Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- MIUI / HyperOS topik
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Yettel topik
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
radio100jozs
üzenetére
se webes felületen, se alkalmazásban nem találom.
az egyszerű felhasználók nem bújják sem az ászf-et,
-
radio100jozs
őstag
válasz
chungee
üzenetére
Továbbra is minden pletyka ellenére nincs megszüntetve a kártyásoknak a Klikk 1GB csomag, és a "3 havi" kedvezményes elérhetősége. Szépen benne van az kártyás ÁSZF 40. oldalán. Bár a honlapon nincs megrendelés infó, de szerintem akár az applikációban, akár a 1220 ügyfélszolgálaton elérhetőnek kell lennie a csomagnak.
"3.1.6. Klikk 1 GB
Bruttó ár
Havi előfizetési díj 1 230 Ft
Havidíjban foglalt belföldi és 1. roaming
díjzónában felhasználható adatforgalmi keret
1 GB
Forgalmi díj belföldön, a forgalmi keret
túllépése esetén 0 Ft
A szolgáltatás első megrendelését követően az előfizető 3 hónapig 1 havi előfizetési díjért
(1 230 Ft) veheti igénybe a szolgáltatást, ezt követően a fizetendő díj mértéke havonta 1230 Ft. A kedvezmény a Szolgáltatás lemondása és ismételt megrendelése esetén nem érvényes." -
chungee
addikt
Napot!
Megszüntették a Klikk1gb promociót
Tudtok ajánlani (akár másik szolgáltatótól) másik lehetőséget
-
-
DonMaster
addikt
olyan lehetőség van, hogy veszek telot blu xxl-ben 2évre, majd 1 hét múlva csomagot váltok helo data prémium xxl-re ami 10ft-al többe kerül ilyenkor ugyan ugy marad a 2 év hűsség mivel logikusan fennébb váltottam csomagot így kérdés hogy van-e valami extra díj? A hüság időt nem mondanám fel csak csomagot váltanék, folytatólagos hűsség idővel erre van lehetőség? extra díj nélkül?
-
-
totopad
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ha már mytv, arról van már esetleg valami infó, hogy a bővülő spíler csatornák fognak szerepelni a kínálatban?
-
Márton
nagyúr
Na, akkor most hogy ingyen tv-zhetek ami nem számít bele az adatforgalomba, tök feleslegessé vált a Cool tool értesítő sávban lévő adatforgalom kijelzése. Van arra esetleg mód, hogy a mytelenor-os adatkeret infót kitegyük az értesítési sávba? Ezzel az appal, vagy akár másikkal?
Esetleg a Cool tool-ban (vagy más appban) olyan mód, hogy bizonyos app adatforgalmát ne számolja bele?
köszi! -
Van olyan dolog, ami csak telefonon intézhető el. Ilyen pl. a hangalapú előfizetés megszüntetése.
Most azt a verziót ne vegyük, mikor az ügyfél kifejezetten kéri a helyszínen történő megszüntetést, mert alapesetben csak telefonon lehet a hangalapú előfizetést megszüntetni.
Én inkább arra gondolok, hogy nem tudta jól a folyamatot kolléga/kollegina, és ezért irányította a telefonos ügyfélszolgálatra fórumtársat.

-
Harkovz
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Az érdekes,mert voltam bent a Telenorban és ott közölték,hogy telefonon kell.Elmondta,hogy mit kell csinálni,felírta a számot és ennyi.Vagy nem volt kedve dolgozni,nem tudom.
-
Beniii06
addikt
válasz
Somatom
üzenetére
Köszi a válaszokat!
Nem terveztem mytv-t nézni, csak kipróbáltam, hogy működik-e kint + azért is kérdeztem, mert csatlakoztam ugyan wifire, amit gyenge jel miatt el is dobott, csak fullscreen nézetben nem vettem észre. Szerencsére csak kb. 30 s-et ment 540p-ben(gyanús lett hogy wifin van ilyen sebesség és kiléptem, eredetilegbis csak kipróbálni akartam)
Semmi baj, maradt még vagy 10GB, ja és még el nem felejtem a tapasztalat megosztást: orange LTE-n 20 Mbps sebesség volt le irányban jó térerő mellett, így ha valakinek nem megy a 4G, ne aggódjon a sebesség miatt, ettől jobb nem lesz és szabadon lehet kézileg hálózatot regisztrálni. -
-
Harkovz
aktív tag
Nem is tudtam,hogy boltban nem lehet lemondani a Net előfizetést.Telefonon kellett.Fura volt,hogy mondtam mit szeretnék aztán intézték,de meg sem kérdezte miért mondom le,semmi reakció.Szerintem jó ötlet a Vodánál az ügyfél megtartó csoport.Könnyen hagyja veszni az ügyfeleit a Telenor.
-
4Grider
félisten
válasz
Márton
üzenetére
Azt jelenti, hogy ha megnézed az ÁSZF-et, akkor láthatod, hogy 400 Ft a csomag ára. Jó ideje viszont akció van rá az akciós mellékletben. Az akciós mellékletet viszont bármikor vissza lehet vonni. Én pedig nem szeretnék olyan csomagra regisztrálni, amit figyelni kell...
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
Viktor0610
üzenetére
Tényleg, halványan dereng valami...
-
-
Márton
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
akkor most már lehet reggelni, hiszen ingyenes

-
-
Márton
nagyúr
válasz
4Grider
üzenetére
én regisztráltam az ingyenesre, az nem gond
csak remélem nem történik semmi a többi csomagommal (adatkeret, stb), mivel ahogy olvasom ez teljesen független attól. Tehát ahol van megfelelő térerőm, ott tudom nézni a 10 csatornát, akár egy erdőben is? (nem mintha akarnám
) -
Márton
nagyúr
válasz
Beniii06
üzenetére
Ez a Mytv start 0 Ft-os dolog teljesen független a tegnap aktivált Kártyás csomagomtól (19Ft/perc) és Klikk 1GB előfizetésemtől ugye? Úgy értem, ezekkel nem történik semmi és a 10 csatornának nincs havidíja sem?
Bárhol, bármikor nézhetem mobilnettel a tv-t, nem csökken a Klik egyenlege? -
Beniii06
addikt
Jól gondolom, hogy a roamingban nem korlátlan a mytv adatforgalom?
Más: Másnak sem jelzi a mytelenor app a fentmaradó roaming keretet? (flottás, fő kártya)
-
válasz
bollokcs80
üzenetére
Ezt a "legózós" tarifarendszert 1,5 éve vezette ki a Telenor. Nem valószínű, hogy a közeljövőben visszahozzák.
Talán majd akkor, ha az új tulaj elkezd előfizetőket érintő változásokat bevezetni. -
válasz
bollokcs80
üzenetére
Már volt.
Nem igazán volt rá kereslet. -
bollokcs80
Korrektor
válasz
Viktor0610
üzenetére
Emiatt gondoltam én is. Az elmúlt pár évben mindig volt valami újabb konstrukció. Ez a vállalati amúgy tetszene ennyiért. Vagy lehetne valami olyan "legózós", mint a másik T-nél.

-
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Maganak a cegtulajdonosi cserere gondolsz?
-
bul07
nagyúr
válasz
radio100jozs
üzenetére
Ahogy írták is már sms-hez csak a telefonszáma kell, mondjuk így hogy írott hangposta
Meg
Skype ismerőseim körében szinte senkinek
FB na az meg nekem nincs és nem is lesz, sőt én ö9sszes ismerősömnél letiltottam hogy írjon rólam vagy képen szerepeljek -
-
HUTCHDB
nagyúr
Flottas csomagokhoz tartozo keszulekvasarlasnal tud-e valaki olyan varhato valtozasrol, hogy ne csak 11 honapos reszletre lehessen vasarolni? (Most minden nagyobb kategorias android telefon ilyen konstrukcioban hozhato el...kiveve az iphone-ok.)
-
8
senior tag
válasz
radio100jozs
üzenetére
Ha épp van mobilnete az illetőnek (adat és lefedettség is egyidőben), meg okostelefonja, ráadásul tudod a fb elérhetőségét vagy a skype-ját és nem csak a telefonszámát. És ezeknek mind egyidőben kell teljesülnie.
Tudom, hogy nehéz 2 laptop meg 3 dual sim okostelefon mögül, minimális számú olyan új kontakttal akiknek napi szinten csak a telefonszámát kapod meg, elgondolni azt, hogy valaki egyáltalán máshogy is élhet.
Dehát ez van, az smsnek még mindig van létjogosultsága, főleg ha a fentiek közül véletlenül valamelyik nem teljesül egyidőben a többivel. -
radio100jozs
őstag
Múltidőben.
Pl. a Skype, vagy az FB Messenger is azonnal célba ér, és visszajelzi, hogy olvasta a másik fél. Azzal semmit nem érsz, hogy kapsz egy kézbesítési visszaigazolást, lehet két napig rá sem néz a készülékére az illető, ezzel szemben az említett FB-s üzenetküldő pl. a megtekintést is visszaigazolja. -
válasz
bollokcs80
üzenetére
Nem tudok róla. Ami nem zárja ki, hogy lesz változás.
Figyelembe véve, higg a kártyás és az üzleti már megújult.
-
bollokcs80
Korrektor
Új (üzleti) tarifacsomagokat vezet be a Telenor.
Viktor0610: Lakosságiban nem lesz valami hasonló?!
Az mindenesetre pozitív, hogy most már szabadon és ingyen lehet váltani a csomagok között.
-
asdf_
veterán
válasz
üzenetére
Az adásvételivel te vagy a telefon tulajdonosa, a jótállási és szavatossági jogok ezzel az eredeti vevőről átszálltak rád, így a telefont/cserekészüléket/csereigazolásra járó készüléket ki KELL adniuk neked.
Persze, ha az eladó nevén lett leadva a készülék javításra, ez nem segít, csak akkor, ha a tieden futott a történet. Előbbii esetben gondolom egy meghatalmazás lesz a megoldás. -
törölt tag
Sziasztok!
Garanciális ügyintézésben kérek segítséget!
Vettem magánszemélytől egy készüléket,ami sajnos gariztatni kellett. Szervíz bevette a telefont,adott csere utalványt. Telenor üzletben viszont nem véglegesítik a cserét,mert nem én vettem a telefont,csak a vevő-előfizetőnek adják oda. Ez kicsit nehézkes,mert az eladó budapesti,én Debrecenben lakom. Eszembe jutott,hogy esetleg felhívom a tulajt,beazonosítja magát stb,bármit amit kér az ügyintéző,de csak telefonon.Így elkerülnénk hogy utazni kelljen akár nekem vagy az eladónak. Telenor elfogadná ezt a megoldást? Véleményeket kérhetek erről?
Köszönöm!
-
GEIL
addikt
válasz
bollokcs80
üzenetére
Mobilinternet "világában" már az sms nagyon háttérbe került szerintem........nekem röhej de az éves sms forgalmam az 5-10 db maximum.......10 éve meg kb 200 db / hó felett jártam.....20 éve meg kb 600 db / hó volt.......amikor az ékezetek miatt 2 sms ben küldte el az üzenetet áhhh...de gáz volt....gyűlöltem.

-
válasz
bollokcs80
üzenetére
Szomorú, hogy 20 éve a Westel legolcsóbb díjcsomagjában (Szervusz) is volt 20 db ingyenes SMS, a Telenornál meg ma egy darab se

-
-
bul07
nagyúr
válasz
lugosi
üzenetére
SMS a világon a legjobb dolog, nem kell hozzá nett hogy megkapja, és le se tudja tagadni hogy nem kapta meg
Én havonta több százat sms-t küldökPersze hozzátartozik hogy én olyan flottába vagyok ahol a hívás és a sms is ingyenes mindez 2200Ft-ért, nem publikus flotta helyi önkormányzatos, és ahogy hallom van olyan önkormányzati flotta ami ennél is jobb, olcsóbb és 1GB-nál több netet ad
-
válasz
enginev3.0
üzenetére
Sms-ért külön pénzt kérni egy 10k+áfás csomagnál, hát merész.
Szerk.: igen, 2018-ban még használnak az emberek sms-t, főleg céges használatra, egy híváselutasítást pl nem lehet messengeren elküldeni. -
phobos86
csendes tag
Sziasztok! Az miért lehet, hogy a huawei b525-öt összekötöttem pcvel és a routeren villog a pc ikon? Van mikor világít folyamatosan de csak pár másodpercig, aztán villog tovább.
-
Márton
nagyúr
nekem is gond van a Mytelenor, Mo. appal.
Galax S7-en nem indul. Odáig már egyszer eljutottam, h beírtam a jelszót, elfogadtam a felh.feltételeket és bumm, kidobott! Az alkalmazás leállt. Nem rootolt készülék, android 7, van hely a memón.
Újratelepítés megvolt.
Egyéb ötlet?
-
Somatom
veterán
válasz
enginev3.0
üzenetére
Tegyük hozzá azt az "apróságot", hogy nem lakossági, hanem üzleti tarifákról van szó!
-
enginev3.0
félisten
-
rayman2006
tag
válasz
rayman2006
üzenetére
-
rayman2006
tag
Sziasztok.
Huawei B525 router-hez milyen külső LTE antennát ajánlatok Telenor nethez
Pl:innen 1 vagy 2?
Mennyire növelheti a sebességet kb külső antenna?
Köszönöm. -
bul07
nagyúr
válasz
üzenetére
Lehet az adott toronnyal volt gond, már ha egy helybe voltál
Nálunk a Telekom tornyával szokott gond lenni évente párszor, leghosszabb akadozás két napig tartott
Ilyenkor van térerő de hívni nem lehet , sms nem jön meg elveszik, hívó úgy hallja hogy kicsörög pedig nem -
válasz
radio100jozs
üzenetére
"Amúgy itt jegyzem meg, hogy a Telekomnál pl. már alapból függetlenek a készülékek már, amit adnak."
Nálunk is van már néhány fecske, remélhetőleg idővel egyre több lesz.
-
radio100jozs
őstag
-
-
ecobit
csendes tag
Sziasztok!
Telenor uzletben vasaroltam ma egy Huawei B525 4G/LTE routert.
Milyen modja van a router fuggetlenitesenek, hogy ne csak Telenor kartyaval tudjam hasznalni?
FW csere megoldja?
Koszonom szepen.
-
válasz
Statikus
üzenetére
Amikor még nem volt volte a telekomnál, én úgy oldottam meg ezt a helyzetet (tudom, hülyeség, lehetett volna offline navi stb stb stb, de én szeretem a waze-t és ragaszkodok hozzá mert bevált), hogy vettem egy mifit és arról kapja a telefon a netet vezetés közben, így wifin van úgyhogy nyugodtan tudok rajta telefonálni. Elég sokat beszélek vezetés közben, mivel holtidő, így nekem ez fontos volt. Esetleg próbáld ki ezt, egy feltöltős net teljesen elég bele szerintem, lévén hogy elég kicsi a navigáció adatigénye.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- Samsung kuponkunyeráló
- Okos Otthon / Smart Home
- Exkluzív órák
- Mini-ITX
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- További aktív témák...
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- ChatGPT Plus, Előfizetések
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 91% Akkumulátor
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Tudtok ajánlani (akár másik szolgáltatótól) másik lehetőséget

Semmi baj, maradt még vagy 10GB, ja és még el nem felejtem a tapasztalat megosztást: orange LTE-n 20 Mbps sebesség volt le irányban jó térerő mellett, így ha valakinek nem megy a 4G, ne aggódjon a sebesség miatt, ettől jobb nem lesz és szabadon lehet kézileg hálózatot regisztrálni.