lehet rendelni 2500 forintért HBO GO szolgáltatás is. Eddig ezt nem lehetett, csakis fizetős MyTV csomaghoz lehetett kérni plusz 2500 forintért az HBO GO csomagot. Könnyítés, hogy ha HBO GO kell csak akkor kevesebbet kell fizetned, ennyi.
-
-
-
-
BeriHampeR
aktív tag
válasz
bozont #23096 üzenetére
Köszönöm az ajánlást, teszteket olvasva elég meggyőző.
Viszont hogy zajlik a vásárlás menete?
Smarttarifa Extra 3 7790 Ft M
Készülék ára üzletben: 4 990 FtHelyben 5.000Ft kell fizetni vagy már az első havidíjat is?
2 év hűség van, viszont ha 1 év múlva le akarom cserélni a telefont akkor azt megtehetem vagy csak hűségidő lejárta után adhatom el a telefont?
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad Yoga 2in1 Touch Laptop! AMD Ryzen 7 PRO 7730U / 16GB 3200MHz / 256GB NVMe
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- Nitro ANV15-52 15.6" FHD IPS i9-13900H RTX 5050 MaxQ 32GB 1TB NVMe gar
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest