Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
arcszesz
aktív tag
-
arcszesz
aktív tag
Azt lehet tudni valahonnan hogy mondjuk Budán melyik üzlet márkaképviselet és melyik szerződéses partner? Vagy Yettelnél nincs is ilyen?
-
4Grider
félisten
válasz
enginev3.0
üzenetére
Nyilván az ár attól függ, hogy milyen modellre. Az átlag valahol 9-10 ezer Ft körül van.
-
enginev3.0
félisten
Mennyiért rakják yettelben a géppel vágott fóliát?
-
edk-
őstag
Nemrég kötött előfizetéssel kapcsolatban ezt látom az appban:

Hogy lehet megvarázsolni, hogy a következő már ne papírszámla, hanem elektronikus legyen? -
Victoryus
addikt
Tévedtem, a Zte csak az előlapi ledeket kapcsolja le, a hátsó lanos ledek meg ezerrel villognak hogy rohadna meg. Kaptak fekete szigetelő szalagot
Ez a router is volt már valakinél, 8gb forgalommal. -
arcszesz
aktív tag
válasz
Piftuka
üzenetére
Most próbáltam egyezkedni a one bontócsoporttal hátha adnak egy kis árengedményt miután lejárt a hűségem. Elhajtottak... Annyi baj legyen. Ha nem kellek nekik akkor lesz 2x-3x gyorsabb otthonnetem ugyanannyiért.
A használt 5G routerek olyan 40 és 50 között mennek most megbízható külföldi forrásból. Annyit megér nekem hogy ne tudjon a szolgáltató szívatni felesleges hűség szerződéssel.
-
Piftuka
veterán
válasz
arcszesz
üzenetére
Köszönöm a választ!
Nem feltétlenül "spórolás"; elvi kérdés mert aránytalanul magasnak tartom, illetve nem örülök annak, hogy Magyarországon a hűséges előfizetőiket nem becsülik meg a szolgáltatók. A helyes szolgáltatói magatartás az, amit a UPC is gyakorolt az utolsó ~8-10 évében. (Korábban persze ők is mindig csak az új előfizetőkért tettek meg mindent.)
Az új router valóban nagyon drága, szóval akkor marad inkább ez, egy újabb hűséggel. -
-
Ezt a keddi pörgetést próbálta már valaki?
Én kipörgettem egy nap korlátlan netet, de aktiváláskor csak karikázik. -
donjohnson
addikt
válasz
boborján2
üzenetére
bérelt routert ki az aki sms-ezésre használ most őszintén?
ez kb olyan mint amikor a bérelt kocsiban otthagyod a szemetet.
a tulaj nem veszi ki és a következő bérlő megkapja.
ilyen a rendszer, ha valamit 1 hónapon belül visszavisz mindenki mert ingyen van.
most már tudod hogy milyen emberek használják 1 hónapig ingyen. -
boborján2
őstag
Leadtam a kütyüt boltban.
Azt hittem csak a telekomnál vannak csodák ,de kiderült itt sem kellett csalódnom.Személyesen mentem be, a lemondás valami rendszer változtatás miatt olyan 20 perc volt. Ügyintézőnek többször hívnia kellett egy számot közben, "mert már más a rendszer pár napja"
Mondtam is az ügyintézőnek ,hogy fejlődtök szépen, jövőre ugyanez 40 perc lesz vagy hogy?
+Mellékletként megjegyeztem hogy a modemben ott figyelnek valakinek az sms üzenetei.
Egyrészt nem értette ,hogy a zte modemben hogy lehet sms üzenet és sms menü. Azt meg főleg nem hogy a régiek mellé hogy érkezett még pár új egy otthonetes sim-re.
Finonam jeleztem hogy nem igazán érdekel ,ez a ti problémátok leginkább.
De úgy kiadni egy modemet,hogy ezek ott figyelnek benne pár hónapja (olvasként jelölve!),az azért a GDPR netovábbja
-
tomp
félisten
válasz
donjohnson
üzenetére
Poén, hogy a routerrel együtt kihozott kártya a OnePlus 13-ban van ahol amúgy hibátlan az SA.
-
tomp
félisten
válasz
donjohnson
üzenetére
A routert nem lehet külön lemondani.
De mivel van nálam egy OtthonNetes router így addig ütöm őket amíg nem oldják meg.
Hihetetlen, hogy mennyire sötét emberek vannak a műszaki osztályon. Még képet is csatoltam ahol látszik, hogy SA-n a router nem tud felmenni a hálózatra. -
donjohnson
addikt
múltkor azt írtad hogy meg kellett szüntetned és routerrel kikérni újra, akkor lett SA: [link]
lehet hogy automatikusan történik, amikor valaki routerrel kéri. a router a feltétele talán.
utólag meg nem tudják vagy nem akarják.kérd ki routerrel, aztán mondd le csak a routert.
ha lehet ilyet. -
tomp
félisten
2 OtthonNetből az egyiken nincs SA:
A műszaki zseniosztály szerint:
Tájékoztatjuk, hogy azoknál az előfizetéseknél érhető el az 5G SA hálózat, ami az általunk forgalmazott eszközben van használva. A szolgáltatás aktiválása azonnal megtörténik, nincs időhöz kötve.Konkrétan azt se tudják mivan...
OtthonNet kártya OtthonNet ZTE routerben nem megy fel a kártya SA-ra... -
enginev3.0
félisten
Kértem számhordozást végül
így 50perccel 7500 lesz havonta a telefon
annyi még belefér az elképzelt keretbe azt hiszem
Remélem egy ideig nem akarják feltolni az árát, ha igen, akkor lépünk innen is
-
-
Robaj
addikt
válasz
donjohnson
üzenetére
Próbáltam 0621 és +3621, de azt mondja:
"a hívott számon előfizető illetve szolgáltatás nem található"Yettel a szolgáltatóra mutat, a szolgáltató a yettelre

-
arcszesz
aktív tag
válasz
Piftuka
üzenetére
Esélytelen. Csak a Vodafonnál volt ilyesmire lehetőség de a tulajdonosváltás óta már ott sem kapkodnak a távozó ügyfelek után nagy havidíjkedvezményekkel.
Esetleg vehetsz egy használt routert és újrakötheted a szerződést router bérlés nélkül. Más lehetőség nem nagyon van a havidíj csökkentésére.
-
bociusz
aktív tag
válasz
*Col3*
üzenetére
Ez itthon is elkezdődött már kicsiben a Magyar Telekomnál, a teljes 2100 MHz spektrumon lekapcsolták a 4G-t és megtörtént a refarming 5G-re (pár határmenti település kivételével).
A modernizáció során olyan eszközök kerültek ki, amivel távolról is elvégezhető a refarming és szép csödben el is fog idővel indulni a Yetinél is.
-
kl122
tag
válasz
Victoryus
üzenetére
Szóval vigyem vissza a routert, a régi szerződést felmondjuk, kötünk újat 2 évre, és adnak a Tp-link helyett Zte-t
Ez az értékesítő privát akciója volt a jutalékért, nem a folyamat. Simán meg tudta volna hosszabbítani e nélkül is, meg router csere nélkül is, csak így neki jobban megérte.
-
*Col3*
csendes tag
Nálunk nem tart még sehol 5G SA ( mobilok nincsenek felengedve sem 5G hang sincs) Amcsiba T-nél alap lesz az 5G SA. Elkezdik lekapcsolni a 2G/3G után a 4G LTE/5G NSA hálozatott is, csak egy kis szeletet hagynak meg backup-nak 2035-ig.
[link]U.i.: nem is igazán értettem Yeti miért újította fel 4G-s részt is ta 3G lekapcsolásnál. Azt a pénzt-időt-energiát bele feccőlhette volna az 5G SA-ba.
-
Piftuka
veterán
Sziasztok!
Nekem is küldött a szolgáltató levelet arról, hogy lejár hamarosan az OtthonNET routerére kötött hűségidő.
Azon tanakodom, hogy a Yettel-nél a ismételt hűségvállalás esetén van "mozgástere" az értékesítőknek arra, hogy a havidíjon lefelé alakítsanak, annak érdekében, hogy maradjak náluk előfizetőként?
-
Victoryus
addikt
Voltam a Yettelnél. ÉRdekes a hozzáállás. Szóval vigyem vissza a routert, a régi szerződést felmondjuk, kötünk újat 2 évre, és adnak a Tp-link helyett Zte-t.
Szóval itt az új router, sebességben kb. ugyanaz, estefelé 500Mbps, délután 300 körüli a letöltés. A Zte-n csak 2db gigabit lan van, ez a hátránya, előnye, hogy nem pörgeti a ventitket. Ezt az egyet utáltam a Tp-linkben, hogy hajnali 2-3 körül elég sok csütörötökön felébresztett. Gondolom mindig akkor jöttek a frissítések rá.
Mindent ugyanúgy beállítottam, dhcp scope, mac-ip hozzárendelések, wifi ssid, minden megy, mintha mi sem történt volna
Ezen a routeren is lehet időzíteni a ledek kikapcsolását szerencsére. Tápkábel hossza is ugyanolyan, így mehet a régi helyére. -
zoli62
addikt
válasz
enginev3.0
üzenetére
Én is jónak tartom, már a lakásban is van tisztességes 4G, de egyelőre én csak felfüggesztem, magyarul nem hagyom levonni a kártyámról.
-
4Grider
félisten
válasz
Robaj
üzenetére
Elég sok szolgáltató van a 21-es számmezőben. Első körben ki kell deríteni, melyikhez tartozik a szám, és az ügyfélszolgálaton jelezni, hogy adott szolgáltató nem elérhető yettel irányból. Mi ezért adtuk vissza a nomadikus számainkat, mert hol innen, hol onnan nem volt felhívható.
-
Robaj
addikt
Nektek megy a 21-es körzetes számok elérése?
Eddig hívtam egy 21-es körzetes számot, de telekom + one-tól megy, yettel viszont azt mondja, h. nem elérhető a szám, pedig pénteken még tudtam hívni őket
-
enginev3.0
félisten
válasz
SztiviVander
üzenetére
Mármint a yepp marad mindenképp egyelőre amíg 6k a korlátlan net
és ez mellé vagy dominóra átviszem a mostani telekomos előfizetésem, vagy számhordozás, és a yepphez kérek mindig 50 percet 1500ért -
SztiviVander
addikt
válasz
enginev3.0
üzenetére
Hat ez nagyon nem ugyanaz a koltseg kategoria. Ha eleg a domino is (valami szereny adatcsomaggal?) akkor hogy jon kepbe egy korlatlan adatu yepp?
-
enginev3.0
félisten
Nem tudom melyik lenne a jobb megoldás
A mostani telekomos számot áttenni domino-ra és néha feltöltöm 3k-val, ami nekem elég lehet 1-3 hónapig
Vagy yepp-hez veszek havonta 50 percet -
boborján2
őstag
Otthonetet le tudom mondani telefonon és az eszközt pl. futárral visszaküldeni?
-
Chalez
őstag
Köszi a tippeket, ezekkel az értékellel teljesen homályban voltam. Próbálgatom ide-oda tenni majd a routert, hátha valahol jobb lesz. amúgy most a nappali egyik bútorának tetején van, -102-105 köré erősödött, de még megvárom amíg a család tagjai nagy kegyesen leszakadnak a netről és akkor majd tovább tesztelem.
Amúgy az asztali pc-m is WiFi-n kapcsolódik a routerhez, az ASUS B650E-F gyári antennájával. Vajon mennyivel lehetnék előrébb, ha kábellel csatlakoznék a routerre? Sajnos nincs olyan hosszú utp kábelem, amivel érdemben tudnám tesztelni... De ha érzékelhető lenne a minőség javulása, akkor szerzek egyet és kikábelezem a gépem a routerig, az tuti. -
Victoryus
addikt
válasz
Dr Bubo
üzenetére
KuWfi 5G Router AX3600-rel lehet használni a Yepp sim-et? Mondjuk nem éri meg saját routert venni, mert csak 4 év alatt hozná vissza az árát, és utána úgy is kipurcan. Ki van ez találva. Legegyszerűbb lenne a szomszédtól átlőni a digit, csak ahhoz normális szomszéd kéne. Na mind1, azért köszi.
-
Csaba197412
csendes tag
válasz
4Grider
üzenetére
Igen így igaz, és most is azt mondom. 5G NSA módra váltom a Yettel routert és van internet. Esetleg nem lehet, hogy mostanában állíthattak valamit? A sebessége a pingje ugyanolyan mint a 4g+nak, de pár héttel ezelőtt az 5G NSA hálózaton nem tudtam inernet sebességet mérni.
-
Chalez
őstag
Na sikerült tegnap 5G SA-ra átkapcsolni a routert, viszont nem lett jobb a netezés minősége, kb nem éreztem semmit, miközben egy kis PUBG-t próbálgattam, és speedtest-el nézegettem a pinget és a le - feltöltés sebességét. A Skyshowtime a TV-n gyakorlatilag ma percenként akadt meg fél percre, de aztán a MAX-ra átváltva szintén pár perc után megakadt a film néhány másodpercre.
Visszatettem 5G/4G-re, és úgy néz ki, eltűnt a streamek megakadása. Cegléd belvárosban lakom, elvileg van 5G lefedettség.
Alábbi adatokból le tudtok szűrni valamit?
-
4Grider
félisten
válasz
Csaba197412
üzenetére
Pont te írtad, hogy 5G NA módban is van net...
-
Victoryus
addikt
OtthonNet-nél van olcsóbb lehetőség korlátlan internetre? Lejárt az 1 éves hűség, most felugrott 9000-re a díja. 2 éves hűséggel menne le 7000-re.
Vezetékes továbbra sem oldható meg, de azok is 7-8e/hó körül vannak.
100GB/hó egyébként elég lenne, annál kevesebb a havi forgalmam általában.
mamke.hu-n van ugyanez elvileg hűség nélkül is, de akkor meg velük kell szerződni, tehát ugyanott vagyok. -
yanna
addikt
válasz
Csaba197412
üzenetére
-
4Grider
félisten
válasz
Csaba197412
üzenetére
Az MC801A admin felületén a jobb alsó sarokban vannak az aktuális 4G/5G kapcsolódási adatok, ott látszanak a használt sávok is.
A wifi nem értem, hogy hogyan jön ide... -
4Grider
félisten
válasz
Csaba197412
üzenetére
Egyre több helyen kapcsol be 5G-t a Yettel. De nagyon nem mindegy, hogy mi az 5G frekvenciasáv. Az N78 (3500 MHz) a tuti, ott jóval nagyobb sebességet kell mérjél mint 4G-n, az N1 (2100 MHz) valamivel jobb mint a 4G és az N28 (700 MHz) hasonló lesz mint a 4G.
Szóval melyik lett nálad? N1 vagy N28? -
Csaba197412
csendes tag
Sziasztok. Csak érdeklődöm, eddig a routerem ZTE MC 801A csak 5g/4g hálózaton vagy csak 4g hálózaton adott netet. Ma próbálgattam és 5g NSA módban is van net, bár nem gyorsabb a 4g+ nál. Lehet, hogy hamarosan bekapcsolják az 5g szolgáltatás? Vagy felejtsem el. Köszi ha válaszoltok.
-
Dave1984
őstag
válasz
donjohnson
üzenetére
Hidd el az 5G/4G beállítással is azon van! Saját tapasztalat ZTE routerem van nekem is

De ha jobb a lelkének át lehet állítani 5G SA ra,csak semmi sem változik
-
Chalez
őstag
válasz
donjohnson
üzenetére
Igen, ilyesmit szeretnék. Csak még meg kell nézni, hogy tényleg van e ilyen a menüben, hogy csak 5G SA. Valójában azt kéne tesztelnem, hogy jobb e az 5G SA mint az 5G/4G beállítás. Csak a gyerek Robloxozik a haverjaival, de nekem meg már égeti a kezem, hogy nekiálljak próbálgatni
-
Chalez
őstag
válasz
4Grider
üzenetére
Hú, nagy része nekem kínai amit írsz... Szóval, OtthonNetem van, 1db MC801A router üzemel a lakás egy adott pontján. A PC-m, a gyerek XBOX-a, a TV, jónéhány mobilteló, egy air fryer, egy porszívó mind kizárólag kábel nélkül csatlakozik a routerhez.
Telefonon, vagy böngészőből érem el a router admin felületét.
Tehát a router felületén 5G OFF
és utána a hálózat beállításoknál megkeresem az 5G SA opciót?Mit értesz az alatt, hogy ha bridge üzemmódba teszem? Kell az nekem? Nincs egyébként másik routerem.
-
4Grider
félisten
válasz
Chalez
üzenetére
Ha LAN felől látod az admin felületét, akkor miután lekapcsoltad a főoldalon az 5G modemet, attól még a router - és az admin felülete is - működni fog, azaz megjelenik a híd/router mód kapcsoló, és 1 perc áttenni másik üzemmódba az eszközt.
Ha bridge üzemmódba teszed, akkor kell legyen mögötte egy saját router, aminek majd átadja a publikus ip címét. Azon keresztül pedig a régi belső admin ip címén el fogod érni. Ha az ütközik a saját routered belső LAN-jával, akkor célszerű áttenni az eszközt még router módban egy másik alhálóba (mondjuk 192.168.1.1-ről pl. a 192.168.10.1-re). -
Chalez
őstag
válasz
donjohnson
üzenetére
Láma kérdés, de, hogy tudok lecsatlakozni a hálózatról? Valamint, ha lecsatlakozok a hálózatról, hogy tudok a router admin felületébe belépni?
Az asszony sorozatot néz, a gyerek játszik, szóval majd megvárom az éjszakát vele, mert különben megállnak a növésben

-
Chalez
őstag
Köszi!
Cegléd belvárosában lakom, nem lehet sajnos vezetékes netünk (ez egy speckó társasházi szabály), csak mobil. MC801A routerünk van, és amúgy a le és feltöltéssel meg vagyok elégedve, csak a ping ami lehetne jobb, ilyen 35-45 körül van. Most olvastam utána ennek az OtthonNet SA-nak. Nekem, hogy lehet ilyenem? Menjek be a Yettelhez? Vagy a router beállításaiban is tudok valamit mókolni? Sajnos nem vagyok ilyen téren szaki, a router beállításai gyári értékeken vannak, lehet valamit állítani, hogy esetleg stabilabb legyen a net, vagy alacsonyabb a ping?
-
Caldera
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Ingyenes időszak utolsó napján szüneteltetésre kapcsolod, 8-án újra aktiválod.
-
enginev3.0
félisten
2 nap múlva jár le a yepp 7 napos ingyenes
egyelőre úgy néz ki megtartomHogy tudom megoldani hogy 8.-án vonják le a pénzt? Lehet valahogy 1 napot csúsztatni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Revolut
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Diablo IV
- Windows 10
- Filmvilág
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - NZXT C1200 White 1200W 80 PLUS Gold ATX3.1 Tápegység!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Strix Z390-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ez a router is volt már valakinél, 8gb forgalommal.