Hirdetés
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zssom
tag
válasz
Zssom
üzenetére
Próbából letöltöttem ezt a remek appot. Valamikor egy-két éve szintén kipróbáltam, akkor sem tetszett, de most még annál is jóval szemetebb. Van egyáltalán ember aki ezt a szart rendesen tudja használni? Átláthatatlan, nehezen kezelhető, undorító szemét felület. Ennél ezerszer jobb a webes felület, amit ugye nem lehet erre majd tovább használni. Azt írják, hogy folyamatosan fejlesztik, de hova a fészkes fenébe fejlesztik, visszafelé? Van rá másfél hónapjuk, ameddig az összes használt funkciót át kellene bele helyezni, aminek a használata a webes felületen megszűnik, de már most írják, hogy ez, meg az nem lesz elérhető, amíg bele nem fejlesztik. Kérdezem, mikor? Majd ezzel is úgy járunk, mint a vowifivel, hogy csak ígérgetve van, aztán, majd évek múltán ez is meglesz? Egy rettenet az egész, csak gratulálni tudok az ötletgazdának!
-
Zsolt,72
őstag
válasz
Zssom
üzenetére
Ez a rész kapásból nem igaz a posztodban:
"április végétől csak abban a hihetelenül szuperül működő yettel appban lesz lehetőség a számlafizetésre"
Köszönet, ilyesmi (bővebb és pontos) adatokat kerestem.
Ezért fontos a forrás megadása és korrekt, pontos, valós információ publikálása... jó példa a fenti eset, hogy bedob valaki egy téves félinformációt és van is, aki ráugrik, mert elhiszi neki anélkül, hogy utánanézne.
-
Faterkam
addikt
válasz
Zssom
üzenetére
Sajnos ma lejárt a korlátlanom, legközelebb ránézek. Csak azt nnem értem, hogy se Telekom, se One mobilnettel nincs ilyen gondom, csak a Yettellel. Mire rájöttem, hogy a Youtube is a Private DNS (google) miatt nem ment. Azt kikapcsolva, már csak az Obi oldala nem akar. (egyenlőre mást nem találtam, ami nem töltene be) az meg nem annyira volt lényeg, csak a hibajelenség miatt érdekelt a miértje.
-
inf3rno
nagyúr
válasz
Zssom
üzenetére
Köszi! Akkor átiratom valamelyik nap, aztán rendben vagyunk. Azért volt bennem ez a 2.5k, mert a mostani csomag is ekörül van, valami nagyon extra flottás. Úgy látszik anélkül már drágább a történet. Az új cégemnél valszeg egy idő után bekerülök majd flottába úgyis, addig meg kihúzom ezzel a start csomaggal, gondolom ennél már csak a kártyás olcsóbb, amivel nem vesződnék.
-
válasz
Zssom
üzenetére
Nincs egyértelmű válasz.
Valószínűleg igen, de ez rengeteg dologtól függ. Próbáltam keresni infókat, hogy milyen esetek lehetnek, amikor nem működik a készülék/kártya, de nem találtam.
Azt javaslom, ha fontos az állandó, probléma nélküli használat, akkor éljetek az ingyenes kártyacsere lehetőségével.
Ártani biztos, nem fog.
-
válasz
Zssom
üzenetére
Félelemkeltés? Vat?
Az SMS szövege (egy másik topikból):
Kedves előfizetőnk! Szeretnénk felhívni a figyelmed, hogy jelenlegi SIM kártyáddal és készülékeddel roaming során és bizonyos esetekben belföldön sem tudjuk biztosítani a hálózatra való csatlakozást, így a telefonálás és adatforgalmazás nem fog működni. Annak érdekében, hogy zavartalanul élvezhesd szolgáltatásainkat, keresd fel bármelyik Yettel üzletet, ahol kollégáink díjmentesen kicserélik a SIM kártyádat és új készüléket is vásárolhatsz. Az üzletek listáját itt találod: (random bit.ly link) Üdv, a Yettel csapata. -
Landsmann
addikt
-
4Grider
félisten
válasz
Zssom
üzenetére
Számhordozás: A szolgáltatóváltást kezdeményező előfizető megbízza az átvevő szolgáltatót, hogy a szolgáltatás vagy a szolgáltatáscsomag megszüntetése, és ha szükséges, a szolgáltatóváltás műszaki megvalósítása ügyében az átadó szolgáltatónál a nevében eljárjon.
Ez alapján pedig számhordozás közben elképzelhetetlen az előfizető személyének megváltoztatása, azt már maga a folyamat is kizárja. Vagy előtte, vagy utána kellett lennie egy átírásnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Lenovo T14s Gen 2 - 14,1" touch, i5 1145 G7, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- RITKASÁG! Avexir Raiden DDR4 4GB/8GB ramok
- ADVANTECH SQFlash 512 GB SATA SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.