Hirdetés
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
clon
senior tag
válasz
yanna
üzenetére
Oke csak kicsit ijesztő, hogy aki hívta az máskor is szokta hívni pár utcával arrébb ugyanaz a város és most hirtelen kiteszi a butatelefon a roaming jelzést. Én nem vagyok ott a "távgyógyászat" nem működik aki hívta a neten ennyit tudott meg, hogy roaming a jelzés

Így kicsit fura, hogy saját hálózaton maradt és a 2G közösítéssel mégis roaming jelzést kapott a telefon
-
clon
senior tag
válasz
yanna
üzenetére
Nekem 2026. április 1-et ír
akkor van a tudásában szórás csak hivatalos infót nem tud hozzá adni.
Azért akkor is érdekes, hogy egy közösítés a saját hálózaton maradt telefon esetén roaming jelzést ad...Ennyit találtam Mától fokozatosan a Yettel szolgálja ki a Telekom 2G-s ügyfeleit
-
Trailbreaker
tag
válasz
yanna
üzenetére
Riportolják már egy ideje, és előbb utóbb de át lesz terelve erre az email címre
visszaeles-megelozes@yettel.hu és akkor se telefonon sem weben sem üzletben nem tud semilyen Yettel szolgáltatásra szerződni (feltöltő kártya kivétel), hiába volt korábban jól fizető ügyfél, szépen bekérnek 65.000 Ft forgalmi előleget és akkor már lehet szerződni. Szóval kihozom az otthon netet vissza viszem, megint kihozom, megint vissza viszem, nem éri meg játszani ezzel, mert kispadra teszik az embert.
-
boborján2
őstag
válasz
yanna
üzenetére
Abszolút yettel szűz vagyok

Ilyen tekintetben minden számláló nálam biztosan nullát mutat.Természetessen nem akarok ezzel szórakozni. És mivel tutira biztos vagyok benne hogy nem lesz rózsás a sebesség ,többször a közeljövőben nem is kell ilyet kihoznom. De bevallom azért kíváncsi is vagyok , meg vezetékes szolgáltató váltásban is vagyok és valahogy át kell hidalnom a kieső időt a kamerák miatt.
Még annyi kérdésem lenne hogy a router mennyire fapados? Két dolog lenne fontos, a DMZ egy belső címre , és a DDNS (noip) már persze ha egyáltalán publikus ip-t adnak.
Pár napja a telekom hozott olyan hiper szuper modern zsír új HGW-t , hogy ezekből egyik sem volt benne
-
tomp
félisten
válasz
yanna
üzenetére
De!
Mikor legutóbb kihoztam az OtthonNet kártyát router nélkül nem volt 5G SA a kártyán. Visszavittem az ügyintéző berögzítette az előfizetés megszüntetését és máris csinálta az újat már eszközzel ugyan úgy próbával.
Csak akkor nem engedi a rendszer a próbaidőszakot ha már eleve van egy élő OtthonNet előfizetése az embernek. -
makoss
veterán
válasz
yanna
üzenetére
Nem, hogy nem emlékszem rá, de ennyi idő szerinted mi már a számítástechnikában?

Az One már megcsinálta, hogy gyorsított azóta,
A Telekom még mindig nem kötötte be az optikát holott már 8 éve is késő lett volna,
A Yettel meg háromnegyedóra alatt nem képes eladni egy routert, amit lényegében el sem lehet (?!?!?)
Akkor miről beszélünk? .....azt azért gyorsan leírom, hogy Yetteles emberünk profi azért, hanem szerencsés, mert működésre bírta a Yeppet a Huaweivel amit majd lehet ő fog használni

-
slice14
veterán
válasz
yanna
üzenetére
Ez gyors volt. Őszintén megmondva nem is figyeltem.
Pixel-en nincs státusz ikon, csak a szolgáltató név mögött jelenik meg szövegesen a zárképernyőn és ha lehúzom a qs-et. Valamint a fent látott hívás közbeni ikon, de nem voltam WIFI-n mikor ma telefonáltam.
De most ránézve már látom a szöveges státuszát. -
-
-
dr9
tag
válasz
yanna
üzenetére
#112952-re próbáltam válaszolni. Ünnepek vannak, persze, hogy pe van terhelve a háló, és csökken a sebesség. A feltöltésnél is akár, lehet 5-6 ember ott épp jól szórakozik a live stream-el, és leterhelik vele a hálót.
Mindegy, látom a lefedettségi térkép jól érzi magát
, vissza mentünk a múltba. Nem lehetne valahogy wzólni a yetinek, hogy hozzák helyre? Ez alatt az 1 év alatt rengeteget fejlődött az n78, kár lenne elrejteni, mert tényleg, az amit a yettel elért n78-al országos szinten elképesztő, és impresszív, ritka ilyet látni. Főleg, hogy az utóbbi egy évben, olyan helyen jelent meg az n78, mint mátészalka, meg nyírbátor, ahol még 20K+s lakosság sincs. De van 3K-s település is, ahol van, mégse lehet látni sajna most a térképen. -
Zsolt,72
őstag
válasz
yanna
üzenetére
Semmit sem kell „szarakodni”, ha gondosan megőrzi az előfizető a kapott QR kódos lapot.
Másodpercek alatt készen van a hozzáadás, miután deaktiválásra került az előző telefonon az eSIM.
Létezik már a Quick eSIM transzfer szolgáltatás is, ami nagyon felhasználóbarát megoldást kínál két iPhone között, Telekom havidíjas előfizetés esetén. Bízom benne, hogy bővülni fog a szolgáltatók köre, akik szintén támogatni fogják a jövőben ezt a leggyorsabb, otthon is elvégezhető metódust. -
tomp
félisten
válasz
yanna
üzenetére
Érdekesség, hogy a Vision Expresstől is jött ma egy téves email miszerint átvehetem a 2hete átvett szemüvegemet.

Pár óra elteltével írtak egy újabb emailt, hogy rendszerhiba miatt lett újraküldve. Tekintsem tárgytalannak. Mondjuk poénból bementem volna, hogy szeretném átvenni. Mit? Ami rajtam van.
-
bopeti98
őstag
válasz
yanna
üzenetére
De gondolom akkor ez még nem bérelt eszköz, hanem saját tulajdonú, amit a hűségért cserébe kedvezményes áron adott a Yettel? Csak mert ha bérelt eszköz, és meghibásodik akkor a Yettelnek kötelessége lenne cserélni bármiféle hűség meg csomag módosítás nélkül, hiszen az ő eszközük, az ügyfél csak bérli, és a bérleti díj működőképes eszközt tartalmaz.
-
4Grider
félisten
-
SztiviVander
addikt
-
SztiviVander
addikt
válasz
yanna
üzenetére
Ahogy vodás korlátlan csomagok 10 meg 5Mbit sebesség limite sem azonos a korlátlannal ugye, aztán mégis úgy van hirdetve az is. Ott se az a reklám fókusza hogy miben nemkorlátlan a korlátlan csomag. A yeti egy dolgot b..tt el (bár szerintem ez tudatos), hogy a reklámba "korlátlan adatforgalom belföldön" -el hirdeti. Ezért majd rosszabb esetben kapnak egy fogyasztók megtévesztése bírságot, kb 1-2 év múlva 15-20M Ft-ot. Simán megéri nekik.
-
BossBoss
őstag
válasz
yanna
üzenetére
Ha már így belejöttem. Lehet tudni, hogy a Yettel TV akar-e, tud-e változtatni a 25p-s sportcsatornákon? Azt már elengedtem, hogy legyen Apple TV-re, nyilván sosem lesz, akkor nem adnák el a saját boxot. Így nálam lassan csere lesz.
Egyébként kár, mert amúgy elég stabil, a sportcsatornákon kívűl nincs is nagy gond a minőséggel. -
gabor9991
addikt
-
donjohnson
addikt
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
yanna
üzenetére
4G-n van. Ha 3G-n lenne akkor is E-t írna ki mint elérhető legnagyobb hálózat. De csak G van. De hogy előfizető kérésre nem kapcsolható, az is érdekes. Valami nem ment végbe aktiváláskor? A végén kiírta sikeres aktiválás, zöld pipa. És meg mindig nem lehet használni.
Ezelőtt kicsit régebben lett aktiválva yettel sim, de az egyből működött, 4G stb, és nem is lett feltöltve. Evvel mi a fene van?
Kerestem vissza itt a hibára, 1-2 embernek volt hasonló de értelmes válasz nem jött rá. Ja és 2013, meg 2015 bejegyzések...
Ki lett próbálva a teló egy másik régebb óta elő yettel kártyával és az tökéletes, 4G, volte, stb. megy. -
-
-
yanna
addikt
válasz
yanna
üzenetére
Mókás volt ez a vissza nem hívósdi... 4 munkanap után 1220-on jeleztem, hogy valami nem kóser. Ma hívtak, természetesen nem a megadott időintervallumban. A srácnak fingja nem volt miről van szó, pedig direkt leírtam, hogy képbe legyenek, sőt fogalma nem volt, hogy yetis vagyok-e, pedig ez is jelezve volt. A végén kiderült, hogy jaaa, flottás vagyok, menjek be egy üzletbe. Jó hogy van ez az opció...

-
-
-
Varszegig
veterán
válasz
yanna
üzenetére
Röhögni fogsz, itt egy jó biciklit hamarabb lopnak el, mint egy autót. Ki is köttetném, csak épp 1000 km-re van ide a forgalmazó.
#107351donjohnson:
Nincs. Sok mindent lehet állítani sms-ben, de pont a mobilhálózatot nem. Meg ugye most nem is tudok neki sms-t küldeni. Ok, átgutrulok Németországba, az max 15 perc ide, de sajnos nincs ilyen beállítás, hogy légyszi kapcsolódj a Sunrise/Salt hálózatra.#107353vence:
A beszerelő=forgalmazó=feltaláló stb. Tökmindegy, 1000 km-re van ide. Nem fogja tudni megoldani. És a yettel sem. Az a baj, hogy senki sem hibás, csak épp szopok...#107354SztiviVander
De, a másik kettőnek még van 2G. Ez ilyen, itt a vonaton száguldva egy több km hosszú alagútban a swisscom hálózatán simán van 300/100 neted (otthon a szobában ülve van 30/10 Telekom 5G-n), de 2G-t azt lekapcsolják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Annyiért már biztos jó
, vissza mentünk a múltba. Nem lehetne valahogy wzólni a yetinek, hogy hozzák helyre? Ez alatt az 1 év alatt rengeteget fejlődött az n78, kár lenne elrejteni, mert tényleg, az amit a yettel elért n78-al országos szinten elképesztő, és impresszív, ritka ilyet látni. Főleg, hogy az utóbbi egy évben, olyan helyen jelent meg az n78, mint mátészalka, meg nyírbátor, ahol még 20K+s lakosság sincs. De van 3K-s település is, ahol van, mégse lehet látni sajna most a térképen.