Hirdetés
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- iPhone topik
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
stigma
addikt
Sziasztok.
Az elmúlt 8-10 évben flottás simmel nyomom, több telóm volt (Oneplus5,6T,Xiaomi mi9, Onepus 8, stb), viszont most elkezdett szórakozni a mobilnet, de elég érdekes a probléma:
Győben Révfaluban lakom ,Mobilnet max 5-10mbit/sec. Face, insta atom lassú több weblap lassan tölt be, kapcsolat 4G vagy 4G+, 4-búől 2-3 csíkom van.
Factory reset és Hozáfárási pontok többször beállítottam a hivatalos Yettel oldalon, hívtam a 1220-at azt mondta legyen ipv4 beállítva a protokollnál. Ezt megtettetem, de az elmúlt 1-2 hétben szar volt a mobilnet nálam + HD hívások is elmentek.
Érdekes az, hogy azóta van új telóm, de a csavar az alábbi:
- Csak itthon révfaluban(Győr egyik része) szar a mobilnetem.
- Másik telóban is kipróbáltam a sim-et ott is szar + feleségem Samsung A71 telója + Voda is szar itt
- Belvárosban , melóban a 4G+5G-t is teszteltem, ott patika minden: 120-160 , 5G 500+mbit/sSzóval adódik a kérdés:
- Mitől lehet szar a térerő egyik pillanatról a másikra? 2-3 telón 2 szolgáltatója ezt dobja ha itthon vagyunk, max 5-10mbit/s amit ki tud csikarni.(Yettel + Voda)
- elöttünk 2 bazi nagy építkezés van, lehet valami kábelt elcsíptek?
- 1220-as gyorshívás azt mondja a simmel/hálózattal a rendszerben semmi gond és probléma nincs. A területen nincs fejlesztés, ami gondot okzhat.Van valakinek valami ötlete mitől lehet ez, vagy mit állítsak?
Telóm Realme GT2 , Android 12-vel.
Mobilnet a Yettelről beállítva (Link), feleselges APN-ek törölve.
Más telóval is szar a net => Redmi note 7 A11-es custom rommal.Ilyen bajom még sosem volt, és nem a simmel van baj, mert Győr más területén tökéletes a végel, hívás, stb
Segítséget előre is köszönöm.
-
MadMancs
veterán
Biztos nem a teló a hibás, ugyanis az évek alatt vissza visszatérő vendég vagyok, hátha valami csoda történt Telenor háza táján. Ezalatt több telefonom is volt. Illetve most is kipróbáltam a párom S20+ ában, és a cégen Xiaomi 11 Lite NE 5G ben is a saját S21 ultrám mellett. Egyébként Digi, Voda és telekom hibátlan.
Van egyébként egy másik bosszantó hiba.
Random levág sim a hálózatról:
Eközben sim státusz:
Plusz Yettel alkalmazás se enged be.
Beírom szám, megjön sms kód majd ide közli:
(Üzleti előfizetés esetén nem lehet appba yettel fiókkal belépni).
Szóval ebből 14 napon belüli elállás lesz. Kicsit sok ez így együtt.
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Flottás előfizetéseim vannak. Készülékvásárláshoz a dolgozói flotta számlás árlistát kell elvileg néznem.
Van 10eFt. készülékvásárlásra felhasználható kedvezményem. Kérdésem, hogy ezt az árat lehet-e tovább csökkenteni a készülékcserés 20eFt.-tal? -
törölt tag
válasz
üzenetére
H pontosak legyünk, az az 1 nap nem 24h volt, hanem 24-47:59h...
Nem.
A megrendelés napja + a rá következő teljes (0:00-23:59) nap.
De mivel ez ugyanezen elv szerint működött 300 Ft-os díj esetén, mint most a 400 Ft-os esetén, ezért az összehasonlításban fölösleges olyan tényezőt megemlíteni, ami amúgy is változatlan... -
-
törölt tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
A leírás szt nem, h uannyit, de kevesebbet kapok drágábbért...
-
4Grider
félisten
-
Márton
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
-
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Szerintem nem tudnak róla, mert az userek ide írják be, ahelyett, hogy bejelentenék pl. emailben.
Tesztelni pedig gondolom, nem szokták régebbi droid verzióval. -
aprokaroka87
nagyúr
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Ez így van. Ettől függetlenül régebbi droiddal másnak is volt gondja. Családban van régi Huawei Y6 talán, és azon se ment mikor legutóbb néztem.
-
MadMancs
veterán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Ez mondjuk jogos.
-
-
törölt tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Korlátlan beszéd 1 napra: volt 300 Ft, lett 400 Ft.
Itt miben kell a "more for more" elvet keresni?
Vagy 2x számolunk el a végtelenig, mint csáknorisz? -
-
szabonagyur
félisten
Pontosan tudom, hogy mit jelent az emelkedett hangnem, nem kell szépítened a dolgot (Te magad írtad le, hogy egyből arra váltottál...)
Olvass utána, hogy az emberek miért használják telefonon keresztül az emelkedett hangnemet, és hogy mennyire semmi értelme... Főleg olyan emberrel szemben alkalmazni aki végképp nem tehet arról.
Amúgy meg tudsz panaszt tenni rendes formában és nem kiélni magad egy egyszerű, telefonos ügyintézőn keresztül.
-
törölt tag
Tegnap megnéztem az appban a bekapcsolható netes és percizéket... Az ottcsúfoskodó nevetséges 10%-os kedvezménnyel együtt is drágább 20%-kal, mint volt...
Durván áremelés... -
Yany
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
Hát ugye kinek mit jelent, ha nem elégedett és úgy kommunikál. Valaki paraszt, valaki pedig elégedetlen, ne adj' Isten emelkedett hangnemet enged meg magának. Úgy érzem, hogy a "paraszt" szó általad alkalmazott pejoratív értelme itt kb. önleíró jelleggel is bírt, már ne is haragudj. Nem, nem voltam paraszt, de a feltételezés, miszerint egy számodra egyébként idegen ember a számonkérésnek, vagy panasznak csak "paraszt" módjára tud utat engedni az nem kicsit előítéletes.
Az éle a dolognak itt az, hogy olyan állapotban van a szerződés, amiben konkrétan nem is lehetne, ezt már az alábbi hozzászólásokra írom. A gond ugye sokoldalú az ügyintéző hibáján bőven túlmutat:
1. Hogy lehetséges, hogy a szoftver megengedi, hogy olyan állapotba hozzunk egy adathalmazt, ami inkonzisztens.
2. Miért kell az ügyfél ahhoz, hogy ezt az inkonzisztenciát korrigálják? Mármint egyáltalán.
3. Ha kell is (pl. azért, hogy a tudomásukra jusson), miért kell egyáltalán azonosítania magát az ügyfélnek? Hiszen hibás a szitu, nem értelmezhető az előfizetés.
4. Ha az előfizetés nem tartalmazza a szerződésben részletezett minden szolgáltatást (a nyomtatványon, amit nyilván ők állítottak elő, feketén-fehéren ott a netcsomag), akkor az szerződésszegés, vagyis az ügyfél véleményem szerint nem kötelezhető a díjak kifizetésére, de legalábbis méltányosságból kedvezmény, vagy díjelhagyás felajánlása egy lehetséges gesztus lenne az ügyintéző által szajkózott "a jelszó nélkül nem módosíthatunk a szerződésen" robotmonológ helyett (vagy legyünk megengedőbbek: mellett). Nem is a díj érdekel egyébként, de ez a fizessen a hülye előfizető az idejével/pénzével/fáradságával azért, hogy korrigálja a vállalat hibás eredményeit... enyhén szólva is béna kezdet a Yetteltől.De hát, mint a ph-n önmagát nyilván kiérdemelten nagyúrnak nevező megmondóemberétől megtudtuk, ne legyek paraszt, mer' az vagyok. Oké.
ps.: a hozzászólásom egyáltalán nem a hibázó kollégára ment rá, ahogy a telefonon sem az okozott nekem gondot, hogy tévedett valaki, hanem az a természetesség, amivel az ügyintéző tálalta a korrigálás egyetlen lehetőségét, hogy jelszó hiányában munkaidőben, személyes jelenléttel kell korrigálnom egy olyan adminisztratív hibát, ami most amúgy sincs konzisztens állapotban. És mindeközben én fizetem a havidíjat egy félig működő szolgáltatásért.
-
bociusz
aktív tag
Tomp hívta fel a figyelmem, hogy végre lett hivatalos 5G lefedettségi térkép:
Országos és Budapest környékeSajnos hiányosnak tűnik, rövid keresés után 5 fővárosi helyszínt is találtam, ami nincs rajta, pedig ősz óta megy már ott az 5G: Kurucles, Fenyőgyöngye, Apor Vilmos tér, Királyhágó tér és Vérmező.
-
-
Márton
nagyúr
üdv,
az androidos yettel app miért nem mutat semmi forgalmi adatot, egyenleget?
csak teker-teker, de hiába várok percekig.
már teló restart, app reinstall is megvolt
ez van hetek óta
-
-
válasz
aprokaroka87
üzenetére
A pontos folyamatot nem ismerem, de ha tud különböző, a kolléga által kért adatokat, akkor jelszó nélkül is intézhetők bizonyos ügyek.
-
4Grider
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Azért valahogy sikerült megállapítani, hogy az adott előfizetésen nincs bekapcsolva a hozzá járó mobilnet opció...
-
-
4Grider
félisten
válasz
szabonagyur
üzenetére
Egy mobilnetet tartalmazó díjcsomagban a be nem kapcsolt net aktiválásához alapból nem kellene ügyfélbiztonsági kódot kérni...
Persze nálunk a flottában a flotta kód nélkül az ügyintéző hozzá sem fér az előfizetésekhez, tehát simán előfordulhat, hogy egy yeti tüsz dolgozónak is szüksége van az ügyfél által megadott kódhoz. Persze el tudom képzelni az ellenkezőjét is... -
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Az már a te felelősséged.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Yettel app, Videó azonosítás vagy mi a neve?
-
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
szabonagyur
üzenetére
Ha valaki megtudja a kódot akkor teljesen mindegy. :)
-
barnibooo
aktív tag
Yettel Hello Datások!
Ti is kaptatok SMS-t ÁSZF változásról?
Utána néztem és elvileg tarifaemelés lesz... -
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Úgy tudom, van alternatív beazonosítási mód is, de nem vagyok otthon a telefonos kollégák folyamataiban.
-
szabonagyur
félisten
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Az ügyfélbiztonság része a kód, nem csak itt, bankokbál is stb.
Örülnél ha bemondásra módosítanának komolyabb dolgokat?
-
aprokaroka87
nagyúr
Maradjunk annyiban, hogy szerintem mindenki hibázott már, én is szoktam :)
Inkább a Yettel tehetne valamit azért hogy ne kelljen ilyenkor a kód.
-
-
Landsmann
addikt
Nekem egyszer csak úgy, az évek óta használt jelszó eltűnt. Az ügyfélszolgálat sem tudott rá mit mondani, hogy hogyan tűnhetett el. Nekem is személyesen kellett egy új jelszót kreálni egy üzletben.
-
Yany
addikt
válasz
aprokaroka87
üzenetére
1 órát vett el a yettel az életemből (eddig): egy szuper ügyintéző elfelejtette(!) rárakni a netes csomagot a telenoros csomagról átálláskor és... most figyelj! Nem kapcsolhatják be rá jelszó nélkül. Egy olyan csomagra, ami nem is lehetne net nélkül(!). Ez mi?? Mondom az én időmet kell áldoznom arra, hogy az ügyintéző figyelmetlenségét korrigáljam? Ugyanis csak személyes ügyintézéssel engedik bekapcsolni. Vagy egy olyan jelszó kéne hozzá, ami nincs, mert nem adtunk meg. Gratulálok.
Ugye nem kell mondanom, milyen lett a hangnemem a telefonálás végére...
-
-
Yany
addikt
Nekem és páromnak is ma megszűnt a mobiladat-hozzáférése, semmi nem jön be mobil netről. WiFi természetesen megy faszán.
-
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszi!
-
-
pinnacle
nagyúr
Egyik telefonszámom még Praktikum, 51Ft-os percdíjjal. Ezt nem tudom online 25Ft-ra változtatni?
-
prsq
aktív tag
Ez új, vagy eddig is így volt?
"A SIM-kártya ingyenes átadása harmadik személynek (használónak) csak akkor lehetséges, ha arról előfizetőnk előzetesen tájékoztatja a Yettelt és megadja a használó személyazonosító okmánya (pl. fényképes személyi igazolvány, jogosítvány vagy útlevél) ellenőrzéséhez szükséges adatokat is („használó megadása/rögzítése”).
A SIM-kártya nem adható át cég vagy más szervezet részére, de továbbra is korlátozás nélkül átadható közeli hozzátartozó részére (pl. házastárs, egyeneságbeli rokon, testvér – de nem minősül ilyennek pl. az élettárs, anyós, após).
Kérjük, fokozottan figyelj a bejelentési kötelezettségre, mert amennyiben a feltöltőkártyás előfizetést előzetes bejelentés és adatellenőrzés nélkül adod át használatra olyan személynek, aki nem közeli hozzátartozód, az a telefonszám azonnali megszüntetésére ad alapot.
Az átadás akkor történhet meg, ha a személyes adatokat a szolgáltató sikeresen ellenőrizte a hatósági nyilvántartásában.
Fontos, hogy az éves adategyeztetéskor el kell végezni a használóként korábban bejelentett személy adategyeztetését is, amelyet az előfizető tud elvégezni.
...
Nem közeli hozzátartozót (pl. élettárs, anyós, após) be kell jelentened használóként!"Yetinél apám száma van a nevemen, az OK. De a Vodánál bonyolultabb (anyám száma feleségem nevén, anyósom száma nálam), vajon ott is van/lesz ilyen "használó", mint új fogalom?
-
i.Gabi
újonc
válasz
4Grider
üzenetére
A telefon s20fe de a kártyát átraktam egy huawei p Smartba és ott sem működött csak nyögvenyelősen. Előfizetéses vagyok mobil netet próbálom használni de egyszer jó aztán semmi, wifin minden jó. Péntek óta veszem észre hogy nem megy küldött is a yettel egy sms-t valami rendszerbeállításokról de semmi nem javult.
-
i.Gabi
újonc
Sziasztok.
Az utóbbi pár napban nem megy a mobilnet a sikertelen csatlakozási sms cuccok letöltése után után sem javul . Hívtam őket ők nem tudnak róla ( az ügyfélszolgálat) Van valami trükk hogy egy kép betöltése ne 10 percig tartson ? Másnak is használhatatlan vagy csak nekem ? kerestem infót de nem találtam hátha itt valaki többet tud. Restartok hálózat beállítások megvoltak
köszi -
4Grider
félisten
válasz
szabonagyur
üzenetére
Nem vagyok OTP-s. de valami olyasmiről volt szó, hogy a smartbank megszűnése után egy darabig még nem lesz az...
-
pitiless
senior tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Nem. Csak bizonyos részei lesznek azok.
-
asdf_
veterán
Én már az SMS-nél megakadtam...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6600MHz CL34 - 99 hó garancia
- G.SKILL Ripjaws V 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz CL18 - 99 hó garancia
- Corsair VENGEANCE 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL38 - 120 hó garancia
- G.SKILL 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz CL18 Trident Z RGB Neo - 99 hó garancia - Bontatlan
- Kingston FURY 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz CL18 Renegade Black - 12 hó garancia
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- 27% - Corsair Hydro X XD7 RGB black (CX-9040005-WW)Pumpa/Tartály kombó
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
- Apple Watch 9 GPS + Cellular 45 mm
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ezzel max magadat minősíted le...