Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iOS alkalmazások
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fecó88
tag
Nagyon ugy látom hogy a yettel is kezdi hozni az one szinvonalat egyre jobban sajnos. A net is egyre töbször akadozik na meg most ez hogy nem birták egy hétvége alat megcsinálni azt amit akartak. Amugy csak egy kis ficsör nem pártolom az one-t de amikor ök álitoták le az appot ugyan igy addig korlátlan netet adtak mindenkinek ezt a yettel is megtehete volna. Most félre értés ne esék korlátlan netem van csak ugy megjegyztem.
-
SztiviVander
addikt
Érdekes nekem hétvégén is ment az app, sőt szombaton jött belőle új verzió is. Csak épp most se használhatóbb. Egyébként a yepp meg a normál előfizetés egy fiókon dologgal már régen is gond volt, külön fiókban is volt pont ezért a yepp, de amikor dáp-al meg kellett azonosítani azt a fiókomat amiben a küf meg a feltöltős volt, akkor hirtelen megjelent benne a yepp is. És fura mód működött is egy fiókban mindhárom kezelése, csodálkoztam is hogy évek után ezt végre sikerült megoldaniuk. Hát nem tartott sokáig. Most csak a yepp van abban a fiókban ami direkt a küf meg a feltöltősnek volt, siralmas ez így bazki. Nem is érdekelne annyira, csak egyrészt jön a számla küfre (ami így nyilván sehova se fog megérkezni) másrészt meg kéne használnom a feltöltősön a netet de semmi gond majd küldözgetek róla sms kódot mint 20 évvel ezelőtt. Az "előre megyünk nem hátra" annyira nem jött be hogy most majd eleve a "hátra megyünk, nem előre" lesz a koncepció?

-
Dave1984
őstag
Átnéztem az új csatornakiosztást.Komolyan nem értem a Yettelt.
Ennyire sikeres volt eddig a tv szolgáltatásuk,hogy simán megengedhetnek ekkora áremelést,vagy mi cél ezzel?
Vagy már yettel is lehetővé tette az összes RTL,TV2 csatornán a műsor visszajátszást és beletekerést, ahogy a Sweet tv? -
dredjudge84
őstag
-
SztiviVander
addikt
Mire gondolnak vajon, hogy a kulteri egyseg oda van betonozva? Vagy hogy nem lehet a simet kivenni es betenni egy telefonba aztan ugy levinni a telekre? Nem ertem mi ertelme volt arra idot pazarolni hogy szetvalogassak a kulteri meg a belteri egyseges elofizetoket es csak az egyik halmazra aktivalni. Logikus gondolkodas valszeg naluk se a legerosebb skill...
-
-
Landsmann
addikt
Igen, de ki gondolta volna, (főleg évekkel ezelőtt) hogy jön egy ilyen szövetkezés és úgy oldják meg, hogy 2G-n eltűnik a 2161 és lesz helyette 21625. Nem is értem miért így oldották meg. 4G-n nincs ilyen trükközés a B20-al. Ráadásul a riasztók egy része is leállt, ismerősömnél és a lányánál is. Ezek szerint ott is kézire volt állítva, vagy csak a 21630 volt engedélyezve. Mert gondolom, távba nem tudtak volna a modembe belenyúlni ha nincs fent a hálózaton. De valahogy távgyógyítással oldották meg azt is.
-
trec12
addikt
Egy napig volt hozzáférésem a Yettel TV-hez. Szántam rá kb. egy órát, hogy pusztán a szemmel érzékelhető képminőséget hasonlítsam össze: exDigi DVB-C, Yettel TV, Sweet TV. Ugyanaz a csatorna, ugyanazok a beállítások, ugyanaz a tévé. Semmit nem állítottam közben. Őszintén szólva a Yettel győzelmére számítottam de a sokat szidott, tömörített exDigi DVB-C meglepett. A végeredmény végül ez a sorrend lett.
Ez természetesen nem ad alapot messzemenő következtetésekre egy rövid, szubjektív teszt volt de ha már kipróbáltam megosztom a tapasztalatot.
-
szaboi6512
addikt
YETTEL ÁSZF 8. MELLÉKLET - YETTEL TV SZOLGÁLTATÁSOK
HATÁLYBALÉPÉS: 2026.04.14.
Lehet hogy csak nem értékesítik tovább?
Nekem L csomagom van.8.
ÉRTÉKESÍTÉS ALÓL LEZÁRT SZOLGÁLTATÁSOK ÉS CSOMAGOK
8.1. Yettel TV S
Csomag
Yettel TV S
Kiegészítő
szolgáltatás2
Elérhetőség
RTL+ Active5
TV2 Play Prémium3
elérhető
Bruttó havidíj
Tartalom
4 000 Ft
lineáris (élő televíziócsatornák)1
Elérhető további
felhasználói
funkciók
Műsorrögzítés (30 napos keret), műsorok visszanézése,
elektronikus műsorújság*
*A funkciók elérhetősége csatornánként eltérő lehet. Egyes
műsorok elérése e funkciókon keresztül korlátozott lehet, ami a
tartalomszolgáltató jeltovábbítási jogosultságaitól függ.
8.2. Yettel TV M
Csomag
Yettel TV M
Kiegészítő
szolgáltatás2
RTL+ Active5
TV2 Play Prémium3
Elérhetőség
elérhető
Bruttó havidíj
5 000 Ft
lineáris (élő televíziócsatornák)1
Tartalom
Elérhető további
felhasználói
funkciók
Műsorrögzítés (30 napos keret), műsorok visszanézése,
elektronikus műsorújság*
*A funkciók elérhetősége csatornánként eltérő lehet. Egyes
műsorok elérése e funkciókon keresztül korlátozott lehet, ami a
tartalomszolgáltató jeltovábbítási jogosultságaitól függ.
8.3. Yettel TV L
Csomag
Yettel TV L
Kiegészítő
szolgáltatás2
RTL+ Active5
TV2 Play Prémium3 -
trec12
addikt
Szerintem elsősorban ott lehet majd rendelni ahol már az OtthonNet tele van.
Az 5G terheltség és a fix net elérhetőség két külön rendszer. A jövőbeli Yettel vezetékes szolgáltatás elérhetőséget szerintem az optikai infrastruktúra határozza meg első körben nem az, hogy mennyire telített a cella. -
Dave1984
őstag
Nem érzékelem, hogy a szolgáltatók annyira nyomnák az 5Gt. Inkább ilyen muszajbol fejlesztgetünk,de csak a minimumot.
Yettel kivétel a 3 Szolgáltató közül,de úgy látom ők is lelassultak, inkább csak az N1,N28 at kapcsolgatják be. Másik ami miatt nem látom, hogy miért kéne nyomni az 5Gt, hogy szinte mindenhol legalább 50Mbit sebesség megvan a Yettelnek 4Gn.
Ahol meg N28 van ott van B20 kb azonos terjedéssel, arról ne is beszéljünk hány év kellett, hogy a VOLTE működjön majdnem minden telefonon.VoNR nek is tuti kell pár év.
Nem érzem, látom a piacon hogy a közeljövőben nagy 5G bumm lesz.
Persze örülök ha nem lesz igazam 🙂 -
arcszesz
aktív tag
Nyilvánvalóan konkrét esetben sem az eszközzel van a probléma, hanem hogy a felhasználói végpont sokkal magasabban van mint a bázisállomás. A szolgáltató antennái egyáltalán nem abban a szögben állnak. A magasság miatt a modem a környék összes állomásának összes jelét veszi. Emellett az egy szem aau épp az ellenkező irányba néz. Kizárólag mandinerből tudja venni a modem a jelét. Ezért sz@r a kapcsolat. Ezért vett az ügyfél irányított antennásat mert már tapasztalatból tudta, asztali (pl. a szolgáltatói) modemmel még sokkal rosszabb lenne a vétel a csillapítás hiánya miatt.
-
-
zzola
titán
Ha van szabad kapacitás, akkor adnak. Ha nincsen, akkor csak a Basic köthető. Ha 2-3 sávot elér a modem, akkor lehet 150-200Mbit is, még mindig gyorsabb, mint a VDSL2.
Amikor volt Otthonnetem, fel tudott csatlakozni 5G-re is, de annyira gyér volt a kapcsolat, hogy gyakorlatilag nem tudott adatforgalmat generálni.Címemen most sincsen 5G elérhetőség, mégis:
-
aprokaroka87
nagyúr
-
dredjudge84
őstag
hallottam erről a legendarol már, de a technikai csoport ezt írta:
"Az 5G SA hálózati technológia elérését azon, általunk forgalmazott eszközök esetén tudjuk biztosítani, melyek előzőleg tesztjeinken megfeleltek. Mivel az 5G SA hálózati technológia használata nem külön szolgáltatás, így azt sajnos egyedileg sem tudjuk az Ön részére aktiválni."
-
Dave1984
őstag
Ahol lakom szintén így van jelenleg,Ha N78 gyenge,átvált N28ra,amivel lassabb a sebesség mintha only 4Gn lennék, szóval nem is használom mobilon az 5gt.Igy semmi értelme.
@aprokaroka87: Falvakban kisvárosokban lakók miért érnek kevesebbet,mint aki nagyvárosban lakik?
Falvakban is ugyanúgy van igény a gyors vezeték nélküli netre!
Persze értem én, hogy a cégnek anyagilag nem igazán éri meg ezért nincs, szerintem nem is nagyon lesz.. -
4Grider
félisten
Nálam szerintem pont az lesz a gond, hogy a kezdettől az SA van előnyben, 4G+-ról is egyből kis térerejű SA-ra egyeztet a készülék és fordítva is az SA->4G+ váltásnál van a szakadás mobilneten. NSA módban ilyen nem volt. SA-SA között sincs gond. A hívások nem szakadnak meg, mert akkor automatikusan levált a készülék 4G-re. S23-S25 közötti Samsungokat használunk.
-
Chalez
őstag
Nem tudom mit látok, de amúgy nekem pedig az LG TV-n van a Yettel TV app, azzal egész tűrhető a TV adás, de ha magán a Yettel TV Boxon keresztül nézem a tv-t, akkor jóval darabosabbnak látom a képminőséget. Még böngészőből a pc-men is jobb a kép, mint a boxon. Vissza is adtam. A TV-n semmi érdemleges beállítást nem tudtam átállítani, hogy szép folyamatos legyen a kép - hangsúlyozom - boxon kersztül.
-
itroh
tag
Azt mondták, hogy 5mbps alatt van csak hiba, nekem igazán a ping amit sokallok, azt kéne lejjebb vinnem 40-45 körül van. Online játékhoz az sok ugye. Ha 5G-re rakom a beállításokban, akkor még több is. Ezeket leírtam nekik chaten elhajtottak, a hölgy az üzletben azt se tudta miről beszélek.
-
arcszesz
aktív tag
Pontosan. Beltéren sem kimondottan alacsony a maximális sebességem, viszont időnként nagyon belassul. A kinti eszközzel nem annyira hatalmas a javulás maximális sebességben. Valamivel gyorsabb persze de ami még fontosabb, sokkal stabilabb tőle a kapcsolat. Nincsenek idegesítő lelassulások.
Nálam átlagos tégla falak vannak, panelben még látványosabb lehet az eredmény.
---
Az eszköz alapból bridge módban megy, nem is találtam másmilyen beállítást. Tetszőleges beltéri wifi routerhez csatlakoztatható. -
cidalain
veterán
"vagy a gyerek helyzetét lekérd távolról" -pont erre kéne, és ehhez ez az adatmennyiség pont elég lenne. és van telószám, így hívható (szükség esetén ő is tudna hívni 40/perc, vagy a Mini esetén két telószámot (apa/anya) ingyen korlátlanul)
a "bármelyik" előfizus tarifa havi 4000-nél kezdődik. ami dupla annyi, mint ez.
feltöltősön elég hülyén van az internet: 1 GB 1250 forint 5 napra? most mit kezdjek 5 napnyi felhasználási idővel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autóhifi
- Apple MacBook
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- Panasonic LUMIX G 25mm f/1.7 ASPH objektív
- HP omen 17-w131ng bontva
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3 // Pentium G4400T // i3 6100, 6100T, 4130, 2140T i5-8500
- GAMER PC! i5-14500T / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 650w Gold!
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Reméltem, hogy a Yettel marad független piaci szereplő, de úgy tűnik lassan kétszereplőssé válik a hazai telko piac.
aztán a vodafone anyacég csak pislogni fog, hogy a vantage towers bérlését a ONE leépíti...

5G NSA