Hirdetés
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
ProEvoFan
nagyúr
Van valami infó arról, hogy mikor lesznek új számlás tarifacsomagok?
A Tmobilnak elég jól sikerültek az új csomagjai.Elvileg nemsokára jön a digi mobil, szóval várom a telenor lépését is. -
bajusz15
senior tag
Sziasztok!
A promókóddal vásárolt készüléknél lehet külön választani, hogy a kódot adó mondjuk 100gb-ot kapjon, én pedig mint vevő a 15000Ft kedvezményt? Szövegből az jött le, hogy mindketten ugyan azt kell, hogy kapjuk, de gondoltam azért rákérdezek.
-
Somatom
veterán
Megerősítést szeretnék. Holnap kéne hívnom itthonról német számot. Ezt eddig VOIP -on tettem. Holnap már max. 19Ft/percért hívhatom GSM -en?
-
tomp
félisten
válasz
ftonno
üzenetére
G3-on még nincsen VoLTE(és csak root után lehetne) így híváskor 4G-ről visszavált a telefon. Először is nézd meg mire vált vissza. 3G-re vagy 2G-re. Habár gondolom 3G-re mert azt mondod kristály tiszta lesz a hang pár mp után. Olyan mintha az elején kodeket cserélgetne a rendszer de nem hibamentesen menne végbe. Hívás közben a 3G térerő milyen?
Ki kellene próbálni más SIM kártyával. Azaz más ügyfél kártyájával. Ha azzal jó, akkor SIM csere. Ha csere után nálad megmarad a hiba akkor ez rendszerhiba amit be kell jelenteni.
Nem lennék meglepve ha a hálózati oldalon kellene keresni a hibát...__
Nálam tegnap minden bázisállomás váltásnál megállt a 4G net de a VoLTE ment hiba nélkül. Éjszaka pedig volt egy kb negyed órás VoLTE leállás. -
asdf_
veterán
válasz
allein
üzenetére
Köszönöm szépen az értelmes és hasznos hozzászólást, sajnos nem sokat segítettél :F
Ha meset szeretnel habbal, olyat is tudok, de annak nincs ertelme. Tetszik, nem tetszik, ez a valasz. Amikor elindul, vagy ha indulas elott esetleg kiszivarog (de az meg T-1 honapon belul szokott lenni).
miből gondolod, hogy amikor elindul, tudni fogom? :U :U :U értesíteni fog a telenor személy szerint?Megirja az ujsag. Pl. a mobilarena, meg a hwsw, meg az index, meg mittomen.
-
Landsmann
addikt
válasz
ftonno
üzenetére
Nálam ilyen évekkel ezelőtt volt. Aztán 1-2 évig semmi, majd újra jelentkezett a probléma. (csak 3G-n) Érdekes módon először csak akkor ha mobilról hívtak, ha én hívtam, akkor nem volt hiba. Aztán később már vezetékes hívás esetén is tapasztaltam, végül mindegy milyen irányból is milyen irányba jött-ment a hívás, az esetek 50 %-ban kimaradt a hang. Utóbb már nem csak a hívás felépülésekor, hanem beszéd közben is bármikor.
Volt SIM cserélve, a hiba megmaradt. Persze mindenki készülékhibára tippelt, (arra a legkönnyebb ráfogni) csakhogy akkoriban nem csak én tapasztaltam, hanem mások is. Így aztán megtanultam ezzel a hibával együtt élni. Én inkább arra tippeltem, hogy a hálózat fejlesztésével valami olyasmi történhetett, hogy valami inkompatibilissé vált az öreg SE K850i-vel. Februárban nyugdíjba küldtem a készüléket, azóta hangkimaradást nem tapasztalok. -
allein
addikt
Sziasztok. Az illetékes személyektől szeretném megkérdezni: eSIM szolgáltatás előreláthatólag mikorra várható?
-
ftonno
csendes tag
Sziasztok!
Mostanában ti is tapasztaltok hálózati problémákat vagy csak nálam jelentkezik:
hívás fogadás után az első pár másodperc után szakadozik, 2-3 másodpercig nem hallok semmit, aztán kristálytiszta lesz a hang. (3g-->4g váltás hívás közben? vagy fordítva?) A torony közel van, stabil 4g van mindig, ezért sem értem. De elég gáz így üzleti partnerekkel beszélni. Kb 3 hete kezdte ezt csinálni, LG G3-am van eddig semmi probléma nem volt vele.
-
fkenny
senior tag
válasz
radio100jozs
üzenetére
Köszönöm! Remélhetőleg ez addig nem történik meg amíg nem lesz valahol hasonlóan jó tarifacsomag.
-
fkenny
senior tag
Sziasztok!
Hello Data felhasználó vagyok, még boldog is. Az elmúlt héten kétszer is zaklatott a Telenor, hogy igenis cseréljek csomagot. Természetesen visszalépés lenne minden más, ráadásul drágábban. Kérdésem az volna, meddig tudom ezt megtartani anélkül, hogy tényleg megszüntetnék/kényszerből átraknának másik csomagba?
-
törölt tag
Deezer hifi-re gondoltam.
-
törölt tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
A mobilos alkalmazásban? Honlapon azt írtak, hogy csak a PC/Mac megy és dedikált eszközökön.
-
peiper787
csendes tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ok. Kösz.
-
-
peiper787
csendes tag
Üdv mindenkinek. Az lenne a kérdésem hogy valakinek van tapasztalata abban hogy a fizetési haladéknak mik a feltételei? A honlapon azt irják bizonyos feltételek teljesítése esetén adható. Ez érdekelne engem. Tudom hogy az ügyfélszolgálaton megmondják, de nem szeretnék felesleges köröket futni. A segítséget előre is köszönöm.
-
Apa+Fia
aktív tag
Üdv! Mytv csak Magyarországon lehet használni vagy kűlföldön is?
-
Landsmann
addikt
válasz
dkovizoli
üzenetére
Szerintem a Google oldalán lesz valahol a gubanc. A fizetési módoknál csak bankkártyás szerepel, a mobilos ott sincs. Valami vackot még biztods be kellene állítani. DE nem jövök rá hogy mit. Már csak azért is, mert a Beállítások/Google menűben van az, hogy Az eszköz telefonszáma. Na, nekem itt nincs sem,mi, de beírni sem lehet. Fogalmam nincs hogy kerülhetne be oda a telefonszám. Lehet ez a probléma, hiszen nem tudja azonosítani a készüléket, pontosabban az előfizetést.
-
dkovizoli
addikt
válasz
Landsmann
üzenetére
Én kettő hónapig küzdöttem velük és ezzel a problémával. Miután több email váltás történt, amikben semmitmondó válaszok érkeztek, majd egy délutánt eltöltöttem egy ügyfélszolgálaton, ahol mindenki fel lett hívva aki csak lehetséges és a végén újra a 1220- nál kötöttem ki. A beszélgetés után, ahol ismét megnyugtattak, hogy részűkről minden ok, érdekes módon egy fél órán belül újra működött a dolog. Az érdekes, hogy a másik előfizetésemen, ami szintén ehhez a google fiókhoz van társítva, hibátlanul működött a fizetés. A problémás számröl pedig egy húsz forintos dolgot nem tudtam fizetni.
Szóval javaslom 1220 ismételt felhívását. -
Landsmann
addikt
Mit kell beállítani a Google fiókban, hogy a Telenoros mobilszámlázás működjön? Egy applikációt fizetnék, de azt írja, hogy Fiókja nem jogosult mobilfizetési szolgáltatásra. A Telenor részéről nincs akadálya a szolgáltatás igénybevételének. A Googlen a fizetési módok megadásánál fel sem kínálja a mobilszámlázást, magyarán be sem tudom állítani, csak a bankkártyás lehetőséget biztosítja.
-
4Grider
félisten
válasz
JonssoN
üzenetére
7.5 GB-ot használhatsz fel belőle az EU-ban.
Az EU-s adatkeret elérésekor SMS értesítést küldenek. Ezt követően - ha még rendelkezésre áll - a fennmaradó belföldi adatkeret kerül felhasználásra 1,93 Ft/MB többletdíj terhelése mellett.
No, ez utóbbira kell vigyázni, ha nem akarsz többletköltséget. -
JonssoN
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a hordozható wifi router működik külföldön is? Külföld alatt romániát értem ami eu-s, így csak feltételezni merem, hogy semmi +díj nélkül működik.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Prodidzsáj
üzenetére
Úgy tudom lejárat után fél évig vissza tudod szerezni. Be kell menni üzletbe.
-
Prodidzsáj
tag
Sziasztok!
Após kártyás telefonjának lejárati ideje lejárt 04.09. én.
Sajnos betegeskedik, eltelt 30 nap, a telefonon csak segélyhívás indítható.
Visszahozható még a szám vagy ennek annyi?
A válaszokat előre is köszönöm! -
Hosssszu
őstag
Lett friss árlista: [link]
Nem tudom hogy mi változott, de hátha valakit érdekel.
-
Hosssszu
őstag
válasz
Depression
üzenetére
Nekem tegnap nem működött (csak forgott, forgott a végtelenségig), ma viszont működik rendben.
Pedig nem is frissült és ki sem volt kapcsolva a telefon. -
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
radio100jozs
üzenetére
Többször olvastam a fórumon erről a problémáról.
Nálam mindig rendben ment.Most is ok.Akkor nem indul, el, ha frissebb verzió jött ki közben és szól, hogy frissíteni kell. -
nyisziati
veterán
válasz
radio100jozs
üzenetére
Nálam is jó. Akkor szokott vacakolni, ha valami gond van a hálózattal. Vagy nincs lefrissítve.
-
válasz
radio100jozs
üzenetére
Nálam nincs gond vele.
Legfrissebb, nem béta verzió, Android 9.
-
radio100jozs
őstag
A My Telenor applikáció megint meg van pusztulva, hiába kér a hibáért elnézést, ez akkor is egy vacak rendszer.
-
nyisziati
veterán
válasz
Pécsi gyerek
üzenetére
Nem, lezárták a Helló Datát. Új, kedvezményes árú készüléket csak tarifaváltással és hűségidő aláírásával kapsz.
-
Pécsi gyerek
addikt
Üdv.Hello data startom van.Készülék nélkül vettem, csak az előfizetést.Van rá mód hogy készüléket válasszak utólag ehhez az előfizetéshez?Ha van, akkor olcsóbban kapok készüléket,van valami kedvezmény bármi?Ez ugye tudtommal hűségidő nélküli.Lehet rá hűséget kötni,hogy olcsóbban kapjak telót?
-
anglergab
addikt
válasz
radio100jozs
üzenetére
Alacsony jelerősség is okozhat ilyet.
A dBm számít, nem a térerő ikon
Illetve a zaj is lehet magas, továbbá túlterhelt a cella. 3G kapacitása sokkal kisebb mint a 4G-é. -
radio100jozs
őstag
-
törölt tag
Egy ideje feltűnt egy furcsaság. Elég sokat vagyok úton és mintha nem lehetne 3G alatt adatot forgalmazni. A telefon jellemzően 4 és 2g között váltogat, ha véletlenül 3G-re áll rá, ott mintha nem menne az adatforgalmazás. A hívások arra ugranak legtöbbször de a net mintha nem működne. iPhone XS Max tapasztalom. Lehet a 2100as sáv dobása miatt van ez már így?
-
bob011
aktív tag
válasz
Depression
üzenetére
Köszönöm a kódokat.
Egyelőre elég is. : D -
-
bob011
aktív tag
Blue+ promó kódot küldene valaki?
-
Running
tag
Sziasztok!
Elnézést ha már kérdezték, de hátha van itt olyan akinek van tapasztalata a következővel kapcsolatban: Telenor Hipernet Home + L
Az lenne a kérdés, hogy online (fps, mmo) játékok elfutnak egy ilyen témán, vagy felejtős a sztori. A 4G megvan a területen.
Újépítésű lakáshoz kéne, mert az idióták elfelejtették a Telekom-ot értesíteni a bekötésről és még hónapok mire egyáltalán az engedélyeket megkapják, aztán még ki tudja mennyi idő mire behúzzák, addig meg kéne valami net.
Köszönöm előre is, ha van tapasztalat az ügyben. -
törölt tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Egyenlőre szó nincs spotify hi-fi-ről. Cikkek is csak annyit írtak, hogy néhányan kaptak meghívót egy tesztre, de azóta nagy a csend. Ez is kb 2 éve volt. A különféle programok meg amik hirdetik, hogy tudják a spotify lossless, az mind kamu. Egy tömörített streamből nem lehet FLAC-ot csinálni. Próbáld ki a tidal-t, igaz ott a Hi-fi és a megjobb Master (stúdió) minőség 4000/hó, de sokkal jobban szól mint a spotify. Nekem is úgy van megoldva, hogy a jobb ajánlások miatt van egy ingyenes spotify fent, de a TIDAL-ra fizetek elő. 100-ból 99 szám biztosan azon is megvan.
-
-
-
unravel
őstag
válasz
nyisziati
üzenetére
Az ár szinte ugyanannyi maradna.
A beszéd 50 helyett 100 perc.
Az internet végtelen helyett 101 GB.
Hűséget kell alairni.
Az új készülékek nem érdekelnek.Régen a vodafonetol azért jöttem el mert kedvező árú korlátlan mobilnetet akartam. A jövőben szeretném ha a Spotify Hifi végre elérhető lenne, ehhez több adat kell. Akkor ez ennyi. Köszönöm. 😉
-
snooze
veterán
még mindig inkább a mellébeszélés,mint inkább a javitás..😁😁😁
Frissités óta hirtleen megnött a felhasználok száma..na jahh..😁😁
-
válasz
Cyberbeni
üzenetére
Akkor jól átvert, ugyanis nem muszáj váltani. Neked is 6k-ért kínálták? Ráadásul nekem nsgyon akarta eröltetni az ingyenes telefont is. Többször is elárultam neki, hogy abból én nem kérek. A páromat egyszer már behúzták így egy olyan telefonnal, ami a dobozból kivéve azt írta, hogy nincs elég tárhely a frissítésnek. Egy y6 2018 volt nálam céges telefonként, az meg tényleg ipari hulladék, és azt sem adják még ingyen ezzel a csomaggal. Szóval tuti, hogy hűséget nem írok alá.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Depression
üzenetére
Én úgy válaszoltam, hogy ha muszáj váltani, akkor oké, de ha nem, akkor szeretnék maradni és áttett. Mondjuk nekem bőven elég a 100GB is, csak azért volt korlátlan, mert kb 5GB-nyi netet lehetett máshol ugyanennyiért kapni. Így legalább nem kell azon aggódnom, hogy számlaforduló előtt egy héttel eszembe jusson, hogy telefonáljak egy percet, mert azt csak neten keresztül szoktam és átraknak valami net only csomagba és már csak havi 8k-ért lehet rendes előfizetésem.
-
tomp
félisten
válasz
Depression
üzenetére
sűrgősen döntsek, és ezt csak nála lehet
...persze mert kell neki a plusz pénz...legalább ne így mondaná...
Engem érdekes módon azóta nem hívnak fel, hogy elmondtam nekik miért nem írok alá velük soha többé hűséget.
Lehet beírták a profilomba megjegyzésnek, hogy ne próbálkozzon senki különben NMHH? XD -
válasz
unravel
üzenetére
Engem is megtaláltak ma, pont ezt akartam kérdezni. Hello Data helyett legyen blue+ xs+100gb havi 6k-ért. Ez ugye így is drágább, mint az eddigi. Még azt is megmondta, hogy havi hány gigás forgalmam volt eddig. Ami visszatartott, az az, hogy azt mondta sűrgősen döntsek, és ezt csak nála lehet. Maradtunk annyiban, hogy holnap visszahív.
Sokat gondolkoztam rajta, de szerintem megvárom a "nem mondjuk ki a nevét" indulását, és ha innen kidobnának, akkor megyek hozzájuk. -
nyisziati
veterán
válasz
unravel
üzenetére
Számold ki, mennyit beszélsz, mennyit netezel, és ha beleférsz a Blue +ba ÉS az ára is kedvezőbb, akkor érdemes lehet váltani.
Én azt vettem csak figyelembe, hogy nyilván nem véletlenül van korlátlan neted, de ha tényleg ennyire nem használod ki, akkor egy olcsóbb megoldás jó lehet.
(egyébként nekem is 100 gigás netem van, és bár sokat videózok, netezek, Deezer-ezek, de így se használom ki a felét se)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Odyssey G7 S28BG702EP IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- Dell Inspiron 5490 /i5-10210U/4GB/500GB M.2/MX230/WIN11/Új akku/Billentyűzet problémás/Számlával!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Ryzen 7 9800X3D // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
miből gondolod, hogy amikor elindul, tudni fogom?

Engem még nem hívtak, remélem a digimobilig kitartanak
)