Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Mobilhasználat külföldön
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
csernak75
senior tag
Szerintetek mi lett a hipernettel Putnokon:

ÉS igen ez egy kemény EDGE sebességnek felel meg,közben a modem HSPA+ mutat.
-
csernak75
senior tag
Szerintetek mi lett a hipernettel Putnokon:

ÉS igen ez egy kemény EDGE sebességnek felel meg,közben a modem HSPA+ mutat.
-
club1
veterán
De használható, az alábbi díjakkal terhelve.
-
aero.
veterán
Ha külföldre megyek akkor lehet használni mobilnetet? Mobile Online 100-am van, nincs túlforgalmazása.
BéHGT: Nem lesz túl olcsó?
Szóval úgy értettem, hogy nincs-e plusz költsége, hanem ott is csak használom és kész. -
BéHGT
senior tag
Ha hűségidő is van a tarifacsomaghoz, akkor kell 50-et fizetni a telenornak, hogy feloldják? Vagy a sima hűséget is annak veszik, és ugyanúgy 50-et kell fizetni?
Ez meg mi? "Bónusz Program kedvezmény: Kedvezmény igénybevételére jogosult - új előfizetés vásárlásához" Viszont a bónusz programban nem mutat semmit, mert hogy élő hűségszerződés miatt.....
-
Csemica
csendes tag
válasz
steve24
üzenetére
Szia István!
Nekem ugyanaz a problémám,mint neked. Szintén Huawei stick, 2, 5 éves.
Szintén flexi.
Pár hete folyamatosan meghal a hálózat. Felhívtam őket, azt mondták,h. várjak pár napot,mert a területünkön hálózatfejlesztés van, most már csak volt,mert 20.-ig tartott.
Még rosszabb lett, nem jobb.
Most 2-3 napig össze kell írnom (!!!!), hogy mégis mikor tapasztalom ezt a hálózati problémát, majd fel kell hívnom újra őket, ismét bejelenteni a problémát. Nem értik meg,h. folyamatosan. Pár perc után mindig megáll a net. Térerő full, de semmit nem tölt be.
Néha maga a térerő is elszáll, de ez a ritkább. -
tomp
félisten
Megkérdeztem, hogy valóban gyorsabb edge fog e menni.
Válasz: "állomás cserékkel nőni fog a mobilinternet sebesség és lehetővé teszi a HSPA+......"
Most akkor 400-as edge lesz vagy nem?
Reggel a metrón nyoma sem volt a múltkori sebességnek. -
Laybee
őstag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy a Telenornál a mobilnet tömörített-e a forgalom? Köszi előre is.
-
krystman
őstag
Sziasztok! Szeretném a véleményeteket kérni, mert az ügyf-at totál felhúzott. Hívtam őket, hogy ha a Youtube-ra felmegyek telefonról, akkor kb.10mp után ledob a hálózatról. És ezt írja ki. A Csomagalapú kapcsolatot a hálózat lezárta. Ezt említettem két ügyfélszolgálatosnak, az egyik Sim cserét mondta folyamatosan a másik egy nő az meg úgy elzavart, hogy levegőt alig kaptam. Azt mondta, hogy csak akkor hívjam őket, ha nem működik az internet, mert ők addig semmit sem tudnak csinálni. Ők csak az internetet nyújtják, arról nem tehetnek ha nem működik ez az oldal. De mondtam neki, hogy ez nem az oldal hibája, ha nem hálózati problémára hivatkozik mindig. Aztán nem volt hajlandó semmibe sem segíteni. Na most mi a fenét tegyek, mert ha megemlítem, hogy Youtube egyből nem készségesek, és nem is akarnak a problémával foglalkozni. Most mi legyen ilyenkor?
-
club1
veterán
A +200ezer legalább 2/3-a (ha nem 80%-a) a Klikk volt. Tavaly nyár elején. Ahogy a 3 ingyenes hónap lejárt, már nem javítják a statisztikákat. Ráadásul ugye csak a marketinges szövegekben hangzik jól, az ügyfélszámot és a forgalmazásban résztvevők számát nem növelte (jelentősen). Az adatforgalom meg azért nő, mert a mobilnet bilincse nagyjából szintén azóta (ZTE központok aktiválása) hol működik, de inkább nem.
-
BéHGT
senior tag
Mobilinternetről.... "A forgalmazásban részt vevő előfizetések alapján a Telenor piaci része 29,00 százalékról 28,19 százalékra, " +200 ezer előfizetés is kevés? Az komoly....

-
Landsmann
addikt
Ma egy kicsit meglepődtem. Hívtam nagynénémet mobilon, aztán a következő üzenet fogadott: "Az Ön hívásáról a hívott felet SMS-ben értesítjük, mivel jelenleg nem elérhető." utána még mondott opár szót az aktív hívószám kijelzésről. Azért csodálkozok, mert más kikapcsolt telefont hívva nem ez az üzenet fogad. Telenoros rendszerüzenet, mert a hangjáról megismerem, ugyanaz mint ami a 1220 menűrendszerében van. Most akkor hogy is van ez?
-
axioma
veterán
Nov. vegen szerintem me'g boven a minipro-ra gondolhatott, hiaba mondtad hogy nem az... En telenort kerdeztem, de azt mondtak, hogy nincs infojuk a jovoben naluk megjeleno keszulekekrol (marmint az email ugyfelszolgalatnak).
Szerintem egyszeruen nem fogy annyira a keszulek, hogy szamitson barmit is a behozasa. Raadasul aki megunta, megvette a mini pro-t vagy egy bill nelkulit. En is vartam egy jo ideig ra, de most mar letettem rola... -
tomas9320
tag
Nos elküldtem szervízbe a modemet ezt tanácsolták az ügyfél szolgálaton. Csütörtökön mehetek érte remélem jólesz, ha nem újrahúzom a gépet és majd kiderül milesz.
-
G@ben
addikt
Xperia Pro-ról nem lehet tudni, hogy megjelenik-e a Telenornál? November végén kérdeztem az egyik győri üzletben, akkor azt mondták, hogy volt már róla oktatás meg bemutató, és Karácsony előttre várják, hogy megjelenjen, de azóta semmit nem tudnak róla. A Sony ügyfélszolgálat ezt írta vissza:
"A hivatalos információk szerint a készülék pillanatnyilag nem elérhető hivatalos forrásból a Magyar piacon valamint valószínűleg nálunk nem is lesz forgalomban.Sajnáljuk ebből keletkezet kellemetlenségeket."Akkor a kislány nem jól tudta az üzletben? Vagy keverte egy másik készülékkel? Mondjuk ezt nem tartom valószínűnek, mert Neo-ja volt és mondtam, hogy ugyanaz, csak billentyűzettel, illetve nem a Mini Pro, nem az X10 Mini Pro.
-
tomp
félisten
válasz
steve24
üzenetére
Kérj technikust telefonon!
Ez hálózati hiba! Nekem is ez volt év végén Kazincbarcikán. Állandóan megszakadt. Az adott cellával van vmi gebasz.
Beszóltam. Oké először megpróbáltak elhajtani, hogy sz@r a térerő. A végén csak megértette, hogy nem nálam van a hiba. A hiba pár nap múlva megszűnt majd hívtak. Megvizsgálták az adott cellát és sz@r volt.
-
steve24
aktív tag
Persze sokat netezek , képet nem lehet feltenni? most a grafikonon fel ment 4380 kbps
ping 73
download speed 1,23 Mbps
upload speed 1,22 Mbps nem egy nagy valami, -
club1
veterán
válasz
steve24
üzenetére
A flexi csomag bilincsét kezelő rendszer egy ratyi. Azóta különösen az, hogy megkezdődött az új ZTE hálózat központi infrastruktúra cseréje. Ezért aztán össze-vissza működik. Feltételezem, hogy elérted a heti 1.5 GB-ot vagy túlterheltté vált a helyi hálózat, ezért kaptál egy bilincset. Hirtelen 32 kbps-ra lassítás pedig az általad jelzett hibajelenséget produkálja. A bilincs meglétét a modemeddel is működő mobile data monitoring application (dél-afrikai) szoftverrel tudod közvetlenül ellenőrizni (ha használod, olvass utána a kezelésének), vagy rá kell kérdezni direkte az ügyfélszolgálatnál hogy éppen be vagy-e lassítva.
Ha ennyit netezel, akkor a konkurenciáknál legalább 8 GB-ot tartalmazó csomagot nézz ki, ha itt hagyod a gagyinetet, náluk ui. nincs korlátlan-korlátozott forgalom, mindent számolnak a korlátozásig. -
steve24
aktív tag
Korlátlan csomag de belasithatják. Huwaei E1752 modem. nem volt baj 2 évig egyszer csinálta, most újra kezdte pár napja
-
steve24
aktív tag
Felhasználó vagyok, nem szakértő. mindegy, most meg már másfél órája müködik. huwaei akkori flexi éjjel napal csomag havidij 5490 volt mostmár drágább. Ercsi most HSUPA
-
club1
veterán
-
club1
veterán
Ahol vagy tudnak segíteni (mert véletlenül van egy hozzáértő) vagy inkább nem. Ilyenkor célszerűbb olyan ismerőshöz menni, akinek van hasonló mobilnetje, egy csere-bere hamar kiderítheti, hogy mi a probléma.
A telefonos ügyfélszolgálaton keresztül nagyobb az esély a megoldásra, mert ők képesek összehozni az éteren keresztül a technikusokkal is (logikusan inkább munkaidőben)... -
steve24
aktív tag
Sziasztok! Tudnátok segiteni abban hogy , van egy pannon internet stick már 2,5 éve megvan sajnos nincs a közelben rendes vezetékes internet. olyat csinál hogy kapcsolodás után pár prercel megszakad a kapcsolat vagyis van jelerőség és van kimenő jel de nem fogad semmit 0,000 mutat, valamikor birja 20percig is , nézem a statisztikát. és egyvböl lemegy a volal ami a bejövö adatforgalmat mutatja, mi lehet vele, újra telepitettem állitottam. stb
mit tegyek?üdv István
-
BéHGT
senior tag
Hűségidős hipernetet át lehet adni más nevére az előfizetést, mint a vodánál? Azt hiszem ott olyan 4000ft-ba kerül...
-
club1
veterán
válasz
csernak75
üzenetére
Persze, de ennek van néhány alapfeltétele: Egyedül te lógj a mérés időpontjában a cellán (már eleve ezt nem lehet megoldani ott, ahol ilyen cellák vannak) és közvetlen a cella mellett állj (ez talán megoldható, kérdés így akarod-e folyamatosan használni a mobilnetet).
-
tomas9320
tag
Esetleg megtudná mondani valaki miért van az hogy először mikor feldugom a gépre elkezd tölteni rendesen, majd mikor másik oldalt nyitnék meg vagy játszani szeretnék egyszerűen nem akar betölteni semmit vagy 4-5 percet kell rá várnom mire észhez tér.
Modem hiba nem lehet esetleg vagy más szoftver nincs csak ami a modemen van? -
tomas9320
tag
Egyáltalán várható még további javulás vagy mi az oka hogy ilyen lassú a net?

Ennyit mértem éjfélkor. -
leo81
aktív tag
Zalaegerszeg:
Hipernet 42 és DC-HSPA+ modem
http://www.speedtest.net/result/1715190732.png
-
alienpapa
senior tag
Szerintetek lesz iPhone valaha is ennél a mélyen tisztelt társaságnál?

-
XSiGma
aktív tag
válasz
nggabi
üzenetére
igazából már lemondtam róla,ilyen hogy bemérés maximum rendőri parancsra van,ahhoz pedig feljelentést kellene tennem,és utána 'nyomoznának' a rend éber őrei,amire sejtem mennyi az esély.már letiltattam a telefont is,bár az ügyintéző nem bírta felírni az imei-t rendesen,ezért is vissza kellett mennem,és egyátalán nem vagyok biztos benne hogy elküldte a javított változatot a központnak.
én viszont ha találnék egy telefont,pont ezen okok miatt,hogy a szolgáltató le tudja kapcsolni,nyomozni is tudnak utána(jobb helyeken
),inkább visszaadnám a tulajdonosnak.remélem boldog az új tulaj a papírnehezékével...... -
flame654
csendes tag
Köszönöm minkednkinek a hozzászólást.

Így van az első 3 napban kellett volna intézkedni de vidéken lakom és a munkával is nagyon le vagyok foglalva tehát csak most van időm intézkedni!Tényleg húzták a szájukat a Telenornál, de addig hívogattam őket amíg egy ügyfélszolgálatos felvette az adataimat és azt hogy mi a problémám a készülékkel!Majd elválik mi lesz. -
tomas9320
tag

42 megabites Hipernettel mértem. Ma lettem tulajdonosa egy ilyennek, szerintem ez gyalázatos. Kecskeméten használom jelenleg. Külső antenna csatlakoztatásával sem lehetne jobb?
-
XSiGma
aktív tag
Üdv!Ha egy telefont 'lekapcsolnak a hálózatról',akkor ez egészen pontosan mit is takar?Illetve ha független más szolgáltatónál még használható?Az elhagyott telefonomról van szó,kérdeztem az ügyintézőtől hogy ez hogyan is van,de nem tudott értelmes/használható választ adni

-
csab2
veterán
Milyen ciki már, hogy a honlapon az ÁFA emelés előtti havidíjak vannak fent!
Legalább is az okostarifa 180 esetén biztosan (nekem az van).
Szerintem ez baromira égő. Egy szolgáltató cégnél elsődleges fontosságú szerintem, hogy az árai jól szerepeljenek a honlapon. -
nggabi
félisten
válasz
Something_
üzenetére
+1 sztem is egy telenor boltban illene szó nélkül kicserélniük.
-
Something_
őstag
válasz
flame654
üzenetére
Asszonynak rendeltem a T-től egy telefont, szerződéssel. Kihozta a futár, átvettem. Megnéztem, benne volt minden, bontatlan volt, fóliás.
Feljöttem a lakásba, elkezdtem volna üzembehelyezni, erre találtam egy 2 centis kopást, karcos.
Autóba ültem, T-Pontba a betanuló nyugdíjas nővel szenvedtünk egy kis papírmunkát és ott helyben adtak egy új készüléket.
Sztem itt is így kellene lennie az ügymenetnek, de mivel te nem cselekedtél azonnal, sanszos, hogy húzhatják a szájukat!
Az ilyen dolgokat azonnal el kell intézni, nem lehet várni... -
nggabi
félisten
válasz
csernak75
üzenetére
jött válasz:
a modem részéről a 7.2 megabit/sec (0.9 megabyte/sec) névleges korlát adott, tehát attól több semmi esetre sem, de a gyakorlatban képes közel a maximumot átvinni a modem! a szolgáltató részéről meg csomag és valós lefedettség - és azon belül leterheltség és környezeti tényezők függvényében a valósan szolgáltatható sebesség - függvénye, 5-ös csomag esetén maximum 5 megabit/sec (~0.6 megabyte/sec), nagyobb csomagok esetében meg a legjobb esetben is a modem korlátja a maximum! gyakorlati tapasztalatom nincs, lévén t-mobile mobilinternetem van!
ennyit sikerült megtudnom. esetleg a nexus topikban meg lehetne kérdezni h ki mennyit mér a telón...
-
darvinya
titán
válasz
flame654
üzenetére
Én ilyen esetben nem gondolkoznék visszavinném és olyan patáliát csapnék, hogy az üzlet is beleremeg.
Ez úgy nézki kimerití az átverés fogalmát.
Tutommal már nincs használt keszülék forgalmazás Telenornál, ez csak a pannongsm-nél volt.
Ez kikell hangsúlyozni, hogy használt. -
flame654
csendes tag
Üdv!
A minap érkezett egy Zte Blade nevű készülék a Telenortól amit online rendeltem.Ezt a készüléket valószínűleg valaki használta előttem mert egy ébresztés volt beállítva a telefonba, enyhén karcos a kijelző és a tartozékok (füles töltőfej adatkábel) nem voltak "zacskóba".Bementem egy Telenor üzletbe ott azt mondták hogy hívjam fel az ügyfélszolgálatot, miután felhívtam őket azt mondták menjek be egy üzletükbe majd ott segítenek.Tudtommal van egy olyan lehetőségem hogy 8 napon belül felmondhatom a szerződést indok nélkül amit nem szeretnék megtenni.Most akkor mi tevő legyek mert hamarosan kifutok a 8 napból és azt hallottam hogy utána még nehezebb akármit is intézni.Mit lehet ilyenkor tenni??
A válaszokat előre is köszönöm
-
csernak75
senior tag
Üdv.
Azt szeretném kérdezni hogy normális-e az hogyha a telefonomba (Nexus s) beleteszem a hiper21 sim-et a telefon elvileg 7Mbit/s-ot tud de csak 3Mbit/s-ot mérek, de ha vissza teszem a modembe egyből 8-10Mbit/s a sebesség. A méréshez a telefont is a géphez kötöttem. -
Varszegig
veterán
válasz
Something_
üzenetére
írtam nekik egy barátságos levelet.
-
Varszegig
veterán
válasz
Landsmann
üzenetére
ok, ezzel egy gond van, van olyan megrendelőm, aki szintén privát számról hív, így ezt nem tilthatom le. egyelőre.
HGábor89: Akkor még egyszer: már nem vagyok ügyfelük. Finito. Akkor miért is kezelik az adataimat? Miért is adják tovább harmadik félnek?
(Mellesleg, anyámnak is telefonáltak pár hónapja, akkor megnéztük a beállításait, és az onlineban valóban van ilyen opció, hogy eladhatják harmadik félnek, de ez korábban nem volt ott, sőt a szerződésében sem. Feleségemnél szintén feltünt a semmiből egy ilyen opció.)
-
Landsmann
addikt
válasz
Varszegig
üzenetére
Nem a Telenortól hívtak. Azok mindig kijelzett számmal telefonálnak. Az ilyen lehúzós, átverős ügynökök bújkálnak mindig. Szinte már alaptétel, szám nélküli hívást nem fogadunk, akárki fia is telefonál. A huszonegyedik században csak annak a számát nem küldi el a központ, aki nem akarja. Engem ne hívogassan bújkáló.
-
darvinya
titán
-
BéHGT
senior tag
válasz
Something_
üzenetére
Abba nem az van, hogy az adataidat 3. félnek nem adják ki?
-
darvinya
titán
Na én bedőltem az ügynöknek!?
Nyáron elmentem a találkára és elhoztam egy sim kártyát.
Igaz szerződés és pénzűgyi tanácsot nem tudott rábeszélni.
Elkezde a mondokaját és az első mondatában olyan hülyeség volt csak úgy zengett az Allee.
Feltettem a kereszt kérdést és elsápadt mire válaszolt. -
BéHGT
senior tag
válasz
Ricardo
üzenetére
Persze... Mondjuk az is szép volt, amikor a djuice-os előfizetésemet mondtam vissza. 18 hónapból kb 3 hónapot volt használatban, amúgy a polcomon pihent. Mammutban lévő Telenor boltban mondtam vissza, mindenféle gond nélkül visszavonta a számot, de mikor megtudta, hogy a Telenorosat is vissza akarom, akkor kérdezte, hogy miért? Mondtam, hogy van ezen kívül még mindig 2 előfizetésem, és elég az a 2. Erre mondta, hogy ennek nagyon nem örül, jó lenne ha maradnék.
Aztán mivel csak a tarifa hűségem járt le, csak betettem az alaptarifa 1-be, legalább valami más pihen a djuice helyén, de azon el nem érnek.
-
Ricardo
titán
válasz
Something_
üzenetére
Ezek után nem is csodálom. Ha felhívnának valami hasonlóval, elhajtanám, mint a magzatvizet.
BéHGT A csökkenés akkor is tetten érhető.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- OTP Bank topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Diablo IV
- Linux kezdőknek
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Autós topik
- További aktív témák...
- iPhone 17 ProMax (független, 3 év garancia)
- www.olcsogamerpc.hu - Intel i7-12700KF - RTX 3080 - 32GB RAM - 1TB SSD - Z alaplap
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szóval úgy értettem, hogy nincs-e plusz költsége, hanem ott is csak használom és kész.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)