Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Dogee V20pro
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Vivo V70 – a stílus érték?
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
madmike
őstag
Sziasztok,
Részletre vettem ma egy készüléket. Még a Yettel üzletben kaptam emailt, hogy elkészült az elektronikus számla.
Az emailben annyi van hogy a Yettel honalpján megtalálom. Belépve a fiókomba, csak a havi számlákat találom, a készülékét nem. Merre kéne lennie? -
tomp
félisten
Akinél aktív a 7Mbites korlát annál milyen paraméterek vannak?
NSA vagy SA? Mekkora forgalmat generál? Ebből mennyi a torrent?
Én SA-n only-n vagyok, 930GB amiből kb 80giga torrent. A többi streaming és nincs 7Mbit korlát. -
Dave1984
őstag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Nálam folyton bekapcsolják a 7Mbyte os korlátot Otthonet előfizetésemre torrent forgalomra..
Szerencsére nem izgat annyira.. nem sietős
-
4Grider
félisten
válasz
dredjudge84
üzenetére
Túlságosan leegyszerűsíted a netsemlegesség elvét. Nyilván a szolgáltatóknak lehet (és kell) qos-t használnia egy csomó forgalomra, csak hogy egy példát írjak, ott a VoWiFi. És használhatnak olyan esetekre is, amikor a hálózatot használók 1%-a használja az erőforrások 50%-át, hiszen osztott erőforrásról van szó, mindenkihez el kell azt juttatni megfelelő minőségben. Nyilván ezeket a beavatkozásokat semmilyen jogszabályok nem tilthatják, mert agyatlanság lenne.
-
dredjudge84
őstag
Most lehet hogy hülyeséget fogok kérdezni de a netsemlegesség elve ami nem tudom hány éve van, az nem azt mondja ki hogy nem különböztethet meg a szolgáltató semmilyen adatforgalmat egymástól? Értem ez alatt hogy nem lassíthat például azért mert te torrentezel épp.
-
wolfman
veterán
Tegnapra a routerbe tett Yettel kártyámról sem tudok torrentezni, eddig csak a mobilba rakottal (HotSpot) nem tudtam. Használja még valaki a mobil előfizuját így? Érdekelne, hogy nálam van baj, vagy a Yettel alapjaiban tiltja a torrentezést!?
-
flash-
veterán
Sziasztok
Anyukámnak Doro 1370 készüléke van yettel előfizetéssel.
10 másodpercenként változik neki rajta a térerő,hol kevés hol erősebb jelerősséget mutatva,de előfordul gyakran hogy semmi térerőt sem mutat neki fél peecig és sokszor nem is csöng ki,vagy éppen nem hallani egymást.Ez a folyamatos térerő váltakozás a telefon hibája?
Ezelőtt is ilyen telefonja volt és talán az is ezt csinálta neki -
zzola
titán
válasz
dredjudge84
üzenetére
Inkább az a kérdés, épp melyik érhető el az adott üzletben...
-
dredjudge84
őstag
Gondolkodom hogy kihozok egy routert az otthonnet mellé, a kettő közül amelyiket árulják melyik a jobb vétel?
-
magnetron
csendes újonc
Sziasztok. Yettel otthonnet szolgáltatásunk van, 5g zte routerrel. Itthon van egy linuxos szerverem, amiről elég passzívan seedelődik kb 400 torrent (deluge; dht, peer exchange stb kikapcsolva). Amikor a torrent kliens fut, nagyon lassú a weboldalak betöltése, többször kell frissíteni, hogy bejöjjön bármi (Request timed out, Server not found...) de a speedtesten a sebesség marad a szokásos. Az ügyfélszolgálat azt mondta, hogy semmi aktív adatforgalmat nem látnak. Ez másnak is így van? Illetve mit tudnék tenni a belassulás ellen? (esetleg a torrentek törlése nélkül) Köszönöm!
-
boborján2
őstag
válasz
donjohnson
üzenetére
A dns-nek mi köze van ahhoz ,hogy adott szerverről mennyivel csorog le az adat?
Csak azért kérdezem, mert semennyi!Jelezd ha ezt másként gondolod.
-
*Col3*
csendes tag
Valakinek meg van meg az a google docs link amin táblazatba volt szedve hol fejlesztet hálozatot yettel?
Tárgytalan meg lett.
[link] -
Ret2
kezdő
Itt a 3. kerületben nekem eddig szinte sosem mutatott 5g-t a házban a telefonom, most reggel óta 5g-t mutat, volt hogy nem ment de most pl megy jól
-
SztiviVander
addikt
válasz
4Grider
üzenetére
Az 11 kerülettel van odébb, nem?
Én arra tippeltem hogy csak itt hasalt el esetleg 1-2 bázis, de akkor lehet hogy mégse ennyire lokális. Azt nyilván nem gondoltam hogy országos lenne, de ilyen vacakolásra sem emlékszem az elmúlt évekből. Lehet mégis utánanéztek a cgnat-nak hogy tényleg mindenkire él-e és rájöttek hogy nabazz tényleg nem...
Jobb esetbe hátha SA-t állítgatnak be, végülis azt is csak egy éve ígérgetik. -
peet05
senior tag
válasz
SztiviVander
üzenetére
Ma ~10:15-től a XI.-ben is ez a helyzet érzékelhető (Yepp).
-
zzola
titán
válasz
SztiviVander
üzenetére
Hol van az a “13” ?
-
4Grider
félisten
válasz
SztiviVander
üzenetére
Errefelé nincs gond az 5G-vel.
-
SztiviVander
addikt
13-ba yettel 5g letérdelt (küf + router és yepp + telefonnal is), tegnap délután óta minden 20. ping timeoutra megy 5g-n, sebesség épphogy 15-30/2-5. Eközben 4g-re rakva stabil 15-22ms ping (b1+b3+b8) és 80-120/30-50. Remélem csak fejlesztenek vmit, de talán jobb lenne ha nem nyúlnának hozzá. Nem vagyok annyira optimista hogy majd biztos 2x jobb lefedettség lesz
Persze az is lehet hogy csak simán beszrt vmi, de két bázison (471 és 25) is ugyanaz van. -
MadMancs
veterán
válasz
pinnacle
üzenetére
Sajnos elég hiányos a tudásuk.
Sokszor kell felvilágosítani őket a valóságról, vagy előttük felhivni 1220 ha másképp nem megy.
A lenyeg hogy a papír kártyán adott QR többször használatos. Le is van írva, illetve tapasztalatból is mondom.
Elveszett/sérült telefon esetén pedig yettel deaktiválja esim et személyesen.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
MadMancs
üzenetére
Köszi! Egyértelműen le van írva. Eladó miért nem tudja? Akkor sem ha azt mondom, hogy ebben az üzletben mondták ezt nekem.
trec12 azt mondták mindenképpen be kell menni ügyfélszolgálatra, mert nem lehet átteni a QR kódot, újat kell kérni.
Azt nem értem, hogy iPhone-ból, iCloud fiókban nem tudom eltávolítani az eSIM-et, pl. elveszettnek állítva, illetve azonosítás után után, miért nincs erre lehetőség online? -
-
gekkoXT
senior tag
Az mms-eket és így a névjegyeket egyszerűen nem tudom letölteni. Ügyfélszolgálat szerint minden stimmel. Beállításokat ezerszer ellenőrzitem. Mivel próbálkozzak szerintetek?
-
MadMancs
veterán
-
MadMancs
veterán
válasz
trec12
üzenetére
Yettel esim kezdetektől fogva többször használatos. Hazai szolgaltatók közül egyedül náluk van igy egyedül.
Semmivel se kissebb a biztonság mint fizikainál, hiába szerzi meg valaki QR, használni nem tudja amíg másik eszközön van.
Eddig 3 különböző készüléken használtam ugyanazt a QR mióta esim re valtottam. Kedden érkezik fold 7, ő lesz a negyedik.
-
trec12
addikt
válasz
pinnacle
üzenetére
A Yettelnek ezt meg kell tudnia oldani a régi eSIM-et törlik, és adnak új QR-kódot az új telefonhoz. Az ellopott, elveszett, tönkrement készüléken értelem szerűen megszűnik a szolgáltatás.
Ha ellopják vagy összetörik a telefont, iPhone-on, hogy tudom áttenni az eSIM-et? Ahhoz ugye törölni kellene az előző telefonról.
Ezt is meg kérdezhetted volna akkor már....
-
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok!
QR kódos eSIM-et át lehet vinni másik telefonra? Nekem régebben azt mondták igen, most meg azt, hogy nem, be kell menni az üzletbe. Online sem tudom intézni.
-
whiskeys
őstag
Sziasztok. Yettel prime előfizetés lejár január kilencedikén. Mi történik ilyenkor? Nem tudok majd telefonálni? Nem akarok hosszabbítani, szolgáltató váltás lenne inkább...
-
Speeedfire
félisten
Találkozott már valaki olyannal hogy iphone telefonról nem tudott sms üzenetet küldeni? Sms üzenet küldés be van kapcsolva
-
tomp
félisten
válasz
dredjudge84
üzenetére
Megy az...

-
yanna
addikt
Esküszöm nektek, hogy most láttam először, az 1/3-2/3-3/3 számsorra emlékszem. Persze biztos ott volt, ha mondjátok.

-
dredjudge84
őstag
Tegnap amikor szerződést kötöttem az otthonnetre akkor én is megkérdeztem hogy van-e publikus ip cím és azt a választ kaptam hogy csak cégeknek és ott is csak fix ip cím.
-
yanna
addikt
válasz
SztiviVander
üzenetére
Beszéltem két ügyfélszolgálatos fiúval, mellesleg rákérdeztem erre, hogy kinek, miért, hogyan. Mindkettő állította, hogy olyan már pedig nem létezik, mert minden előfizetés natolva van.

-
trec12
addikt
válasz
dredjudge84
üzenetére
Olvassák….
-
tomp
félisten
válasz
dredjudge84
üzenetére
Viszont lehet nem tudták eddig, most már igen...

-
tomp
félisten
válasz
dredjudge84
üzenetére
Valami rendszerhiba lehet mert nekem is megy.
-
dredjudge84
őstag
Tegnap szedződtem otthonnetre. Nem kértem a 10 napos hely feloldást ma mégis megy mindenhol a net. Épp távolsági buszon. ülök most is. Hogy lehet ez? Első 30 napba ilyen engedmény van?
-
adika4444
veterán
Hali!
5G hálózaton az mennyire normális, hogy cellahatáron néha 1--3 másodpercre kimarad a net? Egy D-LINK DWR-2101 mifi-t használok, szép új és elég jól működik, de néhol belefutottam ebbe a furcsaságba. Ez még a nem teljesen jól felparaméterezett 5G tünete? A lakóhelyemen az elmúlt hetekben jelenhetett meg az N78, mert korábban mobilban nem látszott, a mifi-m meg amúgy sem volt képes kezelni.

-
draco31
veterán
Hello!
Rendeltem egy mobilt, és mellé kártyát is, feltöltőset.
Nemrég hozta meg a futár.
Kérdésem, a kártya akkor aktiválódik, amikor visszajut az aláírt papír? Vagy kell telefonálni? -
Dave1984
őstag
-
-cobra-
aktív tag
Sziasztok!
Hamarsoan új helyre költözünk, ahol sajnos vezetékes szolgáltatás nincs, viszont Yettel 5G-vel lefedett a terület. Internetet és TV-t is szeretnénk.
Két Samsung TV-nk van: az egyik egy újabb típus, ott le tudtam tölteni a Yettel TV appot, de a régebbi nem támogatja. Hogy járok jobban, ha bérlem havonta a settop boxot, vagy ha veszek valami androidos TV okosítót le letöltöm rá? Ha utóbbi, akkor van valamilyen bevált típus?
Köszönöm. -
-
dredjudge84
őstag
Köszönöm. Utolsó kérdésem, van valami konkrét router amit ajánlotok hozzá megvételre? Mondjuk ilyen zsebwifi cucc is érdekes lenne nekem.
-
arcszesz
aktív tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Persze. Be kell menni üzletbe szerződni mert online nincs ilyen opció. Aztán vehetsz hozzá bárhol routert amilyet akarsz. Yettelnél nem érdemes mert vélhetően butított szoftverrel adják.
-
Trailbreaker
tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
OtthonNet tarifán alapból nincs hűség, csak a bérelt eszközre, de igen ki lehet hozni csak SIM kártyával is, elképzelhető hogy azt fogják mondani, hogy erre nincs lehetőség, hivatkozz a weboldalra, mert az apró betűs részen ott van, hogy használható saját eszközzel, illetve told be, hogy a telefonos ügyfélszolgálat is azt mondta, hogy lehet csak simet kérni.
-
dredjudge84
őstag
válasz
Trailbreaker
üzenetére
Értem. És csak sim kártya hűség nélkül kihozhato?
-
zzola
titán
válasz
dredjudge84
üzenetére
Weboldalon meg tudod nézni, mit lehet megvásárolni. 5G-ből csak egy fajta hordozható van.
-
Trailbreaker
tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
OtthonNet-nél csak bérelni lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HBO Max
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Horgász topik
- Ingatlanos topic!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Yettel topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macska topik
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad W541,15.6,FHD,i7-4810MQ,32GB DDR3,256GB SSD,K1100 2GB VGA,WIN10
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én arra tippeltem hogy csak itt hasalt el esetleg 1-2 bázis, de akkor lehet hogy mégse ennyire lokális. Azt nyilván nem gondoltam hogy országos lenne, de ilyen vacakolásra sem emlékszem az elmúlt évekből. Lehet mégis utánanéztek a cgnat-nak hogy tényleg mindenkire él-e és rájöttek hogy nabazz tényleg nem...