Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- Apple iPhone 11 - népalma
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Landsmann
addikt
VoLTE alatt a konferencia hívás működik üzemszerűen? Az előbb próbáltam, a két vonalban lévő telefon VoLTe kapcsolaton volt, a harmadik fél nem. Nem tudtam összekapcsolni őket. Aztán megpróbáltam megint, de akit hívtam, az normál GSM módban volt, a harmadik bevonni kívánt is. Akkor sem tudtam összekapcsolni. Akkor a hívó telefonról lekapcsoltam a VoLTE-t és úgy próbáltam, úgy sikerült. Aztán vissza a VoLTE mindegyikre és azóta működik, pedig hálózaton kívüli számokkal is próbáltam. Csak valami beakadás lehetett, vagy elvileg nem támogatott a konferanszié a VoLTE alatt?
-
apuci04
tag
5G van Yettelnél feltőltösöknek?
-
atosan
veterán
Üdv,
Azt meg lehet valahogy érdeklődni, hogy melyik boltban van készleten iPhone 11? Már ha van egyáltalán. -
PeL
addikt
Mindenesetre most véget vetek ennek, be tudtam kapcsolni egy opciót a telefonon ami elvileg blokkolja az ismeretlen számokról történő bejövő hívásokat.
-
Landsmann
addikt
Nálam alapból tiltva van minden szám nélküli bejövő hívás. Amíg nem tiltottam le, egyetlen egyszer sem fordult elő, hogy a szám nélküli hívás személyes, fontos lett volna a számomra. Mindig valami sz@rt akartak rám tukmálni. Mikor annak idején a netszolgáltatót hívtam egy hiba miatt és visszahívást ígértek, akkor mondtam nekik, hogy számmal hívjanak, mert anélkül a telefon küldi a levesbe a hívást.
Úgy is hívtak. Azért mondtam nekik, mert korábban volt hogy szám nélkül hívtak, csak akkor éppen nagyon ráértem és felvettem. Szóval az elmúlt évek tapasztalatai alapján a szám nélküli hívások tiltásával sem maradtam le semmiről. Még egy adománygyűjtő alapítvány hívogatott évekig egy 70-es számról. Néha adakoztam nekik, de aztán kezdtek elszemtelenedni. Azutolsó hívásuk után tiltottam a számot. Azóta meg nem is próbáltak hívni. -
Gloob
addikt
Én egyszer végighallgattam egy ilyet. Nagyon ráértem éppen. Vagy tíz percig mondta- és mondta. A végén közöltem vele, hogy nem érdekel az ajánlata, és legyen szíves a számomat törölni az adatbázisból. Azóta onnan nem hívnak. Mivel a hívást rögzítik, így kérésre kötelező nekik törölni a számot. Egyébként borotvát, meg ilyen cuccokat áruló marketinges volt.
-
szabonagyur
félisten
-
PeL
addikt
Üdv.
Nem nagyon értek a lovakhoz, így érdeklődnék, hogy van valami módszer arra, hogy adott magántelefonszámról (gondolom vezetékes lehet) érkező hívásokat letiltsam? Valami marketinges nőci próbál hívogatni, tegnap előtt óta 13. alkalommal, amiből ma is már a 2. volt, így kezdem unni picit. Eleve nem értem honnan szerzik meg a telefonszámomat random emberek úgy hogy direkt ügyelek arra hogy az ne legyen publikus?
-
-
lm83
őstag
Meddig lehet szabadon díjcsomagot váltani, mielőtt maguktól raknak át abba amit számlán írtak?
Május havi első számlazárás jó infó?
Akkor nem kell kapkodni, hogy a hónapban meglegyen? -
zseko
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Mondjuk ehhez azért nem árt ha el is érhető egy élő ügyintéző, nem pedig az automata rendszerben kell bolyongani hogy végre kapcsoljon is valakit. Tegnap még a vonalat is bontotta egyszer az automata

-
4Grider
félisten
válasz
labeda
üzenetére
A vodánál nem véletlen volt túlterhelve közel egy évig a telefonos ügyfélszolgálat. A "jól" sikerült ügyviteli rendszerváltás miatt marha sok ügyfélszolgálatos borult ki és mondott fel Miskolcon. Logikusan a 15-20x-osra váltott ügyfélpanaszok és a részben jogosan háborgó ügyfelek miatt. Mostanra csillapodott le a második lépcső (számlázás elcseszése) utáni csúcsterhelés.
Itt azért remélhetően nem fél évig lesz a túlterhelés. Én kiemelt ügyfélként ilyenkor nem várom el, hogy a szokásos módon (azonnal) felvegyék. -
Landsmann
addikt
válasz
4Grider
üzenetére
Bezzeg a számlára írt tájákoztatót lusták voltak elolvasni és a kiküldött sms-t is. Most meg játszák az értetlent. Közben mindenhonnan az folyik, hogy minden szolgáltató, nem csak a mobilcégek 14,5 %-os díjemelést hajtanak végre. Ennek ellenére még mindig sokakban nem tudatosul. Ja, hát a közmédiában ezzel bezzeg nem kampányolnak.
-
válasz
labeda
üzenetére
Valószínűleg tényleg gyorsabb lehetett, mint a nem prime-osoknál.
Ezt írja az oldal:
Gyorsabb kiszolgálás a telefonos ügyfélszolgálaton
Prime tarifásként nem kell sokat várnod, ha telefonon szeretnél tőlünk segítséget kérni. Ha a 1220-as telefonos ügyfélszolgálati vonalat hívod, a gyorsított kiszolgálás Prime tarifás ügyfélként automatikusan aktiválódik, így ügyintézőink a lehető legrövidebb idő alatt a segítségedre lesznek! -
válasz
donjohnson
üzenetére
Ma reggel arról tájékoztatott az ügyintéző, hogy hosszú volt a várakozási idő a sok hívás miatt. Én 2x tíz perc után tettem le a telefont. (meg volt vagy 6 rövidebb hívás is) Annyi megjegyzést fűztem a dologhoz, hogy a Prime tarifákhoz elsőbbségi kiszolgálást reklámozott a kedves cég. Jól megkaptam.

-
18 és 21 óra között nem lehet az ügyfélszolgálatot elérni. Más is tapasztalta?
-
van olyan fórum, ahol nem csak yettel tv van, hanem minden szolgáltatás (tv, internet esteleg vezetékes telefon) és tudnak segíteni ebben?
-
latya73
csendes tag
válasz
Gubu0101
üzenetére
Pedig ez valószínűleg így van. Pár éve amikoz visszajöttem számhordozással, kértem a gyerekeknek is 2 simet (KÜF). Egyből ment a volte minhárom számon, pedig az egyik kártyát Mido-ba raktuk. Kb egy évre rá karácsony előtt a gyerekek számaira kértem két telefont, gondoltam jó lesz a fa alá. A gyerekek szóltak, hogy eltűnt nekik a volte. Visszamentem az üzletbe, szerencsére pont ahhoz az ügyintézőhöz kerültem akinél a telókat vettem. A kérdésemre, hogy lehetséges -e hogy a vásárláskor aktiválódik e volte tiltás, azt mondta hogy igen, automatikusan, és sajnálja hogy elfelejtette kikapcsolni. Megmutatta hogy csak egy pipát kell egy jelölőnégyzetből kivennie. Az én számommal nem volt semmi gond volte ügyben.
-
zseko
veterán
Szerintem enyhe kifejezés hogy nem előnyös. Miért nem lehet értelmesen megfogalmazni, ahogy egy normális értelmes ember gondolkodik: Letiltva, Aktiválva, nem ilyen... áhhh

Na meg ez a másik 'okos' is megér egy dicséretet aki ezt lefejlesztette. 'Kurva' 'jól' néz ki 24"-os monitoron ilyen ócska mobilos kinézet...
Lehet lusta volt akár normális reszponzív kinézetet, vagy rendes webes felületet leszerkeszteni. (Vagy, csak halkan megjegyezve, esetleg nem is tudott...) Jóvanazúgy...Arról már nem is beszélek már, ha mobilon felhasználónév/jelszó párossal lépek be a yettel appba, kétszer hozza fel az adataimat (név/telefonszám) az Előfizetésem menüpont alatt...
Na mindegy, következő pár évre kidühöngtem magam, úgyse használom se a honlapot , se az appot
Nincs értelme, nincs mire... 
-
Gubu0101
veterán
Igen fura lenne,annak aki evente telefont cserel a legujabbra.Akkor az evente kapna a volte tiltast meg evente kellene bekapcsoltatni.Ha telefonszamhoz van rendelve az allamdo,akkor mit piszkaljak a telefont.Nekem az a szamom van amire aktivaltak anno a voltet mikor bejott.Most nekem sincs,lehet azota,miota tavaly telefont csereltem.14 pro max ahogy neztem nincs is a tamogatott listaban,iosban mutatja a kapcsolot mikor kulfoldon vagyok,hazamegyek meg eltunik
-
tomp
félisten
Ez a rendszer által támogatott készülék lista olyan mint Columbo felesége...
Nincs a listán de ha megkéred, hogy sorolja fel a támogatottakat akkor azt nem tudja.
Az oldalon meg van 2 helyen 2 különböző lista. Gondolom a "rencer" által támogatott lista meg egy harmadik verzió.
-
Gloob
addikt
válasz
sebijani1982
üzenetére
Szintén saját tapasztalat. Én is a Vodától mentem a KÜF-be, egy Poco x3 pro-val. A Vodánál működött VoLTE. A Yettelnél nem. Kértem a 1220-on, hogy kapcsolják be a szolgáltatást. Nem kapcsolhatják be, mivel a Készülék nincs a támogatottak között. Aztán 2 nap múlva csak úgy megjelent a jel, és működött. Akkor most az üfsz kapcsolta be, csak nekem nem mondta meg, vagy a rendszer kapcsolta be magától? Sose fogjuk megtudni!
-
dokee78
félisten
-
tomp
félisten
válasz
Narxis
üzenetére
Akkor a te esetedben az egyik ember azt se tudta mit csinált a másik vagy mit kellene hogyan csinálni.
Ha eleve nem ment akkor azon eleve tiltás volt. Ennyi. Pont. Az első nem rakott rá semmit hanem szimplán nem csinált semmit.
A második pedig Viktor szerint óriásit hibázott azzal, hogy levette a tiltást és emiatt használni tudod a szolgáltatást...
Na melyik a jobb?
1, nem csinált semmit mivel "majd a rencer leveszi magátó" (vagy nem...)
2, a kollégájára fogja, hogy ő miatta van
3, mivel levette így hibázott és a hibája miatt tudod használni a ma már eléggé alap szolgáltatást.
-
Narxis
nagyúr
Nem ment sose, én felhívtam, hogy kapcsolja be, azt mondta megnézi, utána annyit mondott, hogy nem lehet bekapcsolni mert a készülék nem támogatott. Elköszöntünk egymástól. Na felhívtam ma a 2. ügyintézőt, hogy most már nem hagyom magam, de ő nem is értette a kérdést, azt mondta az megy magától, mondom nekem nem megy, megnézte, azt mondta tiltást kértem rá azon napon amikor az első ügyintézőt hívtam. Mondom én biztos nem. Kérdezi, hogy akkor levegye a tiltást? Mondom igen. Levette és egyből lett Volte. Én már annak is örülök, hogy megoldódott de szerintem nagyon sajátosan értelmezik az ügyintézők ezt a témát.
-
Landsmann
addikt
válasz
Gubu0101
üzenetére
Megnéztem én is. Csak annál a kártyánál van ott, ahol aktív a tiltás. Amin engedélyezve van, ott a megrendelt szolgáltatások között sincs. Ami érdekes, a tiltás aktiválásának időpontja tavaly augusztus 8. Ebben az a furcsa, hogy az előfizetés már pár éves és az a SIM sosem volt VoLTE képes telefonban. Tehát annak a dátumnak elvileg akkorinak kellene lennie, amikor az előfizetés meg lett kötve, hiszen teljesen új szám és kártya volt, nem meglévő lett bevíve. Akkor ezek szerint valamikor lekerült róla, majd augusztusban vissza került a tiltás. Nekem volt/van egy kártyám, amire aktiváltattam a szolgáltatást, de vagy 2 évig 3G-s telefonban volt. Aktív maradt rajta a VoLTE. Az a kárty amár VoLTE képes, elvileg támogatott készülékben van.
-
tomp
félisten
válasz
Narxis
üzenetére
De még mindig zavaros.
Az első hívásnál mit kértél? Kapcsolják be mivel nem ment?
Ha igen akkor azon eleve tiltás volt. Nem ő rakta rá hanem rajta van alapból.
Még 1x: olyan nincs, hogy nincs aktiválva, nem kapcsolják be hanem tiltást raknak rá.
A tiltás magyarul a kikapcsolt állapot.Vagy eddig is ment aztán nem ment és felhívtad, hogy kapcsolja vissza?
-
Narxis
nagyúr
Én nem látom, a 2. ügyintéző pedig azt mondta, hogy nincs tiltás alapból, azért mondta, hogy én kértem... Tehát elképzelhető, hogy az alap szituáció az, hogy minden új szám vagy számhordozott esetén idővel tényleg aktiválódik. Nekem is 72 órát mondott a 2. ügyintéző miután levette a tiltást amit az első rakott rá, de azonnal lett Volte.
-
Landsmann
addikt
Én már jó ideje a fiókomban egyik számomhoz sem látok VoLTE státuszt. Tudom, hogy volt, láttam is, de már vagy másfél éve nincs. Szerintem éppen azért vették ki, hogy ne is érdeklődjön az user, hogy mi is ez egyáltalán. Inkább ne is tudjon róla. Amiről nem tud, az nincs.

-
tomp
félisten
válasz
Narxis
üzenetére
Úgy érzem nálad zavar van.
Ha nincs bekapcsolva a számodon akkor egyszerűen tiltás van rajta ami megjelenik a fiókodban ha böngészővel nézed meg. Onnan lehet tudni, hogy nincs bekapcsolva.
Ha tiltás van: ki van kapcsolva a VoLTE elérhetőség
Nincs tiltás: engedélyezve van.
Olyan megoldás nem létezik, hogy nincs engedélyezve és utána még tiltást is ráraknak.
Ha meg eleve új szám azaz előfizetés azon default a tiltás.
Bahár kitalálhattak volna neki szebb megnevezést is.
Pl VoLTE szolgáltatás kikapcsolva -
EA's hit
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Mindenki magából indul ki, biztos ő is
-
Narxis
nagyúr
Nekem az első ügyintéző nem is mondta, hogy tiltást tesz rá, annyit mondott, hogy nem lehet aktiválni mert nem támogatott a készülékem de nyilván ez azt jelentette, hogy még tiltást is tett rá.
Szóval nem kellett volna telefonalnom és akkor nem lett volna probléma. Igazából hibazhat mindenki csak azért ez elég rosszul jött ki. -
tomp
félisten
válasz
Narxis
üzenetére
Nekem is volt mikor egy emailes megkeresés miatt egy hiperaktív lekapcsolta a VoLTE-t. Onnan tudom, hogy a válaszába bele is írta, hogy lekapcsolta...
Éppen a városban voltam. Hívás alatt lőtte le...
Hívtam is rögtön a 1220-at, hogy azonnal most kapcsolják vissza.
Az ügyintéző sűrű elnézéseket kérve azonnal vissza is kapcsolta. Ő teljesen korrekt volt és megértő.
Szerencsére automatikus tiltás 1x sem hajtott végre a rendszer. -
-
Narxis
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Szerintem teljes joggal ha valaki olyat tesz amit én nem kértem. Aki ma levette a tiltást először azt se tudta miről beszélek de ha nincs automata tiltás akkor azt az első ügyintéző miért nem mondta? És miért tiltja le ennek ellenére? Aztán a 2. ügyintéző azt mondja, hogy én kértem a tiltást. Szerintem cégen belül sincs erről egyértelmű utasítás ezért fordulhat elő a fenti eset és ezért nincs leírva feketén-fehéren ez az egész a Yettel oldalán.
-
-
Narxis
nagyúr
Ez nem semmi gyerekek. Most hívtam az ügyfélszolgálatot és azt mondta a csaj, hogy leveszi a Volte tiltást amit ÉN kértem. Mondom mi van??? Az első hivasnál az idióta ügyfélszolgálatos tiltást tett rá mivel gondolom nem támogatott a készülékem ami ugye egy bullshit. Mondom én biztos nem kértem de akkor vegye már le. Levette és már meg is jelent a Volte jel a statusbar-on. Szóval lehet tényleg nincs automata tiltás vagy tényleg 1-2 túlbuzgó ügyfélszolgálatos tiltogat, lehet ha nem hívom fel őket akkor már tegnap este megjelent volna magától a Volte jel...
-
szemy94
senior tag
Üdv!
Esetleg van itt yettel alkalmazott is a fórumon?
Redmi Note 12 (5G) tesztnél merült fel, hogy a yettel melyik készüléket árulja, onnan másolnám át a hozzászólásomat egy fórumtárs javaslatára:"Yettel-nél egyébként 5G van feltüntetve, de nem igaz, a kép és a proci alapján a 4G-s verzió.
Múltkor az oldalon (yettel.hu) beszéltem is egy ügyintézővel, akinek leírtam, hogy valami nem stimmel. Megkérdezte, hol látom, hogy 5G-s, írtam, hogy az oldalon az 5G képes igen-nel szerepel. Válasz: igen. Leírtam mégegyszer, hogy mi ezzel a gond (SOC, kép alapján 4G), válasz, felvehetem a kapcsolatot e-mail-ben, vagy postai úton és 30 napon belül válaszolnak, segíthet-e még valamiben.
Írtam, hogy nem, de jó lenne, ha javítanák, mást nehogy megtévesszenek, azóta is úgy van.
Ha esetleg van itt valaki, akit jobban érdekel és van kapcsolata velük esetleg, szólhatna nekik, én nem akartam mégegyszer elkezdeni, várni 30 napot, engem nem érint, de sokakat megtéveszthet." -
Gubu0101
veterán
válasz
4Grider
üzenetére
Laptopra osztok netet vagy telefonrol vagy tablet.Netflix,hbo max,disney szinte nezhetetlen,de akar online filmnezesnel is.Ott meg karikazik,olyankor valtok at telekomra.Mobilozashoz eleg,azzal nincs gond mondhatni.Egyenlore nincs vezetekes net,igy mobilrol kell megoldanom mindent.Hetvegen toltottem le ~50Gb-ot egy delutan meg egy delelott jott le
Ugy,hogy nem tudom mi tortent,tavaly decemberig nagyon szuper volt kint is a yettel,azota meg valamit nagyon at mahinaltak,de otthon is.
VoLTE-t mar nem is mondom,hogy az meg eltunt az iphonerol,azzal meg futok majd egy kort,amint lesz idom az ugyfelszolgalattal. -
4Grider
félisten
válasz
Gubu0101
üzenetére
Mondjuk telefonon a 10/10-nek is bőségesen elégnek kellene lennie.
A roaming hálózat adott helyszínen és időpillanatban rendelkezésre álló sávszélessége a fő limitáló tényező, de persze simán lehet az utána következő internetes útvonal, ahol vpn-en a neted és a hívásaid hazajönnek. -
Gubu0101
veterán
válasz
4Grider
üzenetére
Biztos elcseszett valamit az O2 meg a telekom is ezek szerint,ami kihatassal van otthonra is.Ja nem csak a yettel-O2 problemazik.
Amugy ugy tudom a roaming halozathoz nem sok koze van,mivel otthonra kommunikal vagy valami ilyesmi🤔Telekom mar eszheztert.
Multkor irtam,hogy ram akarta tukmalni az ugyfelszolgalatos a yettelnel a 22k max plusz csomagot,amiben ugye kulfoldi korlatlansag van na meg az 5G,na de kerdem en,minek is
19k-s csomagom van ennek is elegnek kellene lennie.Hipernet
Amugy nem horborgok most sem,csak na..
-
4Grider
félisten
válasz
dzsampi
üzenetére
Ezen a térképen megtalálod a közeli 4G bázisállomásokat.
-
dzsampi
tag
válasz
donjohnson
üzenetére
iPhone 11 pro max. 2. kerület alkotás utca
-
4Grider
félisten
-
dzsampi
tag
Sziasztok!
Ti nem szenvedtek a Yettel mobilinternettel? Nagyon gyenge a net nekem a belvárosban Budapesten.
-
yanna
addikt
Köszönöm szépen az érdemi hozzászólásokat!

-
yanna
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Pedig egy fél napig jól működött.

-
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Xiaomi-ban bug? Nem csak special feature-ök vannak bennük?
-
yanna
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ó hogy xdsfgghfddefvhhfd meg a nénikéjüket...
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Netflix
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- MIUI / HyperOS topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 32GB RAM, 1TB SSD, jó akku számla, garancia
- Apple iPhone 14 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Úgy is hívtak. Azért mondtam nekik, mert korábban volt hogy szám nélkül hívtak, csak akkor éppen nagyon ráértem és felvettem. Szóval az elmúlt évek tapasztalatai alapján a szám nélküli hívások tiltásával sem maradtam le semmiről. Még egy adománygyűjtő alapítvány hívogatott évekig egy 70-es számról. Néha adakoztam nekik, de aztán kezdtek elszemtelenedni. Azutolsó hívásuk után tiltottam a számot. Azóta meg nem is próbáltak hívni.

Most rendeltem fizikai multisimet,ami miatt megint fel kell hivnom majd oket,mert nincs aktivalva…

19k-s csomagom van ennek is elegnek kellene lennie.Hipernet
akkor lehet ez a gond?